NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
44
6
2:20, Arena4
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 13 éve
Leigazoltuk Nick Harrist, az egykori puntereteket. Bazziani (vagy valaki más) jellemeznéd, milyen játékos volt ő nálatok a Jags topicban? Előre is köszi.
több mint 13 éve
Az az elméletem a második félidős szereplésünkre, hogyInkább az első. A második is nagy hatással van a meccsre,de jól dolgozik a stáb.
(i) az edzői stáb képes alkalmazkodni az ellenfél stratégiájához, mivel megvannak az eszközei hozzá
(ii) az állandóan cserélt DLine annyira elfárasztja az OLinet hogy sokkal jobb a pass rush.MacPhisto
Marinelli után furcsa látni,hogy ismerjük a cselendzs és a time management fogalmát.
Amúgy ez a DLine rotáció kegytelen.
8 ember folyamatosan váltja egymást.
Ez a Willie Young nagyon jó játékos lehetne,ha nem lenne buta mint a tök.
Fairley meg nagyon kellett. 😀
több mint 13 éve
5-0 el sem hiszem.Sajnos én is arra jutottam,hogy a 49esektől tuti kikapunk.
Előbb-utóbb eljön az a meccs,amikor nem jön be minden.
Amúgy kilenc győzelmünk lesz így is.
több mint 13 éve
Olvastam egy érdekes hírt, hogy a Romániában meggyilkolt kosaras Spievey unokatestvére volt.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 13 éve
Az az elméletem a második félidős szereplésünkre, hogy (i) az edzői stáb képes alkalmazkodni az ellenfél stratégiájához, mivel megvannak az eszközei hozzá
(ii) az állandóan cserélt DLine annyira elfárasztja az OLinet hogy sokkal jobb a pass rush.
több mint 13 éve
Következő meccsen kikapunk, nyugi. Pedig jó lenne elpáholni a 49erst de sajnos nem fogjuk.
több mint 13 éve
aztec
1 360
Nem.Hát jobb lenne, ha most jönne a Chargers, mint az idény vége felé.Most lenne a csapatnak a legnagyobb esélye ellenük.Valami nem állt még össze San Diegoban, hiába a 4-1, valami nem működik ott rendesen még. A Lions számára, ilyen jó formában, ha nem is könnyedén, de verhetőek lennének.
Csak a realitás talaján próbálok maradni 😊
A szezon vége felé vannak olyan meccseink amit könnyen elveszithetonek iteltunk.
Talán GB, Saints és Chargers pl az uccso három.topmodell
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Nem.Csak a realitás talaján próbálok maradni 😊
A szezon vége felé vannak olyan meccseink amit könnyen elveszithetonek iteltunk.
Talán GB, Saints és Chargers pl az uccso három.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Okozott is pár false startot a közönség 😉Miért, már megnyertük a csoportot? 😀 Még sajnos nem 😊
Elég jó úton vagyunk a Wild Card felé.topmodell
több mint 13 éve
Második félidőt láttam csak, de megérte felkelni 😀5-0 😊
több mint 13 éve
5-0MacPhistoEeeeeez aaaaaaz 😀
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Okozott is pár false startot a közönség 😉Elég jó úton vagyunk a Wild Card felé.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
5-0
több mint 13 éve
Felrobban a Ford Field ...Micsoda hangulat 😉
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Fairley családja Detroitban van.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Elképzelhető hogy megint Carpenter játszon?JanekEsély mindenre van,de sztem Durant játszani fog.
Ilyen meccsre a holtak is felépülnek.
több mint 13 éve
The Detroit Lions have finally given some injury news on Nick Fairley, but it doesn't really offer an answer on what everyone wants to know: Will the rookie defensive tackle make his professional debut in the Monday Night Football game against the Chicago Bears?Elképzelhető hogy megint Carpenter játszon?
The team listed the 6-foot-4, 291-pounder as questionable in its injury report following Saturday morning's practice, along with Amari Spievey (hamstring), cornerback Aaron Berry (groin) and defensive end Lawrence Jackson (hamstring).
Receiver Rahsied Davis (foot) won't get a chance to face his former teammates as he's been ruled out for the game, along with offensive tackle Jason Fox (foot) and safety Erik Coleman (ankle).
Listed as probable are linebackers Justin Durant (concussion) and DeAndre Levy, safety Louis Delmas (abdomen), wide receivers Calvin Johnson (ankle) and Maurice Stovall (hand) and cornerback Eric Wright.Bazzani
több mint 13 éve
Egy másik topikban volt szó a nyeretlenségről.Elő is kerestem a 0-16os rostert.
http://www.pro-football-reference.com/teams/det/2008_roster.htm
Elég meglepő,hogy 4en vannak ott a mostani OLine-ból. :o
A DB és LB sor meg egyenesen fenomenális.
több mint 13 éve
Lions | Coordinator hoping Nick Fairley playsSat, 08 Oct 2011 14:16:57 -0700
Detroit Lions defensive coordinator Gunther Cunningham said he has been lobbying head coach Jim Schwartz to play DT Nick Fairley (foot) in Week 5. Cunningham said a decision on Fairley's status has not been made yet.
több mint 13 éve
The Detroit Lions have finally given some injury news on Nick Fairley, but it doesn't really offer an answer on what everyone wants to know: Will the rookie defensive tackle make his professional debut in the Monday Night Football game against the Chicago Bears?The team listed the 6-foot-4, 291-pounder as questionable in its injury report following Saturday morning's practice, along with Amari Spievey (hamstring), cornerback Aaron Berry (groin) and defensive end Lawrence Jackson (hamstring).
Receiver Rahsied Davis (foot) won't get a chance to face his former teammates as he's been ruled out for the game, along with offensive tackle Jason Fox (foot) and safety Erik Coleman (ankle).
Listed as probable are linebackers Justin Durant (concussion) and DeAndre Levy, safety Louis Delmas (abdomen), wide receivers Calvin Johnson (ankle) and Maurice Stovall (hand) and cornerback Eric Wright.
több mint 13 éve
The crowd at Monday night's game against the Chicago Bears could break the Ford Field attendance record for football, according to Tom Lewand (via Paula Pasche). The current record was set by Super Bowl XL when 68,206 people were in attendance. At the very least, this game should break the Ford Field record for the biggest crowd at a Lions game.
több mint 13 éve
Na és,hogy ontopik is legyek:nfl.com sound fx,sok Lions pillanattal:
http://www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/09000d5d822dceb3/Sound-FX-Week-5
Érdemes megnézni.
több mint 13 éve
Állat, bár én jobban szeretném, ha rajta virítana egy futó még, nem az IR-listán :/ 😊WyattŐ is benne volt az eredeti tervben,de sajna még mez sem nagyon volt rajta...
Na majd jövőre. 😉