NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
5
5
2:20, Arena4
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Állat, bár én jobban szeretném, ha rajta virítana egy futó még, nem az IR-listán :/ 😊
több mint 13 éve
Nekem Suh is elég lenne, de azért nagyon kíváncsi lennék mit alakítana a két monster együttSajnos(?) nagyon keveset fog játszani,de ha nem lesz kellő pass rush,akkor tuti bevetik.Mondtam,hogy Cutlernek tartogatjuk. 😀Azt megnézem... 😀apeszos
Amúgy csak nagyon limitáltan játszik.Bazzani
Remélem olyan nyomás lesz Cutleren,hogy az élettől is elmegy a kedve.
De a kulcs továbbra is Forte megfogása. Ezért is jó,hogy játszik Durant.
Spievey kiesése lehet gond,mert a cseréje (Wendling) még soha nem volt kezdő NFL meccsen.Bazzani
több mint 13 éve
Sajnos(?) nagyon keveset fog játszani,de ha nem lesz kellő pass rush,akkor tuti bevetik.Azt megnézem... 😀apeszosFairley játszani fog Bears ellen az ESPN szerint!DenyMondtam,hogy Cutlernek tartogatjuk. 😀
Remélem olyan nyomás lesz Cutleren,hogy az élettől is elmegy a kedve.
De a kulcs továbbra is Forte megfogása. Ezért is jó,hogy játszik Durant.
Spievey kiesése lehet gond,mert a cseréje (Wendling) még soha nem volt kezdő NFL meccsen.
több mint 13 éve
Hop on the bandwagon everyone 😀MacPhistoEz de durva egy Lions szurkoló szájából! Priceless....epic... minden XD
több mint 13 éve
Hop on the bandwagon everyone 😀
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 13 éve
én is tervezem kár lenne idén Lions meccset kihagyni
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Ezt a meccset én is élőben nézem, mondjuk nem kimondottan Fairley, hanem az egész idei Lions miatt.Azt megnézem... 😀apeszosFairley játszani fog Bears ellen az ESPN szerint!DenyMondtam,hogy Cutlernek tartogatjuk. 😀
több mint 13 éve
Azt megnézem... 😀Fairley játszani fog Bears ellen az ESPN szerint!DenyMondtam,hogy Cutlernek tartogatjuk. 😀
több mint 13 éve
Fairley játszani fog Bears ellen az ESPN szerint!DenyMondtam,hogy Cutlernek tartogatjuk. 😀
Amúgy csak nagyon limitáltan játszik.
több mint 13 éve
Hank Williams Jr. out on Monday Night Footballhttp://www.detnews.com/article/20111006/ENT09/110060441/1126/SPORTS0101/Hank-Williams-Jr.-out-on-Monday-Night-Football
Kell nekünk MNF-t játszani. 😀
több mint 13 éve
Ezek után megsértődök és droppolom az összes Lions játékosom, és hétfőn meg a Bearsnek szurkolok 😀 XDSzerintetek a bears ellen Avrilnek vagy Vanden Boschnak lesznek jobb számai?? 😊D11Szerintem Lady Gagának.MacPhisto
több mint 13 éve
Fairley játszani fog Bears ellen az ESPN szerint!
több mint 13 éve
Na kezdjük meg a trashtalkot...Mr Google...
😀 😀 😀MacPhisto
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Na kezdjük meg a trashtalkot...😀 😀 😀
több mint 13 éve
Szerintetek a bears ellen Avrilnek vagy Vanden Boschnak lesznek jobb számai?? 😊D11Szerintem Lady Gagának.
több mint 13 éve
Szerintetek a bears ellen Avrilnek vagy Vanden Boschnak lesznek jobb számai?? 😊
több mint 13 éve
Vincent Fuller, S --> roster (Schwartz ismeri, még DC volt Tennesseeben, amikor draftolták oda).Megbízható csere ember, Erik Coleman kiesése miatt pár hétig kell.
több mint 13 éve
Fairley-vél mi van?!Tudom hogy Schwartz nem sürgeti, de lehet valamit tudni?!
Mikortól lesz bevethető?
Gondolom hétfőre meg nem várható...
Mert nagyon csend van róla... De a 49ers ellen mar remelem látjuk őt!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
A nulla sack jól hangzik, de sokszor omlott össze a fal. Volt olyan play ahol szegény Jeffünk azt se tudta ki lenne az ő 'feladata'.
Ezért behajlitott terdekkel nézett balra majd elindult jobbra.
Konkrétan hülyének nézett ki.
De nem szidom öt kapott ő mar eleget.
Fantasztikus hogy 140 vagy akárhány meccsen kezd folyamatosan.
Úgyis tudjuk nem azért teszi mert annyira jó hanem mert nincs jobb nálunk :-/
Azért a Pro bowl kategória tobb mint vicces 😊))
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Nem tudom mennyivel volt jobb, mert csak pár snapet játszott, de Ware 0 sacket regisztrált Backus ellen...MacPhistoMeccs közben mutatták a statot,hogy hányszor értek oda Staffordhoz.
Valami elég nagy számra emlékszek. Igaz nem sack,de ütés ,siettetés meg egyebek.
több mint 13 éve
Nem tudom mennyivel volt jobb, mert csak pár snapet játszott, de Ware 0 sacket regisztrált Backus ellen...😀0-16kor meg 3an 4en írogattunk szomorúan.Ez a játék már tavaly is lazán benne volt a támadókban csak hát Stafford lesérült... meg mindenki hülyének nézett amikor írtam, mert még nem volt trendi. 😊
Változnak az idők. :/Bazzani
Mindenesetre örülök, hogy már nem kell idejárnom, hogy Bazzini ne saját magával vitatkozzon, hogy miért szar a csapat.
Egy elit LT draftolása vagy FA igazolása azért megnyugtató lenne jövőre, csak hogy a szokásos Backus reklám is legyen. 😉DoM
Nekem is jobb kicsit így.
Mennyivel jobb volt az OL amikor Hilliard játszott Backus helyén....Bazzani
több mint 13 éve
Na azért erre kíváncsi vagyok, mi lesz a kommentár.Asszem tényleg nem kell tartani a blackout-tól.Én már láttam hivatalosan is, hogy élőben közvetíti 😊 Nekem a szabadság is megvan, egy ilyen meccset élőben kell végignézni!proki
És végre nem kell streamet keresgélni,bár hivatalosan még nem láttam,hogy közvetíti a Sport TV.
Nem is eredménykövetek majd,élvezem,hogy normális minőségben láthatok Lions meccset.
Kár,hogy másnap nem tudok szabadságra menni.Bazzani
több mint 13 éve
Asszem tényleg nem kell tartani a blackout-tól.Én már láttam hivatalosan is, hogy élőben közvetíti 😊 Nekem a szabadság is megvan, egy ilyen meccset élőben kell végignézni!
És végre nem kell streamet keresgélni,bár hivatalosan még nem láttam,hogy közvetíti a Sport TV.
Nem is eredménykövetek majd,élvezem,hogy normális minőségben láthatok Lions meccset.
Kár,hogy másnap nem tudok szabadságra menni.Bazzani