Green Bay Packers
+sokak szerint melegFoglaljuk össze, mit tudunk Rodgers-ről:Tegyük hozzá:
- furcsa egy figura (ld. Flynn és Boyle történetei), szereti önmagát is szórakoztatni (ld. photobomb időszaka), akit azon csapattársai, akikből hőst csinált, imádják (Cobb, J. Nelson, J. Jones, Kuhn stb.), akik kiestek a csapattól, köpködik (ld. Jennings, Finley),
- irritáló a mosolya és direkt csinálja (általános Chicago-probléma),
- sportszerűtlenül okoz önmagának súlyos sérülést, csak, hogy csoportrivális, ártatlan sportembereket hurcoljon meg a közvélemény (pl. Suh, Barr),
- valamiért gyakran szerepel a statisztikák élén, de "haggyámá folyton ezzel"...
Szóval nem egy nagy szám 😉
jossbeaumont
- már nem a régi
- képtelen középre passzolni
- csak a statjaival foglalkozik
nagylaza
Foglaljuk össze, mit tudunk Rodgers-ről:Tegyük hozzá:
- furcsa egy figura (ld. Flynn és Boyle történetei), szereti önmagát is szórakoztatni (ld. photobomb időszaka), akit azon csapattársai, akikből hőst csinált, imádják (Cobb, J. Nelson, J. Jones, Kuhn stb.), akik kiestek a csapattól, köpködik (ld. Jennings, Finley),
- sportszerűtlenül okoz önmagának súlyos sérülést, csak, hogy csoportrivális, ártatlan sportembereket hurcoljon meg a közvélemény (pl. Suh, Barr),
- valamiért gyakran szerepel a statisztikák élén, de "haggyámá folyton ezzel"...
jossbeaumont
- már nem a régi
- képtelen középre passzolni
- csak a statjaival foglalkozik
irónia on plsSzerintem embere valogatja hogy all hozza, Big Bob jol reagalt ra es a jot hozta ki belole, de biztos van akit blokkoltak Rodgers elvarasai es akkor keseru szajizzel tavozott. A rodgers szintu emberek sose konnyu tipusok (lasd Jordan), sajat maguk magas sztenderdjeit varjak el masoktol is, aztan ebbol neha siras van. De ez nem azt jelenti hogy baratsagtalanok, csak szeretnenek nyerni.Ne felejtsd, hogy stat whore. Ja és a cinikus, irritáló mosolya-vigyora mögött egy ellenszenves szemétláda.Igazi locker room cancer...Hogyan lesz a draftolatlan, a PS-bol is frissen kivagott, remenytelen ujonc WR-bol a franchise rekordot beallito TEKöszi, hogy bemásoltad a linket, nem semmi sztori, brutálisan nagy élmény lehet a Lambeau-n játszani, reméljük tényleg sikerül David-nek hazahozni a Lombardit, király vagy Bobby!
sports.yahoo.com/green-bay-wrote-140108622.html?guccounter=1
jossbeaumont
ARod meg tényleg nagy primadonna(nem elég, hogy túl is van fizetve 😀) lehet, ahogy a nagy szakértők le szokták itt írni 😀 😀
Go Pack Go!
Pep71
JéBé
Gergőbácsi
amaru
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
Szerintem embere valogatja hogy all hozza, Big Bob jol reagalt ra es a jot hozta ki belole, de biztos van akit blokkoltak Rodgers elvarasai es akkor keseru szajizzel tavozott. A rodgers szintu emberek sose konnyu tipusok (lasd Jordan), sajat maguk magas sztenderdjeit varjak el masoktol is, aztan ebbol neha siras van. De ez nem azt jelenti hogy baratsagtalanok, csak szeretnenek nyerni.Ne felejtsd, hogy stat whore. Ja és a cinikus, irritáló mosolya-vigyora mögött egy ellenszenves szemétláda.Igazi locker room cancer...Hogyan lesz a draftolatlan, a PS-bol is frissen kivagott, remenytelen ujonc WR-bol a franchise rekordot beallito TEKöszi, hogy bemásoltad a linket, nem semmi sztori, brutálisan nagy élmény lehet a Lambeau-n játszani, reméljük tényleg sikerül David-nek hazahozni a Lombardit, király vagy Bobby!
jossbeaumont
ARod meg tényleg nagy primadonna(nem elég, hogy túl is van fizetve 😀) lehet, ahogy a nagy szakértők le szokták itt írni 😀 😀
Go Pack Go!
