Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 11 éve
Itt a cikk róla: www.prideofdetroit.com/2013/5/12/4324292/titus-young-arrested-lions
több mint 11 éve
Lehet már be sem kellene írni de péntek éjjel megint megbüntették Titust. 3 büntetés kevesebb mint egy hét alatt. Be kérne már zárni valahová.
több mint 11 éve
Warford visszatért az edzésekre, sérülése nem komoly.Vannak remek teljesítmények, majd írok a héten egy összefoglalót ha lesz rá időm.
több mint 11 éve
Detroit Lions CB Darius Slay (knee) spent most of the practice Saturday, May 11, with defensive coordinator Gunther Cunningham working on things like scheme and positioning. Slay is not able to participate in the team's rookie minicamp because he is recovering from knee surgery. Slay állítólag a csapatok többségénél előbbre tartott prospect volt mint csapattársa Banks. A Lionsnál Slay elsőkörös besorolást kapott. 😮
több mint 11 éve
Minor-nak írják a sérülést, szóval reméljük rendben lesz a TCre. Nem jönnének jól a sérülések mert nagyon vékonyak vagyunk 1-2poszton.
több mint 11 éve
loooooooooooool, Warford megsérült a mai edzésen
több mint 11 éve
Majd Fairley meg LeShoure elviszi egy kis gyógyfű túrára.mormon a srác, az itallal elméletileg nem lehetnek gondjai 😊jjncaaJó lehet Freeney. Nyilván nem a jövő embere, de azért 1 max 2 év még benne van korrekt szinten. Ansah tőle sokat tanulhat. Azért 4-3-ban még mindig egy jó pass rusherről beszélünk, de hát a Pagano féle hibrid nem feküdt neki.Engem is csak az összeg zavar, de ha csak egy évre jön és nem kell érte senki kivágni akkor símán megéri.
A kérdés inkább az, mennyit érhet meg Freeney, állítólag ilyen 4-5 millió körüli elvárásai vannak, ami nekem kicsit soknak tűnik.Stez
Amúgy jó gyerek ez az Ansah. Nem hinném, hogy lesznek balhéi és a munkamorálja is remek. Olyan típus aki napról napra feljődni akar és reméljük fog is.Bazzani
Viccet félretéve nagyon rámentünk arra, hogy minden rendben legyen az öltözőben. Schwartz beismerte, hogy tavaly elvesztette az uralmat az öltöző felett és ezért (is) ment el a szezon.
több mint 11 éve
mormon a srác, az itallal elméletileg nem lehetnek gondjai 😊Jó lehet Freeney. Nyilván nem a jövő embere, de azért 1 max 2 év még benne van korrekt szinten. Ansah tőle sokat tanulhat. Azért 4-3-ban még mindig egy jó pass rusherről beszélünk, de hát a Pagano féle hibrid nem feküdt neki.Engem is csak az összeg zavar, de ha csak egy évre jön és nem kell érte senki kivágni akkor símán megéri.
A kérdés inkább az, mennyit érhet meg Freeney, állítólag ilyen 4-5 millió körüli elvárásai vannak, ami nekem kicsit soknak tűnik.Stez
Amúgy jó gyerek ez az Ansah. Nem hinném, hogy lesznek balhéi és a munkamorálja is remek. Olyan típus aki napról napra feljődni akar és reméljük fog is.Bazzani
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Jó lehet Freeney. Nyilván nem a jövő embere, de azért 1 max 2 év még benne van korrekt szinten. Ansah tőle sokat tanulhat. Azért 4-3-ban még mindig egy jó pass rusherről beszélünk, de hát a Pagano féle hibrid nem feküdt neki.Engem is csak az összeg zavar, de ha csak egy évre jön és nem kell érte senki kivágni akkor símán megéri.
Amúgy jó gyerek ez az Ansah. Nem hinném, hogy lesznek balhéi és a munkamorálja is remek. Olyan típus aki napról napra feljődni akar és reméljük fog is.
több mint 11 éve
Ansah tőle sokat tanulhat.Stezmár amennyit lát tőle, mert haverkodni biztos nem fog a jó Dwight, nem az a fajta aki apáskodik
több mint 11 éve
Jó lehet Freeney. Nyilván nem a jövő embere, de azért 1 max 2 év még benne van korrekt szinten. Ansah tőle sokat tanulhat. Azért 4-3-ban még mindig egy jó pass rusherről beszélünk, de hát a Pagano féle hibrid nem feküdt neki.A kérdés inkább az, mennyit érhet meg Freeney, állítólag ilyen 4-5 millió körüli elvárásai vannak, ami nekem kicsit soknak tűnik.
több mint 11 éve
"Quick impression from Lions rookie camp: Ansah is quick and Warford is B I G." 😊Schwartz on signing FA TE Joseph Fauria: "He's another guy, as soon as the draft was over we worked pretty hard on. He's a big target."
