NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
9
5
2:20, Arena4
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=kW85AvdUOks&feature=youtube_gdata
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 13 éve
ja igen, már megérte lecserélni a logót, szerintem nekünk is valami agresszívabb csillag kellene a sisakunkra 😊slowmotionEz jó lesz?
😉
több mint 13 éve
zsoltee
1 373
NFC North powa! Grat srácok, ez tényleg szép comeback win volt!
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 13 éve
Az a durva hogy bekapcsolódtam a Vikes meccsbe 3.negyedbe látom hogy Lions -20+ . Erre mar kapcsolom is a Lions streamet mert úgyis megfordítják meg legalább élvezhető a játék 😀A jogosan geci edzőket meg szeressük.
Grat a 4-0hoz remelem jövőhét is meglesz.
több mint 13 éve
"I'm glad the third best wide receiver on the Cowboys is on our team." - Jim Schwartz 😀szabaVótmá, olvass vissza. Hálistennek elég korán felugrottam a bandwagonra, még volt hely 😛
több mint 13 éve
szaba
10 545
"I'm glad the third best wide receiver on the Cowboys is on our team." - Jim Schwartz 😀
több mint 13 éve
azért baján is csináltam pár divat detroit drukkert az este folyamán. Folytatom marketing utamat ezután is 😛Kurvára nem adtam volna sok pénzt egy győzelemért, de nagy volt ez is.
Calvin meg lassan felér Welker szintjére 😛 😀
JT Daniels fan
több mint 13 éve
rózsaszín?ja igen, már megérte lecserélni a logót, szerintem nekünk is valami agresszívabb csillag kellene a sisakunkra 😊slowmotion?
szerk. Ventura, te is tudsz törölnikristof
én értem, hogy most cancer awareness weekend van, aztán azért néz ki mindenki ízlésficamos b**inak, de asszem megmaradnék a kék szín mellett csillagügyileg.
de ez itt már lassan azonnal OFF-nak számít...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ja igen, már megérte lecserélni a logót, szerintem nekünk is valami agresszívabb csillag kellene a sisakunkra 😊slowmotion?
szerk. Ventura, te is tudsz törölni
több mint 13 éve
ja igen, már megérte lecserélni a logót, szerintem nekünk is valami agresszívabb csillag kellene a sisakunkra 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ha így folytatjátok valami kurvasok divatszurkolótok lesz 😀
több mint 13 éve
na, végre megint bejön az oldal, király. szóval:gratulálok.
ügyes győzelem volt, amit az ember kap, azt ki kell használni.
a meccs már az első INT-nél eldőlt, mert ha ez a homeless vakegér Barbie is képes ellenünk pick sixet csinálni, akkor a 27-3 is csak a sors kegyetlen játéka lehet.
több mint 13 éve
Romonak küldik a Lions mezt 😀 meg a ford kulcsát Ettől függetlenül nagy győzelem de akkor ér valamit ha jövő héten behúzzuk az MNF-et.
több mint 13 éve
"I'm just glad the 3rd best WR on the Cowboys is on our team"- Jim Schwartz, Dallas, Texas 10/2/2011Degecen született ez is 😀
több mint 13 éve
-
több mint 13 éve
hahaha power 😀amikor először ránéztem az eredményjelzőre, olyan 0-20 körül állhatott - mondom, multkor is visszahozta a detroit, most is vissza fogja. az előbb megnézem az eredményt - hát persze, hogy visszahozta 😊
borzasztó jót tesz a játékosok moráljának az eddigi eredmény. hétről hétre veletek is vagyok!
több mint 13 éve
Óriási győzelem...Azért jövőhét hétfőn elkezdhetjük a meccset az első félidőben!!!
Oké, hogy 4-0 de rengeteg dolgon kell javitani.
Nagy szerencsénk volt. Igaz ki is jár nekünk 😊))
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Brutális amit műveltek. 😊
több mint 13 éve
ezt azért nehéz elhinni 😊 A Bills kikapott, úgyhogy ha mi ne adj Isten vesztünk, akkor ti lesztek az egyetlen veretlen csapat 4 forduló, után leírni is durva 😀HurkaÉs szurkolunk is most a Broncosnak 😉
Azért nem valószínű hogy ezt otthon elbukjatok :-/
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Beírhatom én?
4-0Bazzani
4 meccs, 8 TD
Cris Carter WHO?
több mint 13 éve
ezt azért nehéz elhinni 😊 A Bills kikapott, úgyhogy ha mi ne adj Isten vesztünk, akkor ti lesztek az egyetlen veretlen csapat 4 forduló, után leírni is durva 😀
több mint 13 éve
Köszönöm szépen! És mihez kezdesz az üres trikóval? 😀 😀Hát kicsit hosszú rá,de fejjebb tudja húzkodni. 😀Kicsi rám. 😀BazzaniJah, az asszonykádnak pont a mérete. 😀 Látom néhány helyen ízlésesen fel van turbózva sebészileg, erre mondják, nincs csúnya nő, csak szegény férj.füligjimmy
Kellemesen fel van turbózva,vettem fel a műtétre svejci frankos hitelt.Bazzani
több mint 13 éve
Hát kicsit hosszú rá,de fejjebb tudja húzkodni. 😀Jah, az asszonykádnak pont a mérete. 😀 Látom néhány helyen ízlésesen fel van turbózva sebészileg, erre mondják, nincs csúnya nő, csak szegény férj.füligjimmyA trikót megtarthatod... 😀 😛apeszosKicsi rám. 😀Bazzani
Kellemesen fel van turbózva,vettem fel a műtétre svejci frankos hitelt.