Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
A CB poszt nálunk is lyukas volt. DRC-ig 😛 A többinél meg foggalmunk sincs hogy kit akarnak. Jelenleg el se tudom képzelni miféle D#-t akar Castillo összerakni.Ők lyukakat pótolnak, nem saját emberekkel basznak ki 😛tenorxÁllítólag maradt hely Cromartie-ra. :oNa jó azért ez igazságtalan. Még ha Barnett meg Cromartie is idejön simán eljátsszátok az offseasonban amit mi, de míg minket mindenki utál, nektek elkezdenek szurkolni.Shawn84
Be is szarnék. Nem szeretem,de jobb mint Vascher. 😉Bazzani
több mint 13 éve
Ők lyukakat pótolnak, nem saját emberekkel basznak ki 😛Állítólag maradt hely Cromartie-ra. :oNa jó azért ez igazságtalan. Még ha Barnett meg Cromartie is idejön simán eljátsszátok az offseasonban amit mi, de míg minket mindenki utál, nektek elkezdenek szurkolni.Shawn84
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Állítólag maradt hely Cromartie-ra. :oNa jó azért ez igazságtalan. Még ha Barnett meg Cromartie is idejön simán eljátsszátok az offseasonban amit mi, de míg minket mindenki utál, nektek elkezdenek szurkolni.
több mint 13 éve
Hát nektek már semmi sem elég? 😉Nem hiszem el, hogy ezt mi ne tudtuk volna kipengetni neki. Bár az 1 év az nagyon rövid.Shawn84Fairley Suh cseréje lesz az első évben. Suh és Williams a kezdő DT páros.Jó hát Sixers-fan is 😀
Titus (nem Thaddeus 😀 ) Young a no3WR.
Fox-ot próbálgatják LTben és RTben is.Bazzani
Elég olcsó volt:
Stephen Tulloch to one-year, $3,250,000 deal, including $1.8 million gtd.Bébé
Örülj Asonak.
több mint 13 éve
Állítólag maradt hely Cromartie-ra. :o Be is szarnék. Nem szeretem,de jobb mint Vascher. 😉
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Nem hiszem el, hogy ezt mi ne tudtuk volna kipengetni neki. Bár az 1 év az nagyon rövid.Jó hát Sixers-fan is 😀Na és Farley meg Thaddeus Young?Fairley Suh cseréje lesz az első évben. Suh és Williams a kezdő DT páros.
Jut eszembe, Jason Fox hogy teljesít?Shawn84
Elég olcsó volt:
Stephen Tulloch to one-year, $3,250,000 deal, including $1.8 million gtd.Bébé
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Hoppá. Thaddeus a Phillyben van az NBA-ben. Szurkolói ártalom 😊Na és Farley meg Thaddeus Young?Fairley Suh cseréje lesz az első évben. Suh és Williams a kezdő DT páros.
több mint 13 éve
Jó hát Sixers-fan is 😀Na és Farley meg Thaddeus Young?Fairley Suh cseréje lesz az első évben. Suh és Williams a kezdő DT páros.
Elég olcsó volt:
Stephen Tulloch to one-year, $3,250,000 deal, including $1.8 million gtd.
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Tudom, h perverz dolog de én örülök, h végre kezd összeállni a Lions....milyen meccsek lesznek a csoportban (Bears-drukkerkségem ellenére is csíptem mindig a Lionst, végre lesz értelme is)...már tavaly sem volt egyszerű a küzdelem, de idén irgalmatlan lesz...BearIdén a Bears támadójátékától én sokat várok, hiszen Sanzenbacher is ott van már, meg a fal is erősödött. Szóval brutálisan jó csoportmeccsek lesznek. Csak kár hogy D-Mac lenyom mindenkit 😀
több mint 13 éve
Na és Farley meg Thaddeus Young?Fairley Suh cseréje lesz az első évben. Suh és Williams a kezdő DT páros.
Fox-ot próbálgatják LTben és RTben is.
több mint 13 éve
Tudom, h perverz dolog de én örülök, h végre kezd összeállni a Lions....milyen meccsek lesznek a csoportban (Bears-drukkerkségem ellenére is csíptem mindig a Lionst, végre lesz értelme is)...már tavaly sem volt egyszerű a küzdelem, de idén irgalmatlan lesz...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Sunday Open Thread - It's Nick Barnett Day!http://www.prideofdetroit.com/2011/7/31/2306789/sunday-open-thread-nfl-free-agency-nick-barnett
Kicsit sok volna a jóból,ha Barnett is jönne. 😀
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Na és Farley meg Thaddeus Young?Jut eszembe, Jason Fox hogy teljesít?
több mint 13 éve
QB StaffordLT Backus (reméljük felépül kezdésre)
LG Sims
C Raiola
RG Peterman
RT Cherilus
WR Megatron
WR2 Burleson
RB Best
TE Pettigrew
DE Avril
DT Suh
DT Williams
DE KVB
OLB Levy
MLB Tulloch
OLB Durant
CB1 Houston (vissza kell igazolni!)
