Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 9 éve
Leigazoltunk egy Raphael Kirby nevű LB-t HÁROM ÉVRE.Ha valaki elmagyarázná nekem, hogy miért igazolunk le augusztusban egy eddig kb senkinek nem kellő UDFA játékost ekkora időtartamra azt megköszönném.
több mint 9 éve
TC második nap:Az első edzés a szabadban. Az első full felszereléses edzés épp most zajlik.
- A kezdőcsapatban a labda egyik oldalán sem volt változás.

- Sok elejtett labda jellemezte az offense játékát. A beszámolók alapján Jeremy Kerley járt ebben az élen hárommal, de az újonc Dwayne Washington RB, Jay Lee WR és Adam Fuehne TE is ejtett el passzt.

- A nap játékát Golden Tate hozta Johnson Bademosi ellen egy egykezes elkapás formájában. Bademosi egyelőre nagyon nem szerepel jól az edzőtáborban. Tate ezután egy felpattanó labdát kapott el Darius Slay felett.

- Jake Rudock QB egyelőre csak szokja az edzések tempóját. A 11-11 elleni játékban összesen egy jó passza volt (4 dobásból), az viszont egy mély bomba volt Quinshad Davis-nek. Egyelőre minimális esélye sincs arra, hogy ő legyen Stafford cseréje.

- Stafford 7/11-el zárt. Kedvenc célpontja Eric Ebron volt aki 3 labdát húzott le a hétből. Ebron nagyon komfortosan mozog Jim Bob Cooter rendszerében. Nem mellesleg egy Muhammad Ali dizájnos cipőben edzett.

-Viszonylag egészséges a csapat, az első edzésen nem gyakorlókon kívül senki nem hiányzott. Corey Robinson már az oldalvonal mellett gyakorolt Raiola-val.
- Abdullah továbbra is non-contact mezben edz.
több mint 9 éve
Több vasat is tarthatsz a tűzbe ! 😊Megatront pótolni kell valahogy 😊.Ha nem élnék kiegyensúlyozott boldog kapcsolatban akkor akár azt is mondhatnám, hogy "Kurvára tetszik mind!".
tüsi91
Bazzani
több mint 9 éve
Megatront pótolni kell valahogy 😊.Ha nem élnék kiegyensúlyozott boldog kapcsolatban akkor akár azt is mondhatnám, hogy "Kurvára tetszik mind!".
tüsi91
több mint 9 éve
Megatront pótolni kell valahogy 😊.
több mint 9 éve
Tudom, hogy másoknak ez megszokott, de nekünk váááááááááááooooojjjjjeeeeeeeeeeeee:
több mint 9 éve
TC első nap:
Tudom, hogy ilyenkor mindenki hatalmas sztár, meg az ilyenkor elhangzott dolgok nagy részét nem kell komolyan venni, de azért csak írtam pár sort ebben az ínséges időszakban. Reméljük vannak olyanok akiknek ez örömet okoz.

- A frissen szerződtetett Anquan Boldin a kezdőcsapatban gyakorolt mégpedig slot pozícióban, a két szélen Tate és Marvin Jones játszott. A hírek szerint az első pillanattól nagyon jól megértették egymást Stafford-al. Az eredetileg kezdő slot WR-nek gondolt TJ Jones a második egységben gyakorolt, ott viszont a pálya szélén. TJ Jones a nap legszebb támadójátékát produkálta amikor egy mély bombát kapott el (Orlovsky passzából) Johnson Bademosi felett.

- A nap védője a friss 50 milliomos Darius Slay volt, aki több remek játékot mutatott be. Egymás után ütött le egy-egy Tate és Riddick irányába haladó Stafford passzt. Akezdő CB posztokon Slay, Lawson és Diggs játszott. Lawson legnagyobb ellenfele a kezdő CB posztért vívott versenyben Alex Carter aki egyelőre a második csapat tagja.

- DeAndre Levy és Don Carey NFI listán kezdte az edzőtábort. Levy esetében elméletileg csak óvatosságról van szó. Brandon Pettigrew TE, Corey Robinson OT és Corey Fuller WR PUP listán vannak és szintén nem edzenek egyelőre.

