Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
BoB akarta annyira hogy őt nevezzék ki. Nyilván benne látta hogy nem fog sokat akadékoskodni és BoB hozhatja meg az érdemi döntéseket. Talán valaki az FO-ból megelégelte a toketlenkedest.
samu09
Vagy talált egy rosszabbat Farmer személyében.

Szerkesztette: Bazzani

több mint 6 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 538 — I like the Texans, I like who we are
BoB akarta annyira hogy őt nevezzék ki. Nyilván benne látta hogy nem fog sokat akadékoskodni és BoB hozhatja meg az érdemi döntéseket. Talán valaki az FO-ból megelégelte a toketlenkedest.
több mint 6 éve
Merlin85 Houston Texans 1 600
Jó döntés volt, szezon végén BoB is követheti. Ahhoz képest, hogy azt ígérte, hogy első és legfontosabb dolga Clowney szerződése lesz, azt is jól elintézte.
Nem is csodálkozom, hogy Patriotsos nevet dobtak fel, nem tetszik, hogy ennyire ráfüggenek a csapatra, remélem BoB távozásával ez is megváltozik...

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Patriots-os Nick Caserio nevét dobta be Rapoport.
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 566 — Whoops, looks like something went wrong.
Az ilyen huzasok teljesen erthetetlenek. Mondjuk ez ramutat, miert nem tud egyrol a kettore jutni a csapat, idiota GM, idiota HC, valamelyik mindig megtorpedozza a fejlodest.

több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Gaine GM-etek kirugva.
Ezt hirtelen nem ertem...h h BoB tulelte, mig a GM repult...
Beki
Én a draft első körének közepén kirúgtam volna.

több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Gaine GM-etek kirugva.
Beki
BoB akkora tulelo, hogy a kovetkezo Survivalben fotancsado lehetne.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Gaine GM-etek kirugva.
több mint 6 éve
DC Houston Texans 1 304 — Texans fan
Most jött mailban, hogy júni 25.-től lehet jegyet venni a meccsre
Merlin85
Akar esetleg valaki közös utazást szervezni?
több mint 6 éve
Most jött mailban, hogy júni 25.-től lehet jegyet venni a meccsre

több mint 6 éve
Valakinek már sikerült jegyet vennie a londoni meccsre? Remélem nem fogy el minden jegy az season ticket eladás alatt.

több mint 6 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Ő a ti Jeff Fisheretek
több mint 6 éve
BoB sok eve csak hisz, de a Houston legnagyobb akadalya o a sikerhez vezeto uton.

Mondjuk halkan hozzateszem, a GM draftol, igazol meg cserel, nem BoB. O max elmondja a velemenyt es kerest intez a GM-hez, de nem feltetlenul van beleszolasa ezekbe a dolgokba. A Texansnal sulyos balfaszkodas megy az FO-ban is, mas kerdes, hogy az egyik legnagyobb hiba a BoBhoz valo ragaszkodas.

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 537 — The only discipline that lasts, is self discipline
BoB meg balf@sz módon mai napig azt hiszi, hogy ezekre a posztokra nem kellenek a minőségi játékosok, hanem edzésen elkiáltja magát párszor, hogy compete!!! és az amugy szar játékosok hirtelen jók lesznek.
Ez is BoB főedzői alkalmatlanságát mutatja, hogy nem tudja megbecsülni a minőségi játékosokat.
samu09
Lehet, hogy BoB túlságosan megszokta Bostonban, hogy Scar a sz*rból is bármikor várat épít, és azt hiszi majd Mike Devlin is meg tudja csinálni neki ugyanazt. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
JohnnyX Houston Texans 32
A Texans felvett 6 OT-t
Merlin85
Én ezt elsőre így láttam. Aztán rájöttem, hogy nem ezt írod.
Éhes disznó makkal álmodik... 😀 😀
több mint 6 éve
A Texans felvett 6ot a 7 draftolt játékos közül, a TE Kahale Warring-t még nem + 20 FA játékost.

www.houstontexans.com/news/texans-sign-six-draft-picks-20-college-free-agents?fbclid=IwAR27Dzy8pUhJD0Ia3YNww-pQzsVbtLg7KDX9NuLics5pi66aKfIYc6Tnsjg

több mint 6 éve
Miért baj, hogy elengedték Brownt? Remélem a mostani draftról legalább egy ilyen színtű játékos kinővi magát
Merlin85
Howard esélytelen hogy valaha is megüsse Brown szintjét. Ha egy átlagos szintet hoz, már fele annyiszor fogják Watsont sackelni.
Brownt azért nem tarották meg, nem gondolták, hogy ennyi idősen vissza lehet jönni egy quadriceps szakadásból, ezért kevesebbet ajánlottak neki, mint amit Brown kért és amit megérdemelt volna, meg amit egyebkent egy fr. LT megérdemel. BoB meg balf@sz módon mai napig azt hiszi, hogy ezekre a posztokra nem kellenek a minőségi játékosok, hanem edzésen elkiáltja magát párszor, hogy compete!!! és az amugy szar játékosok hirtelen jók lesznek.
Ez is BoB főedzői alkalmatlanságát mutatja, hogy nem tudja megbecsülni a minőségi játékosokat.

