NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
47
9
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 11 éve
Emlékszik valaki olyan kétes szitura, amiben nekünk ítéltek volna?...
Ennyike.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 11 éve
www.prideofdetroit.com/2013/9/6/4701792/lions-vikings-injury-report-ziggy-ansahMindenki játszani fog...
Nem hiszem hogy közülük bárki is kihagyná a nyitót 😉
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Azert csak nem dobal szet minket a Mettyu!:-p
több mint 11 éve
Nem láttam egy Vikings előszezon meccset sem, mondjuk nem változtatna semmit a véleményemen.Nálam síma 50-50%.
Nagyon rááltunk arra, hogy a futás ellen jó legyen a védelmünk. Nem mondom, hogy 100 yard alatt tartjuk AP-t, de szerintem nem most fog karriercsúcsot futni.
A futás nálunk nem lesz tényező.
A meccset az fogja eldönteni, hogy melyik csapat passzjátéka talál előbb magára.
Borzasztó kemény OL-DL csata lesz, remélem állandóan Ponder arcában leszünk. Labdaszerzések kellenek, meg folyamatos nyomás.
Nagyon nehéz meccs lesz, de remélem támadó oldalon eddig csak altattunk és Stafford is magára talál.
Nyerni kell.
több mint 11 éve
A szezonnyitón az oddsok alapján mi vagyunk az esélyesek 1.4 vagy 1.5 x pénzt fizetnek a győzelmünkre 😊
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
The Detroit Lions recently tried out three players, according to Aaron Wilson: quarterback Nathan Enderle, wide receiver Devin Aromashodu and wide receiver DeMarco Sampson.Azóta még Marvin Austin exGiants Dt-vel bővült a lista.
Érthetetlen számomra, hogy mit akarunk ilyen kaliberű WR-ektől, amikor Durham bármelyiknél jobb. Nekünk az lesz a gondunk, hogy Burleson nem elég második számú opciónak.
Az meg, hogy Enderle-től miit akarunk illetve minek egy ötödik DT esetleg érthetetlen számomra.
több mint 11 éve
Végül McIntosh ment Gomez "miatt".Lesz még itt mozgás a héten, mert 5 LB-el nem megyünk neki a szezonnak sztem.
több mint 11 éve
Ha Gomes átmegy a fizikai teszteken akkor állítólag Durham kerül ki.Nevetséges. 5WR marad a keretben abból az egyik a használhatatlan Spurlock. Tényleg a punterünk lesz a szezon MVP.
több mint 11 éve
PS:Miller RB, Chapas FB, Fuller WR, Austin OG, Proctor OG, Hepburn LB, Greenwood CB, Sadler-McQueen DT
több mint 11 éve
Dejon Gomest (exRedskins safety) claimeltük.Steven Miller pedig hivatalosan is a Lions PS tagja. Jeeeeeeee.
több mint 11 éve
Lions | Devin Aromashodu works outRáadásul mi is keresünk (5. számú) WRt, szóval waiveren mi válogatunk elsőként (hacsak a Chiefsnek nem kell valaki).
The Detroit Lions worked out free-agent WR Devin Aromashodu (Bears) Saturday, Aug. 31.
Jézus, Schwartzék megint elkezdtek rendesen kapkodni.
Eddig kellett volna normális WR-t szerezni, nem pedig most valami szart.Bazzani
több mint 11 éve
NFC nortban már csak Green bay ben nem volt ha kap tőletek szerződést. Kár hogy nem jó...
több mint 11 éve
Lions | Devin Aromashodu works out The Detroit Lions worked out free-agent WR Devin Aromashodu (Bears) Saturday, Aug. 31.
Jézus, Schwartzék megint elkezdtek rendesen kapkodni.
Eddig kellett volna normális WR-t szerezni, nem pedig most valami szart.
több mint 11 éve
Bazza nézegettem a salary capeket és ahogy látom a 2014-es szezonra már most elég siralmasan néz ki a helyzet. Mit lehet ezzel majd tenni? Suh-Stafford-Megatron oké, hogy a franchise legjobb és legfontosabb játékosai, de elvisznek több mint 50 milliót.tüsi91Ami szerintem biztosan változni fog:
Burleson 7,531,641: mehet amerre lát.
Suh 21,412,500: hosszútávút kap.
Delmas 6,500,000: ezen tuti variálni fognak főleg, hogy lejáró.
Fairley 3,146,000: utolsó éve, tuti a hosszútávú.
Meg amúgy is ha szar lesz a szezon akkor megy az egész vezetés...
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
Bazza nézegettem a salary capeket és ahogy látom a 2014-es szezonra már most elég siralmasan néz ki a helyzet. Mit lehet ezzel majd tenni? Suh-Stafford-Megatron oké, hogy a franchise legjobb és legfontosabb játékosai, de elvisznek több mint 50 milliót.
több mint 11 éve
Végső cutok:TE Michael Williams: IR
LB Chris White: várható volt.
FB Shaun Chapas: nem használunk FB-et
3DT Andre Fluellen, Jimmy-Saddler McQueen és Ogemdi Nwagbuo: mindhárom papírforma.
Igazán nagy meglepetés nincs. Nagyon örülök, hogy Durham és Fauria megcsinálta a végső rostert.
több mint 11 éve
S Tyrell Johnson: a kintiek meglepődtek rajta én sohasem számoltam vele.OG Jake Scott: na ez nagy meglepetés, nemrég még kezdőként is számoltak vele.
RB Steven Miller: színt hozott a visszahordójátékunkba mégis inkább a semmit sem mutató Spurlock marad...
több mint 11 éve
RB Montell Owens: short term IRWR Matt Willis: az első kisebb meglepetés, a legjobb WR volt a preseason meccseken.
Állítólag Spurlock marad rosteren Miller ellenében a returner posztra. Érthetetlen.
több mint 11 éve
Folyt.:S Amary Spievey: egy újabb gyenge DB draft a kukában.
P Blake Clingan: Martin helye betonbiztos volt.
Persze a lényeget (WR, RB, returnerek) hagyják a végére...
több mint 11 éve
Újabb 3név:DT Xavier Proctor: várható volt.
OG Rodney Austin: az offseason előtt még backup helyet jósoltak neki.
CB Ron Bartell: kezdőként kezdte a TC-t majd egy meccs alatt megmutatta, hogy nem az.
Ezzel eldőlt, hogy 5CB lesz a keretben (Houston, Slay, Bentley, Mathis, Green).
több mint 11 éve
Közben rájöttem 😊 Köszi.Jól láttam hogy Bell cut?silent7939Nem. Kizárt dolog, 2.RB jelenleg.
LeShoure van trade blockon állítólag.Bazzani