- Ameer Abdullah teljesen egészségesen kezdte meg az edzéseket, de elővigyázatosságból egyelőre piros mezben játszik, így nem lehet vele ütközni. Nem meglepő, hogy ő a csapat első számú futója a tábor kezdetén.

- Levy hiányában a Bostic WLB - Whitehead MLB - Van Noy SLB hármas kezdte meg a felkészülést az első sorban.

- Eric Ebron sohasem arról volt híres, hogy magában tartja a véleményét. Most éppen az edzésen jelenlévő 3 PFF elemzőre tett megjegyzést: "Látod ezeket az embereket itt? Ezek az emberek nem szeretnek engem."
A PFF hamar válaszolt is twitteren:
twitter.com/PFF/status/759162507021910016
- A korábbi centerünk Dominic Raiola assistant strength coach pozícióban tevékenykedik a csapatnál. Természetesen leginkább az OL gyakorlatoknál van jelen.
- Quinshad Davis 1-es mezben gyakorolt mivel a 80-as mezszámát Anquan Boldin kapta meg, Bostic pedig Tulloch korábbi 55-ös mezszámát vette tulajdonába.

- Az elkapó pozíció az egyik legtöltöttebb jelenleg. Az első napon Jace Billingsley több elejtett labdával hozta magát nehéz helyzetbe.

- Kezdő OL az első napon (balról jobbra): Taylor Decker, Laken Tomlinson, Travis Swanson, Larry Warford, Riley Reiff. A második sor: Cornelius Lucas, Joe Dahl, Graham Glasgow, Geoff Schwartz, Michael Ola.
- Rafael Bush volt a kezdő SS az első edzésen, Miles Killebrew a második egységben gyakorolt.

