Green Bay Packers

78 feliratkozó

1 órája
casaubon Green Bay Packers 3 517
Wilson is kapott egy Q-t
Nem jó előjel ez futó poszton.
gamerkr
Jacobs jatszani fog, Wilsont meg begyogyszereztek, kerdes, milyen virust kapott el
3 órája
gamerkr Green Bay Packers 11 489 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Wilson is kapott egy Q-t
Nem jó előjel ez futó poszton.

16 órája
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 609 — beers & Packers
Kinek kell drukkolni a Rams-Lions meccsen?
nagylaza, főpohárnok
Teljesen mindegy szerintem.
Kampman
Akkor ezt megbeszéltük.🙂
nagylaza, főpohárnok
Kicsit olyan felesleges szerintem így számolgatni, nyilván szurkolói szinten belefér, a játékosok/edzők viszont remélem nem foglalkoznak ilyesmivel. Meg kell nyerni minden meccset, a lehető legmagasabb helyen bemenni a playoffba, aztán jön ami jön.
Kampman
Jaj már... A kérdés nem arról szólt, hogy a GB-nek hány meccset kell megnyernie. Mindegyiket, persze. Ezzel én is így vagyok. Ettől még nem mindegy, hogy rajtunk kívül kik kerülnek a PO-ba, avagy kiknek örülnénk inkább, kiknek kevésbé a rájátszásban. Szerintem. Szerinted viszont mindegy. Tudomásul vettem.
nagylaza, főpohárnok
Hát ha szeretsz ezen agyalni :  www.espn.com/nfl/playoffs/machine
Itt minden szenáriót végig tudsz nyomkodni .
nando89
Kösz az infót, de tudok róla.🙂 Megpróbálom újra… Az NFC-ben nyolcan pályáznak hét PO-helyre. A Rams-Lions meccsnek az a tétje, hogy a Rams tesz-e egy újabb lépést a főcsoport (és a saját csoportja) megnyerése felé, másfelől a 8-5-ös Lions afelé, hogy PO-helyre kerüljön, azaz beérje a 9-4-gyel álló Bearst (vagy éppen a szintén 9-4-es Friszkót, ne adja isten a 9-3-1-es Packerst). Ha valakinek az a fontos, hogy a GB megszerezze az első kiemelést (bízva abban, hogy ütni fogjuk a Denvert), akkor a Lionsnak kell drukkolnia, ha inkább az, hogy a Lions ne kerüljön rájátszásba, akkor a Rams W-nek (azon az áron is, hogy a Packers ezzel távolabb kerül az NFC megnyerésétől). Ha valakinek mindegy (lásd: Kampman), akkor, persze, az egész tárgytalan. | Nem hittem volna, hogy ennyire nehéz lesz. |
1 napja
gbol Green Bay Packers 455
Én eljátszottam kicsit a playoff macine-nal, és egy ordas nagy körbeverést valamint Packers győzelmi sorozatot leszámítva (ahol meglenne az első kiemelés), mindig a macikkal kerültünk össze, vagy a 2. vagy a 7. kiemelésen.
1 napja
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 292
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Akkor ezt megbeszéltük.🙂
nagylaza, főpohárnok
Kicsit olyan felesleges szerintem így számolgatni, nyilván szurkolói szinten belefér, a játékosok/edzők viszont remélem nem foglalkoznak ilyesmivel. Meg kell nyerni minden meccset, a lehető legmagasabb helyen bemenni a playoffba, aztán jön ami jön.
Kampman
Jaj már... A kérdés nem arról szólt, hogy a GB-nek hány meccset kell megnyernie. Mindegyiket, persze. Ezzel én is így vagyok. Ettől még nem mindegy, hogy rajtunk kívül kik kerülnek a PO-ba, avagy kiknek örülnénk inkább, kiknek kevésbé a rájátszásban. Szerintem. Szerinted viszont mindegy. Tudomásul vettem.
nagylaza, főpohárnok
Hát ha szeretsz ezen agyalni :  www.espn.com/nfl/playoffs/machine
Itt minden szenáriót végig tudsz nyomkodni .
1 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 333 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
nagylaza, főpohárnok
Hogy összeomoljon a stadion. 😀

Szerkesztette: iktriad
1 napja
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Akkor ezt megbeszéltük.🙂
nagylaza, főpohárnok
Kampman
1 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 925
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Akkor ezt megbeszéltük.🙂
nagylaza, főpohárnok

