Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 9 éve
Tíz éve ugatom, hogy erős falak kellenek, s akkor mindegy, hogy ki a QB meg a WR meg az RB, meg tökmindegy, ki van a secondaryben.Végre ráléptünk erre az útra.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 9 éve
UDFA class eddig:Quinshad Davis magasan jegyzett prospect volt, csak megsérült a szezon elején korán, ha egészséges tud maradni, belőle még lehet vmi és neki egyébként meg is van a teste a pálya szélére.
Jace Billingsley, WR, Eastern Oregon
Quinshad Davis, WR, North Carolina
James DeLoach, DT, Georgia
Chase Farris, G, Ohio State
Adam Fuehne, TE, Southern Illinois
Deonte Gibson, DE, Northwestern
Jay Lee, WR, Baylor
Simms McElfresh, WR, Appalachian State
Andrew Zeller, G, Maryland
Jay Lee akár jó is lehet, megkockáztatom keretbe is kerülhet. Többiek kuka.
Külön "öröm", hogy a többi NFC North csapat draftja kurva jó lett. Nagyon nehéz év jön, kevés győzelemmel.
Bazzani

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Kérdőjelek:- ha Tate vagy Jones megsérül ki játszik majd szélső elkapót? (Fuller, TJ Jones, Lee???)
- nagyon kevés a használható LB a keretben, Levy és Whitehead pozíciója tuti a többiek meg... (Van Noy, Bynes, Williams és ennyi)
- a DE poszt nem lett erősebb, Ansah és Taylor mellett nincs a keretben classic 4-3 De (cserék lehetnek: Gilberry, Zettel ha DE lesz és.... fogalmam sincs)
- a csere Te helyzet nevetséges (Pettigrew komoly sérülésből felépülve, a blokkolásra használhatatlan Wright, Mulligan meg pár pályát nem látott gyerek)
Lesznek még itt FA igazolások, mert így nem lehet nekimenni a szezonnak.
Szerkesztette: Bazzani
több mint 9 éve

Érdekes volt ez a hajnal.
A Killebrew SS picknek örültem. Az újabb OL depth húzásnál már vakartam a fejem, de mondjuk, hogy falemberből sohasem elég és így legalább Lucas félék nem kerülnek pályára. Antwione Williams jónak tűnik videok alapján reméljük valami olyat láttunk meg benne amit mások nem. Rudock igazolását előrevetítettem, imádta a stáb, más kérdés, hogy mennyire kell egy 5.QB megint. Zettel ha DE-t játszik majd Jaon Jones szerepkörében akkor talán jó lehet, mint DT kurvára nem kellett. LS a 6.körben? Vicc. Ennél a Washington gyereknél meg kb csak jobbak voltak benn, 296 labdacipelés 10 fumble...
UDFA class eddig:
Jace Billingsley, WR, Eastern Oregon
Quinshad Davis, WR, North Carolina
James DeLoach, DT, Georgia
Chase Farris, G, Ohio State
Adam Fuehne, TE, Southern Illinois
Deonte Gibson, DE, Northwestern
Jay Lee, WR, Baylor
Simms McElfresh, WR, Appalachian State
Andrew Zeller, G, Maryland
Jay Lee akár jó is lehet, megkockáztatom keretbe is kerülhet. Többiek kuka.
Külön "öröm", hogy a többi NFC North csapat draftja kurva jó lett. Nagyon nehéz év jön, kevés győzelemmel.
több mint 9 éve
Hát ez sem volt egy túl sexy nap szurkolói szemmel, de jött egy hatalmas test mindkét falba ahol a csaták eldőlnek.Én a Scouting riportok alapján a követkrzőekre gondoltam mint lehetséges opciók:
Ahogy Quinn mondta eddig jöttek a nagy emberek, most jönnek majd a skill playerek. Az , hogy ki milyen poszton játszik nem tudja, neki a keret tehetségekkel való telepakolása a feladata.
Kicsit olyan érzésem van, hogy nem akartunk rizikót vállalni, talán innentől lesznek majd érdekesebb pickek.
