Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
Hát, kár, hogy nem minden héten Mettenberger ellen játszunk...Watt egy fél szezon alatt sack recordot döntene
több mint 10 éve
Kellett már egy ilyen meccs. Mercilus nagyon élt, nem értem miért nincs fent ha Clowney is játszik. Watt azt mutatta amit tavaly játszott. De ugye a Titans nem a legerősebb ellenfelünk idén. Azt hittem Yatest beküldik egy kicsit had tapsolják meg, e kíváncsi leszek hogy marad e szezon végén.
több mint 10 éve
Érdekes amúgy, a legtöbb Texansos cikk alatt az első komment hogy Rick Smithnek mennie kell.scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/1623730_1232470876778916_6368677985927543491_n.jpg?oh=292c13abb8c4ea57d4a5dc130f9d09c6&oe=56CEC3D8Sokan találgatják még ezt 😀
Most találtam faceen xD
LanceVance
samu09
több mint 10 éve
scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/1623730_1232470876778916_6368677985927543491_n.jpg?oh=292c13abb8c4ea57d4a5dc130f9d09c6&oe=56CEC3D8Sokan találgatják még ezt 😀
Most találtam faceen xD
LanceVance
több mint 10 éve
scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/1623730_1232470876778916_6368677985927543491_n.jpg?oh=292c13abb8c4ea57d4a5dc130f9d09c6&oe=56CEC3D8Most találtam faceen xD
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Asked if he had a confrontation with GM Rick Smith on cutting Mallett, Texans coach Bill O’Brien: “No.” Says they work out disagreements.
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Owner wants Bill O'Brien and Rick Smith to agree on roster decisions, and pass on ones they can't agree on.
több mint 10 éve
Amúgy nekem fura, hogy Mallett fejbéli ily mértékű gyengesége, nem derült ki korábban. Már a HK alatt elég gyerekes volt ,amikor nem bent be másnap edzeni , miután BoB Hoyer-t nevezte ki kezdőnek.Ugyanmár, csak lemerült a telója és nem kapcsolt be az ébresztő 😣
Sixo
több mint 10 éve
Amúgy nekem fura, hogy Mallett fejbéli ily mértékű gyengesége, nem derült ki korábban. Már a HK alatt elég gyerekes volt ,amikor nem bent be másnap edzeni , miután BoB Hoyer-t nevezte ki kezdőnek.
több mint 10 éve
Szerintem ennél tobbre ne számítsunkUgyanitt T.J "13 perces drive" Yates leigazolva. A bye week után már ő lesz a kezdő? 😀
Szerkesztette: Nemes samu09
több mint 10 éve
Mallett cut
több mint 10 éve
Nick Saban felkészül (feltéva ha nem jut be a Bama a rájátszásba)azvagy, a Sátánt már nem fogják jegyezni sehol jövőre
Te hülye vagy kommentek 3-2-1 : D
samu09

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Nick Saban felkészül (feltéva ha nem jut be a Bama a rájátszásba)Te hülye vagy kommentek 3-2-1 : D
több mint 10 éve
Akkor előtte, én elhiszem. (:De nem az a lényeg, hogy mikor, hanem maga a szitu. Sok jót nem vetít előre ez a sok feszkó az FO-ban.
több mint 10 éve
Látom fedezel 😉A meccs után akarta kivágni BOB Mallettet.Meccs előtt akarta kivágni. Report: Bill O'Brien Tried To Cut Ryan Mallett Before Dolphins Game
Stez
swatt99
több mint 10 éve
A meccs után akarta kivágni BOB Mallettet.Meccs előtt akarta kivágni. Report: Bill O'Brien Tried To Cut Ryan Mallett Before Dolphins Game
Stez
több mint 10 éve
A meccs után akarta kivágni BOB Mallettet. De mindegy, nem ez a lényeg, csak az egész szitu pontosan elmond mindent az FO-ban uralkodó káoszról és a csapatról. Az egyébként elég erős karizmájú és büszke HC döntésének ellenmegy a GM, amivel csak nagyobb lesz a feszültség FO-ban és csapaton belül is. Ezek után szerintem nem kérdés, ez BOB utolsó éve itt, de ahogy kirúgják, pár nap múlva követi Smith is.
