Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 14 éve
Lassan jönnek az olyan üzenetek, hogy "megint a csomagolósok meccsét adja a SportTv..." 😀 nem baj, addig se kell streamet keresni.Ártakták a Raiders elleni meccset 19:00-ról 22:15-reKampmanÚgy rémlik, mintha Ricsiék mondták volna a meccs alatt, és azt is, hogy közvetítik. 😊vasza
több mint 14 éve
Ártakták a Raiders elleni meccset 19:00-ról 22:15-reKampmanÚgy rémlik, mintha Ricsiék mondták volna a meccs alatt, és azt is, hogy közvetítik. 😊
több mint 14 éve
Tebow-nál sokkal szebb dobómozdulata volt 😀Ott van Cobb, majd őt előléptetjük 😀kobalu91Az ugye megvan, hogy Áronnak csak 106-os ratingje volt?kobalu91Pfff ez a k*csög múlthéten is lefelé rontotta a 130-as passer ratingjét most meg a 110-et sem éri el... Ha nem javul a hátralévő meccseken offseasonben remélem kivágjuk 😀JayB
több mint 14 éve
Ott van Cobb, majd őt előléptetjük 😀Az ugye megvan, hogy Áronnak csak 106-os ratingje volt?kobalu91Pfff ez a k*csög múlthéten is lefelé rontotta a 130-as passer ratingjét most meg a 110-et sem éri el... Ha nem javul a hátralévő meccseken offseasonben remélem kivágjuk 😀JayB
több mint 14 éve
Az ugye megvan, hogy Áronnak csak 106-os ratingje volt?kobalu91Pfff ez a k*csög múlthéten is lefelé rontotta a 130-as passer ratingjét most meg a 110-et sem éri el... Ha nem javul a hátralévő meccseken offseasonben remélem kivágjuk 😀
több mint 14 éve
Az ugye megvan, hogy Áronnak csak 106-os ratingje volt?kobalu91És az is tiszta ciki, hogy egy pár napja leigazolt LB szedett tőle picket. Ej, mik vannak...
több mint 14 éve
Ha addig elintézitek, hogy átkerüljünk az AFC-be, akkor kikaphattok tőlünk a SB-on.az egész találkozóra pedig: TE ATYAÚRISTEN! 😀 Giants topikban olvastam, ez nem a legjobb előjel a továbbiakra nézve 😊 2007-ben a 16-0-ás Pats is pont 38-35-re verte az alapszakaszban a Giantset, és hát tudjuk, hogy mi lett a vége 😊Hurkaannyi előnyünk van, hogy nem kaphatunk ki tőlük a SB-ban 😀Szobi22
Ha nem, akkor meg kell elégednetek azzal, hogy az NFC konferencia döntőben verünk meg titeket.
😊
több mint 14 éve
Az ugye megvan, hogy Áronnak csak 106-os ratingje volt?kobalu91http://www.youtube.com/watch?v=gIuotFZnBtk
több mint 14 éve
Az ugye megvan, hogy Áronnak csak 106-os ratingje volt?
több mint 14 éve
Quarless IRWoodson, ha engedik, játszik majd. Starks állapota jobban aggaszt :/
több mint 14 éve
mekkora rc ez az ember 😀mekkora troll már 😀
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d824ba9e2/Rodgers-the-prankster?module=HP11_content_streamSzobi22
ezért szeretem amúgy kifejezetten, nem egy ilyen egysíkú robot, aki végzi a melóját, kiélvezi minden percét a karrierjének
több mint 14 éve
NFC North Champs BABY! 😊 :cool:
több mint 14 éve
az egész találkozóra pedig: TE ATYAÚRISTEN! 😀 Giants topikban olvastam, ez nem a legjobb előjel a továbbiakra nézve 😊 2007-ben a 16-0-ás Pats is pont 38-35-re verte az alapszakaszban a Giantset, és hát tudjuk, hogy mi lett a vége 😊Hurkaannyi előnyünk van, hogy nem kaphatunk ki tőlük a SB-ban 😀
több mint 14 éve
valamint Woodsonnak is ez volt a szezon leggyengébb meccseTramonról is kaptunk vagy 150et, és a 2 S sem volt mindig a helyzet magaslatán (Beckum TD pl), Cruz meg Shieldsről szedte a yardokat, szóval az egész fos volt így. TEeket sosem tudtuk levédekezni, tegnap sem. Futás megállításához is csak 2 ILB hiányzott. Voltak gondok 😀KGBFőleg a cornereknek akadtak gondjaik.szabaBUSH 😀
szerintem 4x dobtak rá max egész meccsen (több playnél fenn sem volt szerencsére) abból vagy 100 yardot szerzett Eli. oké ez most túlzásnak hangzik, de sajnos nem 😕.brk
az egész találkozóra pedig: TE ATYAÚRISTEN! 😀 Giants topikban olvastam, ez nem a legjobb előjel a továbbiakra nézve 😊 2007-ben a 16-0-ás Pats is pont 38-35-re verte az alapszakaszban a Giantset, és hát tudjuk, hogy mi lett a vége 😊
több mint 14 éve
mekkora rc ez az ember 😀http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d824ba9e2/Rodgers-the-prankster?module=HP11_content_stream
több mint 14 éve
Vegyük észre hogy: 
Egyébként ilyen összecsapásra számítottam én is, jó volt végre egy izgalmas második félidejű meccs. Azért érződött a csapaton a drukk, elég sok volt a hiba minden egységnél. Kár, hogy a bírók nem mindig álltak a helyzet magaslatán...
