NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
129
14
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
70
12
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
57
13
22:25
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 13 éve
Előzetesen tényleg ez tűnik kulcs kérdésnek 😉HELYES!Jelenleg sztem kár azon aggódni,hogy ki lesz a 2.CB.
Csak Wright miatt aggódtam.Janek
Sokkal inkább a Backus-Ware illy LionsOL-Dallas pass rush miatt kell cidrizni.
Ez a meccs a Lions O-Dallas D csatában fog eldőlni.
Abban kevesebb kétségem van,hogy a defense-ünk megfelelő ponthatár környékén képes tartani Romoékat.Bazzani
Nem bánom hogy a Dallas sem tud a legjobb kezdojevel kiállni.
Jövő hétre Fairley csak felépül már.
Úgyis te mondtad hogy a maciknak tartogatjuk 😊
Várom a holnap esti meccset nagyon.
Go LIONS!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
HELYES!Jelenleg sztem kár azon aggódni,hogy ki lesz a 2.CB.
Csak Wright miatt aggódtam.Janek
Sokkal inkább a Backus-Ware illy LionsOL-Dallas pass rush miatt kell cidrizni.
Ez a meccs a Lions O-Dallas D csatában fog eldőlni.
Abban kevesebb kétségem van,hogy a defense-ünk megfelelő ponthatár környékén képes tartani Romoékat.
több mint 13 éve
Ki lesz akkor a cb páros?JanekHouston-Wright mint eddig minden meccsen.
több mint 13 éve
Legyen így Bazzani de egyenlőre nagyon ugy néz ki hogy Austin és Dez nélkül fogunk játszani,vagy legalábbis ha Bryant játszik is egyáltalán abszolut limitáltan(kb mint a 'skins ellen).Én nagyon tartok most ettől a Lionstól de meglátjuk mi lesz.CowboykarcsiHa 20 pont környékén tartunk titeket,akkor sztem nyerni fogunk,mert minimum 3 TD benne van az offense-ünk játékában. Egyetlen igazi kérdés,hogy a pass rush-otokat mennyire tudjuk megfogni. Ha Staffordnak van ideje passzolni,akkor jelenleg nem látom azt az embert a Boysban aki megállítja a 3 elkapónkat meg a TE-ket. Főleg nem Megatront...
Ha Austin és Dez sem játszik akkor Witten lesz az akit 100%osan figyelni kell, Ogletree és tsai nem okozhatnak gondot (remélem). Suh-éknak sokkal nagyobb nyomást kell gyakorolniuk Romora mint McNabbra vagy Freemanre.
Fairley továbbra sem játszik,pedig egyre jobban azt érzem,hogy szükség lenne rá. Némi vérfrissítés gyanánt.
Nameg a ST-nek is fel kell ébredni,mert nem engedhetünk hosszú visszahordásokat.
több mint 13 éve
Legyen így Bazzani de egyenlőre nagyon ugy néz ki hogy Austin és Dez nélkül fogunk játszani,vagy legalábbis ha Bryant játszik is egyáltalán abszolut limitáltan(kb mint a 'skins ellen).Én nagyon tartok most ettől a Lionstól de meglátjuk mi lesz.Ha Stafford 3INT-et dob akkor nem verjük meg a Boyst.Melyik kettőt bukjuk el? Boys és Falcons?Bazzaninem, nem, ti szépen győztök a Boys ellen, úgy hogy Stafford 3 intet dob, és 2,5-1,5re javítja az állást 😛 😛sapka
Extra teljesítmény kell tőle,mert 20 pont fölött fogunk kapni alighanem.Bazzani
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
As expected, Detroit linebacker Justin Durant will not play in Sunday's game against the Dallas Cowboys due to a concussion suffered in the Lions' win over Minnesota.Durant had another test scheduled for 2 p.m. Friday, but the results weren't satisfactory enough to have him on the field.
Bobby Carpenter will likely fill the void at outside linebacker.
Ruled out with foot injuries are rookie defensive tackle Nick Fairley, offensive tackle Jason Fox and receiver Rashied Davis.
Lions who are questionable for the Cowboys game include wide receiver Maurice Stovall (hand), defensive end Lawrence Jackson (hamstring), cornerbacks Aaron Berry (groin) and Eric Wright (groin), safeties Amari Spievey (toe) and John Wendling (knee).
Wide receiver Calvin Johnson (ankle), tight end Brandon Pettigrew (shoulder), linebacker DeAndre Levy (knee) and safety Louis Delmas (abdomen) are listed as probable.
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Mondok egy merőben újat. 😀. Szerintem mind az 5 meccsen kikaptok. 😂 😂 😂 Na jó nem. Falcons kicsit overrated volt a szezon előtt, otthon mindenképp hozható. Már ellenünk is esélyesnek számítotok, éles meccs lesz ettől függetlenül. Cowboyst látva ott én a ti győzelmeteket várom. Mondok egy 4-1et. A vereséget meg nem mondhatom másra, mint a Bears ellen. 😉 😀
több mint 13 éve
Melyik kettőt bukjuk el? Boys és Falcons?BazzaniEgyiket sem. Az Atlantát meg pláne kapjátok el.
több mint 13 éve
ezért írtam,hogy jobb lenne egy zakóbears-t esetleg bár jobb lenne egy vereségJanekAz az egy amit semmiképp nem szabad elbukni.
