Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Kérdés:Miért, rajta kívül kit rántsanak be muszájból, aki biztos megoldás? McNabbet? 😀 Mint ha a piac tele lenne használható irányítókkal..
Mettől - meddig tart a Free Agency?
Arra gondolok, hogy ha nagyon sokáig kérdéses lesz Manning egészsége, akkor egyáltalán a Qb need-es csapatok tudnak-e annyit várni, amíg ez kiderül tutira.szf61
Rá mindenkinek megéri várni, de azért valamelyik QB needes csapat berántja Flynnt is. A piac március közepén nyílik draft meg csak áprilisban lesz, ahol még 2 franchise QB vár csapatra..
több mint 12 éve
Kérdés:Mettől - meddig tart a Free Agency?
Arra gondolok, hogy ha nagyon sokáig kérdéses lesz Manning egészsége, akkor egyáltalán a Qb need-es csapatok tudnak-e annyit várni, amíg ez kiderül tutira.
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
dugo93
4 230
Ha a Dolphinshoz kerül Flynn, azzal szerintem elég nagyot fognak majd. Alulértékeltnek érzem a srácot
több mint 12 éve
még mehet Washingtonba is 😊Alap.
ha a Free Agency elején elvinné Snyder, utána még lenne rá egy hónapja, hogy a világ összes pénzéért további manusokat pakoljon köré, szerintem fasza keret állhatna össze. Lenne évi 2 Manning Bowl, 3 powerhouse csoporttárs mellé jönne egy trónkövetelő franchise, minden héten NFL Eastet adna a tévé.Höri
Nem mindegyik csapatot írtam, amit említettek.
A Skinst is említették valóban, de főként még a Seahawksot. 😛
Ha már tutira FA lesz, akkor menjen a Skinsbe, ott én is elnézem, főleg a Manning Bowlok miatt. 😀
De az AFC-ből menjen, az a tuti.
több mint 12 éve
még mehet Washingtonba is 😊ha a Free Agency elején elvinné Snyder, utána még lenne rá egy hónapja, hogy a világ összes pénzéért további manusokat pakoljon köré, szerintem fasza keret állhatna össze. Lenne évi 2 Manning Bowl, 3 powerhouse csoporttárs mellé jönne egy trónkövetelő franchise, minden héten NFL Eastet adna a tévé.
több mint 12 éve
Én megértem Irsayt (Grigsont) is.Nem akarok semmit sem belemagyarázni, de nagyon úgy néz ki hogy Manning-ot elengedték.Minél jobban ez rajzolódik ki, annál jobban elszomorít...még legalább 3 jó éve lehet/lehetett volnadugo1993
Az egészségi állapota márciusra nem lesz egyértelmű.
Nem rizikózzák meg a 28 milliót az biztos.szf61
Merthogy:
Tavaly kifizettek Peytonnak 20 (HÚSZ!!) millió dollárt úgy hogy már szeptemberben tudták, nem fog játszani.
Most akkor fizessél további 28-at úgy, hogy továbbra sem tudod, fog-e játszani és ha mégis akkor milyen színvonalon.
Manninget és Luckot együtt tartani pénzügyileg és szakmailag is képtelenség.
Ugynakkor megértem Manninget is ha menni akar.
Merthogy:
Mostanra minden edzőt kirúgtak, akihez Manningnek valaha is kötődése volt.
Wayne, Clark, Saturday, Mathis nagy valószínűséggel bejezte, mint Colt.
Álljon neki egy fiatal csávóval harcolni, hogy kié lesz a több snap?
Új HC jön (új edzői stábbal). Tanuljon meg egy új rendszert azok után, hogy ő maga volt a rendszer?
Ugyanakkor őszintén szólva hova is menne?
Jets-hez média bohócnak a dagadt mellé?
Cards, Seahawks talán, de mindenütt szintén új rendszert kéne tanulnia.
Dolphins? Az új HC ( volt Packers OC ) inkább hozza el Flynn-t Green Bayből olcsóért.
