NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 708
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 11 éve
Ja csak éppen van nála 4 jobb TE a keretben.Meg amúgy is kivan már a faszom, hogy minden szar kivágott jaguárnak egyenesen hozzánk vezet az útja.
több mint 11 éve
Megvan a heti jaguárunk. Matt Veldman TE érkezett akit a héten vágtak ki onnan. Valaki szólhatna Schwartzéknak, hogy ne hozzunk el minden szar játékost meg idióta edzőt onnan. Kezdek kurva mérges lenni.BazzaniJárt már Magyarországon 1 vagy 2 éve. 😀 Előszezonban tavaly biztató volt, csak eltört a karja egy elkapásnál. Szerintem van benne perspektíva.
A vicc az, hogy Veldman csak 1 évet volt velünk, de most 5 ex-csapattársához csatlakozik (tehát az elmúlt 1 évben ő már a 6. ex-Jaguár Detroitban M-80, C.J. Mosley, Owens, Robiskie és Spurlock után).
Jaguars Junkyard.
több mint 11 éve
Megvan a heti jaguárunk. Matt Veldman TE érkezett akit a héten vágtak ki onnan. Valaki szólhatna Schwartzéknak, hogy ne hozzunk el minden szar játékost meg idióta edzőt onnan. Kezdek kurva mérges lenni.
több mint 11 éve
Jó hangulatban telik a minicamp.
(Fairley, Bentley és Willie Young a három észlény.)
Havard Rugland
Delmas elég rosszul viseli a sérülését.
több mint 11 éve
MyBelle, shure bush?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Delmas kezd Besti magasságokba emelkedni. Pedig az első eve biztató volt...
több mint 11 éve
Ma kezdődött a három napos mini camp, amely az utolsó közös foglalkozás a TC előtt.Delmas (természetesen...), Leroy Harris, Jonte Green és Ronnel Lewis nem edz. Jahvis Best sincs a csapattal de a keretből egyelőre nem teszik ki.
több mint 11 éve
Nem meglepő, hogy a Jax ST edző hozatja a saját embereit. Más kérdés, hogy a Jax ST is szar volt Angert kivéve.BazzaniNa, Scobee is elég jó.
Spirlocknak meg volt 2 ST TDje tavaly, igaz mint a Chargers játékkosa. Elkapónak sem olyan rossz.
több mint 11 éve
Titus két újabb esetben került szembe a törvényekkel.Összesen 13nál járunk.
több mint 11 éve
Érkezett Matt Willis (exBroncos) WR.www.denverpost.com/broncos/ci_19724601
Fogalmam sincs ki ő.Bazzani
több mint 11 éve
Érkezett Matt Willis (exBroncos) WR.Fogalmam sincs ki ő.
több mint 11 éve
Ma Slay, Broyles és LeShoure is edzett (limitáltan mindhárman), Delmas továbbra sem. Reméljük TC-re mindenki rendben lesz, ránkférne egy sérülésmentesebb év. Főleg a secondary-re.
több mint 11 éve
Nem meglepő, hogy a Jax ST edző hozatja a saját embereit. Más kérdés, hogy a Jax ST is szar volt Angert kivéve.
több mint 11 éve
Michael Spurlock WR/returner is érkezett.nézem valami trükk van benne, hogy nem Jakuár, ........... de 😀
Bazzani
több mint 11 éve
Michael Spurlock WR/returner is érkezett.Nathan Overbay TE és Troy Burrell WR lett kirakva.
Egyikért sem nagy kár, bár Overbay valahol foghat egy PS helyet.
több mint 11 éve
Nagyon gyűjtjük az extitán OG-ket.azé mer szereztek egy rendes Gárdát (Lövidra) gyorsan kilapátolták a ballasztot, azok meg a francse tuggya miér, mindig északnak tartanak, mint a ludak
Nem is tudtam, hogy ez a siker titka.
Vagy ez olyan mint valami játék, hogy össze kell gyűjteni az összeset?Bazzani
több mint 11 éve
Nagyon gyűjtjük az extitán OG-ket.Nem is tudtam, hogy ez a siker titka.
Vagy ez olyan mint valami játék, hogy össze kell gyűjteni az összeset?
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Harris után Jake Scott is érkezett a posztra.
több mint 11 éve
Ja, nem rossz.Én sem tapsoltam pirosra a tenyerem a Nagy, Austin, Gandy OL depth-en. Azért remélem Warford és Sims lesz a két kezdő OG.
Amúgy Harris rosszabb volt passprot-ben mint Peterman. Ez annyira nem jó jel és az ACL sem.
több mint 11 éve
Közben leigazoltuk Leroy Harris OG-t aki két hete volt workouton a csapatnál. Ez alighanem az eddig jónak gondolt guardjaink kritikája is.Bazzaniez simán jó igazolás, az elmúlt három évben alapember volt Tennesseeben és tud centert is játszani. Meg hát 6 évvel fiatalabb mint Raiola.
több mint 11 éve
Tudod mit fog érezni Maci a Lions-Bears meccs alatt? Keserűséget, hogy nincs csapata. 😊Közben leigazoltuk Leroy Harris OG-t aki két hete volt workouton a csapatnál. Ez alighanem az eddig jónak gondolt guardjaink kritikája is.
több mint 11 éve
Most látom, hogy a draft legjobb nevű játékosa is nálatok landolt múlt héten.Szegény Robert Maci mit érez majd a Chicago ellen? 😕
több mint 11 éve
Egy rövid beszélgetés Suh-val:1. rész: www.detroitlions.com/media-center/videos/Sitdown_with_Suh_Part_1/dc87a2fc-a098-49bd-a983-c42b60528afa
2.rész: www.detroitlions.com/media-center/videos/SitDown_with_Suh_Part_2/4e805f01-e71d-42c2-bf65-8b75c551f1f2
El se hinné az ember, hogy milyen idióta tud lenni a pályán.
több mint 11 éve
Hétközben kitettük Alex Carder QB-t aki az én egyik titkos reménységem volt. Reméltem, hogy kiszorítja a töpszli Kellen Moore-t. Most Thaddeus Lewis-on a sor.BazzaniDUKE!
Nincs a játéknak olyan eleme, amiben Moore jobb volna