Ezer év után MNF-t játszunk, csoportrangadó, PO szempontjából nagyon fontos meccs.
Soroljam még?
Amúgy sztem a Falcons ellen sem vagyunk esélytelenek.Bazzani
de szerintem az a legneccesebb meccs
több mint 13 éve
Ha Stafford 3INT-et dob akkor nem verjük meg a Boyst.Melyik kettőt bukjuk el? Boys és Falcons?Bazzaninem, nem, ti szépen győztök a Boys ellen, úgy hogy Stafford 3 intet dob, és 2,5-1,5re javítja az állást 😛 😛sapka
Extra teljesítmény kell tőle,mert 20 pont fölött fogunk kapni alighanem.
több mint 13 éve
bears-t esetleg bár jobb lenne egy vereségJanekAz az egy amit semmiképp nem szabad elbukni.
Ezer év után MNF-t játszunk, csoportrangadó, PO szempontjából nagyon fontos meccs.
Soroljam még?
Amúgy sztem a Falcons ellen sem vagyunk esélytelenek.
több mint 13 éve
Melyik kettőt bukjuk el? Boys és Falcons?Bazzaninem, nem, ti szépen győztök a Boys ellen, úgy hogy Stafford 3 intet dob, és 2,5-1,5re javítja az állást 😛 😛
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Falcons és még egyet.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 13 éve
6-2-vel megyünk bye weekre. Rossz emlékeket ébreszt hogy Broncos meccsen lesz meg a 6-2 😉MacPhistoCowboys (2-1) - vs. Lions on Oct. 2 - beat Redskins at home, 18-16
Bears (1-2) - at Lions on Oct. 10; vs. Lions on Nov. 13 - lost to Packers at home, 27-17
49ers (2-1) - at Lions on Oct. 16 - beat Bengals on road, 13-8
Falcons (1-2) - at Lions on Oct. 23 - lost to Buccaneers on road, 16-13
Broncos (1-2) - vs. Lions on Oct. 30 - lost to Titans on road, 17-14
Melyik kettőt bukjuk el? Boys és Falcons?
több mint 13 éve
6-2-vel megyünk bye weekre. Rossz emlékeket ébreszt hogy Broncos meccsen lesz meg a 6-2 😉Én nem vagyok irigy, sőőőt 😀 Most hogy nem játszunk veletek nagyon drukkolok nektek. A tehenészek ellen meg extra motivált vagyok.. 😛 😀apeszosTetszettek volna megverni őket,akkor nem szorulnátok a "segítségünkre". 😀 😉
Amúgy kicsit nyugtalan vagyok,ha balagondolok,hogy Backusnak Ware-t kell majd feltartóztatnia. Reméljük kicsit nagyobb sikere lesz mint Allen ellen.
Ha egy picit tudnánk jobban futni mint a Vikings ellen,akkor lehetne keresnivalónk.
Szoros meccsre számítók,talán továbbvisz minket a lendület.
De megvárom,hogy Mac mit mond. 😀Bazzani
több mint 13 éve
A 'Johnson' féles process szabály életbe maradt ugye?!Gólvonalnál más a szabály mint a célterületen.
Megmagyarázná valaki nekem a kettő közötti különbséget?
1.
http://www.youtube.com/watch?v=ApQTeoNXdyQ
2.
Cruz illetve Calvintopmodell
több mint 13 éve
A 'Johnson' féles process szabály életbe maradt ugye?!Megmagyarázná valaki nekem a kettő közötti különbséget?
1.
2.
Cruz illetve Calvin
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Külön öröm lehet ha Megatron 2TD-t ér el. NFL Rekord beállítás lenne!!!Remelem Burlesson a multheti halovány teljesítmény után ismét sokat segít a passz játékon.
A Futásban én nem nagyon hiszek 😉
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Én is úgy döntöttem, hogy nem idegeskedek.Én nem vagyok irigy, sőőőt 😀 Most hogy nem játszunk veletek nagyon drukkolok nektek. A tehenészek ellen meg extra motivált vagyok.. 😛 😀apeszosTetszettek volna megverni őket,akkor nem szorulnátok a "segítségünkre". 😀 😉
Amúgy kicsit nyugtalan vagyok,ha balagondolok,hogy Backusnak Ware-t kell majd feltartóztatnia. Reméljük kicsit nagyobb sikere lesz mint Allen ellen.
Ha egy picit tudnánk jobban futni mint a Vikings ellen,akkor lehetne keresnivalónk.
De megvárom,hogy Mac mit mond. 😀Bazzani
Megnézem mit mond a meccs topikban Mac és azzal tudattal figyelem nyugodtan a meccset. A múlt heti szerintem merész félidő környéki győzelem ígérete után (még inkább) adok a véleményére 😊 😊
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Teljesen igaz. 😀 Ware-t is meg lehet fogni, Williamsnek is sikerült. Futni nagyon nehéz volt ellenük bár nem vagyok biztos benne, hogy ilyen jól megfogták vagy pocsék volt a játékhívás. Inkább az utóbbi.
több mint 13 éve
Én nem vagyok irigy, sőőőt 😀 Most hogy nem játszunk veletek nagyon drukkolok nektek. A tehenészek ellen meg extra motivált vagyok.. 😛 😀apeszosTetszettek volna megverni őket,akkor nem szorulnátok a "segítségünkre". 😀 😉
De megvárom,hogy Mac mit mond. 😀