Detroit Lions

34 feliratkozó

több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 595 — Grady Judd fan
Hát, ha már ilyen mézes-mázosan hízelegsz, akkor itt egy gyors érv: még nem értetted meg, hogy a free agency 80%ban a vesztesek fő szezona.

Amit eddig tapasztaltam a Lions idei ügyködéséből az egy higgadt, óvatos megközelítése 2016nak. Lehet, hogy nem nagy nevek az érkezők, de helyfoglalónak olcsóak és könnyen pótolhatóak. Nem a vagonnyi garantált pénzért érkező FAk fogják megváltani a csapatot akik nem kellettek a korábbi klubjuknak, hanem a saját nevelésű játékosok.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 016 — Axel Foley
Na végre megjött Hardy védőangyala is.
Akkor fejtsd ki légyszíves, hogy miért vagyok én a helyi Matt Millen. De legyenek benne érvek is, mert így úgy néz ki mintha csak egy hülye ordibálna be a zárt ablakon.

több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 595 — Grady Judd fan
Na igen, csak itt a turelembol mar kezd mindenkinek elege lenni.
ulpianus
A türelem csökkenése ezek szerint egyenes arányú a ráció csökkenésével. Bazzani csak egy magyaros temperamentumú Matt Millen. 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Mi garancia n arra, hogy az 1 évre szerződtetett játékos nálunk marad egy jól sikerült szezon után?

Bazzani
Semmi, de szvsz ink kapjon egy sérülékeny játékos 1 éves szerződést kezdetnek, minthogy utána évekig kelljen szívni a dead moneyt miatta.
Egyébként ha vkinek bejön a rendszer és nem spúrkodnak vele, akkor már szezon közben/még FA előtt meg lehet egyezni egy hosszabbításban.
empty taxi
Vagyha nagyon bejön kapsz érte egy kompenzatory picket, lowcoastOzzie

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Mi garancia n arra, hogy az 1 évre szerződtetett játékos nálunk marad egy jól sikerült szezon után?

Bazzani
Semmi, de szvsz ink kapjon egy sérülékeny játékos 1 éves szerződést kezdetnek, minthogy utána évekig kelljen szívni a dead moneyt miatta.
Egyébként ha vkinek bejön a rendszer és nem spúrkodnak vele, akkor már szezon közben/még FA előtt meg lehet egyezni egy hosszabbításban.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve

Schwartz amúgy jó igazolás, alighanem RT lesz. Már csak center kell Swanson helyett.

több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Na igen, csak itt a turelembol mar kezd mindenkinek elege lenni.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 523 — Keep pounding
Ez nem igaz, ezek mind low risk high reward igazolások, amik közül ha csak kettő-három bejön, már sokat nyertetek. Schwartz is aláírt, ő akár azonnali erősítést is jelenthet a falban. Ha nem, akkor sincs semmi, sok pénzbe nem került. Jól kell draftolni, nem ész nélkül költekezni. Meg lehet nézni a Jacksonville is milyen jó csapatot épített a tavalyi nagybevásárlásából. De hogy messzebb ne menjek Suh is milyen remek csapatba került Miamiban. Türelemmel kell lenni a csapatépítés felé, Quinn most kezdte és sztem egész jó munkát végez, nyilván valamelyest meg van kötve a keze, de sztem nagyobb baromságot nem is csinálhatna, mint hogy az offseason elején seggére verjen minden pénznek azért, hogy közepes játékosokat rommá fizessen.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Geoff Schwartz OG jön ma vizitre ma. Gondolom a korábbi súlyos sérülését említeni sem kell.
Sajnos Marvin Jones az egyetlen használható érkező a többi játékos mind kuka.

több mint 9 éve
Blevi 8 862 — Lions & Cowboys fan
Nekem ez az offseason eddig nem tetszik. A jelenlegi kilátásaim a szezonra top 10es cetli es Caldwell valamint stábjának távozása idény közepén. Jövőre meg a szokásos rebuilding 😕.
több mint 9 éve
Nem azt írtam, hogy használhatatlan volt hanem nálunk most az lenne.
Sérülésből visszatérő játékosok érkeznek halomszámra.

több mint 9 éve
dr0725 New England Patriots 520
Stevan Ridley korábbi Pats és Jets RB érkezett a csapathoz reggel megbeszélésre.
A két dolog ami vele kapcsolatban először eszembe jut: fumble és ACL.
Hát ő sem lesz megváltó, de beleillik a koncepcióba. Használhatatlan játékos, olcsón, rövid szerződéssel.
Bazzani
Használhatatlannak nevezni azért erős, nálunk egész jó kis játékos volt, de sajnos ott az a 2 szó ami neked is eszedbe jutott 😊
több mint 9 éve
Walls annyira nem rossz játékos, csak neki is volt bőven kihagyása sérülés miatt.
Quinn most tanulgatja a szakmát, sajnos a mi kárunkra.