több mint 10 éve
Mindenki nyugodjon meg. Annyira gyenge ez a csoport hogy nehezebb utolsónak lenni mint elsőnek. Épp nagy harcot látunk az uccso helyért 😀Amúgy most olvastam hogy BoB mar akkor cutolta volna Mallettet mikor az lekéste a gépet de Rick nem engedte -_-
#ricksmithtakarodj
több mint 10 éve
Most kell beküldeni Wattot tight endnek!Connor Cook, Paxton Lynch, Jared Goff. Nekem mondjuk Goff a kedvencem. A Jagsel idén megint 1/1 Bowlt fogunk játszani, rohadtul kiábrándító ez a szezon...A Titans az utolsó jelenleg a csoportban, nem mi vagy ti. És jelenleg 1 meccsel vagytok ti és mi is a Colts mögött. EGY meccsel. A Jags pl. 1 (igazából 2) elbaszott Jason Myers FGre van attól, hogy jelenleg egyedül vezesse a divizónkat, pedig mi is szarok vagyunk(lásd a meccs ellenetek). De ahogy a Colts most játszik, teljesen nyílt az AFC South. És a legrosszabb divízió, amit valaha láttam.
LanceVance
Igaz Arian Foster kidőlése nektek hatalmas nagy veszteség. Most mindenki csak és kizárólag Hopkinsra fog figyelni ellenetek offenseben.
iktriad
több mint 10 éve
Connor Cook, Paxton Lynch, Jared Goff. Nekem mondjuk Goff a kedvencem. A Jagsel idén megint 1/1 Bowlt fogunk játszani, rohadtul kiábrándító ez a szezon...A Titans az utolsó jelenleg a csoportban, nem mi vagy ti. És jelenleg 1 meccsel vagytok ti és mi is a Colts mögött. EGY meccsel. A Jags pl. 1 (igazából 2) elbaszott Jason Myers FGre van attól, hogy jelenleg egyedül vezesse a divizónkat, pedig mi is szarok vagyunk(lásd a meccs ellenetek). De ahogy a Colts most játszik, teljesen nyílt az AFC South. És a legrosszabb divízió, amit valaha láttam.
LanceVance
Igaz Arian Foster kidőlése nektek hatalmas nagy veszteség. Most mindenki csak és kizárólag Hopkinsra fog figyelni ellenetek offenseben.
Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
Connor Cook, Paxton Lynch, Jared Goff. Nekem mondjuk Goff a kedvencem. A Jagsel idén megint 1/1 Bowlt fogunk játszani, rohadtul kiábrándító ez a szezon...
több mint 10 éve
www.battleredblog.com/2015/10/26/9616932/what-will-bill-obrien-do-after-yesterdays-inexcusable-loss-to-theErről van szó. Ha BoB nem lép semmit, azzal előkészíti a saját kirúgását. Viszont attól tartok, ha Crennel repül, Vrabel lesz a helyettese legalábbis a szezon végéig. És látva a LB sor idei szereplését, nem biztos hogy előrelépés lenne. Mondjuk ahogy felhozta Clowney-t egy év alatt az tisztelendő. Ha Mallettet tényleg elküldik, megint visszahozzák Keenumot és megint cutolják szezon végén, és nem vagyunk előrébb. Vagy adnak egy 3. kört RG3-ért (ami elég valószerűtlen), mert jelenleg ő is jobb mint Hoyer.
Na mindegy várjuk mi fog történni.
több mint 10 éve
Hackenberg alapből nem ér 3-4. körnél többet, annak ellenére is, hogy borzasztóan gyenge az idei QB felhozatal. A lényeg a lényeg. Az első körös választásunkkal az elérhető legjobb irányítót kell behúzni. Minden más választás csalódottsággal fog eltölteni.Azért 15 év alatt 4 1/1 durva lenne, de én azért szurkolok. 😊3. A legelső azért volt mert tok új csapat volt, nem választhattak random módon.
adam8
Ha BoB marad szezon végén, meg képes és behúzza Heckit. Akkor meg tuti meg leszünk lőve megint évekre. Hátsó körökben meg nem nagyon tudunk belenyúlni russel wilsonokba.
samu09