Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Amúgy fura JJ, kiröhögné a Coltsot, hogy Tresselt viszi, holott pár hete pont panaszkodott, milyen gáz, hogy csak egymástól viszik edzőket csapatok, sose egy külső embert 😊Tressel már belsős, konzultánsként dolgozott szeptember óta a Colts-nál 😛
Jó, persze megértem, Tressel azért Tressel.Deny
de ez a kemény: https://twitter.com/#!/JimIrsay/status/161790206146650113
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Amúgy fura JJ, kiröhögné a Coltsot, hogy Tresselt viszi, holott pár hete pont panaszkodott, milyen gáz, hogy csak egymástól viszik edzőket csapatok, sose egy külső embert 😊Jó, persze megértem, Tressel azért Tressel.
több mint 12 éve
elsőre elírtam, paganóra gondoltam mint befutóna akkor ő lesz a győztes, csak meg kell várni, hogy kiessen a ravensHöriTovábbra is reménykedem benne, hogy perspektívaként tartja életben Irsay a Tressel híreket. Elvileg a hétre HC döntést ígért, bár helyükön kell ezeket a tweeteket kezelni.Escalade
több mint 12 éve
na akkor ő lesz a győztes, csak meg kell várni, hogy kiessen a ravensHöriTovábbra is reménykedem benne, hogy perspektívaként tartja életben Irsay a Tressel híreket. Elvileg a hétre HC döntést ígért, bár helyükön kell ezeket a tweeteket kezelni.
több mint 12 éve
na akkor ő lesz a győztes, csak meg kellETT várni, hogy kiessen a ravens
több mint 12 éve
Többen írták (hasonló közeli forrásból), hogy szerintük még nincs meg az igazi jelölt. Holnap jön Pagano, remélhetőleg lehengerli Irsayéket.
több mint 12 éve
@Chris_WidlicMy sources tell me the #colts will NOT hire Jim Tressel as head coach
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
a kiírás alapján ez egy szerencsepatkó. a charm valami amulettet jelent. a toy meg azért van ráírva, hogy ha balszerencséd lesz, ne tudj feljelentést tenni.a Lucky meg az 1/1-re utal
több mint 12 éve
Oldandó a feszült várakozás légkörét.Atyaisten! Mit művelnél Te egy kovácsműhelyben?! 😀
Fogalma sincs, mi ez, de megvettem és lefotóztam.
A Lidlbe se volt kiírva, hogy mi, csak az ára, filctollal (~300 forint)
Méltó helyre került.wmitty
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Oldandó a feszült várakozás légkörét.Fogalma sincs, mi ez, de megvettem és lefotóztam.
A Lidlbe se volt kiírva, hogy mi, csak az ára, filctollal (~300 forint)
Méltó helyre került.
Otthonom MisColts
több mint 12 éve
Irsay nagy kuki, én is a legrosszabbtól félek már
több mint 12 éve
mikor látom hogy JJ írt a topikba, már félve kattintok rá mert tudom hogy a hsz olyat fog tartalmazni hogy legszívesebben leköpném a monitortHöriTe a legrosszabbra készülsz, aztán kiderül, hogy beírta Kirk Ferentz lett az új Indy HC. 😊
több mint 12 éve
mikor látom hogy JJ írt a topikba, már félve kattintok rá mert tudom hogy a hsz olyat fog tartalmazni hogy legszívesebben leköpném a monitortHöride mikor AZT a hsz-t beírom majd, még akkor is reménykedhetsz, hogy esetleg az utolsó pillanatban meggondolta magát 😛
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
mikor látom hogy JJ írt a topikba, már félve kattintok rá mert tudom hogy a hsz olyat fog tartalmazni hogy legszívesebben leköpném a monitort
több mint 12 éve
még Carmichael Jr. is lehetHöriDungy Tresselt támogatja és szerinte ő is lesz a befutó
---
több mint 12 éve
Maradt Childress, Tressel és Gray. Sok sikert.Ja, de marad az Oregonnál, nem hozzánk jön.Oregon coach Chip Kelly is finalizing a deal to become the Bucs head coach, sources confirmed to the Tampa Bay Times SundayHöriNa, állítólag mégse.Bálesz
Tehát kitörölhetjük.Stez
több mint 12 éve
Ja, de marad az Oregonnál, nem hozzánk jön.Oregon coach Chip Kelly is finalizing a deal to become the Bucs head coach, sources confirmed to the Tampa Bay Times SundayHöriNa, állítólag mégse.Bálesz
Tehát kitörölhetjük.
több mint 12 éve
Oregon coach Chip Kelly is finalizing a deal to become the Bucs head coach, sources confirmed to the Tampa Bay Times SundayHöriNa, állítólag mégse.
több mint 12 éve
Haley jöjjön vagy Tressell helyett Rich RodriguezHöriŐ az Oaklandbe megy
Rájönnek végre az nfl-ben, hogy reform kell :p
---
több mint 12 éve
Haley jöjjönHöritegnap nekem is eszembe jutott, bár csak OCnak inkább
de ha így halad a Tressel téma, akkor HC-nak is 😀
több mint 12 éve
Oregon coach Chip Kelly is finalizing a deal to become the Bucs head coach, sources confirmed to the Tampa Bay Times SundayHöriMeg lehet nyugodni, Tressel helye biztos
---