Pep71
JéBé
Gergőbácsi
Ne felejtsd, hogy stat whore. Ja és a cinikus, irritáló mosolya-vigyora mögött egy ellenszenves szemétláda.Igazi locker room cancer...Hogyan lesz a draftolatlan, a PS-bol is frissen kivagott, remenytelen ujonc WR-bol a franchise rekordot beallito TEKöszi, hogy bemásoltad a linket, nem semmi sztori, brutálisan nagy élmény lehet a Lambeau-n játszani, reméljük tényleg sikerül David-nek hazahozni a Lombardit, király vagy Bobby!
jossbeaumont
Go Pack Go!
Pep71
JéBé
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
Igazi locker room cancer...Hogyan lesz a draftolatlan, a PS-bol is frissen kivagott, remenytelen ujonc WR-bol a franchise rekordot beallito TEKöszi, hogy bemásoltad a linket, nem semmi sztori, brutálisan nagy élmény lehet a Lambeau-n játszani, reméljük tényleg sikerül David-nek hazahozni a Lombardit, király vagy Bobby!
jossbeaumont
Go Pack Go!
Pep71
Az üzemorvos ma megállapította, hogy magas a vérnyomásom. Nagy a felelősség a csapaton.A vérnyomásodról Goff gondoskodik, nem a csapat 😀
Apropó: láttátok, hogy Goff kezd?
nagylaza
GO JETS!!!
Apropó: láttátok, hogy Goff kezd?
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
Hogyan lesz a draftolatlan, a PS-bol is frissen kivagott, remenytelen ujonc WR-bol a franchise rekordot beallito TEKöszi, hogy bemásoltad a linket, nem semmi sztori, brutálisan nagy élmény lehet a Lambeau-n játszani, reméljük tényleg sikerül David-nek hazahozni a Lombardit, király vagy Bobby!
jossbeaumont
Go Pack Go!
Szerkesztette: Pep71
Hogyan lesz a draftolatlan, a PS-bol is frissen kivagott, remenytelen ujonc WR-bol a franchise rekordot beallito TEWow.
jossbeaumont
I... don't care... John.
Hogyan lesz a draftolatlan, a PS-bol is frissen kivagott, remenytelen ujoncbol a franchise rekordot beallito TEEzt már Minarik Ede is megmondta: - Kell egy csapat!
jossbeaumont
| Egyébként nagyon jó, amit írt. |
Szerkesztette: jossbeaumont
De, egy napot mar edzett. Minden nap tesztelnek mindenkit, valoszinuleg a keddi lett pozitiv, mert ugye ezeket masnap reggel hozzak nyilvanossagra. Viszont szerdan is edzett a csapat (mar nelkule), ami azt jelentheti, hogy nem talaltak egy high-risk contactot sem, vagyis senki nem volt maszk nelkul hosszabb ideig kozel hozza.LOLNagyon remélem nem edzett még a csapattal, és ez a teszt előtte volt elővigyázatosságból.
The Packers have placed recently signed OT Jared Veldheer on the COVID-19 list as a result of a positive test.
— Field Yates (@FieldYates) January 13, 2021
iktriad
pecsi92
LOLNagyon remélem nem edzett még a csapattal, és ez a teszt előtte volt elővigyázatosságból.
The Packers have placed recently signed OT Jared Veldheer on the COVID-19 list as a result of a positive test.
iktriad
Demovsky kitett magáért, epikus történetet kanyarított Devante-ről!
I... don't care... John.
Veldheer a fedélzeten. Szombaton még a Coltsban kezdett LT-ben a Bills ellen.Biztos voltam benne, hogy a 2020-as szeptemberi szezonkezdetre visszaigazoljuk, aztán meg voltam döbbenve, hogy sokadszorra is nyugdíjazta magát (nekünk meg maradt Runyan).
New Packers' OT Jared Veldheer now will become the first player in NFL history to play for two teams in the same postseason. COVID practice-squad rules made it possible. Only this season.... https://t.co/lVxkbPXvbR
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 11, 2021
iktriad
Tavaly remek fogásnak bizonyult gombokért. Most olvastam, h 203 cm es 145 kg...
