NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Detroit Lions

34 feliratkozó

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 027 — Axel Foley
Ma végrehajtunk egy roster változtatást.
Schefflert IR-re rakjuk vagy kivágjuk, helyette Barry Richardson OT érkezik.
Vicces, hogy más topikokban oldalas viták vannak a meccsek után nálunk meg ugyanakkora a csend győzelem és vereség után...

több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 854 — Steelers fan

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 184 — Bears & Illinois fan
Mondjuk a medvék leoboáztak a Azoktól Akiknek A Nevét Nem Szabad Kimondani, legalább ennyi.MacPhisto
Sekély e kéj.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Milyen PO-ba?
Ha lesz 8 győzelmünk akkor örülhetünk.
Talán a nyáron hozhatnánk egy kezdő cornert.
Jövő héten Dallas, sztem csak passzolni fognak ha meglátják ezt a meccset.

több mint 12 éve
Blevi 8 874 — Lions & Cowboys fan
Ezek a meccsek jók lesznek ha bejutunk a PO-ba. Ha....
több mint 12 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 963 — Detroit vs. everybody
Mondjuk a medvék leoboáztak a Azoktól Akiknek A Nevét Nem Szabad Kimondani, legalább ennyi.

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 12 éve
Tragikus sporthétvége.

És a köcsög medvék is vezetnek.MacPhisto
A Pistons egy dolog miatt nem kapott ki, mert nem volt tétmeccse.

több mint 12 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 963 — Detroit vs. everybody
Tragikus sporthétvége.

És a köcsög medvék is vezetnek.

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 12 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
Pettigrew is leszophat

We just form a fucking wall.
több mint 12 éve
Sam Martin, baszd szájba az anyádat 28szor.

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 081 — Raiders fan
Itt az eheti kibeszélő Bazza módra:

Slay remekül dolgozott a ST-ben.

Bazzani
Mi a helyzet Slay-el? Csak STben tolja? CB poszton mi lesz vele?
Most olvastam NFL.com-os rookie cikkben róla, mint kiábrándító újonc...Rolni
Találtam Neked egy remek cikket róla:
 www.prideofdetroit.com/2013/10/18/4849692/coachspeak-jim-schwartz-darius-slayBazzani
Köszi!

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
A fogadó irodáknál 1.5 illetve 2 pontos favoritok vagyunk!
Engem egy kicsit meglep.

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve

Bazzani
Most olvastam NFL.com-os rookie cikkben róla, mint kiábrándító újonc...Rolni
Találtam Neked egy remek cikket róla:
 www.prideofdetroit.com/2013/10/18/4849692/coachspeak-jim-schwartz-darius-slay

több mint 12 éve
Hogy álltok a sérülésekkel? Mármint a neveket látom, de nem tudom, hogy mekkora érvágást jelentenek ők számotokra. Nálunk full a keret, mindenki egészséges, így a 35 éves Newman nyugodtan futhat versenyt Megatronnal. 😀megyerikrisz
Burleson hiányozni fog, de ha kikapunk akkor nem ezen fog elmenni a meccs. Fox a kezdő RT, aki szerintem gyengébb mint a cseréje, úgyhogy ez sem nagy gond. Schefflert szerintem nem helyettesítette rosszul Big Joe (3TD). Ha kikapunk akkor az nem a sérülések miatt lesz.

több mint 12 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Hogy álltok a sérülésekkel? Mármint a neveket látom, de nem tudom, hogy mekkora érvágást jelentenek ők számotokra. Nálunk full a keret, mindenki egészséges, így a 35 éves Newman nyugodtan futhat versenyt Megatronnal. 😀

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 12 éve
Megatron játszik és jóval nagyobb szerepet kap mint múlt héten.
Most olvastam, hogy Megatron és AJ Green együtt edzettek a nyáron, reméljük nem ellenünk mutatja be a tanultakat. 😊
Fox, Scheffler és Burleson biztosan nem játszik. Fox ezekkel a sérülésekkel ki is írja magát a keretből lassan és teret nyit LaAdrian Waddle-nek.

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 081 — Raiders fan

Bazzani
Most olvastam NFL.com-os rookie cikkben róla, mint kiábrándító újonc...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
Blevi 8 874 — Lions & Cowboys fan
Levyt pedig mindenki elzavarta vna, en mondtam hogy jo lesz. 😉 hozzáteszem azt h ennyire meg en sem. Fauria meg nagyon fontos eleme lett az O-nak. Látszik h Staff bízik benne es működik is a kapcsolat.
több mint 12 éve
Kezd nevetségessé válni, hogy Lassan minden Suh megmozdulás fizetős. Elmehetnek a kurva anyjukba komolyan.

több mint 12 éve
Johnnyblaze Detroit Lions Georgia Bulldogs 175 — Detroit Teams forever
BREAKING: Mike O'Hara tweeted that a source confirmed DT Ndamukong Suh was fined $31,500 for a hit on Brandon Weeden.