Én most egy nagyot ütő safetyt hoznék (Cash például), WR-eket slotba (Braverman aki az új Edelman lehet, kinézetre már olyan) és a szélre (Chris Moore remek mélységi célpont), jöhet CB (Zack Sanchez a legjobb bennmaradó talán) és OLB poszton sem állunk fényesen (Travis Feeny jó lehet ha teljesen felépült) és a passrush növelése sem ártana (Matt Judon DE posztra?).
Vannak még itt problémák rendesen.
Bazzani
QB Cook (backup) persze nem szeretnem ha irányítót húznánk de ő a legjobb aki bent van. Van bajunk bőven. Inkabb azokat a lyukakat foltotzzuk.
WR Braverman (slot WR) nár Tate is sokat fog slotból jatszani. Ő nagyon jó lehet.
(Itt is hozzáteszem hogy meg vagyok egy WR draft nélkül is, inkabb a védelmet erősítsük)
TE Anderson (persze itt sem orulok ha TightEndet húzunk, de állítólag jól blokkol a srác és spórolnánk vele mert pettigrewt ki lehet dobni aki 4 millát visz el. 4. Körben már messze nem kapnak ilyen lóvét)
Edge rusher jöhet szinte bárki erősítést jelent, mert az nincs nagyon. mind1 hogy LB vagy DE csak tudja támadni az irányítót. Mint tudjuk Van Noy besült nagyon. DE poszton meg Ansah van. A többi mint rotációs ember.
CB (annyit húztunk erre a posztra az elmúlt 2-3 évben hátsó körökre, hogy semmi értelmét Nem Latom. Nekunk egy első vagy egy második számú Corner kell (az meg első vagy második körben volt max.)
StrongSaftey:
Na ott minden segítség jól jön.
Jeremy Cash futás ellen lehet jó. Ami egy passz ligában nem olyan nagy segítség. Ezert (is) engedtük el igedigbot is.
Kell valaki aki tud passz ellen védekezni.
Igy a Scouting reportok alapján azt mondanám hogy legyen KJ Dillon (simán bent lesz a 4. kör végén is). Sajnos a saftey poszt az ahol nincs màr sok minőségi jatekos iden. Nálunk meg practice squad jatekosok meg special teamerek játszanak majd ezen a poszton 😕
Támadófal es középső védőt azert nem írtam mert azzal valoszinuleg már megvagyunk.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Hát ez sem volt egy túl sexy nap szurkolói szemmel, de jött egy hatalmas test mindkét falba ahol a csaták eldőlnek.Ahogy Quinn mondta eddig jöttek a nagy emberek, most jönnek majd a skill playerek. Az , hogy ki milyen poszton játszik nem tudja, neki a keret tehetségekkel való telepakolása a feladata.
Kicsit olyan érzésem van, hogy nem akartunk rizikót vállalni, talán innentől lesznek majd érdekesebb pickek.
Én most egy nagyot ütő safetyt hoznék (Cash például), WR-eket slotba (Braverman aki az új Edelman lehet, kinézetre már olyan) és a szélre (Chris Moore remek mélységi célpont), jöhet CB (Zack Sanchez a legjobb bennmaradó talán) és OLB poszton sem állunk fényesen (Travis Feeny jó lehet ha teljesen felépült) és a passrush növelése sem ártana (Matt Judon DE posztra?).
Vannak még itt problémák rendesen.
több mint 9 éve
Shrine gamen tűnt fel, jó játékkal így meghívták a Senior Bowlra is. Ott már Rankings megverte belül (de ő mindenkit szinte ez nem nagy cucc). 5-6. körös pickből jött fel a 3. körre. Nem Kelly a srác, de nekem az egyik legnagyobb kedvencem volt idén.Glasgowwal még nagyot is foghattatok. No nem Suh kompenzálását kell látni benne, de tanulással, munkával ő egy nagy erőssége is lehet majd az OLnek.Ezt jó hallani. Swansont is a harmadik körben hoztuk pár éve, de ő nagyon gyengének néz ki.
alatriste
Hoztunk két embert is a falba aki a futás ellen erősebb a Scouting reportok szerint. Mindezt azert mert az a cél hogy megvédjük Staffordot. Persze orulnék ha végre a futás is menne, de abba annyira reménytelenek vagyunk évek óta 😊
Meglátjuk majd az eredményét. De ez majd évek múlva derülhet ki.
