NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 13 éve
Ha Pittsburgh CB akkor Bowers a miénk..😊szerk: így is 😀
több mint 13 éve
Akkor Reed és ha Bishop helyett Chillar lesz fent, akkor 4 loboncos LB 😀LNkét játék közt akár a Hairből is előadhatnak részleteket
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Leshoure sem elképzelhetetlen
több mint 13 éve
Asszem jaakkor már inkább Reed vagy Ayers 😊nyitómeccsen már el is beszélgethetnek rólaMeg Sherrod is bent, talán... ha nincs ló, jó a zsoké is, vagy hogy vanLN
ha véletlen a Bears vagy a Steelers nem húzza be, szvsz még Carimi is meglehetGergőbácsi
Bowers még bentvan? 😮Hall Of Green
több mint 13 éve
Akkor Reed és ha Bishop helyett Chillar lesz fent, akkor 4 loboncos LB 😀
több mint 13 éve
na Carimi -> Bears... szűkül a kör
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
akkor már inkább Reed vagy Ayers 😊Meg Sherrod is bent, talán... ha nincs ló, jó a zsoké is, vagy hogy vanLNpontosan miattunk tradelt fel a SaintsHurkanyitómeccsen már el is beszélgethetnek róla
ha véletlen a Bears vagy a Steelers nem húzza be, szvsz még Carimi is meglehetGergőbácsi
Bowers még bentvan? 😮
több mint 13 éve
packers.com-on van Vic chat, szegény, szerintem lassan idegbeteg, vagy tucatszor kérdezték már tőle, hogy behúzzuk e ifj Matthews-t 😊
több mint 13 éve
Meg Sherrod is bent, talán... ha nincs ló, jó a zsoké is, vagy hogy vannyitómeccsen már el is beszélgethetnek rólaAhogy nézem, Ingram már nincsLNpontosan miattunk tradelt fel a SaintsHurka
több mint 13 éve
nyitómeccsen már el is beszélgethetnek rólaAhogy nézem, Ingram már nincsLNpontosan miattunk tradelt fel a SaintsHurka
ha véletlen a Bears vagy a Steelers nem húzza be, szvsz még Carimi is meglehet
több mint 13 éve
Gyanus volt.Ahogy nézem, Ingram már nincsLNpontosan miattunk tradelt fel a SaintsHurka
Carimi vajon bentmarad? Akkor lehet nem olyan nagy baj
több mint 13 éve
Ahogy nézem, Ingram már nincsLNpontosan miattunk tradelt fel a Saints
több mint 13 éve
Ahogy nézem, Ingram már nincs
több mint 13 éve
még Ingram is benne van a paklibanMondom, meg vagyok zavarodva 😀Jó, öregember lévén megzavart a "lesz" és a "marad" között a vessző hiánya. Bánk bán feeling 😛Az "aki nem lesz marad" az Hurkának szólt 😊LN
A lényeg, legyen egy jó draftunk.
Lehetne mondjuk tippelni arra is, TT hányszor pislog amikor választ vagy cserél. Szerintem 4-5. De legalább elmondhatjuk: szó szerint szemmel tartja a dolgokat. 😉Gergőbácsi
Most hogy érzitek, ki lehet a pick? Még a végén Bowers leszGergőbácsi
több mint 13 éve
Mondom, meg vagyok zavarodva 😀Az "aki nem lesz marad" az Hurkának szólt 😊LN"aki nem lesz marad?" hm? 😀Jó, öregember lévén megzavart a "lesz" és a "marad" között a vessző hiánya. Bánk bán feeling 😛
Merem remélni, hogy 6-ra véget ér, mert 22-06 melózom, ott követem 😀LN
Lehetne mondjuk tippelni arra is, TT hányszor pislog amikor választ vagy cserél. Szerintem 4-5. De legalább elmondhatjuk: szó szerint szemmel tartja a dolgokat. 😉Gergőbácsi
Most hogy érzitek, ki lehet a pick? Még a végén Bowers lesz
több mint 13 éve
a packers.com-on van egy draft cam, 15 embert számoltam meg a teremben 😊 "kis apparát" meg a hegesztő, hogy Hofi szavaival éljek
több mint 13 éve
Az "aki nem lesz marad" az Hurkának szólt 😊Jó, öregember lévén megzavart a "lesz" és a "marad" között a vessző hiánya. Bánk bán feeling 😛letrade esetében is érvényes? 😛Gergőbácsi"aki nem lesz marad?" hm? 😀
több mint 13 éve
Jó, öregember lévén megzavart a "lesz" és a "marad" között a vessző hiánya. Bánk bán feeling 😛"aki nem lesz marad?" hm? 😀aki nem lesz marad a 32. pickig, az örökös ban az oldalról 😛Hurkaletrade esetében is érvényes? 😛Gergőbácsi
Lehetne mondjuk tippelni arra is, TT hányszor pislog amikor választ vagy cserél. Szerintem 4-5. De legalább elmondhatjuk: szó szerint szemmel tartja a dolgokat. 😉
több mint 13 éve
Jobb mint az enyém, de sajnos az első 3-4 kör előbb fog kimenni ezekből az emberkékből.LNEzért álom 😉
Harrist én azért tettem bele, mert amennyire tudom jó KR/PR lehet.LNAz én WR-eim is returnerek egyben.
több mint 13 éve
Álomszínház:😊
1.Gabe Carimi OT
2.Martez Wilson OLB
3.Chimdi Chekwa CB
4.Ian Williams DT/NT
4.Vincent Brown WR
5.Greg Romeus OLB
6.Cedric Thornton DE/DT
7.Andrew Jackson OG
7.Stephen Burton WRSanco
Jobb mint az enyém, de sajnos az első 3-4 kör előbb fog kimenni ezekből az emberkékből.
Harrist én azért tettem bele, mert amennyire tudom jó KR/PR lehet.
több mint 13 éve
Álomszínház: 1.Gabe Carimi OT
2.Martez Wilson OLB
3.Chimdi Chekwa CB
4.Ian Williams DT/NT
4.Vincent Brown WR
5.Greg Romeus OLB
6.Cedric Thornton DE/DT
7.Andrew Jackson OG
7.Stephen Burton WR
több mint 13 éve
Most olvastam kint a blogon, hogy a játékosokat nem lehet trade formájában bevonni a draftba.Ezt kicsit sajnálhatjuk, van pár olyan játékos a keretben (még ha nem is mindnek örülünk) akit 1-2 jó cetliért el lehetne cserélni
több mint 13 éve
Hurka, nem tippelsz legalább egy első 3-4 köröst? 😊
több mint 13 éve
"aki nem lesz marad?" hm? 😀aki nem lesz marad a 32. pickig, az örökös ban az oldalról 😛Hurkaletrade esetében is érvényes? 😛Gergőbácsi
Merem remélni, hogy 6-ra véget ér, mert 22-06 melózom, ott követem 😀
több mint 13 éve
aki nem lesz marad a 32. pickig, az örökös ban az oldalról 😛Hurkaletrade esetében is érvényes? 😛