Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 14 éve
wmitty Indianapolis Colts 717 — Colts fan
Hát, finoman szólva ma nem tettünk túl nagy lépést Peyton MVP-sége felé...
Hű, de keserves volt!

(Viszont a csoporton belüli fejlemények a kedvünkre alakultak : )

Otthonom MisColts
több mint 14 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Caldwell, te inkompetens......(nagyoncsúnya) Amatőr edzősködés felsőfokon.

több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Al Woods elküldését nem is bocsátom meg soha a SaintsnekJJ Tiller
Hányadik PS-ből való kirúgása után gondolod meg majd magadat?atapapa
? szombaton már játszott a Tampában...JJ Tiller
bocs a többiektől az offért
Csak arra akartam utalni, hogy nincs értelme a FO-t cseszegetni a játékospolitika ezen vonaláért, a Payton-éra alatt draftolt és kivágott játékosaink közül Woods mellett 2 olyan van, aki még ma is NFL-rosteren van
Az egyik Ninkovich, aki azért lett kirúgva mert állandóan sérült volt nálunk, a másik meg egy cserecorner Jacksonville-ből.

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Linkenbach kezd Pollak helyén. Mi van itt?Escalade
ettől a váltástól félek legkevésbé.

remélem széjjelterrorizáljuk Palmert és az elég lesz a W-hez.Höri
Persze, csak nem tudom hova tenni. Ha CJ helyére jött volna egy szót sem szólnék (Pollak sem jó, de elment), viszont mint G? Kíváncsi vagyok.Escalade
nagyon pesszimisták a bengáli testvérek, remélem nem alaptalanul.

több mint 14 éve

remélem széjjelterrorizáljuk Palmert és az elég lesz a W-hez.Höri
Persze, csak nem tudom hova tenni. Ha CJ helyére jött volna egy szót sem szólnék (Pollak sem jó, de elment), viszont mint G? Kíváncsi vagyok.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mai inaktív játékosok:
RB-Joseph Addai, LB-Gary Brackett, WR-Austin Collie, RB-Mike Hart, DB-Bob Sanders, LB-Clint Session, DB-Justin Tryon and WR-Blair White.

Kíváncsi vagyok, hogy a Wheeler-Angerer-Hagler LB sor mit alkot ma 😀
több mint 14 éve

remélem széjjelterrorizáljuk Palmert és az elég lesz a W-hez.

több mint 14 éve
Linkenbach kezd Pollak helyén. Mi van itt?

több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 360 — no es importante
Jó lenne valami kpróbált egyetemi sztárt elhozni PS-ből, mint Iglesias, Briscoe vagy Arrington.Höri
Arringtonnal jól járnátok, az előszezonokban jól tolja

Hányadik PS-ből való kirúgása után gondolod meg majd magadat?atapapa
? szombaton már játszott a Tampában...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
White és Brackett sem edzett az elmúlt két napban. Pedig muszáj lesz játszaniuk...
Blair nélkül az acélos WR csapat: Wayne-Garcon-B.James (aki amúgy nem WR, és normális mély passzokra alkalmatlan). Még egy elkapót azért lehetett volna hozni valamelyik nagy képességű RB helyett...Escalade
nem lesz White, lesz viszont Chris Brooks...

több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Jó lenne valami kpróbált egyetemi sztárt elhozni PS-ből, mint Iglesias, Briscoe vagy Arrington.Höri
Arringtonnal jól járnátok, az előszezonokban jól tolja

Hányadik PS-ből való kirúgása után gondolod meg majd magadat?

több mint 14 éve
White és Brackett sem edzett az elmúlt két napban. Pedig muszáj lesz játszaniuk...
Blair nélkül az acélos WR csapat: Wayne-Garcon-B.James (aki amúgy nem WR, és normális mély passzokra alkalmatlan). Még egy elkapót azért lehetett volna hozni valamelyik nagy képességű RB helyett...

több mint 14 éve
Cincinnati

Out: DE Jonathan Fanene (knee), T Andre Smith (foot)
Doubtful: S Chris Crocker (calf), DT Tank Johnson (knee)
Questionable: DE Carlos Dunlap (illness), CB Morgan Trent (knee)
Probable: LB Rey Maualuga (knee), LB Roddrick Muckelroy (ankle), WR Chad Ochocinco (ankle), QB Carson Palmer (shoulder)LB Keith Rivers (foot)

Indianapolis

Out: WR Austin Collie (concussion), S Bob Sanders (biceps)
Doubtful: RB Joseph Addai (neck)
Questionable: LB Pat Angerer (illness), LB Gary Brackett (toe), TE Brody Eldridge (rib), RB Mike Hart (ankle), DT Antonio Johnson (knee), T Charlie Johnson (back), CB Jerraud Powers (foot), LB Clint Session (elbow), TE Jacob Tamme (back), CB Justin Tryon (foot), WR Blair White (shoulder)

több mint 14 éve
nálunk akármekkora bust is valaki, amíg le nem jár a rookie szerződése, addig el nem eszi a fene innen, az 100 😀

ezt mondjuk becsülöm Polianékben, hogy akármekkora balfaszságot is csinálnak a drafton, legalább kitartanak mellette pár évig. nem úgy mint mcdaniels és társai.Höri
ja. mondjuk sztem ez azert van mert az illetonek kb annyi is a karrierje kis kivetellel 😀
ezert inkabb mar munka kozben adjak nekik a nyugdijat
mondjuk a fene se tudja sztem egeszsegesebb lenne azert a remenytelen alakokat
inkabb kivagni a francba idejeben
ugyanakkor ottvan bob
o 31 nfl csapatbol repult vna mar a francba foleg ien fizetes mellett
de nemtok negativan nyilatkozni arrol h a csapat semmilyen szinten sem
tudja ezt a problemat kezelni 😊Fake
Bob idei base salaryja $2.275 millió, a cap hit viszont $4.1. Gazdaságilag sem éri meg, és még talán Franciscot is kiszorítja...