Annak nagyon orulok hogy a hiány posztokra igazoltunk és nem erőltettünk Megatron miatt egy WR pickket.
PintérÁdi
Azért remélem Clark - Daniels megforgatja párszor, egyébként nagyon sikeres karriert kívánok neki! 😊

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Glasgowwal még nagyot is foghattatok. No nem Suh kompenzálását kell látni benne, de tanulással, munkával ő egy nagy erőssége is lehet majd az OLnek.Ezt jó hallani. Swansont is a harmadik körben hoztuk pár éve, de ő nagyon gyengének néz ki.
alatriste
Hoztunk két embert is a falba aki a futás ellen erősebb a Scouting reportok szerint. Mindezt azert mert az a cél hogy megvédjük Staffordot. Persze orulnék ha végre a futás is menne, de abba annyira reménytelenek vagyunk évek óta 😊
Meglátjuk majd az eredményét. De ez majd évek múlva derülhet ki.
Annak nagyon orulok hogy a hiány posztokra igazoltunk és nem erőltettünk Megatron miatt egy WR pickket.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Nem is értem ezt a Reed dolgot. Érdeklődtünk iránta, bent volt még, erre Behúzzuk a másik Alabama DLine embert.Jarran Reedhez kellene egy feltradel. Nem hiszem hogy a 2.kör közepén bent lesz.Benn volt de a másik Bama DT-t vittük.
De legyen igazad ismét!!!
PintérÁdi
Nem sokat gondolkodtunk rajta.
Megint egy safe pick. Nem lesz soha sztárjátékos, de stabil kezdő lehet évekig.
Idén tanul, jövőre Ngata helyén játszhat.
Nem ugrálok örömömben, de nem is rossz pick.
Bazzani
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Glasgowwal még nagyot is foghattatok. No nem Suh kompenzálását kell látni benne, de tanulással, munkával ő egy nagy erőssége is lehet majd az OLnek.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Jarran Reedhez kellene egy feltradel. Nem hiszem hogy a 2.kör közepén bent lesz.Benn volt de a másik Bama DT-t vittük.
De legyen igazad ismét!!!
PintérÁdi
Nem sokat gondolkodtunk rajta.
Megint egy safe pick. Nem lesz soha sztárjátékos, de stabil kezdő lehet évekig.
Idén tanul, jövőre Ngata helyén játszhat.
Nem ugrálok örömömben, de nem is rossz pick.
több mint 9 éve
Jarran Reedhez kellene egy feltradel. Nem hiszem hogy a 2.kör közepén bent lesz. De legyen igazad ismét!!!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Max UDFA futót hozzunk. Futókkal bőven megvagyunk!
Nekem tetszik ez a pick. A falat sosem árt erősíteni. 2-ban DT kene harmadikban meg talan egy RB.Agyfaszt is kapnék ha az Abdullah, Riddick, Zenner, Ridley, Winn ötös nyakára hoznánk még valakit a harmadik körben. Majd hátul valahol hozzunk egy igazi erőfutót aki átmegy a falon is és annyi.
Blevi
Mindig azt kérdezem magamtól, mi a picsának örülnek ennyire. Hogy még van munkájuk? Egy rakás idős csávó rábök egy fiatalra, és kezdődik az ölelkezés. #nohomoMost kezdjünk el buzizni?
füligjimmy
Bazzani
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Még egy utolsó megjegyzés.Engem Quinn megvett a Decker pick utáni beszédével. Eddig nem foglalkoztam vele, hogy milyen maga a csávó. Csinált szar dolgokat, rohadt szarokat is, de legalább elkezdtem látni vele kapcsolatban, hogy tervszerűen dolgozik.
Nem kapkod, rengeteget elemez a stábbal. Más kérdés, hogy mit látunk majd mindebből a pályán (balfasz Caldwell), de megpróbálok az eddiginél kicsit nagyobb bizalommal lenni felé.
És baszdmeg egy GM baseball ütővel a draft room-ban, kemény.
több mint 9 éve
Na nézzük mi várhat ránk holnap hajnalban.1. Nálam a legegyértelműbb opció a DT. Vannak is benn olyanok akik elég magasan lehetnek a boardunkon. Legvalószínűbb jelölt: Jarran Reed. Amekkora érdeklődést mutattunk az irányába azon sem lepődtem volna meg ha őt húzzuk az első körben.
