NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 708
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 11 éve
The Tape Never Lies: Glover Quin brings physicality to the Lions’ secondaryblogs.thescore.com/nfl/2013/07/05/the-tape-never-lies-glover-quin-brings-physicality-to-the-lions-secondary/
Quin’s ability to matchup with tight ends bigger than him with physicality and quickness is something that more teams need to find at the safety position as they continue to evolve defensively and find ways to matchup with multidimensional offenses.
több mint 11 éve
Remélem Delmas felépül...Delmas sérülése miatt végig Carey volt az első csapatnál a FS.Csináltam egy kis 53as roster tippet.Csak 3 ex-jaguárnak szavazol bizalmat? És az egyik ebből Don Carey? 😀iktriad
Bazzani
Szívem szerint Mike Thomast is kibasznám a picsába.
Amúgy ez nem az amit szeretnék hanem ami sztem lesz.Bazzani
M-80ról még nem fognak lemondani, ha már egy 4 köröst adtak érte nem is olyan régen.
Remélem Montell megcsípi a rostert, talán a legjobb játékos a posztján (ST) a 4esből.
több mint 11 éve
Delmas sérülése miatt végig Carey volt az első csapatnál a FS.Csináltam egy kis 53as roster tippet.Csak 3 ex-jaguárnak szavazol bizalmat? És az egyik ebből Don Carey? 😀iktriad
Bazzani
Szívem szerint Mike Thomast is kibasznám a picsába.
Amúgy ez nem az amit szeretnék hanem ami sztem lesz.
több mint 11 éve
Csináltam egy kis 53as roster tippet.Csak 3 ex-jaguárnak szavazol bizalmat? És az egyik ebből Don Carey? 😀
Bazzani
több mint 11 éve
Csináltam egy kis 53as roster tippet.Az LB poszt nagyon gyenge...
OFFENSE (26)
QB Matthew Stafford
QB Shaun Hill
QB Kellen Moore
RB Reggie Bush
RB Mikel Leshoure
RB Joique Bell
RB Theo Riddick
WR Calvin Johnson
WR Nate Burleson
WR Ryan Broyles
WR Corey Fuller
WR Patrick Edwards
WR Mike Thomas
TE Brandon Pettigrew
TE Tony Scheffler
TE Michael Williams
TE Joseph Fauria
OT Riley Reiff
OT Corey Hilliard
OT Jason Fox
OT LaAdrian Waddle
OG Rob Sims
OG Larry Warford
OG Dylan Gandy
OG Jake Scott
C Dominic Raiola
DEFENSE (24)
DE Ziggy Ansah
DE Jason Jones
DE Israel Idonije
DE Willie Young
DE Devin Taylor
DT Ndamukong Suh
DT Nick Fairley
DT C.J. Mosley
LB Stephen Tulloch
LB DeAndre Levy
LB Ashlee Palmer
LB Tahir Whitehead
LB Travis Lewis
LB Carmen Messina
CB Chris Houston
CB Darius Slay
CB Jonte Green
CB Bill Bentley
CB Ron Bartell
CB Chris Greenwood
S Glover Quin
S Louis Delmas
S Don Carey
S Amari Spievey
ST (3)
K David Akers
P Sam Martin
LS Don Muhlbach
több mint 11 éve
Broyles rehabja sokkal jobban halad a vártnál, állítólag a TC közben bekapcsolódhat a munkába és az 1. hétre 100%-os lesz.empty taxiHamár Broyles akkor itt van egy kis néznivaló:
Life of Broyles
1. Injury and rehab
www.detroitlions.com/media-center/videos/Life_of_Broyles_Episode_1_Injury_and_Rehab/fd458d35-1b5f-4f8b-b3f3-fa4b661002a1
2. First game reflection
www.detroitlions.com/media-center/videos/Life-of-Broyles-Episode-2-First-game-reflection/98234220-9688-4a94-8f59-c6fd1fb8d143
(Gondolom lesz még több rész is.)