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 14 éve
Hatalmas győzelem kevésbé hatalmas játékkal. A végén azért érződött az öröm és bodóttá, érezték a srácok is hogy ez most egy playoff szerű győzelem volt még ha egyáltalán nem is volt fontos. Amit furcsáltam az nem a bekapott passzolt yardok hanem ahogyan bekaptunk. Talán egyetlen egyszer sikerült (Shields) a cornereknek 1v1-ben megverni az elkapót, az összes többi catch lett, ez nem volt eddig jellemző, pláne hogy azért nem Plaxico Burresekből áll a giants wr korp. Smith és Francois látványos hibát nem csinált de azért elég vidáman futkostak középen. Offense a szezon eddigi egyik legszarabb játékát hozta (brutál volt a Giants ezt is tegyük hozzá) de még így is meccsnyerő alakulat. Voltak csúnya droppok, run block zéró. A bírói döntéstek... Mind megadható volt de akkor sem szólhattunk volna semmit ha máshogy döntenek. Brutális szerencsénk volt az inchekkel, azt nem lehet mondani hogy szándékos segítséget kaptunk volna a sporiktól. Majd lesz mikor nem lesz szerencsénk és Jennings nem fogja egy kézben a labdát 1 tized másodpercig, vagy Driver 1 centivel kijjebb lép stb stb.
több mint 14 éve
KGB
79
Tramonról is kaptunk vagy 150et, és a 2 S sem volt mindig a helyzet magaslatán (Beckum TD pl), Cruz meg Shieldsről szedte a yardokat, szóval az egész fos volt így. TEeket sosem tudtuk levédekezni, tegnap sem. Futás megállításához is csak 2 ILB hiányzott. Voltak gondok 😀BUSH 😀Ki ennyire híg fos a secondaryból? Annyira nem bíztató számomra, tekintve, hogy Tramon, Burnett meg Peprah nálam van 😀tenorxFőleg a cornereknek akadtak gondjaik.szaba
szerintem 4x dobtak rá max egész meccsen (több playnél fenn sem volt szerencsére) abból vagy 100 yardot szerzett Eli. oké ez most túlzásnak hangzik, de sajnos nem 😕.brk
több mint 14 éve
BUSH 😀Ki ennyire híg fos a secondaryból? Annyira nem bíztató számomra, tekintve, hogy Tramon, Burnett meg Peprah nálam van 😀tenorxFőleg a cornereknek akadtak gondjaik.szaba
szerintem 4x dobtak rá max egész meccsen (több playnél fenn sem volt szerencsére) abból vagy 100 yardot szerzett Eli. oké ez most túlzásnak hangzik, de sajnos nem 😕
több mint 14 éve
Ennyire szoros meccset vártam....Csupán... amilyen eredményt tippelek az biztosan fordítvatörténik meg
szerencsére
ilaris
több mint 14 éve
Ki ennyire híg fos a secondaryból? Annyira nem bíztató számomra, tekintve, hogy Tramon, Burnett meg Peprah nálam van 😀tenorxFőleg a cornereknek akadtak gondjaik.
több mint 14 éve
Ki ennyire híg fos a secondaryból? Annyira nem bíztató számomra, tekintve, hogy Tramon, Burnett meg Peprah nálam van 😀
több mint 14 éve
Kegyetlen meccs volt, de nem számítottam másra. Rodgers volt a legjobb futónk, ez már kezd a tavalyi szezonvégebeli meccsekre hasonlítani.Starks-ot nem tudom, lehet pihentetni kellett volna, persze utólag okos az ember. Woodson meg lehet, pont az Oakland ellen fog kihagyni meccset (agyrázkódás...)? Quarless-t nagyon sajnálom :/
Különleges eset, amikor nem a védelem állítja meg az ellent 4. downál v. int-et szerez, hanem az O# zárja rövidre a meccset!
Sok drop: most legalább egyszerre kijött az összes, ugye az előzőekben nem lehet panasz erre (talán a Bucs ellen...)
több mint 14 éve
KGB
79
Szerintem 3 ponttal nyerünk, amikor is az utolsó másodpercben Crosby mezőnygóljával alakul ki a végeredmény.Az eleje tökéletes, a második rész már nem annyira... Woodson, Starks (sorozatban 3. meccs sérüléssel?) idő előtt öltöző, Quarless 1 gyenge season ending.
De persze nagyon szenvedős lesz., és a legfontosabb, ússzuk meg további sérülések nélkül!gamerkr
6 elejtett labdát írtak meccs közben, de Finleynél volt 1x egy 4es, amire még jött 1, Crabtree is elejtett 1et, Jennings minimum 2-t... kicsit sok