A legjobb lenne ha visszajönne Indainapolisba, mint edző, konzultáns vagy mittudomén mi.
több mint 12 éve
Sajnos ez van. Ha Manninget imádod, akkor örülhetsz, mert szerintem méág látjuk valahol játszani, nem fog visszavonulni, megy a piacra. Ott aztán kurva vicces kis tolakodás lesz érte, főként NFL.comon a Hot Topic résznél már azt taglalják, hogy PM-re mely csapatok mennek majd rá, amikor szabadügynökké válik. A Dolphinsnál meg le is nyilatkozták, hogy amennyiben PM FA lesz, Ő szerepel majd a kívánságlista élén, bár még a Flynn tényező is bekavarhat náluk. A kedvencem, hogy a Cardsot is simán nagy esélyesként írják, holott tavaly adtak elég durva szerződést Kolbnak, aki habár egy kalap szar és ezt mindenki tudja, de akkor is luxus lenne még odavinni PM-et. 😊Minél jobban ez rajzolódik ki, annál jobban elszomorít...még legalább 3 jó éve lehet/lehetett volnadugo1993Valaki meg tudja mondani mik a hírek Manning ügyben? Most is van valami cikk az nfl.com on Hot Topic résznél.Manning adott egy interjút Kravitz-nak (Indystar).
Köszi a helpetk78chriss
Lényege:
- Nem kíván visszavonulni
- Egészségi állapotáról gyakorlatilag semmit nem mondott.
- Nagyon szar a hangulat a csapat főhadiszálláson.
- Grigsonnal hivatalos beszélgetés nem volt ( "Összefutottak" az épületben és Grigson közölte vele, hogy Irsay dönt a sorsáról)
- Ajánló telefonokkal próbálja segíteni az elhelyezkedésben a kirúgott edzőket.
- Jobb híján, gyakorlatilag a szertáros fiúknak dobál (equipment guys)
- Szeretné ott befejezni, ahol elkezdte.
- Mikor lesz hivatalos megbeszélés? Nem tudja, de: " ÉN itt vagyok az épületben mindennap. Tudják hol találnak meg."
Kicsit olyan sértődött, hangvétele volt az egésznek. (Amit meg is értek, hisz a GM arra se méltatta hogy visszahívja)
Nem akarok semmit sem belemagyarázni, de nagyon úgy néz ki hogy Manning-ot elengedték.
Mondjuk ami nekem sem tetszik, az Grigson leszarom viselkedése, mert azért PM talán nem ezt érdemelné, de ebben szerintem Irsay nagyon is hibás, mert Ő klubtulajként a hatalmas kedvencével lehetne olyan korrekt, hogy leül és elbeszélget a jelenlegi helyzetről, kétlem, hogy kurvára nincs egy órája sem, mert annyira elfoglalt ember. Az egésznek a vége az lesz, hogy Manninget elintézik egy "bocsi, de új korszak kezdődik"-el, aztán meg csodálkozunk, ha a liga azon fog pattogni, hogy a Colts mennyire kibaszott a liga legjobb irányítójával és hogy lapátra tettük Őt. Nem szeretném, ha ilyen körülmények között válnánk el PM-től, pedig így lesz. Mondjuk egy Colts szurkoló számára az is fos lesz, amikor egy másik csapat mezében látja majd PM-et (főleg ha az AFC-ben marad, hogy még el is gyepáljon minket, az lesz a mókás). Utált csapat leszünk. 😛
több mint 12 éve
dugo93
4 230
Minél jobban ez rajzolódik ki, annál jobban elszomorít...még legalább 3 jó éve lehet/lehetett volnaValaki meg tudja mondani mik a hírek Manning ügyben? Most is van valami cikk az nfl.com on Hot Topic résznél.Manning adott egy interjút Kravitz-nak (Indystar).
Köszi a helpetk78chriss
Lényege:
- Grigsonnal hivatalos beszélgetés nem volt ( "Összefutottak" az épületben és Grigson közölte vele, hogy Irsay dönt a sorsáról)
- Mikor lesz hivatalos megbeszélés? Nem tudja, de: " ÉN itt vagyok az épületben mindennap. Tudják hol találnak meg."
Kicsit olyan sértődött, hangvétele volt az egésznek. (Amit meg is értek, hisz a GM arra se méltatta hogy visszahívja)
Nem akarok semmit sem belemagyarázni, de nagyon úgy néz ki hogy Manning-ot elengedték.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Köszönöm
több mint 12 éve
Valaki meg tudja mondani mik a hírek Manning ügyben? Most is van valami cikk az nfl.com on Hot Topic résznél.Manning adott egy interjút Kravitz-nak (Indystar).
