Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 14 éve
kalasnikov Houston Texans 355 — Texans D# fan
Szerk: mondjuk tényleg megjelent egy friss nyilatkozata Phillipsnek, ahol már inkább csak linebackerként beszél róla.DC
Én is úgy emlékszem, hogy azt nyilatkozta korábban, hogy 3rd-and-long szitukban váltani fogunk.
több mint 14 éve
DC Houston Texans 1 291 — Texans fan
NFL.COM-on most olvastam,h Wade Mariot 3-4 weakside LBként szeretné hsaználni...

6'7 290...álítólag NFL history legnagyobb OLBja lenne...

Vélemények?Rolni
Phillips lenyilatkozta, hogy Mariot körbe fogja mozgatni a védőfalban és a széleken, hogy minnél több 1-1 es szituációt tudjanak kialakítani. Gondolom ebből adódik, hogy néha 3-4 WLBt is fog játszani. De a feladata szinte mindig a puss rush lesz, és nem fog ő semmilyen elkapót fogni.

Az is lehet ledobatnak vele egy 10-15 fontot, hogy gyorsabb legyen, bár nem biztos, hogy szükség lesz erre. Ugyanis Phillips azt is elmondta már, hogy hosszú yardos, passz szitukban, ugyanolyan 4-3 endet fog játszani Mario, mint eddig is.

Persze puding próbája az evés, nyilván nem szerencsés, hogy a lockout miatt rövid lesz az offseason és kevés idő lesz a kipróbálásra és átállásra (ha lesz egyáltalán szezon).

Szerk: mondjuk tényleg megjelent egy friss nyilatkozata Phillipsnek, ahol már inkább csak linebackerként beszél róla.
több mint 14 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 074 — Raiders fan
NFL.COM-on most olvastam,h Wade Mariot 3-4 weakside LBként szeretné hsaználni...

6'7 290...álítólag NFL history legnagyobb OLBja lenne...

Vélemények?

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 637 — Wrath of Khan
Még egy kis Reed highlights videó: http://www.youtube.com/watch?v=32KAqii4lrk&feature=related
több mint 14 éve
Egyik nagy kedvencem a srác idén, nagyon jól jártatok vele 😀
több mint 14 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Ez a videó nekem is eszembe jutott, a választás után 😊

több mint 14 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Szegény Peyton 😛

több mint 14 éve
Brooks Reed vs Castonzo 😀
http://www.youtube.com/watch?v=nST9RPCp_Ew&feature=related
több mint 14 éve
kalasnikov Houston Texans 355 — Texans D# fan
Érdekes draft lett, az sdott körben húzott pickeket tekintve, de sajnos itt a ti leírásaitokre kell hagyatkoznom, mert nem értek hozzá. mindenesetre nagyon remélem, hogy jövőre lesz szezon, mindig az újoncokat szeretem legjobban nézni, hogy mit tudnak ügyködni. 😊Johnny_X
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Egyelőre elégedett vagyok, ősszel majd meglátjuk, mi sül ki belőle - reméljük meglátjuk 😉

A "hivatalos" összefoglaló a Texans draftról:
http://www.houstontexans.com/news/article-3/Texans-add-defense-more-defense-in-2011-draft/83d7d261-b6ab-4e1c-ac24-af799b30023c
több mint 14 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Én Yates helyett Enderlét vittem volna, Carmichael helyett meg Houset ha a poszton kell maradni, de jó lett ez így is 😊

több mint 14 éve
Johnny_X Houston Texans 50 — Rotációs kapa
Érdekes draft lett, az sdott körben húzott pickeket tekintve, de sajnos itt a ti leírásaitokre kell hagyatkoznom, mert nem értek hozzá. mindenesetre nagyon remélem, hogy jövőre lesz szezon, mindig az újoncokat szeretem legjobban nézni, hogy mit tudnak ügyködni. 😊

"Today the enemy shall know fear!"
több mint 14 éve
Nézzük akkor az embereinket 😊