több mint 11 éve
Broyles rehabja sokkal jobban halad a vártnál, állítólag a TC közben bekapcsolódhat a munkába és az 1. hétre 100%-os lesz.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
A fehír csóka a rugggó a többiek a feketik, nem rugggók
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
IdonijeMeanwhile, defensive lineman Israel Idonije's one-year contract with the Detroit Lions is worth a total of $905,000. More than half of it is guaranteed: $420,000 of his base salary and a $65,000 signing bonus. That tells us, if we didn't know before, that Idonije is making the team, should get plenty of playing time and had more than one team interested in him.
több mint 11 éve
Íme a rookie harcosaink.
Valaki meg tudja mondani MINDRŐL, hogy ki-kicsoda?
több mint 11 éve
Ilyenkor még mindenki szuperklasszis ugye.Amúgy jó hírek voltak róla.
Pár videón amint láttam jól mozgott Ansah-val párban.
Sok passzt ütött le.
több mint 11 éve
Lions' D-line covering Africa continent. Ziggy Ansah born in Ghana. Israel Idonije born in Nigeria. Suh family roots in Cameroon.😊
több mint 11 éve
Jason Jones- 6'5Devin Taylor- 6'8
Ziggy Ansah- 6'6
Willie Young- 6'5
Israel Idonije- 6'6
Rendesen rámentünk a magas (hosszúkezű) DE-kre.
Amúgy ez a "méretbeli erősítés" igaz a CB-inkre is.
több mint 11 éve
A jó remény mikor tavaly párszor pályára került egyáltalán nem volt rossz 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Azért Reménykedni lehetWyattHehe. Szerintem neki az is kevés lesz.
több mint 11 éve
Quin, Delmas, Spievey, Silva, Carey, Wendling a S depth. Szerintem csak Delmas sérülése miatt hozták. Köze nem lesz az 53as kerethez.Idonije-vel viszont elég tetszetős a DE brigád. Ansah, Jones, Young, Taylor, Idonije, R.Lewis
több mint 11 éve
Leigazoltuk Israel Idonije-t (exBears DE) és Chris Hope-ot (exFalcons SS) illetve kirúgtuk Brian Robiskie WR-t.Ennyire reménytelen a helyzet? 😊
Idonije jó igazolás. DE depth nagyon kell, főleg olyan akinek meccsrutinja is van.Bazzani
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Leigazoltuk Israel Idonije-t (exBears DE) és Chris Hope-ot (exFalcons SS) illetve kirúgtuk Brian Robiskie WR-t.Idonije jó igazolás. DE depth nagyon kell, főleg olyan akinek meccsrutinja is van.
több mint 11 éve
Na ja, ilyenkor belefér minden szutyokAhhoz még kéne jönnie hozzánk pár ex-patriótának, hogy ez igaz legyen. És nem köszönjük, Timmyt nem kérjük. 😀
Amúgy is, Jacksonville Patriots, Detroit Jaguars (cica, cica, egyre megy)Wyatt
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Na ja, ilyenkor belefér minden szutyokAmúgy is, Jacksonville Patriots, Detroit Jaguars (cica, cica, egyre megy)
több mint 11 éve
Ezt a világsztár Veldmant a tőletek érkező (mekkora meglepi...) TE edző akarta. Húdetökjólesz.BazzaniLegrosszabb esetben camp body lesz. Legjobb esetben P Squad. Remélem utóbbi, mert szimpatikus srác.
több mint 11 éve
Ezt a világsztár Veldmant a tőletek érkező (mekkora meglepi...) TE edző akarta. Húdetökjólesz.
több mint 11 éve
Ja csak éppen van nála 4 jobb TE a keretben.Shack Harris annyira klub hű lehet a front officeotokban, mint én. 😀
Meg amúgy is kivan már a faszom, hogy minden szar kivágott jaguárnak egyenesen hozzánk vezet az útja.Bazzani