Köszi a helpetk78chriss
Lényege:
Nem rizikózzák meg a 28 milliót az biztos.
több mint 12 éve
Valaki meg tudja mondani mik a hírek Manning ügyben? Most is van valami cikk az nfl.com on Hot Topic résznél.
Köszi a helpetk78chriss
pfbusiness Újabb pontosítás a Peyton Manning opcióval kapcsolatban, az opcióval február 7. és március 8. között élhet a Colts.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Valaki meg tudja mondani mik a hírek Manning ügyben? Most is van valami cikk az nfl.com on Hot Topic résznél.Köszi a helpet
több mint 12 éve
vagy újraigazoljuk Caldwellt
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Kezd baromira komollyá válni a szappanopera 😂 Azon sem csodálkoznék, ha holnap már coach Hollai Olivér is képbe kerülne.
több mint 12 éve
Asszem ő még nem volt: Marc Trestman a CFL-ből.
több mint 12 éve
Lesz itt needünk rendesen. Azon drukkoljunk, hogy további needeket ne csináljunk, mondjuk HC/OC/DC téren. 😀peterk2005Szerintem nem lesz vészes, 3-4-5 nagy lyuk, amikre megy majd a draft is és az FA-zás is, így simán megoldható.
Kis túlzással az edzői posztokon sem gyengülhetünk kb, kivétel erre Tressel és Gray.
több mint 12 éve
Lesz itt needünk rendesen. Azon drukkoljunk, hogy további needeket ne csináljunk, mondjuk HC/OC/DC téren. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
2/2-re Fleener jöjjön 😛HöriNekem azzal se lenne bajom, ha valami korrekt CB-t és WR-t és SS-t hoznánk előtte az FA-ról 😊
De Saturday távozásával a fal közepén is nagy needünk lesz, szóval akár oda is mehet a második kör, vagy egy szabadügynök.
Fleener jó lesz harmadik körben 😛
több mint 12 éve
Mekkora az esélye annak, hogy megtartsátok Reggie Wayne-t?Láttam, hogy Garcon és Gonzalez is FA, lehet ebből idén WR draft?aztecPassz. Szerintem nem fog nálunk maradni, Garcont meg megtartjuk, de szerintem ezekre akkor kapjuk meg a választ, amikor kiderül, hogy PM-mel mi lesz.
A második körös WR draft simán lehetséges, de még vagy 2-3 hatalmas needet tudunk mondani, ahová szintén simán el lehet lőni a második kört. Az FA után okosabbak leszünk a drafttal kapcsolatban.
több mint 12 éve
aztec
1 360
Mekkora az esélye annak, hogy megtartsátok Reggie Wayne-t?Láttam, hogy Garcon és Gonzalez is FA, lehet ebből idén WR draft?
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
dugo93
4 230
Ilyen év után meg is érdemelnénk egy good luckkal jövő Luckot 😀vicces a végén a GOOD LUCK üzenet 😀 😀HurkaAmúgy fura JJ, kiröhögné a Coltsot, hogy Tresselt viszi, holott pár hete pont panaszkodott, milyen gáz, hogy csak egymástól viszik edzőket csapatok, sose egy külső embert 😊Tressel már belsős, konzultánsként dolgozott szeptember óta a Colts-nál 😛
Jó, persze megértem, Tressel azért Tressel.Deny
de ez a kemény: https://twitter.com/#!/JimIrsay/status/161790206146650113JJ
több mint 12 éve
vicces a végén a GOOD LUCK üzenet 😀 😀Amúgy fura JJ, kiröhögné a Coltsot, hogy Tresselt viszi, holott pár hete pont panaszkodott, milyen gáz, hogy csak egymástól viszik edzőket csapatok, sose egy külső embert 😊Tressel már belsős, konzultánsként dolgozott szeptember óta a Colts-nál 😛
Jó, persze megértem, Tressel azért Tressel.Deny
de ez a kemény: https://twitter.com/#!/JimIrsay/status/161790206146650113JJ
több mint 12 éve
miért is estek ki tegnap előtt?Höri
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
új jelöltBrad Seely, 49ers Special Team Coach 😀
miért is estek ki tegnap előtt?