Jópofa, hogy november végén, beugróként kezdett a Colts-nál, és most - az első játékosként a történelemben - a második csapat mezében is részt vehet ugyanabban a rájátszásban.
Jó fogás, köszi Gute!
Szerkesztette: jossbeaumont
Veldheer a fedélzeten. Szombaton még a Coltsban kezdett LT-ben a Bills ellen.Az jó, tavaly is volt már itt szezon vége felé, amikor egy másfajta vírus ütötte fel a fejét...
iktriad
twitter.com/Steph__Sutton/status/1215103359369338880
New Packers' OT Jared Veldheer now will become the first player in NFL history to play for two teams in the same postseason. COVID practice-squad rules made it possible. Only this season.... https://t.co/lVxkbPXvbR
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 11, 2021
Nem elbizakodva vagy teli gatyaval, de tisztelve az ellenfelet kell kifutni a Frozen Tundrara. A futas nagyon nehez lesz (foleg a Dillon fele inside futasok) amig Donald ott van. Es akar kap szurit (ismerve a Los Angelsi orvosokat - innen udvozli oket Justin Herbert), akar nem, ha fajni is fog neki, akkor is apritani fogja az O-linunkat/futoinkat. Ami viszont a kulso futasokat (Jones, Austin) es a screen passzokat illeti, bizakodo vagyok. Szerintem nagy feladata lesz Lewisnek, hogy o vegye fel a szelso passzsiettetot/segitsen Wagnernek, hogy o be tudjon segiteni Donald megallitasaban. Egyszoval AR12 dob 8-10 screent Tonyanra, Adamsre es Jonesra, 4 mely labdat MVSre (ebbol 2 TD, 1 40 yardod, 1 drop TD), 20x szelsofutas, Dillont, Jamaalt 10x bekuldjuk a daraloba, es nyerunk 31-24re 😀A SB-ba jutas nem egy kivansagmusor, de nem lesz konnyu munka iden...Szerencsére pont a legutóbbi két meccs mutatta meg azt, hogy ha Pettine nem szarja össze magát attól félve, hogy hosszú passzokkal fogják szétszedni és beleteszi a kellő tömeget a boxban, akkor elfogadható szinten tudjuk tartani a futást. Remélem ezt nem felejtette el vagy ha igen, akkor LaFleur majd emlékezteti rá.
Ugy gondolom, ezt a GB-t 1fele keppen lehet megverni - ahogy a 49 vagy a Tampa- ha nem tudjuk megvedeni Rodgerst. Ha kap snapenkent 2 mp-et, akkor a pisztolyparbajt nem nyerheti meg ellenunk a LA.
A vedelemben nemigen bizom, de az ismert okok miatt a Rams nagyreszt futni fog. HA vezetnenk, es HA valamennyire limitalnank a futast, es a palyara lepo QB-t passzra kenyszeritenenk, akkor nem lehetne kerdeses a meccs. Goff hosszu passzai ertekelhetetlenek voltak (gondolom a mutott ujja miatt).
A falunk kozepe pont a legjobb, Linsley es Jenkins nem atjarhato, de most fog igazan hianyozni Bakh(miatt Turner a jobboldalrol).
Donald valamennyit biztos jatszik, de ez a bordaserules nagyon fajdalmas, es még "szodaviz" sem gyogyitja egy het alatt.
Szerintem az opciok, AJ, Lazard, aki nem tunik egeszsegesnek, es Dropves-Scantling jateka kulcsfontossagu lesz a No.1 D ellen.
Ha Arod kedvet nem veszik el, akkor a Megallithatatlan Ero most legyozi az Athatolhatatlan Falat...
jossbeaumont
Az O-nak nagy vizsga lesz a Rams. Abban nem bízom, hogy Donaldsnak fájni fog. Megfogja kapni a szurit, hogy ne fájjon annyira.
Az is érdekes lesz, hogy Adams Ramsey mellett mennyi sót eszik majd meg. Szerintem Arod, most egy kicsit kevésbé fogja őt erőltetni. Jó lenne Lazard előkerülne, mert mostanában csak Astrid püspököt játszik. Na, jó remek blokkokat is oszt, de most már jó lenne újra egy 100 yardos meccs tőle. Nem néztem utána, de érzésre AJ-t idén kevesebbet használjuk elkapóként mint tavaly. Talán majd most! Rajtuk kívül csak Tonyan van, akire lehet dobni. És MVS, aki mint tudjuk vagy drop vagy 50 yardos TD.
