Detroit Lions

34 feliratkozó

több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 184
Napi vicc rovat😡jkatzenstein: Lions GM Bob Quinn says he thinks the roster now is better all the way around compared to when he took over in January.
Bazzani
Kicsit én is úgy érzem, hogy ezzel a kijelentéssel lapítottam volna a helyében. :/
Beki
Kemény kijelentés, főleg egy Megatron visszavonulás után...

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Napi vicc rovat😡jkatzenstein: Lions GM Bob Quinn says he thinks the roster now is better all the way around compared to when he took over in January.
Bazzani
Kicsit én is úgy érzem, hogy ezzel a kijelentéssel lapítottam volna a helyében. :/
több mint 9 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
 docs.google.com/spreadsheets/d/1JceRx8oTBgGB_k22v7Tv7xLj0w0DL_NBUEdaO_ctWLE/edit#gid=0

Sziasztok! Ti vagytok a soron a szurkolói MOCK drafton! Kérlek zárójelben nicknév és figyeljetek arra, hogy olyat ne írjatok, akit már választottak 😀
Hajrá!
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 016 — Axel Foley

több mint 9 éve
Most Conklint mondanám.
Őt alaposan körbevizsgálta a stáb. De még sok idő van.

több mint 9 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 559 — Bowl Winner
Amúgy nálatok első pickre kik a kiszemeltek?

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 9 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 781 — Jó ötletnek tűnt!
Kerley az egyik legalulértékeltebb slot wr a ligában, sanchezzel is meg genoval is tudott produktív lenni, tavaly már TC óta melloztek, mert gailey nem tartotta kompatibilisnek a rendszerebe. Egész évben egy rossz szót nem szólt amiatt hogy lefokoztak punt returnerre, szinte ok nélkül. Kedvenc játékosom volt, örülök hogy szamomra szimpatikus csapatba ment.

Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Kerley használható slot WR, Gailey rendszere nem feküdt neki a Jetsnél, előtte produktívabb volt. Nem mellesleg visszahordónak sem utolsó.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Nem lesz ő rossz. Oké a Johnson után hagyott űrt nem lehet betölteni, de Tate, Jones jó játékosok. Tatetől már tudjuk, hogy ha nincs Johnson akkor is produktív, sőt akkor voltva legjobb. Riddick gyakorlatilag egy elkapónak tekinthető. Ott van még Ebron, aki nem hozza azt amit vártatok, de vannak rosszabbak is a posztján. Ha így nézzük Kerley kb. 5. targetnek jött, annak bőven jó. Nyilván ettől nem lett contender a csapat, de ez egy jó igazolás szerintem.
több mint 9 éve
@caplannfl: Jeremy Kerley's deal with #Lions is for 1 year, just over $1m.

Újabb középszar játékos, egy évre. Épül a jövő csapata!

több mint 9 éve
Megvan az új slot elkapónk, Jeremy Kerley.
Lance Moore szintjét tudja hozni.

több mint 9 éve
@davebirkett: The Lions have no immediate plans to work out a new contract for their best pass rusher, Ziggy Ansah

5.éves opció majd franchise tag.
Vagy elengedjük mert túl jó játékos. Fasz Quinn.

több mint 9 éve
Hány éves vagy királyfi? És még hiszel a mesékben?
MacPhisto
Persze így utólag én is tudom, hogy nálunk soha nem fognak jó irányba változni a dolgok, csak kicsit beleéltem magam ebbe a "Jön a bostoni megmentő és mindenszépleszjólesz" álomba.
De látom, hogy ez a csávó is csak egy páréves álom lesz.
"Stafford megvédése a legfontosabb cél idénre!"
Ezért nem hoztunk senkit a falba. Lehet, hogy a sikerektől akarjuk megvédeni.

több mint 9 éve
A héten két játékos került szóba a csapattal kapcsolatban.
Nyilván a legnagyobb esély arra van, hogy sírva menekülnek az ajánlat után.
Az egyikük Mike Neal Packers OLB aki nálunk DE lenne. Hasznos játékos, mindenképpen jobb lenne mint a Darryl Tapp féle semmihaszna igazolások, de egy használható cserénél nem több.
A másik Jordan Norwood Broncos slot WR, aki legideálisabb esetben egy 5.számú elkapó lenne a depth charton. Pénteken volt látogatóban de szerződés nélkül távozott (természetesen).

több mint 9 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 958 — Detroit vs. everybody
Ezt az offseasont a Jones igazolás menti meg attól, hogy Milleni jelzőket kapjon nálam.
Akkoriban kukáztuk ki az ilyen másnak nem kellő selejteket.
Ez majd akkor lesz "vicces" ha Staffordot IR-re verik a második héten.
De majd most megoldunk mindent mégegy WR igazolással. Mondjuk passzolni nem lesz idő.
Borzasztóan csalódott vagyok, megint csak nagy szavak voltak nulla mögöttes tartalommal.
Bazzani
Hány éves vagy királyfi? És még hiszel a mesékben?

