Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Tressel 2. interjún járt. Nagyon rossz előérzetem van. Amennyiben ő vagy Childress jön, visszasírjuk még Caldwellt, ebben biztos vagyok.EscaladeÍgy az élet (és Irsay) ezzel kompenzálná, hogy Luck ide kerül.
több mint 12 éve
Tressel 2. interjún járt. Nagyon rossz előérzetem van. Amennyiben ő vagy Childress jön, visszasírjuk még Caldwellt, ebben biztos vagyok.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Lefogyott 257-ről? De legalább gyors is (4.43). ChampionshipMario Harvey érkezettroniadi421 tackle a Marshallban. Ő is töpszli, 6'0, de legalább a tömege megvan (250lbs)Höri
több mint 12 éve
jön Childress interjúra 😀 jaj nekünkHörimaholnap meg lehet scoutolni a Shrine Game-n, ilyen jól teljesített BC az edzéshéten:
My last "down" goes to the West Coaching Staff--Brad Childress, Greg Robinson, Mark Mangino and others--who ran very lazy practices down in St. Petersberg. It was a common occurrence to look around and see no drills going around and every player just milling around as coaches talked. Over on the East side, Bobby Ross got more out of his players by running more reps and keeping players moving almost constantly. Regardless of the game's outcome on Saturday, Childress and his staff did their players a disservice this week."
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
jön Childress interjúra 😀 jaj nekünkJajjj... csak őt ne
őt még tán wmitty is ösmeriHöri
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
egyre jobb
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
jön Childress interjúra 😀 jaj nekünkőt még tán wmitty is ösmeri
több mint 12 éve
Mario Harvey érkezettroniadi421 tackle a Marshallban. Ő is töpszli, 6'0, de legalább a tömege megvan (250lbs)
több mint 12 éve
Spagnuolo -> Saints.De volt:
Fasza, hogy Christiansenen kívül konkrétan mindenkit kirúgtak (remélem az ő maradása formalitás), csak valahonnan el kéne kezdeni foltozni a lyukakat, és Spags szurkolói szemmel alkalmas alapköve lehetett volna ennek.
edit: "maradékok" (eddig):
Christensen: OC, Cooter: Ast2OC, Howell: Ast Strg/Cond, Prince: Ast OL, Thomas: TE, Walker: RB.
Mike Zimmert szívesen elnézném DC/HCként, de sajnos még nem volt róla szó.Escalade
In Indianapolis, Zimmer has emerged as a candidate to replace the fired head coach Jim Caldwell.
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/01/19/colts-and-bucs-consider-mike-zimmer-dolphins-think-hes-too-blunt/
Szerintem is ő a legjobb jelölt egyébként.
több mint 12 éve
Spagnuolo -> Saints.Fasza, hogy Christiansenen kívül konkrétan mindenkit kirúgtak (remélem az ő maradása formalitás), csak valahonnan el kéne kezdeni foltozni a lyukakat, és Spags szurkolói szemmel alkalmas alapköve lehetett volna ennek.
edit: "maradékok" (eddig):
Christensen: OC, Cooter: Ast2OC, Howell: Ast Strg/Cond, Prince: Ast OL, Thomas: TE, Walker: RB.
Mike Zimmert szívesen elnézném DC/HCként, de sajnos még nem volt róla szó.
több mint 12 éve
Majd meglássátok. Ha nem ő, akkor valami nagynevű FA 😛tenorxJa, Garcon vissza mikor rájön, hogy fele annyit nem kap egy csapattól sem, amint amit akar. 😀
több mint 12 éve
Majd meglássátok. Ha nem ő, akkor valami nagynevű FA 😛
több mint 12 éve
A lényeg, hogy Spagnoulo ide jöjjön.A HC meg ne valami tejbetök legyen. Grigson meg azt hiszem, hogy le akarja tenni a névjegyét és egy teljes edzőgárda takarítás után agresszív FA-t fog lehozni.