Van jelenleg négy TE (Pgrew, Scheffler, Williams és Fauria) amiből 3 kerül rosterre és sztem nem Fauria lesz a kieső.
Olyan megérzésem van, hogy nagyon sok örömünk lesz ebben a két srácban:
Schwartz az edzés után (közben videók az első napról):
www.detroitlions.com/media-center/videos/Jim-Schwartz-on-first-practice-of-rookie-mini-camp/c55c06c8-fdbe-4dd6-9080-a342d69b78fa
több mint 11 éve
Állítólag mi vagyunk az egyik fő esélyes Freeney DE megszerzésére. Nem tudom ő milyen lenne a wide9-ban, majd Stez felhomályosít minket reméljük.Amúgy elkezdődött a rookie minicamp, Ansah (RDE) és Devin Taylor (LDE) volt az első nap két legjobb embere. Warford az elmondások alapján hatalmas, meg is kapta a Big Larry becenevet.
Rugland-nek meggyűlt a baja a sisak felvételével. Állítólag neki és Clingan-nek még a vártnál is erősebb lába van.
Nagyjából 50 játékos vett részt a gyakorláson.
több mint 11 éve
Ja, én is azt várom el a csapatomban mindenkitől, hogy "cél az SB!!". Ez a kellő hozzáállás, nem a "suck for luck" féle mentalitás. Aki nem győzni akar, az inkább ne is lépjen pályára.Go Vikings!nyilván, csakhogy a Lions már két éve PO-résztvevő kéne, hogy legyen (legalábbis szerintem), míg a Manning nélküli Coltstól a 2-14 is emberes teljesítmény volt 😀
több mint 11 éve
Ja, én is azt várom el a csapatomban mindenkitől, hogy "cél az SB!!". Ez a kellő hozzáállás, nem a "suck for luck" féle mentalitás. Aki nem győzni akar, az inkább ne is lépjen pályára.
több mint 11 éve
Azért ez a SB prognózis nem akkora baromság.Egyrészt hülyét kapnék ha lenyilatkozná, hogy símán kiesünk. Másrészt ilyenkor minden csapat esélyes még.
Amúgy én sem gondolom, hogy bármennyire is esélyesek lennénk de ez inkább túlzott önbizalom mint Titus féle full agyatlanság. Az a gyerek konkrétan megbolondult.
több mint 11 éve
Nincs 😊És Titus újra villantott:Van ennél az embernél idiótább a Földön?MacPhisto
www.theoaklandpress.com/articles/2013/05/07/sports/doc51899e71253a8027098978.txt?mobredir=false
Gyönyörű az a kép, mindent elárul...Bazzani
deadspin.com/titus-young-will-take-a-nap-in-your-at-t-store-496122722
Bár Fairley próbál versenyre kelni vele a Super Bowl-prognózisával
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Hát nem sok.Van valahol egy kép amin éppen valami boltban alszik egy padon. Gondolom full józanon... Pedig milyen jó kis WR lehetett volna, tökéletes lett volna Megatron mellé.
Most meg imádkozhatunk, hogy ez a Fuller gyerek beváljon vagy Burleson remek formában térjen vissza. Ajjaj...
több mint 11 éve
És Titus újra villantott:Van ennél az embernél idiótább a Földön?
www.theoaklandpress.com/articles/2013/05/07/sports/doc51899e71253a8027098978.txt?mobredir=false
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 11 éve
oleewear
226
És Titus újra villantott:hát sajnos belőle sem lesz már semmi...
több mint 11 éve
Lions to host Winston Justice for visit on WednesdayHú ő nagyon nem jó. De mit is akarok, ilyenkor már nincs jobb.
több mint 11 éve
És Titus újra villantott:www.theoaklandpress.com/articles/2013/05/07/sports/doc51899e71253a8027098978.txt?mobredir=false
Gyönyörű az a kép, mindent elárul...
több mint 11 éve
Slay térdműtéten esett át.Broyles 2.0, meg sem vagyok lepve.
Állítólag TCre rendben lesz.
Gondolom 4.hét körül már IR.
több mint 11 éve
Kicsit erőltettnek tűnik nekem ez az összeállítás.C-ben Raiola a kezdő, RG-ben ha nem csinál valami faszságot akkor Warford, 2.outside WR Burleson (Cody Wilson mint outside WR???, Robiskie meg egy vicc, talán Durham az egyetlen ellenfele), 3.RB meg Bell.
Az egyetlen igazi csata az RT posztért lesz, ott tényleg 50-50%ról indul a csata Fox és Hilliard között.
több mint 11 éve
Egy cikk az offenseről. Illetve azokról a pozíciókról, ahol a legnagyobb verseny lehet:
www.detroitlions.com/news/lions-insider/article-1/Twentymans-top-five-Lions-position-battles-on-offense-/0f8b2493-6a9a-4735-b6e3-3045291a4c12
One Team
One Detroit
One Pride