1. kör: JJ Watt DE, Erre a posztra gondoltunk a legkevésbé, de ide is kellett ember és az egyik legjobb prospect volt ezen a poszton. A
2. kör: Brooks Reed OLB, mindenképpen kellett egy szélső LB a draft elején, a bent levők közül a legjobbat húztuk. A
2. kör: Brandon Harris CB, ez a pick ezen a helyen hatalmas dolog volt. A+
4. kör: Rashad Carmichael CB, a poszt mélyítése lehetett a cél, kellett is ennek a Sec-nek. B-
5. kör: Shiloh Keo S, Jó választás volt és remek egyéniség, a passzvédekezési képességeivel vannak kétségeim, de biztos többet tud, mint Pollard, ha őt választottuk. B
5. kör: TJ Yates QB, A legvitathatóbb pick, nem biztos, hogy pont itt pont most kellett volna egy QB-t választani akiből max évek múlva lehet kezdőjátékos, már ha lesz belőle az. D
7. kör: Derek Newton OT, Erre a posztra is kellett a depth. C+
7. kör: Cheta Ozougwu OLB, Lesz belőle ami lesz, OLB depth tovább bővült, valamint az ST szerep juthat neki. C+

2006 óta a legjobb draft lehet ez 😊

több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 242 — no es importante
Ozougwu pickről ezt írja az nfl.com: Ozougwu is inconsistent and doesn't completely understand football, be he has quickness and edge-rush ability. We'll see if Mr. Irrelevant makes a solid career in the NFL.
😊

Majd valamikor megpróbálok valami értékelést írni a draftról.Bondi
egyik kedvenc játékosom a drafton, mock draft game-ben is elvittem 😊 ha Mr. Irrelevantként is, de örülök hogy választották, azt a plusz 15 perc hírnevet amúgy is megérdemli, rendkívül intelligens és nagyon szeret a rászorulókon segíteni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 067 — Lájkold a zsűrit!
Mind a három játékos bent maradása hatalmas meglepetés számomra is. Mi történhetett McDaniellel, hogy nem kelt el?Bondi
Megverte az asszonyt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Ozougwu pickről ezt írja az nfl.com: Ozougwu is inconsistent and doesn't completely understand football, be he has quickness and edge-rush ability. We'll see if Mr. Irrelevant makes a solid career in the NFL.
😊

Majd valamikor megpróbálok valami értékelést írni a draftról.

több mint 14 éve
Gabriel Houston Texans 525
Fogalmam sincs, de most nagyon sajnálom hogy nincs UDFA. 😕
több mint 14 éve
Mind a három játékos bent maradása hatalmas meglepetés számomra is. Mi történhetett McDaniellel, hogy nem kelt el?

több mint 14 éve
Majd eldöntik 😕 sajnos ez már nem a nem ami problémánk. Olyan játékosok maradtak benn mint McDaniel, D. Williams vagy Herzlich. Ezek a nevek nem kicsit meglepőek nekem, főleg annak a fényében milyen undergrund arcok mentek ki a nap folyamán.
több mint 14 éve
Mr. Irrelevant: Cheta Ozougwu, Pedig először komolyan LB-t akartam írni 😊

Most néztem, hogy a Denver Moore-t és Carter-t is behúzta, kemény. Nem mind2 FS?

több mint 14 éve
Ja egy punter nem lenne rossz. Turk tavaly sokat betlizett és van már vagy 40 éves

Ui: lechekoltam már 42! éves
több mint 14 éve
punter:Henry
több mint 14 éve
OT, oké ezt megértem, de FS-t nem akarunk húzni?Bondi
Quinn nagy valószínűséggel FSt fog játszani jövőreDC
Remélem tudja majd hozni magát. Kíváncsi leszek Mr. Irrelevant-ra 😊 Ki milyen posztot tippel? Én mondok egy FB-t

több mint 14 éve
OT, oké ezt megértem, de FS-t nem akarunk húzni?Bondi
Quinn nagy valószínűséggel FSt fog játszani jövőre
több mint 14 éve
Én mindenhol azt olvastam, hogy Keo inkább box safety, de ne legyen igazam és legyen ballhawk 😊
OT, oké ezt megértem, de FS-t nem akarunk húzni?

több mint 14 éve
most olvasgatok különböző cikkeket. állítólag azért jó Keo mert kellően tapasztalt. és nem tudom mit higgyek, mert ebben a cikkben azt írják, hogy jó passzvédekezése miatt húztuk. tény 5 év 11 int az egyetemen. majd meglátjuk.
más, ezen beszartok: Harris idei egyetlen int-jét na ki ellen húzta? igen a válasz Yates 😂 lesz mivel húznia majd ha egyszer lesz tc. 😀