Amire még nagyon kíváncsi vagyok, hogy a snappek, hogy fognak megoszlani a három futó között. Ha igazi tél lesz megint MLF újra előveszi Dilont? Vagy újra ő lesz a titkos fegyver, időjárástól függetlenül?
SBL
A SB-ba jutas nem egy kivansagmusor, de nem lesz konnyu munka iden...Szerencsére pont a legutóbbi két meccs mutatta meg azt, hogy ha Pettine nem szarja össze magát attól félve, hogy hosszú passzokkal fogják szétszedni és beleteszi a kellő tömeget a boxban, akkor elfogadható szinten tudjuk tartani a futást. Remélem ezt nem felejtette el vagy ha igen, akkor LaFleur majd emlékezteti rá.
Ugy gondolom, ezt a GB-t 1fele keppen lehet megverni - ahogy a 49 vagy a Tampa- ha nem tudjuk megvedeni Rodgerst. Ha kap snapenkent 2 mp-et, akkor a pisztolyparbajt nem nyerheti meg ellenunk a LA.
A vedelemben nemigen bizom, de az ismert okok miatt a Rams nagyreszt futni fog. HA vezetnenk, es HA valamennyire limitalnank a futast, es a palyara lepo QB-t passzra kenyszeritenenk, akkor nem lehetne kerdeses a meccs. Goff hosszu passzai ertekelhetetlenek voltak (gondolom a mutott ujja miatt).
A falunk kozepe pont a legjobb, Linsley es Jenkins nem atjarhato, de most fog igazan hianyozni Bakh(miatt Turner a jobboldalrol).
Donald valamennyit biztos jatszik, de ez a bordaserules nagyon fajdalmas, es még "szodaviz" sem gyogyitja egy het alatt.
Szerintem az opciok, AJ, Lazard, aki nem tunik egeszsegesnek, es Dropves-Scantling jateka kulcsfontossagu lesz a No.1 D ellen.
Ha Arod kedvet nem veszik el, akkor a Megallithatatlan Ero most legyozi az Athatolhatatlan Falat...
jossbeaumont
Az O-nak nagy vizsga lesz a Rams. Abban nem bízom, hogy Donaldsnak fájni fog. Megfogja kapni a szurit, hogy ne fájjon annyira.
Az is érdekes lesz, hogy Adams Ramsey mellett mennyi sót eszik majd meg. Szerintem Arod, most egy kicsit kevésbé fogja őt erőltetni. Jó lenne Lazard előkerülne, mert mostanában csak Astrid püspököt játszik. Na, jó remek blokkokat is oszt, de most már jó lenne újra egy 100 yardos meccs tőle. Nem néztem utána, de érzésre AJ-t idén kevesebbet használjuk elkapóként mint tavaly. Talán majd most! Rajtuk kívül csak Tonyan van, akire lehet dobni. És MVS, aki mint tudjuk vagy drop vagy 50 yardos TD.
Amire még nagyon kíváncsi vagyok, hogy a snappek, hogy fognak megoszlani a három futó között. Ha igazi tél lesz megint MLF újra előveszi Dilont? Vagy újra ő lesz a titkos fegyver, időjárástól függetlenül?
Nektek mennyire jött be a 14 csapatos rájátszás? Azért kérdem, mert jó régóta az összes PO-meccset láttam: most viszont kettőt csak részben. A Tampa-Washington második félidejébe belealudtam, a ma hajnali CLE-PIT-et 14-0-ig bírtam követni. Ez a „Super Wild Card Weekend” (két napra hat meccs) nekem egyszerűen sok. Velem van a baj?Egy kicsit talán tényleg sok a három meccs egymás után, egy normál hétvégén vagy hálaadáskor sem szoktam mindhárom idősávot végignézni, most sem sikerült. Az üres vagy majdnem üres stadionok is elég lelombozóak.
(Jaj. Az NFL Csevegőbe akartam. Most már mindegy. Ettől még érdekel a véleményetek.)
nagylaza
Mindegy, ha megnyerjük az SB-t, akkor jó véleménnyel leszek erről 😊