NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
147
13
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
75
9
RedZone week 12
67
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
61
14
Washington Commanders - Dallas Cowboys
39
9
Chicago Bears - Minnesota Vikings
21
8
Houston Texans - Tennessee Titans
15
6
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 13 éve
Bazzani, most kinek szurkoljunk?!Vezessük a csoportot?! Vagy szakadjon le tőlünk a bears?!
Úgy örülök mint egy kisgyerek 😊
3-0
gyengék voltunk és megis sikerült nyerni. IDEGENBEN.
7gyozelmunk van zsinórban 😊
Lassan 10honapja leszünk veretlenek.
Jól hangzik na 😊
És az általam tippelt szezon vegkinenetel eddig hibátlan 😉
De ez kellett is, mert a neheze még csak most jön !!!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Pedig én annyira szeretném, ha nyerne alions, a büdös...p.... :mad:Helmut Zimmerígy akard 2 meccs kivételével mindig 😊
több mint 13 éve
Pedig én annyira szeretném, ha nyerne alions, a büdös...p.... :mad:Helmut Zimmer😀
több mint 13 éve
Pedig én annyira szeretném, ha nyerne alions, a büdös...p.... :mad:
több mint 13 éve
Detroit Lions inactive listQB Drew Stanton
WR Rashied Davis
OT Jason Fox
OG Jacques McClendon
DT Nick Fairley
LB Doug Hogue
CB Alphonso Smith
több mint 13 éve
Vanden Bosch kezd holnap a vikins ellen?? CSak, mert DNP az nfl.com-on és kezdetném valami infó??D11WR Calvin Johnson (Ankle) - Probable
WR Maurice Stovall (Hand) - Questionable
WR Rashied Davis (Hamstring) - Questionable
TE Brandon Pettigrew (Shoulder) - Questionable
OT Jason Fox (Foot) - Out
DE Cliff Avril (Knee) - Probable
DT Nick Fairley (Foot) - Out
LB DeAndre Levy (Knee) - Questionable
S Louis Delmas (Hip) - Probable
több mint 13 éve
Vanden Bosch kezd holnap a vikins ellen?? CSak, mert DNP az nfl.com-on és kezdetném valami infó??
több mint 13 éve
Week 2: FedEx Air and Ground winnershttp://www.nfl.com/videos/nfl-air-and-ground-players-of-the-week/09000d5d822812f3/Week-2-FedEx-Air-and-Ground-winners
több mint 13 éve
Lions | Calvin Johnson probable for Week 3Fri, 23 Sep 2011 17:22:54 -0700
Updating a previous report, Detroit Lions WR Calvin Johnson (ankle) was limited in practice Friday, Sept. 23, but he is listed as probable for Week 3 against the Minnesota Vikings and expected to play.
--------------------------------------------------------------------------------
Lions | Brandon Pettigrew questionable for Week 3
Fri, 23 Sep 2011 17:22:17 -0700
Detroit Lions TE Brandon Pettigrew (shoulder) was limited in practice Friday, Sept. 23, and he is questionable for Week 3 against the Minnesota Vikings.
--------------------------------------------------------------------------------
Lions | Two ruled out for Week 3
Fri, 23 Sep 2011 16:36:30 -0700
Detroit Lions OT Jason Fox (foot) did not practice Friday, Sept. 23, and DL Nick Fairley (foot) was a limited participant. Each player has been ruled out for Week 3 against the Minnesota Vikings.
Lions | Jason Fox absent from practice
Fri, 23 Sep 2011 08:50:12 -0700
Detroit Lions OT Jason Fox (foot) did not take part in practice Friday, Sept. 23.
------------------------------------------------------------------------------
Lions | Nick Fairley limited in practice
Fri, 23 Sep 2011 08:45:46 -0700
Detroit Lions DL Nick Fairley (foot) took part in individual drills Friday, Sept. 23, for the first time since Aug. 1. Fairley completed the individual drill periods of practice open to media, but was justifiably tentative as he tested his injured foot.
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=GzBqBNly6bY&feature=player_embeddedMacPhistoBasszus ha nem lettek volna ezek a kurva sérülések.
Na meg is lepem magam egy Stafford mezzel karácsonyra. 😀Bazzani
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=jTY-U9LOFCw&feature=player_embeddedKurva jó. 😀
folyt.
http://www.youtube.com/watch?v=BLj7vt-V4E4&feature=relatedMacPhisto
A másodikban a 8.40nél kezdődő zenés cucc meg kurvára el van találva. :o
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=GzBqBNly6bY&feature=player_embeddedMacPhistoBasszus ha nem lettek volna ezek a kurva sérülések.