-Az edzést meglátogatta két Pistons játékos Marcus Morris és a frissen draftolt Henry Ellenson.
több mint 9 éve
Ez a támadófal vs skill player visszatérő vitaSzerintem nincs érdemi különbség. Közepes támadófal mögött - ha már Lions topicban vagyunk - Sanders, Megatron, meg hasonlók backfielden ugyanúgy hatékony lehet mint HOF támadósor közepes skill playerekkel. Az előbbit olcsóbb fenntartani, utóbbi kevésbé érzékeny a sérülésekre, szerintem ennyi a lényegi különbség, de amíg minden OK, mindkettő hasít.
btw, ha már itt tartunk:
www.footballperspective.com/a-tale-of-one-season/
Amikor olvastam nem linkeltem be, mert szerintem a semmiről ír, de Lions drukkerként lehet máshogy gondolnám
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
Azért a Megatron-faktor nálam elsöprő. Tavaly már nem volt annyira ütős a sérülései miatt, de ő félgőzzel is életveszély volt egyrészt, másrészt pedig alapból folyton ketten, alkalmanként hárman is figyeltek rá, fél szemmel mindenki arra tekintett.Marvin Joneson lesz itt a fő hangsúly, akinek azért eléggé bizonyítania kell a szerződését, amit kapott. Tate-re nyilván figyelni fognak, ha ezt nem tudja Jones kihasználni, az mindent elmond. Ha ő jó lesz, akkor szerintem nem lesz gáz, ami Megatron pótlását illeti, mert mellette Stafford szépen szétoszthatja.Szerintem a gyenge támadófal + Megatron faktor nem jobb mint egy jó támadófal + gyengébb elkapósor.
Kérdés, a Megatronban rejlő UFO-faktort tudja-e pótolni a többi elkapó, illetve jönnek-e majd a nagy játékok, mert azokra szükség lenne. Mégha Megatron utolsó évében ez már nem is feltétlenül volt benne, de előtte folyamatosan.
Stez
Persze ehhez először az kell, hogy működjön az OL + nem is vagyok benne biztos, hogy ez a Tate - Marvin Jones - Boldin hármas gyengébb mint a tavalyi Megatron - Tate - Moore trió.
Ami a tavalyihoz képest jelentős javulást hozhat szerintem az az LB sor. Egy egészséges Levy + egy első naptól kezdő MLB Whitehead (Tulloch helyett) nagy előrelépés lehet.
Sok helyen azt írják, hogy nagyon meggyengültünk, sőt van olyan is ahol az NFC utolsó helyére várnak minket. Ennyire azért nem tragikus a helyzet, 6-7 győzelem benne lehet ebben a gárdában.
Bazzani
Ez sokkal fontosabb lehet, mint gondolnánk. Én egyébként korántsem vagyok biztos abban, hogy Jones és az első számúvá előlépő Tate megfelelően tudja majd pótolni. Azért egy klasszisról beszélünk, de az is igaz, hogy az elkapóposzt azok közé tartozik, ahol könnyebb pótolni a játékosokat.
Az, hogy a támadófal jobb lesz (ami ugye alapból óriási talány, olyannyira, hogy szerintem maximum közepes lesz egyelőre), szerintem annyit nem fog dobni, az első évben szerintem nem fog annyit dobni, hogy tényleg ütős is legyen a csapat, sok a fiatal, az új playa, kell majd idő, hogy összerázódjanak, illetve Megatron távozásával azért a stílusukon is változtatniuk kell némileg.
Ez az én bold predictionöm, de ki tudja, mi lesz, én így látom.
több mint 9 éve
Marvin Joneson lesz itt a fő hangsúly, akinek azért eléggé bizonyítania kell a szerződését, amit kapott. Tate-re nyilván figyelni fognak, ha ezt nem tudja Jones kihasználni, az mindent elmond. Ha ő jó lesz, akkor szerintem nem lesz gáz, ami Megatron pótlását illeti, mert mellette Stafford szépen szétoszthatja.Szerintem a gyenge támadófal + Megatron faktor nem jobb mint egy jó támadófal + gyengébb elkapósor.
Kérdés, a Megatronban rejlő UFO-faktort tudja-e pótolni a többi elkapó, illetve jönnek-e majd a nagy játékok, mert azokra szükség lenne. Mégha Megatron utolsó évében ez már nem is feltétlenül volt benne, de előtte folyamatosan.
Stez
Persze ehhez először az kell, hogy működjön az OL + nem is vagyok benne biztos, hogy ez a Tate - Marvin Jones - Boldin hármas gyengébb mint a tavalyi Megatron - Tate - Moore trió.
Ami a tavalyihoz képest jelentős javulást hozhat szerintem az az LB sor. Egy egészséges Levy + egy első naptól kezdő MLB Whitehead (Tulloch helyett) nagy előrelépés lehet.
Sok helyen azt írják, hogy nagyon meggyengültünk, sőt van olyan is ahol az NFC utolsó helyére várnak minket. Ennyire azért nem tragikus a helyzet, 6-7 győzelem benne lehet ebben a gárdában.
Szerkesztette: Bazzani
több mint 9 éve
Marvin Joneson lesz itt a fő hangsúly, akinek azért eléggé bizonyítania kell a szerződését, amit kapott. Tate-re nyilván figyelni fognak, ha ezt nem tudja Jones kihasználni, az mindent elmond. Ha ő jó lesz, akkor szerintem nem lesz gáz, ami Megatron pótlását illeti, mert mellette Stafford szépen szétoszthatja.Kérdés, a Megatronban rejlő UFO-faktort tudja-e pótolni a többi elkapó, illetve jönnek-e majd a nagy játékok, mert azokra szükség lenne. Mégha Megatron utolsó évében ez már nem is feltétlenül volt benne, de előtte folyamatosan.
több mint 9 éve
Tate, Marvin Jones, Boldin, Kerley, Roberts, TJ Jones, CaldwellEbron, Riddick, Abdullah
Jó lesz ez. Főleg ha a megerősített OL is működni fog.
több mint 9 éve
sok sikert Q-nak, igazi nagybetűs játékos és ember aki sosem adta fel. sajnos már nem látták benne nálunk az értéket Csip rendszeréhez. remélem fut egy remek szezont.
több mint 9 éve
A lehetőségekhez képest egész jól lett pótolva Megatron.Boldin remek játékos és ember, jól jártatok vele.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Úgy néz ki, hoy Boldin nálunk kötött ki. Azert célpont már van bőven. Van legalabb 3 közepesnél jobb vagy talán jónak mondható WR. (De örülnék ha a támadófalban lenne 3-4 jó játékos)
Plusz ott van persze ebron és Riddick.
Kiváncsi mi a véleményetek a veteránról. Mennyi lehet még benne?
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
No offense.Én egy top10-es tight endtől minimum azt várnám el, hogy dominál, mint Gronko, Witten, Graham vagy legalább egy Olsen.
Bazza emlékszel kiemelkedő meccsre Ebrontól? Szerintem egy 1/10-es TE-től az ember elvárna évi 700-800 yardot minimum, gondolom idén ezt kell megcélozni.
tüsi91
De ízlések és pofonok, Ebronnak annyi előnye van, hogy még most is csak 23, szóval bőven lesz ideje bizonyítani, mennyit fejlődött.
több mint 9 éve
No offense.Bazza emlékszel kiemelkedő meccsre Ebrontól? Szerintem egy 1/10-es TE-től az ember elvárna évi 700-800 yardot minimum, gondolom idén ezt kell megcélozni.
több mint 9 éve
Akinek szerintem szintet kellene lépnie az Ebron.Másik topikból áthozva:
tüsi91