Amit mondjuk nagyon remélek is, mert jó nagy szarban leszünk, ha a pár hatalmas lyukat nem sikerül betömni. tenorx szerint Mario Williams itt fog kikötni. 😀 😛
több mint 12 éve
Srácok! Eddig az volt a reklamáció tárgya, hogy karakteres HC kell nem a tejbetök Caldwell. Hát tessék megkapjátok 😛 😉 A csapat neve meg Duck and Luck 😀dandeÉs az új mascot meg Donald Kacsa lesz.
több mint 12 éve
Srácok! Eddig az volt a reklamáció tárgya, hogy karakteres HC kell nem a tejbetök Caldwell. Hát tessék megkapjátok 😛 😉 A csapat neve meg Duck and Luck 😀
több mint 12 éve
Jöjjön csak hozzánk Miamiba, szívesen látjuk.
több mint 12 éve
Hát sajnos mostmár elég valószínű, hogy Manning pályafutása QB-ként befejeződött. Én már csak abban reménykedek, hogy az új GM annyira taplón viselkedik majd vele, hogy dacból eligazol valahová és még láthatjuk néhány évig. Tényleg, szerintetek melyik csapat igazolná le, hogyha mondjuk mi cutoljuk, és belemenne valamekkore fizetéscsökkentésbe (veterán minimumig csak nem süllyed)? Mert én a Jets, Washington, Seattle hármason kívűl nem látok túl sok opciót. Egy Brownsba meg csak nem menne már el.......
több mint 12 éve
ha már idetévedtem, bár nem kapcsolódik, de JJ pl. te el tudnád képzelni Chip Kelly-t az NFL-ben? 😊sapkaNálunk volt róla szó.
több mint 12 éve
Dehogyis. Kivágják TC után, és majd nálunk lesz 1-2 szép megmozdulása. Mondjuk pont a Colts ellen.igazoltunk egy linebackert Kanadából future contracttal.Megvan a SS-tek. 😛somoskovig
Jerrell Freeman tavaly 105 tackle, 6 sack, 3 INT.
Cserébe rohadt kicsi. 6'0 és 234 lbsHöri
több mint 12 éve
igazoltunk egy linebackert Kanadából future contracttal.Megvan a SS-tek. 😛
Jerrell Freeman tavaly 105 tackle, 6 sack, 3 INT.
Cserébe rohadt kicsi. 6'0 és 234 lbsHöri
több mint 12 éve
igazoltunk egy linebackert Kanadából future contracttal.Jerrell Freeman tavaly 105 tackle, 6 sack, 3 INT.
Cserébe rohadt kicsi. 6'0 és 234 lbs
több mint 12 éve
de jó hogy pont te kérdezted mert kb akkora sikerességet várnék tőle mint Spurriertől.Höride régen volt ez!, el is felejtettem; főleg a legendás meccs közbeni Qb-cserék, de azért a stábja egész komoly volt... Marvin Lewis DC-ként (vagy pl. Hue Jackson), de hiába a Cerrato-Snyder vonal elnyomta a dolgot.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
ha már idetévedtem, bár nem kapcsolódik, de JJ pl. te el tudnád képzelni Chip Kelly-t az NFL-ben? 😊sapkaaz biztos, hogy ha hívják, akkor előbb-utóbb beadja majd a derekát, de előbb egy bajnoki címet még biztosan nyerni akar az Oregonnal, és Spurriernél nagyobb profi karriert én se jósolnék neki
igaz college coach, de az ebbe a típusba tartozó edzőknek is muszáj legalább egyszer belekóstolniuk az NFL-be
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
ha már idetévedtem, bár nem kapcsolódik, de JJ pl. te el tudnád képzelni Chip Kelly-t az NFL-ben? 😊sapkaén azt el tudnám, hogy bevállalja mert igen nagyképű, kihaénnem mentalitású csókának ismerem.
de jó hogy pont te kérdezted mert kb akkora sikerességet várnék tőle mint Spurriertől.