CB2 Wright
FS Delmas
SS Spievey
LS Muchlbach
K Hanson/Rayner
P Harris/Donahuee
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Bazzani légy szives a kedvemért írj egy várható kezdő csapatot a jelenlegi keretből. Houstont is beleveheted szerintem. Tuti most már re-sign lesz.
több mint 13 éve
Üdv nálunk.
Remélem a védelem vezére lesz.
(Mi lesz itt ha Barnett is jön? 😀 )
több mint 13 éve
Lions have signed LB Stephen Tulloch, according to league source. Hr reunites with Jim Schwartzulpianushttp://profootballtalk.nbcsports.com/2011/07/31/lions-sign-stephen-tulloch/
Erre a hírre vártam napok óta.
Már csak egy Houston resign kell és brutál lesz a D#.
több mint 13 éve
Woooow.... Ez alakul.
több mint 13 éve
Lions have signed LB Stephen Tulloch, according to league source. Hr reunites with Jim Schwartz
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Asante trade block-on van Philliben...Trade blockon van,csak ki a fészkes fenét adnánk érte?
Állítólag Calvin magára pakolt még egy kis izmot a "szabadidejében", hogy robbanékonyabb legyen. Azt hiszem nem fognak örülni a vele szemben felálló CB/S-ek ezentúl sem 😀peterbadbone
Azt hittem,hogy mire újra gépközelben leszek,megoldjuk az egyik posztot (CB,LB).
Hát nem,bár:
Lions | Nick Barnett to visit
Sat, 30 Jul 2011 14:21:07 -0700
The Detroit Lions are scheduled to meet with free-agent LB Nick Barnett (Packers) Sunday, July 31.
Mondjuk csúcs lenne egy Levy,Barnett,Durant LB sor. Sérülékenységnben vinnék a prímet. A harmadik meccsen már a Carpenter,L.Johnson,Follett sor kezdene.
Ez az offseason nem rólunk szól. Csoportriválisaink erősítenek sorban (majd meglátjuk mennyire),nálunk meg csak a tökölés megy.
több mint 13 éve
Asante trade block-on van Philliben...Állítólag Calvin magára pakolt még egy kis izmot a "szabadidejében", hogy robbanékonyabb legyen. Azt hiszem nem fognak örülni a vele szemben felálló CB/S-ek ezentúl sem 😀
több mint 13 éve
Hát igen, Prince nagyon elférne most és nem kellene szarakodni azzal a posztal sem.Vagy mi lehet a megoldás?BazzaniTetszettek volna Amukamarát draftolni. 😛
Ki kell várni az az FA időszak lényegi részét. Utána lesz idő a posztváltásokon, és a lyukak betömésén dolgozni.
Nekem személy szerint a Durant igazolás is necces, mert problémásnak érzem sérülékeny játékos szerződtetését komoly hiányposztra.DoM
Durant mögött ott lesz Carpenter aki kezdő potenciállal bír,én emiatt nem aggódok.
több mint 13 éve
Vagy mi lehet a megoldás?BazzaniTetszettek volna Amukamarát draftolni. 😛
Ki kell várni az az FA időszak lényegi részét. Utána lesz idő a posztváltásokon, és a lyukak betömésén dolgozni.
Nekem személy szerint a Durant igazolás is necces, mert problémásnak érzem sérülékeny játékos szerződtetését komoly hiányposztra.
több mint 13 éve
Én sejtettem,csak nem volt egyértelmű,hogy mennyi van még a szerződéséből.Mondom én,hogy Avrilnek nincs szerződése!BazzaniAz RFA tendert csak ma írhatta alá (mint minden más ERFA és RFA játékos a tenderét - a lockout miatt), és jó eséllyel ez is új szerződésnek minősül, akárcsak az átstruktuált szerződés, és az UFA (vissza)igazolások. Az összes ebben érintett játékos csak az new league year kezdetével (aug. 4.) vehetn részt aktívan az edzőtábor edzésein a pályán.DoM
Amúgy szted lenne értelme Spievey-t visszatenni CB-be ha nem igazolunk senkit? Érkezett ugyebár Coleman a posztjára.
Vagy mi lehet a megoldás?
több mint 13 éve
Mondom én,hogy Avrilnek nincs szerződése!BazzaniAz RFA tendert csak ma írhatta alá (mint minden más ERFA és RFA játékos a tenderét - a lockout miatt), és jó eséllyel ez is új szerződésnek minősül, akárcsak az átstruktuált szerződés, és az UFA (vissza)igazolások. Az összes ebben érintett játékos csak az new league year kezdetével (aug. 4.) vehetn részt aktívan az edzőtábor edzésein a pályán.