Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 8 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 077 — LIGHTS OUT!
Cushing cutolva.

több mint 8 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 538 — I like the Texans, I like who we are
Szvsz Lucknak vége van, ő már nem fog több NFL meccsen pályára lépni és QB draft 1\3-on.
adam8
Nekem jó ha Brisett marad ott 😀
több mint 8 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Szvsz Lucknak vége van, ő már nem fog több NFL meccsen pályára lépni és QB draft 1\3-on.

több mint 8 éve
Lehet megmondták neki hogy Luck sérülése még tovább húzódik. Ő meg köszönte szépen de hátat fordított inkább.
több mint 8 éve
Jaja, jol indult a napom 😀 de hosszútávon szerintem mg így jártak a jobban.

több mint 8 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 769
Azért Coltséknál is zajlik az élet 😀

több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 240 — Invisible man
Ebben futott Watt is. Megismerem 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Nem borult a papírforma
iktriad
Már szeptemberben tuti volt.
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 713 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nem borult a papírforma
 twitter.com/NFL/status/959960435280809984
több mint 8 éve
Vrabel kinevezése a tökéletes forgatókönyv számunkra. BoB szerintem nem akarta lecserélni, mert az Vrabel karrierjébe került volna, így viszont nyugodtan visszarakhatta Crennelt DC-nek, és mindenki jól járt.
DC
Azért a houstoni edzők akik távoztak később nagy sikereket értek el: Kubiak (Ravens OC - Flacco szárnyalt, Broncos - SB win) Philips (Broncos - SB win, Rams - az egyik legjobb D a ligában)
több mint 8 éve
 clutchpoints.com/wp-content/uploads/2018/01/Romeo-Crennel-e1516657567258.jpg

több mint 8 éve
DC Houston Texans 1 304 — Texans fan
Vrabel kinevezése a tökéletes forgatókönyv számunkra. BoB szerintem nem akarta lecserélni, mert az Vrabel karrierjébe került volna, így viszont nyugodtan visszarakhatta Crennelt DC-nek, és mindenki jól járt.
több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Én se nagyon értem, hogy miért kapott HC állást , amikor a gyengébb DC-k közé tartott tavaly. Bár hozzá kell tenni, hogy a 2 pozíció teljesen más, lehet HC-ként jobban fog teljesíteni ,de semmiképp sem kár érte szerintem.
Sixo
Valóban gyenge volt hisz alig esett ki fontos ember a védelemből.
A karakterét egekbe magasztalják, azért az sem hátrány egy HC-nél.
Nekem ő volt a B tervem Patricia után (sőt a GM-ünknek is). Szerintem nem fog lebőgni. Mondjuk először megnézem a stábját aztán mondok komolyabb véleményt.

több mint 8 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 942
Ha Soldert nem tageli a Pats, nem lenne rossz igazolás. Ami Gaine-t illeti, elég tökös gondolat volt, hogy elvállalja a munkát egy olyan évben, mikor közepes játékosok lesznek FA-n nagyrészt, illetve első két körben nem draftolhat. Felfele még cserélhet de akkor csak ásna a kupac földnek egy gödröt. Amúgy meg csak egy 80-as healert kell igazolni aki sérülésmentesen tartja a csapatot a szezonban és nem lesz gond.
samu09
Nem tagelhetjük őt. Van egy ilyen kikötés a szerződésében. Mivel próbáltunk készülni az ő elvesztésére, így inkább azt mondom most, hogy tesztelni fogja a piacot.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
Én se nagyon értem, hogy miért kapott HC állást , amikor a gyengébb DC-k közé tartott tavaly. Bár hozzá kell tenni, hogy a 2 pozíció teljesen más, lehet HC-ként jobban fog teljesíteni ,de semmiképp sem kár érte szerintem.

több mint 8 éve
Vrabel Titans HC, hát ez érdekes, én még DC-nek sem láttam szívesen nálunk. Remélem Romeo gatyába rázza a D-t jövőre.

