Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Tressel 2. interjún járt. Nagyon rossz előérzetem van. Amennyiben ő vagy Childress jön, visszasírjuk még Caldwellt, ebben biztos vagyok.Escalade
Így az élet (és Irsay) ezzel kompenzálná, hogy Luck ide kerül.
több mint 12 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Tressel 2. interjún járt. Nagyon rossz előérzetem van. Amennyiben ő vagy Childress jön, visszasírjuk még Caldwellt, ebben biztos vagyok.

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mario Harvey érkezettroniadi
421 tackle a Marshallban. Ő is töpszli, 6'0, de legalább a tömege megvan (250lbs)Höri
Lefogyott 257-ről? De legalább gyors is (4.43). Championship

több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
jön Childress interjúra 😀 jaj nekünkHöri
maholnap meg lehet scoutolni a Shrine Game-n, ilyen jól teljesített BC az edzéshéten:

My last "down" goes to the West Coaching Staff--Brad Childress, Greg Robinson, Mark Mangino and others--who ran very lazy practices down in St. Petersberg. It was a common occurrence to look around and see no drills going around and every player just milling around as coaches talked. Over on the East side, Bobby Ross got more out of his players by running more reps and keeping players moving almost constantly. Regardless of the game's outcome on Saturday, Childress and his staff did their players a disservice this week."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
szf61 Indianapolis Colts 1 343 — We got Luck.
jön Childress interjúra 😀 jaj nekünk

őt még tán wmitty is ösmeriHöri
Jajjj... csak őt ne

“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
egyre jobb

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
jön Childress interjúra 😀 jaj nekünk

őt még tán wmitty is ösmeri

több mint 12 éve
Mario Harvey érkezettroniadi
421 tackle a Marshallban. Ő is töpszli, 6'0, de legalább a tömege megvan (250lbs)

több mint 12 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
Mario Harvey érkezett

több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Spagnuolo -> Saints.
Fasza, hogy Christiansenen kívül konkrétan mindenkit kirúgtak (remélem az ő maradása formalitás), csak valahonnan el kéne kezdeni foltozni a lyukakat, és Spags szurkolói szemmel alkalmas alapköve lehetett volna ennek.

edit: "maradékok" (eddig):
Christensen: OC, Cooter: Ast2OC, Howell: Ast Strg/Cond, Prince: Ast OL, Thomas: TE, Walker: RB.

Mike Zimmert szívesen elnézném DC/HCként, de sajnos még nem volt róla szó.Escalade
De volt:
In Indianapolis, Zimmer has emerged as a candidate to replace the fired head coach Jim Caldwell.
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/01/19/colts-and-bucs-consider-mike-zimmer-dolphins-think-hes-too-blunt/
Szerintem is ő a legjobb jelölt egyébként.
több mint 12 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Spagnuolo -> Saints.
Fasza, hogy Christiansenen kívül konkrétan mindenkit kirúgtak (remélem az ő maradása formalitás), csak valahonnan el kéne kezdeni foltozni a lyukakat, és Spags szurkolói szemmel alkalmas alapköve lehetett volna ennek.

edit: "maradékok" (eddig):
Christensen: OC, Cooter: Ast2OC, Howell: Ast Strg/Cond, Prince: Ast OL, Thomas: TE, Walker: RB.

Mike Zimmert szívesen elnézném DC/HCként, de sajnos még nem volt róla szó.

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Majd meglássátok. Ha nem ő, akkor valami nagynevű FA 😛tenorx
Ja, Garcon vissza mikor rájön, hogy fele annyit nem kap egy csapattól sem, amint amit akar. 😀

több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Majd meglássátok. Ha nem ő, akkor valami nagynevű FA 😛
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
A lényeg, hogy Spagnoulo ide jöjjön.
A HC meg ne valami tejbetök legyen. Grigson meg azt hiszem, hogy le akarja tenni a névjegyét és egy teljes edzőgárda takarítás után agresszív FA-t fog lehozni.
Amit mondjuk nagyon remélek is, mert jó nagy szarban leszünk, ha a pár hatalmas lyukat nem sikerül betömni. tenorx szerint Mario Williams itt fog kikötni. 😀 😛

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Srácok! Eddig az volt a reklamáció tárgya, hogy karakteres HC kell nem a tejbetök Caldwell. Hát tessék megkapjátok 😛 😉 A csapat neve meg Duck and Luck 😀dande
És az új mascot meg Donald Kacsa lesz.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
Srácok! Eddig az volt a reklamáció tárgya, hogy karakteres HC kell nem a tejbetök Caldwell. Hát tessék megkapjátok 😛 😉 A csapat neve meg Duck and Luck 😀
több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Jöjjön csak hozzánk Miamiba, szívesen látjuk.
több mint 12 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Hát sajnos mostmár elég valószínű, hogy Manning pályafutása QB-ként befejeződött. Én már csak abban reménykedek, hogy az új GM annyira taplón viselkedik majd vele, hogy dacból eligazol valahová és még láthatjuk néhány évig.

Tényleg, szerintetek melyik csapat igazolná le, hogyha mondjuk mi cutoljuk, és belemenne valamekkore fizetéscsökkentésbe (veterán minimumig csak nem süllyed)? Mert én a Jets, Washington, Seattle hármason kívűl nem látok túl sok opciót. Egy Brownsba meg csak nem menne már el.......

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
ha már idetévedtem, bár nem kapcsolódik, de JJ pl. te el tudnád képzelni Chip Kelly-t az NFL-ben? 😊sapka
Nálunk volt róla szó.
több mint 12 éve
igazoltunk egy linebackert Kanadából future contracttal.

Jerrell Freeman tavaly 105 tackle, 6 sack, 3 INT.

Cserébe rohadt kicsi. 6'0 és 234 lbsHöri
Megvan a SS-tek. 😛somoskovig
Dehogyis. Kivágják TC után, és majd nálunk lesz 1-2 szép megmozdulása. Mondjuk pont a Colts ellen.
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM

Cserébe rohadt kicsi. 6'0 és 234 lbsHöri
Megvan a SS-tek. 😛

több mint 12 éve

Cserébe rohadt kicsi. 6'0 és 234 lbs

több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
de jó hogy pont te kérdezted mert kb akkora sikerességet várnék tőle mint Spurriertől.Höri
de régen volt ez!, el is felejtettem; főleg a legendás meccs közbeni Qb-cserék, de azért a stábja egész komoly volt... Marvin Lewis DC-ként (vagy pl. Hue Jackson), de hiába a Cerrato-Snyder vonal elnyomta a dolgot.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
ha már idetévedtem, bár nem kapcsolódik, de JJ pl. te el tudnád képzelni Chip Kelly-t az NFL-ben? 😊sapka
az biztos, hogy ha hívják, akkor előbb-utóbb beadja majd a derekát, de előbb egy bajnoki címet még biztosan nyerni akar az Oregonnal, és Spurriernél nagyobb profi karriert én se jósolnék neki

igaz college coach, de az ebbe a típusba tartozó edzőknek is muszáj legalább egyszer belekóstolniuk az NFL-be

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
én azt el tudnám, hogy bevállalja mert igen nagyképű, kihaénnem mentalitású csókának ismerem.

de jó hogy pont te kérdezted mert kb akkora sikerességet várnék tőle mint Spurriertől.