Sokan szidják Ebront (néha én is) de szerintem nem jár rossz úton.
Neki most kell megmutatni. Az egyik legfontosabb opció lesz a támadósorban.
több mint 9 éve
Nem játszott, de attól még a csapatnál volt, tehát a sikernek részese. A Lions háza táján pedig sok ideje nem volt ahhoz hasonló, korrekt szezon, rájátszással, szóval a froclizás öngólra sikeredett.Ha jól emlékszem akkor a PO-ban már nem játszott, Kevin Smith futott a Saints ellen.Aham, végül is tagja volt egy PO-s Lionsnak, amit az elmúlt ikszezercsilliárd évben kevesen mondhatnak el magukról.Jahvid Best kijutott az olimpiára😊Csak ironizálásként: Lehet több sikerélménye lesz :-P
www.freep.com/story/sports/olympics/2016/07/16/jahvid-best-rio-olympics-st-lucia/87199444/
oleewear
ThundersNFL
Arról meg mondjuk nem feltétlenül ő tehet, hogy kinyírták az agyrázkódások. Kb. a legköcsögebb sérülés, ami egy életre kinyírja az embert, de a karrierjének is annyi.
Stez
Amúgy ezzel az eredménnyel max elődöntős lehet az Olimpián de az is csak nagy szerencsével.
Bazzani
Best meg tényleg pont, hogy király volt, amíg a sérülések meg nem ölték, ami kifejezetten sajnálatos, főleg, hogy utána meg végig futógondjai voltak a Lionsnak.
Az eredménye nem kiemelkedő, de azért ha ráfekszik az edzésekre, szerintem tud majd javítani. Tudtommal eddig nem volt „főállású” sprinter. Én mindenesetre drukkolok majd neki.
több mint 9 éve
Leigazoltátok a DE/OLB DE Quanterus Smitht. Mi raktuk ki minicamp után. 😊
több mint 9 éve
Nagyon sajnáltam Bestet, de neki már egyetemen volt olyan sérülése, amire rámehetett volna a karrierje (élete?). www.youtube.com/watch?v=Tyv4du7BTOc
Szurkolok neki, sebessége mindenképp megvolt az NFL-hez, elkapni is jól tudott. Ellenben ha csak nem javít 2tizedet az egyéni legjobbján, akkor tényleg az elődöntő lehet neki a cél.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Ha jól emlékszem akkor a PO-ban már nem játszott, Kevin Smith futott a Saints ellen.Aham, végül is tagja volt egy PO-s Lionsnak, amit az elmúlt ikszezercsilliárd évben kevesen mondhatnak el magukról.Jahvid Best kijutott az olimpiára😊Csak ironizálásként: Lehet több sikerélménye lesz :-P
www.freep.com/story/sports/olympics/2016/07/16/jahvid-best-rio-olympics-st-lucia/87199444/
oleewear
ThundersNFL
Arról meg mondjuk nem feltétlenül ő tehet, hogy kinyírták az agyrázkódások. Kb. a legköcsögebb sérülés, ami egy életre kinyírja az embert, de a karrierjének is annyi.
Stez
Amúgy ezzel az eredménnyel max elődöntős lehet az Olimpián de az is csak nagy szerencsével.