Szerkesztette: LanceVance

több mint 8 éve
Ha Soldert nem tageli a Pats, nem lenne rossz igazolás. Ami Gaine-t illeti, elég tökös gondolat volt, hogy elvállalja a munkát egy olyan évben, mikor közepes játékosok lesznek FA-n nagyrészt, illetve első két körben nem draftolhat. Felfele még cserélhet de akkor csak ásna a kupac földnek egy gödröt. Amúgy meg csak egy 80-as healert kell igazolni aki sérülésmentesen tartja a csapatot a szezonban és nem lesz gond.
több mint 8 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Megvan az új ST coach Brad Seely személyében. Legutóbb Oaklandban dolgozott, de természetesen BoB New Englandből ismeri 😀

több mint 8 éve
nagymarceee Houston Texans 126
-támadófal esetén először említani a piacot(jó jel)
nagymarceee
Nem vagyok benne biztos, hogy jól értelmezem ezen mondatot , de ha az akar lenni ,hogy inkább FA-n erősítik az OL-t , mint drafton , akkor azt nem nagyon tudom pozitívan értékelni, mert FA-n alig lesz értelmes név, azoknak is egy része csak névlegesen lesz FA és úgyis egyből aláír mostani csapatával. T kb egy Solder aki úgy értelmes. Viszont a drafton azért van pár egész jó kis OL prospect.
Sixo
Két egymást követő kérdésben kérdezték először a csapat minőségéről,majd a a támadófal helyzetéről,és nekem nagyon furcsa volt,hogy az első kérdésben a csapat fejlődésénél meg sem említi még véletlenül sem,hogy FA-n keresztül erősítenénk,hanem draft,undrafted...stb.
A második kérdésnél meg legelsőként említette meg a piacot és csak utána mondta a draftot. Persze lehet csak én látom belem,hogy piacról is fogunk erősíteni.

Egyébként meg lehet,hogy gyenge a free agent piac felhozatal,de a támadófalunk Seahawks szintű,itt egy darab fa is erősítés kb.

több mint 8 éve
Hulk93 Houston Texans Oregon Ducks 8
... Viszont a drafton azért van pár egész jó kis OL prospect.
Sixo
Es mivel a 3. korben valaszthatunk eloszor, a jobbak reg nem lesznek bent. Bar abban teljesen igazad van, hogy az FA felhozatal is eleg vekony:  www.spotrac.com/nfl/free-agents/offensive-line/
több mint 8 éve
nagymarceee
Nem vagyok benne biztos, hogy jól értelmezem ezen mondatot , de ha az akar lenni ,hogy inkább FA-n erősítik az OL-t , mint drafton , akkor azt nem nagyon tudom pozitívan értékelni, mert FA-n alig lesz értelmes név, azoknak is egy része csak névlegesen lesz FA és úgyis egyből aláír mostani csapatával. T kb egy Solder aki úgy értelmes. Viszont a drafton azért van pár egész jó kis OL prospect.

több mint 8 éve
nagymarceee Houston Texans 126
Nem értem miért nem cikkeznek rólunk folyamatosan,hogy kirúgtunk egy néger gm-et és a lehető legfehérebb amerikait ....shame shame shame

Plusz néhány szösszenet bemutatásáról:
-elég erősen hangsúlyozza az elején,hogy a drafton és egyéb lehetőségekkel fogja a csapatot mélyíteni
-O'Briennel meglehetősen egy hullámhosszon van és többször hangsúlyozza,hogy a döntések,nem az ő döntései,hanem a Texansé lesznek.
(személy szerint tetszik az,hogy scout volt,nem tudom mennyire általános ez,de tetszik)

kb. Ennyi.

több mint 8 éve
Nem akartam csoportriválisnak szurkolni a PO-ban, de a Pats-Jaxből utóbbi a "kisebbik rossz" 😀 Ha viszont elkezdem csodálni az idei jaguár sikerszériát tuti kikapnak. Nagy dilemma.
több mint 8 éve
BOB +4 év.
Amadeus
Nehogy Del Rio féle kimenetele legyen a dolognak.
Bazzani
hátha de 😊

több mint 8 éve
Ebben a legjobban az zavar, hogy a fűzővelkifelé lehozta a hosszabbítását, és hatszor írták rosszul a nevét a cikkben.