Detroit= Barry Sanders,Calvin Johnson, Matthew Stafford, Ndamukong Suh, Jason Hanson, My Best Team Ever!! 😊
több mint 12 éve
Reiff hogy tolja?szaba
Kevés hibával, amennyire én meg tudom ítélni.
Mondjuk az egész OL sikerességét nagyban növeli, hogy Matt elég hamar szabadul a labdától.
Én maximum két esetre emlékszek amikor megverték.

több mint 12 éve

A nap hőse:
Biztos fogok némi meglepetést okozni a választásommal,de vállalom.
Három ember volt a kalapban amikor elkezdtem gondolkodni, hogy kit válasszak. Eszembe jutott Stafford, aki zseniális második félidőt csinált. A legegyértelműbb választás Big Joe Fauria lett volna, hisz 3 TD-t szökő évente (utoljára Megatron 2010ben) kap el valaki nálunk, de liga szerte is ritkaság. A választásom megint DeAndre Levyre esett.
7TCKL, 2PD és 2 borzasztó fontos pillanatban szerzett labda (INT). Mindemellett Levy remek a futás ellen, igazi vezére lett a D#nek.

A nap hülyéje:
Hát ez számomra (főleg a hét eseményeit figyelembe véve) elég egyértelmű volt. Lehetett volna Houston a ritka gyenge játéka és újabb sérülése nyomán, vagy Megatron aki máskor egy szezonban nem dropol ennyit, de a heti "nyertes" Patrick Edwards akinek sikerült kijátszania magát a keretből. Képtelen elszakadni a védőtől, Stafford 3szor kereste de mind a hármat könnyedén elütötte előle a CB.
Reménytelen játéka miatt ki is vágta tegnap a csapat, majd visszakerült a PS-ba.

A nap meglepetésembere:
Egy olyan játékosról van szó aki már tavaly is csillogtatta a az erényeit, de idén igazi 3.számú WR-é nőtte ki magát. Kris Durham-ről van szó, aki 8 elkapással és 83yard-al járult hozzá a győzelemhez, ezáltal jelezve, hogy lehet rá számítani.

Kedvenc play:
2nd and 7 at CLE 18 (Shotgun) M.Stafford pass short left to R.Bush for 18 yards, TOUCHDOWN
 www.nfl.com/videos/detroit-lions/0ap2000000262438/QB-Stafford-to-RB-Bush-18-yd-pass-TD
Nem titok, hogy imádom Bush játékát. Pontosan ezek a rövid passzok amikkel gyilkolni tudjuk az ellent. Imádom a blokkokat, hála az égnek ez az OL jobb mint amit vártunk.

Amin jót nevettünk:
Fauria nem készült elég táncolással a meccsre, már a második TDnél elfogyott a tudomány így egy labda nélküli zsákolást sikerült bevetni gólörömnek. 😊
 www.nfl.com/videos/detroit-lions/0ap2000000261393/Joseph-Fauria-23-yard-TD-catch

Amin sírtunk:
Az első félidei játékunk mellé leginkább egy még meg nem énekelt sérelmemet szeretném leírni. Egyszerűen nincs mélységi célpont a csapatban jelenleg. Régebben el voltunk kényeztetve hosszú játékokkal, manapság pedig egy 20 yardos passz is csodának számít. ennyit jelentene Titus hiánya?

Újoncfigyelő:
Természetesen az UDFA Fauria érdemel elsőként említést aki 3 TD-t kapott el. Warford az OL egyik legjobb embere (Lions rookie guard Larry Warford leads the position with a Pass Blocking Efficiency of 99.1), Martin 3szor rúgta a 20ason belülre a labdát és továbbra is remek átlagot hoz (Martin first Lions P to record 5+ punts, 47.0+ net average, 3+ inside the 20 and 0 TB in game since net punting became a statistic in 1976.), Devin Taylor megszerezte élete első NFL sack-jét, Slay remekül dolgozott a ST-ben.

A nap képe:
A kép címe: Koncentráció

Amiről még beszélni kell:
-2012ben 11INT-t csinált a csapat, idén már 10nél járunk.
-Montell Owens RB a héten újra edzésbe állhat.
-Offense: Points (6), Yards (9), Pass (6) Run (21)
Defense: Points (19), Yards (26), Pass (21), Run (29)
-Stafford a 4.negyedben 124,9es QB ratingel játszik, 69,5%al passzol, 5TD 0INT, ezzel második az NFL-ben.
-Fauria szerezte a rookiek között a legtöbb pontot (kickereken kívül).

Slowlight week6:
 www.youtube.com/watch?v=JA67NIrnvwc

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 925
Reiff hogy tolja?
több mint 12 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
Lévy hétről hétre jobb. Amit tegnap művelt az meg felugrasztott párszor a fotelből 😊
Mathis sérüléseinél meg mindig kicsit örülök hogy javul a védelem. Azert a secondaryben sajnos mostanában Houston is jo parszor vakon van :-/
Fauria meg a szezon végére megtanul táncolni is 😊)

Már varom az elemzést Bazzani!

Két nagyon kemény meccsünket jon. Ha egyet sikerül megnyerni már az is jó.
Tetszene ha 5-3 lenne a mérlegünk a bye weekre es nem 4-4
Főleg hoy sajnos a csoport riválisokkal is nagyon megy a szekér :-/

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
Állítólag Tulloch tartott egy elég komoly beszédet a szünetben. Volt hatása az biztos.