Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mindenki nyugodjon le a picsába, MANZIEL TIME!
Stez
Na, hamarabb jött, mint a Tebow time, már haladás 😛
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 46 872 — Whoops, looks like something went wrong.
Mindenki nyugodjon le a picsába, MANZIEL TIME!

több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 548 — Keep pounding
Ezt a szopást. Az idei év itt azért nonpluszultra szopóroller.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 082 — Lájkold a zsűrit!
Pedig jó lett volna egy RoY cím év végén. Most adott a kérdés hogy a visszatérése után meglesz e az a mozgékonysága amivel könyebben tudott eddig improzni és annyi játékot csinált meg.
samu09
Szvsz egyébként a hosszú karrierjének egyik legfőbb záloga az hogy többet dolgozzon a zsebből és közben tanuljon meg végigmenni a readeken.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 449 — I like the Texans, I like who we are
Pedig jó lett volna egy RoY cím év végén. Most adott a kérdés hogy a visszatérése után meglesz e az a mozgékonysága amivel könyebben tudott eddig improzni és annyi játékot csinált meg.
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 663 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Atyaég. Mielőbbi felépülést kívánok neki.
több mint 8 éve
Giowa Jacksonville Jaguars Boise State Broncos 534 — Pocsék ST-nk van ma is. ¯\_(ツ)_/¯
De, végiggondoltam. BoB csak idén két meccset elpacsizott már a remek game managelésével. És nem ő hozta Watson-t, hanem a GM. Ő ehhez annyit tett hozzá, hogy helyette Savage-t kezdette...

peterk2005
BoB nem hülye.
via Imgflip Meme Generator

több mint 8 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Épp tegnap írtam ki twitterre, nyilván nem sejtve Watson mai sérülését, hogy újra bebizonyosodott az, hogy a közhiedelmekkel ellentétben O'Brien mennyire nem ért az irányítókhoz. (Látva a Texans első fordulóbeli kezdő QB-ját, szemben az azóta eltelt 7 fordulóban Watsontól látottaktól.)
De a csávó az előszezon első meccse után leszögezte, hogy nincs verseny az irányítók között, mert Savage jobb, és vele mennek neki az első fordulónak.

több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 407 — The only discipline that lasts, is self discipline
Már bocsánat, de ezt sztem nem gondoltad végig. Ő hozta ide Watsont, vele ment jól Watsonnak a játék ( vagy épp ellenére, lehetígybis nézni, tudom) úgyhogy emiatt nem fog menni, sőt. Ráadásul a védelembe is ott a két súlyos sérülés amira lehet fogni a rossz idényt
dande
De, végiggondoltam. BoB csak idén két meccset elpacsizott már a remek game managelésével. És nem ő hozta Watson-t, hanem a GM. Ő ehhez annyit tett hozzá, hogy helyette Savage-t kezdette...

Aztán persze az első bűnrossz meccs után lecserélte, amiben nincs semmi meglepő, évek óta ezt csinálja. Egy-két rossz meccs után ki-be vadossa az irányítóit a kezdőből. Úgyhogy egyáltalán nem győzött meg arról, hogy Watson azért került a kezdőbe nála, mert hirtelen megvilágosodott. Sokkal inkább csak a korábbi reflexei működtek, és most véletlenül bejött neki.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Kellett nektek elengedni Brownt...

Tényleg nincs igazság, nagyon tetszett a játéka. Jó volt Texans meccset nézni és végre nem a védelem miatt. Nem tudom lesz-e esély nélküle. Drukkoltam/ok a csapatnak!

Liverpool Fc
több mint 8 éve
uatu Indianapolis Colts 1 040 — uatu@freemail.hu
Sajnálom, jobbulást Watsonnak!
több mint 8 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 353 — no es importante
beérett végre a #savageismystarter kampányom! de basszus már, innentől mindegyik kedvenc QB-m non-kontakt edzésen fog leamortizálódni?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 189 — Így remélem megfelelek nektek.....
[/quote]Watsont nagyon sajnálom. 😕

(Nézzétek a rosszban a jót: Lehet, hogy Watson sérülése megszabadít benneteket BoB-tól. 😊 )
[/quote]

Már bocsánat, de ezt sztem nem gondoltad végig. Ő hozta ide Watsont, vele ment jól Watsonnak a játék ( vagy épp ellenére, lehetígybis nézni, tudom) úgyhogy emiatt nem fog menni, sőt. Ráadásul a védelembe is ott a két súlyos sérülés amira lehet fogni a rossz idényt

Szerkesztette: dande2
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 407 — The only discipline that lasts, is self discipline
Lane megbukott az orvosin, helyette egy jövő évi 3. körös pick érkezik. Nem ismerem a srác képességeit, így nem tudom, hogy ez nekünk jó-e, de hajlok arra, hogy inkább igen. 😀JohnnyX
Ő volt az, aki a Pats elleni SB döntőben lekapta Brady passzát, aztán elesett és csúnyán eltörte a karját. Ő lehetett volna a Seattle Butlere, ha nem sérül le. 😊

Watsont nagyon sajnálom. 😕

(Nézzétek a rosszban a jót: Lehet, hogy Watson sérülése megszabadít benneteket BoB-tól. 😊 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
 twitter.com/McClain_on_NFL/status/926195031706357760
BASSZAMEG, de szomorú vagyok 😕

több mint 8 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 330 — Patriots fan
Átok van itt nincs mese

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 8 éve
Ilyen a cilágon nincs bmeg....
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 643 — Apu ökölbeszorított keze
Ez hihetetlen nagy baj.

több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 643 — Apu ökölbeszorított keze
 twitter.com/rapsheet/status/926189951280173056

több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 20 129 — Vikings fan
Watson torn ACL bazz
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Rapoport szerint Watson ACL-je elszakadt a mai edzesen.
több mint 8 éve
swatt99 Houston Texans Clemson Tigers 985 — Bulls on Parade

több mint 8 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Jó nekünk 😀

több mint 8 éve
JohnnyX Houston Texans 32
Lane megbukott az orvosin, helyette egy jövő évi 3. körös pick érkezik. Nem ismerem a srác képességeit, így nem tudom, hogy ez nekünk jó-e, de hajlok arra, hogy inkább igen. 😀 Kéne az erősítés a secondarybe, mert az idei teljesítmény az eddig kurvagyenge.

Szerkesztette: JohnnyX
több mint 8 éve
nagymarceee Houston Texans 126
Full trade: Seahawks traded CB Jeremy Lane, a 2018 5th-round pick and a 2019 second-round pick to Texans for OT Duane Brown, per sources.
tenorx
Ez szép,annyi,hogy ezen az éven nincs draft pickünk,de legalább jött egy corner,aki kb csak jobbá teheti a secondaryt.
MIndemellett pedig a kezdő DE mindkét oldalról kiesett,Watt után Covington is OUT for season. Sajnálom,hogy a Watson magic mellé,így szétesik a D,ami tavaly Watt nélkül is csípős volt,most meg maximum édes paprika.