NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
152
16
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
76
12
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
58
13
22:25
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 13 éve
Jah, az asszonykádnak pont a mérete. 😀 Látom néhány helyen ízlésesen fel van turbózva sebészileg, erre mondják, nincs csúnya nő, csak szegény férj.A trikót megtarthatod... 😀 😛apeszosKicsi rám. 😀Bazzani
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
A trikót megtarthatod... 😀 😛
több mint 13 éve
A lényeg ha duplazzak Calvint (és fogjak).Ha lesz ideje Matty fiúnak odadobni.
Titusnak, Pettigrewnak és Burlessonnak nagy napja lesz 😊topmodell
Ware-el a képében kicsit nehéz...
több mint 13 éve
A lényeg ha duplazzak Calvint (és fogjak). Titusnak, Pettigrewnak és Burlessonnak nagy napja lesz 😊
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Aztán így is odaver meccsenként 2TD-t.Lassan ott tartunk, hogy már Torghelle is jobb WR...MacPhistooff: Polamalu-nak történész diplomája van, ha minden igaz. 😀Amadeus91Így van.
Csak hogy ne legyen teljesen off: Rob Ryan szerint Miles Austin és Dez Bryant jobb WR, mint Megatron. 😊vassadi
Igazából csak röhögök az ilyen írásokon,aztán meg gyönyörködök a játékában.
Top3 NFL WR.
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
AirSanyi? Magasan a legjobb lenne... 😂 😂Lassan ott tartunk, hogy már Torghelle is jobb WR...MacPhistooff: Polamalu-nak történész diplomája van, ha minden igaz. 😀Amadeus91Így van.
Csak hogy ne legyen teljesen off: Rob Ryan szerint Miles Austin és Dez Bryant jobb WR, mint Megatron. 😊vassadi
több mint 13 éve
Lassan ott tartunk, hogy már Torghelle is jobb WR...off: Polamalu-nak történész diplomája van, ha minden igaz. 😀Amadeus91Így van.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 13 éve
Austin, Bryant better than Megatron? Cowboys' Ryan says yes😀 😀 😀
több mint 13 éve
Van egy interjú Stafforddal az nfl.com főoldalán, nem hosszú 1.20 de érdemes megnézni 😀Összeveszett a borotvával és sztem nagyon viccesen néz ki, ja és Cowboy fan volt gyerekként.
több mint 13 éve
Félig Cowboys fan-ként is azt mondom h Megatron a legjobb a ligában, a Ryan családnak meg nem kell egy kis trashtalk-ért a szomszédba menni. 😊
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
egyébként félreértettél, mert nem mocskolni akartam a Cowboys-t. Én úgy általánosságban értettem az IQ Fightert a védőkre.Én elhiszem,de nem ez volt a mondandóm lényege.off: Polamalu-nak történész diplomája van, ha minden igaz. 😀Amadeus91Így van. 😊vassadi
Ne IQ fighterezzük egyik csapatot se. Minden csapatban vannak agyhiányos playerek.Bazzani
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Tudom.Én elhiszem,de nem ez volt a mondandóm lényege.BazzaniNem vitatkozni akarok veled, csak megerősítettem, amit Amadeus mondott.vassadi
Összességében én is neki céloztam a mondandómat.
Soha nem voltam híve az ellenfél mocskolásának vagy lenézésének.
Utóbbira nincs is módom elég régóta. 😀
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Én elhiszem,de nem ez volt a mondandóm lényege.BazzaniNem vitatkozni akarok veled, csak megerősítettem, amit Amadeus mondott.
több mint 13 éve
Én elhiszem,de nem ez volt a mondandóm lényege.off: Polamalu-nak történész diplomája van, ha minden igaz. 😀Amadeus91Így van. 😊vassadi
Ne IQ fighterezzük egyik csapatot se. Minden csapatban vannak agyhiányos playerek.
több mint 13 éve
vassadi
15 617
off: Polamalu-nak történész diplomája van, ha minden igaz. 😀Amadeus91Így van.
Csak hogy ne legyen teljesen off: Rob Ryan szerint Miles Austin és Dez Bryant jobb WR, mint Megatron. 😊
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
off: Polamalu-nak történész diplomája van, ha minden igaz. 😀Nem tsiztem megvédeni a Dallas játékosait,de sztem egyik csapatban sem bölcsészek a védők. A PR-ban pedig továbbra is teljesen felesleges túl előre rakni minket. Majd ha a 12.forduló környékén 8-9 győzelmünk van akkor talán.BazzaniJelenleg sztem kár azon aggódni,hogy ki lesz a 2.CB.szerintem is. Életfontosságú lesz Stafford megvédése a Cowboys verőlegényeitől... az kell még, hogy agyonüsse valamelyik IQ Fighter....
Sokkal inkább a Backus-Ware illy LionsOL-Dallas pass rush miatt kell cidrizni.
Ez a meccs a Lions O-Dallas D csatában fog eldőlni.
Abban kevesebb kétségem van,hogy a defense-ünk megfelelő ponthatár környékén képes tartani Romoékat.Bazzani
Ha ez sikerül, akkor nyerhettek és akkor még feljebb raklak majd titeket PW-n 😛Amadeus91
több mint 13 éve
Nem tsiztem megvédeni a Dallas játékosait,de sztem egyik csapatban sem bölcsészek a védők. A PR-ban pedig továbbra is teljesen felesleges túl előre rakni minket. Majd ha a 12.forduló környékén 8-9 győzelmünk van akkor talán.szerintem is. Életfontosságú lesz Stafford megvédése a Cowboys verőlegényeitől... az kell még, hogy agyonüsse valamelyik IQ Fighter....HELYES!Jelenleg sztem kár azon aggódni,hogy ki lesz a 2.CB.