1 napja
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Akkor ezt megbeszéltük.🙂
1 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 925
nagylaza, főpohárnok

1 napja
nagylaza, főpohárnok
Túl sok tényezős spekuláció ez még.
Rams játszik Lions, Seahawks
Packers játszik Broncos, Bears
Seahawks játszik Rams. 49ers
Bears játszik, Packers, 49ers, Lions
Lions játszik, Rams, Steelers, Bears
49ers játszik Bears, Seahawks

Ha a konferencia elsőség a cél akkor Lionsnak kell szurkolni, én így gondolom, de mint látod hatalmas csaták lesznek még itt egymás között az NFC Westben.
KeyG
Nem tudom, szeretném-e az első kiemelést. (A GB nem az a csapat, amelyik meg szokott táltosodni a pihenőhét után.) Azt viszont egész biztosan nem szeretném, hogy a DET-tel összehozzon a sors a PO-ban.
1 napja
KeyG Baltimore Ravens 12 824
nagylaza, főpohárnok
Túl sok tényezős spekuláció ez még.
Rams játszik Lions, Seahawks
Packers játszik Broncos, Bears
Seahawks játszik Rams. 49ers
Bears játszik, Packers, 49ers, Lions
Lions játszik, Rams, Steelers, Bears
49ers játszik Bears, Seahawks

Ha a konferencia elsőség a cél akkor Lionsnak kell szurkolni, én így gondolom, de mint látod hatalmas csaták lesznek még itt egymás között az NFC Westben.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
1 napja
1 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 677 — Kinek mit intézett a kormánya
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/595366201_1170338071892007_8392719861315196713_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=596eb7&_nc_ohc=KhaxHmMEn-QQ7kNvwFgFjMx&_nc_oc=AdnynJsJWQfGJbyvhGsv6i9JgyQAyVna3jfhVsTWSXWZBgBkY_HH19GKgstBm_qAwXY&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=RVv6MkWchxtG0kcW3ya2bg&oh=00_AflohzwF5sN49SjlsQNGDyIB_M5o0fImDNIAPbUeGm4QYw&oe=6941F2F1
162.648 Aufrufe · 3.790 Reaktionen | 🥹 | NFL on CBS
🥹

Poloska vagyok.
1 napja
Jól látom, hogy a Bears elleni meccset nem adja az Arena4? Helyette Ravens-Pats. Érdekes.
Tactful Cactus
A Ravens-Pats az SNF. Valamit nem jól nézel.
KeyG
Hopp, tényleg a miénk vasárnapra virradóra lesz. Ezzel együtt jobb lett volna a TV előtt. Közben kapcsoltam, hogy biztos PO meccs lesz az ncaa-ban.
Tactful Cactus
Adják a legújabb poszt szerint a Packers-Bearst is. Szóval TV előtt leszel. 😀

We are just the Ravens!
1 napja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 026
Jól látom, hogy a Bears elleni meccset nem adja az Arena4? Helyette Ravens-Pats. Érdekes.
Tactful Cactus
KeyG
Hopp, tényleg a miénk vasárnapra virradóra lesz. Ezzel együtt jobb lett volna a TV előtt. Közben kapcsoltam, hogy biztos PO meccs lesz az ncaa-ban.

Szerkesztette: Tactful Cactus

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 napja
Tactful Cactus
1 nappal korábban lesz a Packers-Bears, szerintem nincs joguk rá közvetíteni.

Szerkesztette: KeyG

We are just the Ravens!
1 napja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 026

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 napja

zacknorb
Wyatt helyere vegulis… 😅
2 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 677 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
2 napja
SBL Green Bay Packers 2 594
Ui : nem akarok bírozni , főleg nem győztes meccs után , de amiket elengedtek Parsonsson , azokkal mashol tele lenne a forum 😊