Szerkesztette: Nemes samu09
több mint 6 éve
Miért baj, hogy elengedték Brownt? Remélem a mostani draftról legalább egy ilyen színtű játékos kinővi magát

több mint 6 éve
Az ötödik körben Charles Omenihu (DE) jó pick volt, szerintem többet fogjuk látni majd mint Blackson-t. A többit majd meglátjuk, annál szarabb falat csak nem tudnak összerakni mint tavaly... 😀

Azon kívül csomó undrafted játékost felvettek:

DT Javier Edwards
RB Karan Higdon
WR Tyron Johnson
WR Stephen Louis
RB Damarea Crockett
C D.J. Coker
WR Johnnie Dixon
G Malcolm Pridgeon
DE Ira Lewis
CB Derrick Baity
LB Drew Lewis
LB Jesse Aniebonum
DE Johnny Dwight
LB Jamal Davis
LB Dexter Wright
DT Walter Palmore
DE Albert Huggins
S Chris Johnson
S Austin Exford
LB Chase Middleton
Merlin85
Nem lenne rossz ha találnák megint egy Fostert 😀
LanceVance
Nem az, hogy Fostert, hanem Myerst vagy Brownt. De két OL van köztük. Pedig nagy számok törvénye.
több mint 6 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 769
Az ötödik körben Charles Omenihu (DE) jó pick volt, szerintem többet fogjuk látni majd mint Blackson-t. A többit majd meglátjuk, annál szarabb falat csak nem tudnak összerakni mint tavaly... 😀

DT Javier Edwards
RB Karan Higdon
WR Tyron Johnson
WR Stephen Louis
RB Damarea Crockett
C D.J. Coker
WR Johnnie Dixon
G Malcolm Pridgeon
DE Ira Lewis
CB Derrick Baity
LB Drew Lewis
LB Jesse Aniebonum
DE Johnny Dwight
LB Jamal Davis
LB Dexter Wright
DT Walter Palmore
DE Albert Huggins
S Chris Johnson
S Austin Exford
LB Chase Middleton
Merlin85
Nem lenne rossz ha találnák megint egy Fostert 😀

több mint 6 éve

DT Javier Edwards
RB Karan Higdon
WR Tyron Johnson
WR Stephen Louis
RB Damarea Crockett
C D.J. Coker
WR Johnnie Dixon
G Malcolm Pridgeon
DE Ira Lewis
CB Derrick Baity
LB Drew Lewis
LB Jesse Aniebonum
DE Johnny Dwight
LB Jamal Davis
LB Dexter Wright
DT Walter Palmore
DE Albert Huggins
S Chris Johnson
S Austin Exford
LB Chase Middleton

Szerkesztette: Merlin85

több mint 6 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 769
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/zuc6tbs0hbbzl9pn0jjf
2014 NFL Draft grades: Texans, Browns, Jaguars earn top marks
Just seven of the NFL's 32 teams got an "A" grade from Bucky Brooks. Among them -- the Tampa Bay Buccaneers, who upgraded their offense with Mike Evans and Austin Seferian-Jenkins.
ennyit az nfl.com értékeléseiről.

több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 127 — WHO DAT!!!!
Az NFL honlapján, eddig a Texans draftját tartják a legrosszabnak, C-s osztályzatot kapott, rajtunk kívül csak a Saintsnek van, de nekik is C+.
Merlin85
Miénk mindenhol A meg B +t kapott nem is értem az nfl. Com ot. Hiányposztra érkezett, és posztján az egyik legjobb volt

több mint 6 éve
Az NFL honlapján, eddig a Texans draftját tartják a legrosszabnak, C-s osztályzatot kapott, rajtunk kívül csak a Saintsnek van, de nekik is C+.
Merlin85
Az elso kor utan nyilvan csak lehuzas lehet, Howardot a legjobb esetben is masodik korbe varta mindenki.

több mint 6 éve