Csak Wright miatt aggódtam.Janek
Abban kevesebb kétségem van,hogy a defense-ünk megfelelő ponthatár környékén képes tartani Romoékat.Bazzani
Ha ez sikerül, akkor nyerhettek és akkor még feljebb raklak majd titeket PW-n 😛Amadeus91
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
szerintem is. Életfontosságú lesz Stafford megvédése a Cowboys verőlegényeitől... az kell még, hogy agyonüsse valamelyik IQ Fighter....HELYES!Jelenleg sztem kár azon aggódni,hogy ki lesz a 2.CB.
Ha ez sikerül, akkor nyerhettek és akkor még feljebb raklak majd titeket PW-n 😛
több mint 13 éve
1 @ Tampa Bay WVisszakerestem a tipp oszlopomat, de ennek most nem örülök, hogy vereségnek tippeltem ezt a hétvégét.
2 Kansas City W
3 @ Minnesota W
4 @ Dallas L
5 Chicago W
6 San Francisco W
7 Atlanta L
8 @ Denver W
9 bye
10 @ Chicago L
11 Carolina W
12 Green Bay L
13 @ New Orleans L
14 Minnesota W
15 @ Oakland W
16 San Diego L
17 @ Green Bay L
topmodell
Csak azért kerestem elő, hogy a realitás talaján maradjak és ne varjak mindenhol győzelmet 😊
Bár eddig minden évben tobb gyozelmet tippeltem mint amennyi valójában lett (tavaly 8-8at azelőtt meg 6-10et, a többit nem is mondom)
Idén lehetne fordítva, hogy most alábecsültem :-P
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
SUHt duplazzak ez alap...Majd Fairley veheti le válláról a terhet.
Nekem nagy kedvencem Avril. Múlt heten ő csinálta az első sacket. Aminek ideje is volt, mert 8+ sacket ígért idén 😉
Tőle holnap is várnék masfelet 😉
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Hát még én!!Soaha sem voltak túl acélosak futás ellen. Ami viszont meglepőbb,hogy az LB-ink is csak nagy nehézségek árán képesek megfékezni a futójátékokat.
Mondanám h Backusnak nem lesz olyan szar napja mint múlt héten de Ő már erre többször rácáfolt 😀 Szóval érdekes lesz mit tud kezdeni a Warewolf-al. Sztem amúgy kb ugyanannyit mint a 'boys secondary Megatronnal. Érdekes meccs lesz az tuti. Érdekekes párharc lesz még a Lions O-line vs Cowboys front 7 csata is, múlt hetek alapján Best futni nem nagyon fog tudni. Felixnek vsz több yardja lesz futásból, mert meglepő módon az elmúlt hetekben a Suh vezette D-line nem túl acélos futás ellen.
Mivel a Cowboys játszik otthon ezért egyenlő esélyt adok mindkét csapatnak, bár most a LIons nagyon egyben van és eddig hál isten a sérülések is elkerülik. Ha már sérülések, Dez valószínűleg limitáltan fog játszani Austin meg sehogy.
A Cowboysnak tán jobban szüksége van a W-re, mivel 3-1-el mehetnének bye-ra.
Remélem korrekt játékvezetés mellett nyer a jobbik 😊
A Bearst MNF-en meg alap h ütni kell 😀Blevi
Nekem az sokkal meglepőbb,hogy a tavalyi nagy pass rusht meg sem tudjuk idén közelíteni. Mondjuk mutattak olyan ismétléseket,ahol Suht nemhogy ketten de hárman fogták vissza...
több mint 13 éve
Hát még én!!Előzetesen tényleg ez tűnik kulcs kérdésnek 😉HELYES!Jelenleg sztem kár azon aggódni,hogy ki lesz a 2.CB.
Nem bánom hogy a Dallas sem tud a legjobb kezdojevel kiállni.
Jövő hétre Fairley csak felépül már.
Úgyis te mondtad hogy a maciknak tartogatjuk 😊
Várom a holnap esti meccset nagyon.
Go LIONS!topmodell
Mondanám h Backusnak nem lesz olyan szar napja mint múlt héten de Ő már erre többször rácáfolt 😀 Szóval érdekes lesz mit tud kezdeni a Warewolf-al. Sztem amúgy kb ugyanannyit mint a 'boys secondary Megatronnal. Érdekes meccs lesz az tuti. Érdekekes párharc lesz még a Lions O-line vs Cowboys front 7 csata is, múlt hetek alapján Best futni nem nagyon fog tudni. Felixnek vsz több yardja lesz futásból, mert meglepő módon az elmúlt hetekben a Suh vezette D-line nem túl acélos futás ellen.
Mivel a Cowboys játszik otthon ezért egyenlő esélyt adok mindkét csapatnak, bár most a LIons nagyon egyben van és eddig hál isten a sérülések is elkerülik. Ha már sérülések, Dez valószínűleg limitáltan fog játszani Austin meg sehogy.
A Cowboysnak tán jobban szüksége van a W-re, mivel 3-1-el mehetnének bye-ra.
Remélem korrekt játékvezetés mellett nyer a jobbik 😊
A Bearst MNF-en meg alap h ütni kell 😀