3-4 ordas nagy holding, az egyik facemask-kel is megspékelve.
Ebből ez csapódott le:
"Azt kell mondjam, hogy kivételesen nem fújtak a GB-nek túlzottan" lol
SBL
Azért 10-15 év masszív offensive holding nélkül lehozott driveok (most Áronka hisztijeire dobott zászlókra nem is térnék ki) után nyilván ezt írom........😊
csi77
A szelektív memóriával van gondom már régóta. A zebrák tévednek, ide is, oda is, ez nem kérdés. Nincs itt semmi konspiráció, legalább is olyan, hogy egy csapatnak tudatosan csal az egész bírói gárda, mert ki van adva nekik utasításban és azt éveken, évtizedeken át fent lehet tartani úgy, hogy a több mint 100 bíró közül egy sem kotyogja ki vagy ír egy bestsellert ebből. Az NFL vezetők és csapattulajdonosok nem hülyék, hogy egy sok milliárdos bizniszt kitegyenek egy ilyen botrány lehetőségének. Ezt már többen is szépen levezették itt a fórumon és nem nagyon volt ellenérv.
Ezek “a bírók szándékosan csalnak” összeesküvés elméletek a fejekben alakulnak ki, azzal, hogy csak azt vesszük észre, amikor a csapatunk ellen tévednek a zebrák, ellenben ha a javára, azt gyorsan elengedjük.
No offense!
SBL
Ennyi trollkodás csak belefér, nem? 😊
Egyébként, nyilván a megfelelő éllel, de pont ezért írtam, hogy nem fújtak nektek.
csi77
Ennyi trollkodás | nekem | még belefér. 😊
2 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 697 — The Mathematician
Bíró témára:
Az O holding egész szezonban úgy van fújva, hogy néha a nagyon látványosakat befújjuk (pl.: Parsons utolsó drive 2szer), de általában hagyjuk, mert nagyon szét lenne fújva az egész meccs.
zacknorb
nem csak ebben a szezonban hanem évek óta
Bollesnak ezért lett karrierje

az biztos hogy vasárnap mind2 csapat szurkolói panaszkodhatnak a holding miatt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 napja
Ui : nem akarok bírozni , főleg nem győztes meccs után , de amiket elengedtek Parsonsson , azokkal mashol tele lenne a forum 😊

Ebből ez csapódott le:
SBL
Parsons ellen ha jól tudom (a héten láttam twitteren) 0 holding büntetés van idén dobva. 😊 Szerencsére jól áll az NFL falemberekkel, hogy a liga 2.-5. legjobb pass rusherét sikerül mindenkinek szabályosan feltartóztatni.
alatriste
Volt egy ilyen tweet, de egy picit tulzott: haromszor dobtak iden holdingot miatta (Commanders, Browns, Cardinals). Az mas kerdes, hogy meccsenkent lehetne ennyit, de ahogy mas is irta korabban, az OL-oknak sokat megengednek es csak a nagyon latvanyosakat dobjak, vagy meg azt se.
casaubon
Az biztos, hogy a CHI ellen olyan jelenetre se dobták be, ami oktatófilmnek is beillett volna arról, mi az a holding.
2 napja

Ebből ez csapódott le:
SBL
Azért 10-15 év masszív offensive holding nélkül lehozott driveok (most Áronka hisztijeire dobott zászlókra nem is térnék ki) után nyilván ezt írom........😊
csi77
A szelektív memóriával van gondom már régóta. A zebrák tévednek, ide is, oda is, ez nem kérdés. Nincs itt semmi konspiráció, legalább is olyan, hogy egy csapatnak tudatosan csal az egész bírói gárda, mert ki van adva nekik utasításban és azt éveken, évtizedeken át fent lehet tartani úgy, hogy a több mint 100 bíró közül egy sem kotyogja ki vagy ír egy bestsellert ebből. Az NFL vezetők és csapattulajdonosok nem hülyék, hogy egy sok milliárdos bizniszt kitegyenek egy ilyen botrány lehetőségének. Ezt már többen is szépen levezették itt a fórumon és nem nagyon volt ellenérv.
Ezek “a bírók szándékosan csalnak” összeesküvés elméletek a fejekben alakulnak ki, azzal, hogy csak azt vesszük észre, amikor a csapatunk ellen tévednek a zebrák, ellenben ha a javára, azt gyorsan elengedjük.
No offense!
SBL
💯
2 napja

Ebből ez csapódott le:
SBL
Parsons ellen ha jól tudom (a héten láttam twitteren) 0 holding büntetés van idén dobva. 😊 Szerencsére jól áll az NFL falemberekkel, hogy a liga 2.-5. legjobb pass rusherét sikerül mindenkinek szabályosan feltartóztatni.
alatriste
Volt egy ilyen tweet, de egy picit tulzott: haromszor dobtak iden holdingot miatta (Commanders, Browns, Cardinals). Az mas kerdes, hogy meccsenkent lehetne ennyit, de ahogy mas is irta korabban, az OL-oknak sokat megengednek es csak a nagyon latvanyosakat dobjak, vagy meg azt se.