2. Másodsorban a DE poszt megerősítése várhat legkevésbé. Jonathan Bullard vagy Kevin Dodd (ő privát workouton is volt nálunk) nem lenne meglepő pick a második körben, de Ogbah is képbe kerülhet bár nálam ő nagyon kiismerhetetlen prospekt.
3. Itt egy CB húzás sem elképzelhetetlen, Mackensie Alexander a második kör közepén már nem annyira rossz megoldás. KeiVarae Russell vagy Sean Davis érkezésekor sem lepődnék meg a harmadik körben, állítólag kedveli őket a stáb.
4. Safety poszton sem állunk túl jól. A legtöbb pletyka Justin Simmons-ról szól, de az ő kiválasztását nemigazán érteném. Ő FS amiből nekünk már van egy elit játékosunk, padra meg nem kellene draftolni ilyen kerettel a második körben. Inkább egy zúzós SS a harmadik körben, mint Jeremy Cash bár az ő irányába igen szolid érdeklődést mutattunk (összesen egy combine beszélgetés). Jöhet még az általam korábban beharangozott Su'a Cravens bár ő meg inkább LB lesz.
Center és WR posztokkal szerintem várunk szombat délutánig.
De akkor bemondom a frankót:
2.kör Jarran Reed DT Alabama
3. kör Sean Davis CB/S Maryland
több mint 9 éve
Most kezdjünk el buzizni?#notgay
Bazzani
www.youtube.com/watch?v=Pi7gwX7rjOw
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
PFF értékelés:16. Detroit Lions: Taylor Decker | Grade: D+
Decker is not among the elite tackles in this draft as he does his best work in the running game, but he’s questionable in pass protection. He finished with the No. 22 overall grade in the draft class, but more importantly, his +1.6 pass blocking grade ranked 37th and it’s cause for concern for a first-round offensive tackle. He certainly has the frame and length to develop, but it’s a huge risk in the middle of the first round for a player we saw as more of a late second-round prospect. As a power run blocker, Decker is strong, creating movement at the point of attack and fitting well into a power scheme. Ultimately, he has to make major strides in pass protection to warrant the first-round selection.
Tehát a legnagyobb needre kihúzod a class harmadik/negyedik legjobb játékosát a poszton, de hülye fasz vagy. Kellett volna húzni egy WR-t mert ugye elment Megatron és húdenagyabaj, akkor geci nagy király lennél.
Nem is tudom, hogy sírjak vagy nevessek.
Egy megjegyzés a twitter kommentekből:
"not very good in pass protection" = gave up 3 QB hits & 2 sacks ALL YEAR
több mint 9 éve

Nekem tetszik ez a pick. A falat sosem árt erősíteni. 2-ban DT kene harmadikban meg talan egy RB.Agyfaszt is kapnék ha az Abdullah, Riddick, Zenner, Ridley, Winn ötös nyakára hoznánk még valakit a harmadik körben. Majd hátul valahol hozzunk egy igazi erőfutót aki átmegy a falon is és annyi.
Blevi
Mindig azt kérdezem magamtól, mi a picsának örülnek ennyire. Hogy még van munkájuk? Egy rakás idős csávó rábök egy fiatalra, és kezdődik az ölelkezés. #nohomoMost kezdjünk el buzizni?
füligjimmy
több mint 9 éve
Nekem tetszik ez a pick. A falat sosem árt erősíteni. 2-ban DT kene harmadikban meg talan egy RB.
több mint 9 éve
Mindig azt kérdezem magamtól, mi a picsának örülnek ennyire. Hogy még van munkájuk? Egy rakás idős csávó rábök egy fiatalra, és kezdődik az ölelkezés. #nohomoRögtön az elsőszámú tipped be is jött.Nem volt annyira nehéz pick:
Gondolom jobb oldalon fog kezdeni.
És Reiff játszott e már a jobb oldalon?!
PintérÁdi
Quinn a biztosra ment első körben, Decker elég safe pick.
Szerintem jó játékos lesz, erős, megvan benne a gyilkos ösztön.
