Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 12 éve
ha már idetévedtem, bár nem kapcsolódik, de JJ pl. te el tudnád képzelni Chip Kelly-t az NFL-ben? 😊
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
most attól, hogy nem ismered pl. az NCAA egyik legismertebb főedzőjét, aki idén a Rose Bowlt nyerte meg, tavaly meg nagydöntőzött csapatával, az ne csak más hibája legyen 😊 😛majd ha lesz végleges, írunk róla.HöriEngem marhára nem izgatnának ezek a számomra ismeretlen nevek - ha nem írkálnátok be naponta tizet 😉
Mert így olyan, mint ha akarna valaki valamit mondani azzal a bejegyzéssel, hogy "állítólag Tücsök Béla meghallgatáson van Indyben" - de mégse mond vele (nekem) semmit. Vagy-vagy.wmitty
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
majd ha lesz végleges, írunk róla.HöriEngem marhára nem izgatnának ezek a számomra ismeretlen nevek - ha nem írkálnátok be naponta tizet 😉
Mert így olyan, mint ha akarna valaki valamit mondani azzal a bejegyzéssel, hogy "állítólag Tücsök Béla meghallgatáson van Indyben" - de mégse mond vele (nekem) semmit. Vagy-vagy.
Otthonom MisColts
több mint 12 éve
mondjatok már ezekről a nevekről/emberekről többet! számomra ismeretlenekwmittymajd ha lesz végleges, írunk róla.
a pletykákat inkább ignoráljuk, ezt a chip kelly dolgot még mindig nem hiszem el 😀
több mint 12 éve
Állítólag az egész stábot úgy ahogy van kirúgták és éppen megy a pakolás. Egy biztos, Irsayn és 1-2 középszintű játékoson kívül nem sok minden fog emlékeztetni a majd 10 éves sikersorozatra. Elég rossz és aggasztó belegondolni.
több mint 12 éve
mondjatok már ezekről a nevekről/emberekről többet! számomra ismeretlenekwmittyÉn csak Pete Carmichael-t ismerem, őt is csak névről, a csapata miatt. Nem semmi O-t rakott össze New Orleans-ban, az tény. A HC poszt persze más, McDaniels-nél is láttuk már, hogy nem sokat jelent, hogy koordinátorként fasza volt. Persze ugyanúgy a jövő Belichick-je is megbújhat benne.
Megmondom őszintén, engem ezek a személyi változások nem tudnak izgalomban tartani. Úgyse tudom megítélni, hogy milyen lesz, így max. pofára szimpatikus lehet vagy sem. Az meg semmit nem jelent. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Megy a takarítás rendesen:Ez ilyenkor természetes. A GM olyan edzőt akar akit ő nevez ki, a főedző maga akarja megválogatni a szárnysegédjeit, ők meg maguk akarják kialakítani az edzői stábot. Addig nincs gond, amíg azt nem olvassuk, hogy Colts fire Irsay. 😀
- Colts Fire Defensive Line Coach John Teerlinck
Talán a vízhordó fiú és a takarítónő megússzaszf61
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Megy a takarítás rendesen:- Colts Fire Defensive Line Coach John Teerlinck
Talán a vízhordó fiú és a takarítónő megússza
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
jaja az iment pont ezen rohogtunk telefonban h 1/1 darron thomas 2/2 lemichael jovore 1. kor shoelace azutani evben elsokor black mamba es szetalazunk mindenkit egy olyan spread optionnel amibol nem fogunk dobni sosem 😀😀😀DDkinek kell luck, ha diszkontáron megkapható darron thomas is?DoMpedig már tegnap az egyik fő jelölt volt, Grigson el van tőle ájulvaStezblack mamba a coltsban 😀Fake
több mint 12 éve
kinek kell luck, ha diszkontáron megkapható darron thomas is?black mamba a coltsban 😀Fakea poénkodásnak is van egy határa.Höripedig már tegnap az egyik fő jelölt volt, Grigson el van tőle ájulvaStez
több mint 12 éve
mondjatok már ezekről a nevekről/emberekről többet! számomra ismeretlenek
Otthonom MisColts
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
black mamba a coltsban 😀pedig már tegnap az egyik fő jelölt volt, Grigson el van tőle ájulvaStezChip Kelly is radaron vanSteza poénkodásnak is van egy határa.Höri
több mint 12 éve
pedig már tegnap az egyik fő jelölt volt, Grigson el van tőle ájulvaChip Kelly is radaron vanSteza poénkodásnak is van egy határa.Höri
több mint 12 éve
Eddig panaszkodtam, hogy milyen unalmasak az offseasonok, most visszasírom.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Most kaptuk a hírt, hogy Pete Carmichael, Saints OC is érkezhet, valamivel lelkesebb vagyok.
több mint 12 éve
todd bowles is on the indianapolis colts radar
több mint 12 éve
https://twitter.com/#!/RobLowe/status/159730532341653504Apuci tagad: http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/01/18/mannings-agent-father-shoot-down-retirement-report/
alaposan felforgatta a twittert 😀JJ
több mint 12 éve
lehet akkor FA-zni kéne.StezÉn is egyre jobban attól tartok, hogy fázni fogunk...
Otthonom MisColts
több mint 12 éve
Irsay nagy spanja, ezért ez a nagy felhajtás.https://twitter.com/#!/RobLowe/status/159730532341653504Seriously ????? Rob Lowe ????szf61
több mint 12 éve
https://twitter.com/#!/RobLowe/status/159730532341653504Seriously ????? Rob Lowe ????
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
már vagy húszcsilliárdan lehozták, hogy PM visszavonul
több mint 12 éve
https://twitter.com/#!/RobLowe/status/159730532341653504Chris Traeger nem tévedhet