több mint 9 éve
anarfa Detroit Lions 477
Újabb kiemelkedő fogás: CB Darrin Walls
Már nagyon a roster alját töltögetjük, csak az a gond hogy még mindig nincs teteje 😀
Ráadásul már hány defensive back van a csapatban? Nem jönne rosszul mondjuk egy DE, ott aztán nem lehet mondani, hogy túl mély lenne a kispad
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
still better than Jahvid Best
Borbinho
Túl nagy vitába nem akarok bonyolódni ezügyben, de egy 27 éves futó (aki elméletileg ugye a gyorsaságából, irányváltásaiból és erejéből él), aki két éve nem tud felépülni a sérüléséből rendesen és előtte sem tudott soha végigjátszani egy szezont teljesen , nem mellesleg ha játszott sem volt épp a megbízhatóság szobra az semmiféle erősítést nem jelent majd ennek a csapatnak.
Van 20 milla szabad hely, erre ilyen kiégett leharcolt szar játékost hozunk/akarunk hozni egy elég fontos posztra.
Persze jobb mint szerencsétlen Best akinek szétment a feje, de ne ahhoz viszonyítsunk már könyörgöm.
Bazzani
meglásd Ridley hoz majd pár W-t idén (már ha leigazoljátok). második/harmadik kedvenc csapatom vagytok a ligában, nem beszólni akartam Besttel.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Borbinho
Túl nagy vitába nem akarok bonyolódni ezügyben, de egy 27 éves futó (aki elméletileg ugye a gyorsaságából, irányváltásaiból és erejéből él), aki két éve nem tud felépülni a sérüléséből rendesen és előtte sem tudott soha végigjátszani egy szezont teljesen , nem mellesleg ha játszott sem volt épp a megbízhatóság szobra az semmiféle erősítést nem jelent majd ennek a csapatnak.
Van 20 milla szabad hely, erre ilyen kiégett leharcolt szar játékost hozunk/akarunk hozni egy elég fontos posztra.
Persze jobb mint szerencsétlen Best akinek szétment a feje, de ne ahhoz viszonyítsunk már könyörgöm.

több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Stevan Ridley korábbi Pats és Jets RB érkezett a csapathoz reggel megbeszélésre.
Hát ő sem lesz megváltó, de beleillik a koncepcióba. Használhatatlan játékos, olcsón, rövid szerződéssel.
Bazzani
Sztem ő (ha rostert fog) akkor Bell szerepére jött. Passzoknál szinte soha nem használták (nem sok Pats/Jets meccset néztem, nemtudom h azért mert rossz-e a keze vagy csak mert volt nála jobb). Szvsz ha egészséges tud maradni akkor simán jó húzás Bell után, úgy sem 1000 yardos futónak hoztátok. Meg gondolom vet minért jött
Borbinho
Még nem jött, csak tárgyal.
Állítólag 100%-os -> értsd az első edzésen megsérül
Bazzani

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Bazzani
Sztem ő (ha rostert fog) akkor Bell szerepére jött. Passzoknál szinte soha nem használták (nem sok Pats/Jets meccset néztem, nemtudom h azért mert rossz-e a keze vagy csak mert volt nála jobb). Szvsz ha egészséges tud maradni akkor simán jó húzás Bell után, úgy sem 1000 yardos futónak hoztátok. Meg gondolom vet minért jött
Borbinho
Még nem jött, csak tárgyal.
Állítólag 100%-os -> értsd az első edzésen megsérül

több mint 9 éve
Bazzani

több mint 9 éve

több mint 9 éve
Abdul Quddus és Ihedigbo > Wilson és Bush
Bazzani
Nem szeretnélek hiú ábrándokba kergetni, de Tavon Wilson első szezonjának kb. 5. meccsén bekerült BB kutyaóljába. (Wilson és Baldwin és/vagy Kearse kétszer szopatták be ugyanazzal a játékkal két TD-ért, a safety párja a ST only Ebner volt.) Soha a büdös életben nem keveredett ki onnan, amikor néha felengedték dime, isten ne adja nickel felállásokban, akkor teljesen rendben volt a srác. Nem ő lenne az első Pats DB, aki máshol korrekt/jó teljesítményre képes.
tomi-tomi
Én az eddigi teljesítményük alapján "osztályoztam" őket és az Wilson-nál egy nagy rakás semmi. Mondjuk pont annyit várok tőle nálunk is.

több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Bazzani
Nem szeretnélek hiú ábrándokba kergetni, de Tavon Wilson első szezonjának kb. 5. meccsén bekerült BB kutyaóljába. (Wilson és Baldwin és/vagy Kearse kétszer szopatták be ugyanazzal a játékkal két TD-ért, a safety párja a ST only Ebner volt.) Soha a büdös életben nem keveredett ki onnan, amikor néha felengedték dime, isten ne adja nickel felállásokban, akkor teljesen rendben volt a srác. Nem ő lenne az első Pats DB, aki máshol korrekt/jó teljesítményre képes.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Napi vicc rovat😡jkatzenstein: Lions GM Bob Quinn says he thinks the roster now is better all the way around compared to when he took over in January.
Bazzani
Kicsit én is úgy érzem, hogy ezzel a kijelentéssel lapítottam volna a helyében. :/
Beki
Megatron > Jones
Jason Jones helyére nem jött senki
Mathis > Bademosi
Lance Moore = Kerley
Mondjuk felépült Levy és Walker, biztos arra gondolt.

több mint 9 éve
Azért ez...

Találtok benne ismerős neveket?
New Lions WR/PR Jeremy Kerley once set the NFL record for fair catches, a record Jeremy Ross broke.

Ez vicces azután, hogy a helyére akarták Okungot hozni:
He’s our left tackle. He played hard, he played well.Jim Caldwell
Van fejetlenség bőven...

több mint 9 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
Napi vicc rovat😡jkatzenstein: Lions GM Bob Quinn says he thinks the roster now is better all the way around compared to when he took over in January.
Bazzani
En nem ítélném meg ilyen hamar a tevékenységet. De ha egy ilyet tudott kijelenteni, akkor konkrétan hülye!
A legjobb aki elment egy HOF jatekos. A legjobb aki jött egy második számú elkapó a helyére.
Tobb jatekost vesztettünk mint aki jött. Egyelore gyengébb a roster. Ez kétségtelen.

One Team
One Detroit
One Pride