A futásblokkolása sokkal jobb mint a passzblokkja, szerintem jobb oldalra kerül, Reiffnek meg van egy éve bizonyítani Cooter rendszerében, ahol tavaly év vége felé nem volt rossz. Reiff amúgy világ életében LT volt.
Őt akartuk:
Ritkán láthatunk ilyen videot a mi csapatunktól. A Decker pick:
www.detroitlions.com/media-center/videos/Behind-the-scenes-Lions-call-Taylor-Decker/91bdf47a-a4ff-456c-90cc-d9f396d6a618
Bazzani
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Rögtön az elsőszámú tipped be is jött.Nem volt annyira nehéz pick:
Gondolom jobb oldalon fog kezdeni.
És Reiff játszott e már a jobb oldalon?!
PintérÁdi

Quinn a biztosra ment első körben, Decker elég safe pick.
Szerintem jó játékos lesz, erős, megvan benne a gyilkos ösztön.
A futásblokkolása sokkal jobb mint a passzblokkja, szerintem jobb oldalra kerül, Reiffnek meg van egy éve bizonyítani Cooter rendszerében, ahol tavaly év vége felé nem volt rossz. Reiff amúgy világ életében LT volt.
Őt akartuk:

Ritkán láthatunk ilyen videot a mi csapatunktól. A Decker pick:
www.detroitlions.com/media-center/videos/Behind-the-scenes-Lions-call-Taylor-Decker/91bdf47a-a4ff-456c-90cc-d9f396d6a618
több mint 9 éve
Rögtön az elsőszámú tipped be is jött.Bazzani: rohamosan közeleg a draft és nagy örömmel várnék tőled egy beharangozót. Olvasnék a te valasztottjaidról.Sajnos közbeszólt egy betegség meg a meló.
Csak én maradtam le róla, vagy idén nem készülsz ilyesmivel?!
PintérÁdi
Van öt játékos akit mára elképzelhetőnek tartok (Decker OT, Butler DT, Kelly C, Reed DT, Jackson CB) valami faszásabb írást holnap tudok összedobni.
Bazzani
Kivàncsian várom, hogy össze tud e állni végre a fal. Tavaly is az Olinet erősítettük első körben ( plusz érkezet OG Ramirez) es mégis ez a csapategység lett a legborzalmasabb 😕
Meglátjuk mire mennek.
Decker jobb és bal oldalon is bevethető. Gondolom jobb oldalon fog kezdeni. Aztán hosszútávon a cél hogy ő legyen az LT. Reiff meg vagy képes bal oldalon játszani vagy elengedjük, mert ő nagyon szenved a helyén.
Vagy szerintetek elképzelhető hogy Decker egybol a vakoldalon kezd? És Reiff játszott e már a jobb oldalon?!
További érdekesség hogy azzal hogy a steelers CB-t húzott, mi vagyunk az utolsók akik valaha cornert húztak az első körben.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Én mondtam. (:Ezt Caldwellék mondták?Felemás ez a pick, Deckerben azért bőven benne van, hogy korrekt LT lesz, de az is simán megeshet szerintem, hogy mondjuk két év múlva a mostanihoz hasonló helyzet áll elő, hogy "Deckert tegyük át RT-be, Reiff menjen guardba, és kell egy új kezdő a vakoldalra".Decker RT lesz.
vassadi
Bazzani
vassadi
több mint 9 éve
Ezt Caldwellék mondták?Felemás ez a pick, Deckerben azért bőven benne van, hogy korrekt LT lesz, de az is simán megeshet szerintem, hogy mondjuk két év múlva a mostanihoz hasonló helyzet áll elő, hogy "Deckert tegyük át RT-be, Reiff menjen guardba, és kell egy új kezdő a vakoldalra".Decker RT lesz.
vassadi
Bazzani
több mint 9 éve
Felemás ez a pick, Deckerben azért bőven benne van, hogy korrekt LT lesz, de az is simán megeshet szerintem, hogy mondjuk két év múlva a mostanihoz hasonló helyzet áll elő, hogy "Deckert tegyük át RT-be, Reiff menjen guardba, és kell egy új kezdő a vakoldalra".Decker RT lesz.
vassadi