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 9 éve
Ezt az offseasont a Jones igazolás menti meg attól, hogy Milleni jelzőket kapjon nálam.
Akkoriban kukáztuk ki az ilyen másnak nem kellő selejteket.
Ez majd akkor lesz "vicces" ha Staffordot IR-re verik a második héten.
De majd most megoldunk mindent mégegy WR igazolással. Mondjuk passzolni nem lesz idő.
Borzasztóan csalódott vagyok, megint csak nagy szavak voltak nulla mögöttes tartalommal.

több mint 9 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Okung Broncos

A megerősített Lions OL: Reiff-Tomlinson-Swanson-Warford-Ola
Normális csere egyik posztra sincs. A piac kiürült.
Bazzani
Jahri Evans, Steven Wisniewski, Ted Larsen, Geoff Schwartz, Louis Vasquez

nem egy veretes névsor, de szinte mindenki upgrade lenne. de amúgy annyira nem is rossz ez az o line, ha ilyen JMarcus Webbek és Bradley Sowellek is szerződést kapnak máshol 😀
Löfli
Andre Smith tegnap ment el a Vikingshez, évi 3,5 milláért, simán elfért volna RT-ben.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Okung Broncos

Bazzani
Jahri Evans, Steven Wisniewski, Ted Larsen, Geoff Schwartz, Louis Vasquez

nem egy veretes névsor, de szinte mindenki upgrade lenne. de amúgy annyira nem is rossz ez az o line, ha ilyen JMarcus Webbek és Bradley Sowellek is szerződést kapnak máshol 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
oleewear Detroit Lions 241
Okung Broncos

Bazzani
De hisz te ellenezted, hogy Okung ide jöjjön nem?
Plane évi 12 milláért!0
PintérÁdi
"Former Seahawks offensive tackle Russell Okung told NFL Media Insider Ian Rapoport that he's agreed to terms on a contract that could be worth up to $53 million. He has a one-year deal with the team worth $5 million that includes a four-year, $48 million option if the Broncos choose to pick it up."
elfért volna így ide is akár...
nembaj kell a pénz sóra, hogy behintsék végre a pályát a picsába...
több mint 9 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
Okung Broncos

Bazzani
De hisz te ellenezted, hogy Okung ide jöjjön nem?
Plane évi 12 milláért!0

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Okung Broncos

több mint 9 éve
Okung inkább elmegy a McDonaldsba hamburgert árulni mint a Lionsba focizni.
Olyan játékosokra kellene rámenni akinek semmi önbecsülése nincs.

több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Stefan Charles szerintem jobb helyzetben van az 53-ért mint Bazza írta. Buffaloban elég mély DT állományba ragadt be, kanadai egyetemistaként eleve nehéz volt felvenni a ritmust. Ngata mögötti space eaternek elmegy, majd gondoljatok rám az elöszezon tacklejei alatt 😀

több mint 9 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
Nyílván nem lehet 2 hónap alatt megítélni, de Bazza védelmében hozzátenném hogy az eddigi FA tevékenysége gyászos...És az ilyen Bush féle kuka alja játékosok nem épp cserének szánt pénzt kaptak... Engedett elmenni 2 kezdő S-t akiket meg lehetett volna fizetni és hozott hekyettük 2 gyenge playát nem kevés pénzért...Ahogy Bazza is írta WR-t leszámítva semmi hiányposztot nem sikerült orvosolnia...Persze nem lehet egy offseason alatt csapatot építeni, de megértem Bazzát hogy az eddigi tevékenysége nem tetszett neki...
Tomcsik
Kiket hoztál volna akkor? És mennyi pénzért?
(És vegyük alapul hogy ugyanannyi pénzért, nem szívesen jönne ide valaki, mint más csapatokhoz.)

Quddus menni is akart.
Ihedigbo tavaly bojkottálni akarta már az offseasont mert tudta hogy az egyetlen esélye hogy hosszabbítást kapjon.
Annyit sem ért az utolsó eveben amennyit keresett. Pedig többet akart.

Szóval pl. saftey poszton kit kellett volna hozni?

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 184
Igaz ami igaz Abdul-Quddus-t meg kellett volna tartani, de Ihedigbo-ért egy centet nem adnék, és biztos vagyok benne, hogy többet is kért volna mint mondjuk Bush vagy Wilson.
anarfa
Hát de jobb is mindkettőnél együtt véve... Mondom ezt úgy hogy azért ő sem egy top 10 star 😊 ...