Na meg is lepem magam egy Stafford mezzel karácsonyra. 😀
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=jTY-U9LOFCw&feature=player_embeddedfolyt.
http://www.youtube.com/watch?v=BLj7vt-V4E4&feature=related
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=GzBqBNly6bY&feature=player_embedded
több mint 13 éve
the last time the Detroit Lions were favored to beat the Minnesota Vikings in a game that was played in Minneapolis was back on September 20, 1981
több mint 13 éve
Vagy írd ki a fórumra, hisz elvileg ezért van. 😊Küld már el nemkem is légyszives 😊VenturaVálasz privátban elküldve 😉topmodellHa nekem is el tudnád küldeni, azt nagyon megköszönném.Bondi
több mint 13 éve
Küld már el nemkem is légyszives 😊Ha nekem is el tudnád küldeni, azt nagyon megköszönném.BondiEz melyik oldal?MadVálasz privátban elküldve 😉topmodell
több mint 13 éve
Ha nekem is el tudnád küldeni, azt nagyon megköszönném.Válasz privátban elküldve 😉topmodellÉn amit találtam honlapot, havi 10 $-ért kiváló képminőséget és az összes meccset nézhetem plusz éjjel nappal megy az NFL network ESPN stb.Ez melyik oldal?Mad
Ennyit szerintem megér, hogy ne idegeskedjen az ember 😉topmodell
több mint 13 éve
http://www.mlive.com/lions/index.ssf/2011/09/detroit_lions_quarterback_matt_1.html
több mint 13 éve
Lions | Two roster movesWed, 21 Sep 2011 14:42:20 -0700
The Detroit Lions re-signed WR Tim Toone to the practice squad Wednesday, Sept. 21, and released CB Donovan Warren from the practice squad in a corresponding move.
Toooooooooooooooooooooone!
több mint 13 éve
Akkor fog játszani,ha teljesen egészséges.Lions | Nick Fairley expected to play a lotén, annak ellenére hogy Bengals szurkoló vagyok, nagyon szeretném már látni a Suh-Fairley párost. Sokat kell még kihagynia? Láttam 1gyel feljebb, hogy szerinted igen, de mit mondanak a csapatnál?Amadeus91
Tue, 20 Sep 2011 10:08:25 -0700
Detroit Lions DL Nick Fairley (foot), who has missed the first two weeks of the season, is expected to play a lot this season, according to head coach Jim Schwartz. "He's going to be a big part of what we do here over the course of not just this season but long term and we want to make sure he's right before we get him on the field," Schwartz stated. Fairley isn't expected to be active for Week 3.Bazzani
Sztem nagyjából LeShoure-al egyszerre jövő szeptemberben.
Amúgy ez a legfrisseb hivatalos info:
If Fairley could return to practice next week, there would be a slim chance he could play at Dallas on Oct. 2.
Nagyon meglepődnék rajta.
több mint 13 éve
Küld már el nekem is,meg azt is,hogy kell regelni!Válasz privátban elküldve 😉topmodellÉn amit találtam honlapot, havi 10 $-ért kiváló képminőséget és az összes meccset nézhetem plusz éjjel nappal megy az NFL network ESPN stb.Ez melyik oldal?Mad
Köszike. 😉
több mint 13 éve
Akkor csak nekem tűnt érzetre úgy, hogy kinyír minket :/Vasárnap Nagy próba elé áll a run defense-unk. Ahogy bazz is említette AP ellenünk mindig nagyon jó.Tavaly két meccsen 190 yd.
Végre egy kis revansot vehetünk a temérdek zakoert amit rivalisaink ellen szenvedtünk az utóbbi években.topmodell
Előtte két meccsen 225 yd.
Nem mondanám, hogy szétfutott minket.MacPhisto
Nem néztem utána...
Bár ha bármelyik meccsről kérdeznének az elmúlt évekből szinte csak rosszat tudnék mondani.
Nagyon remélem hogy idén ez megfordul.
harmadik hét jön és még nem k*rv@ anyáztam a TV előtt 😀 😊
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Válasz privátban elküldve 😉Ez melyik oldal?MadÉn ültem és dühöngtem,mert annyira szaggatott a stream,hogy szinte rádióközvetítés volt. Bezzeg a reklám az nem szaggatott...Én amit találtam honlapot, havi 10 $-ért kiváló képminőséget és az összes meccset nézhetem plusz éjjel nappal megy az NFL network ESPN stb.
Amúgy meg furcsa érzés volt,de már tavaly a Rams-et is így vertük meg.
Azért az elején korántsem voltunk olyan dominánsok,volt is egy kis ideg bennem,de a Chiefs szinte megnyerette velünk.Bazzani
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Ez melyik oldal?Én amit találtam honlapot, havi 10 $-ért kiváló képminőséget és az összes meccset nézhetem plusz éjjel nappal megy az NFL network ESPN stb.Lehet kicsit ünneprontó leszek, de ti hogyan éltétek meg a hétvégi győzelmet.Én ültem és dühöngtem,mert annyira szaggatott a stream,hogy szinte rádióközvetítés volt. Bezzeg a reklám az nem szaggatott...
Én ültem és nem értettem mi történik. Meg kell még szoknom, hogy nem idegeskedek egy meccsen és szó szerint nem is izgalmas... hamar eldől és nem azért mert szívunk, hanem mert akkora előnyre teszünk szert 😀topmodell
Amúgy meg furcsa érzés volt,de már tavaly a Rams-et is így vertük meg.
Azért az elején korántsem voltunk olyan dominánsok,volt is egy kis ideg bennem,de a Chiefs szinte megnyerette velünk.Bazzani
@KJuraszik