Gonzo más eset. 2 korrekt első szezon után tavaly egyből megsérült, nem lett volna értelme kivágni. Idén sikerült kb ugyan annyi játékidővel megismételni ezt a bravúrt. A 2011es salaryje viszont $2.76 millió, ami nem kevés egy 2 évet kihagyott játékosért.

több mint 14 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
mondjuk Steve Justicet gyorsan elzavartuk annoOrk
6. körös belefér, főleg mert máshol se futott be.

de mondjuk Ugoh, Pollák, Gonzo vagy Donáld már egy idegbetegebb edzői stábnál nem lenne szerintem kerettag.Höri
és az örök kedvenc Hall? 😀 vagy Jennings? 😀
több mint 14 éve
mondjuk Steve Justicet gyorsan elzavartuk annoOrk
6. körös belefér, főleg mert máshol se futott be.

de mondjuk Ugoh, Pollák, Gonzo vagy Donáld már egy idegbetegebb edzői stábnál nem lenne szerintem kerettag.

több mint 14 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
mondjuk Steve Justicet gyorsan elzavartuk anno
több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 360 — no es importante
nálunk akármekkora bust is valaki, amíg le nem jár a rookie szerződése, addig el nem eszi a fene innen, az 100 😀

ezt mondjuk becsülöm Polianékben, hogy akármekkora balfaszságot is csinálnak a drafton, legalább kitartanak mellette pár évig. nem úgy mint mcdaniels és társai.Höri
Al Woods elküldését nem is bocsátom meg soha a Saintsnek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó

ja. mondjuk sztem ez azert van mert az illetonek kb annyi is a karrierje kis kivetellel 😀
ezert inkabb mar munka kozben adjak nekik a nyugdijat
mondjuk a fene se tudja sztem egeszsegesebb lenne azert a remenytelen alakokat
inkabb kivagni a francba idejeben
ugyanakkor ottvan bob
o 31 nfl csapatbol repult vna mar a francba foleg ien fizetes mellett
de nemtok negativan nyilatkozni arrol h a csapat semmilyen szinten sem
tudja ezt a problemat kezelni 😊
több mint 14 éve

ezt mondjuk becsülöm Polianékben, hogy akármekkora balfaszságot is csinálnak a drafton, legalább kitartanak mellette pár évig. nem úgy mint mcdaniels és társai.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tamme háta nagyobb gond, mint hittük. Már Caldwell is megerősítette, ezek után kevés az esélye hogy játszik.

Még egy esély Höri egyik kedvencének megszerzésére, mert ha a rettentő McClendon/Robinson TE duóval akarunk kiállni a Bengals ellen, vigyünk fehér zászlót is.Escalade
ki a kedvencem?

a Bengals pont a napokban vágta ki JP Foschit és tette aktívvá Coffmant a TE-jei közül.Höri
Közben sztornó, Tamme (akárcsak Eldridge) éppen most rohangál a gyakorlópályán.

Caldwell először ad valami infót egy sérülésről és persze az is használhatatlan.Escalade
urom az oromben h van nagyobb baj is annal minth tamme mien allapotban van
pedig alapvetoen egyetertek nyilvan sok mulik a te jatekon foleg ha a cinci megtalalna a passrushat
amugy ugyvagyok vele hiaba jon hall es joseph szembe ha van ido nezelodni
es viszonyagos hatasfokkal tudunk a foldon is jatszani
szerk.: apropo addai sztetek fog jatszani a hetvegen ? es ha mindenki felgyogyul vajon mi lesz a felallas ?
brown megy kapalni ? nem azt mondom h cut az tiszta h kmeredek lenne de eleg vicces h hart sokkal jobban mozog nala es nem felmentes h jobban passzblokkol mert ott is szokott lamulni eleget
tehat siman visszaesne nalam dc3./garbagetime rbnek
több mint 14 éve
Tamme háta nagyobb gond, mint hittük. Már Caldwell is megerősítette, ezek után kevés az esélye hogy játszik.

Még egy esély Höri egyik kedvencének megszerzésére, mert ha a rettentő McClendon/Robinson TE duóval akarunk kiállni a Bengals ellen, vigyünk fehér zászlót is.Escalade
ki a kedvencem?

a Bengals pont a napokban vágta ki JP Foschit és tette aktívvá Coffmant a TE-jei közül.Höri
Közben sztornó, Tamme (akárcsak Eldridge) éppen most rohangál a gyakorlópályán.

Caldwell először ad valami infót egy sérülésről és persze az is használhatatlan.

több mint 14 éve

ki a kedvencem?

a Bengals pont a napokban vágta ki JP Foschit és tette aktívvá Coffmant a TE-jei közül.

több mint 14 éve

Még egy esély Höri egyik kedvencének megszerzésére, mert ha a rettentő McClendon/Robinson TE duóval akarunk kiállni a Bengals ellen, vigyünk fehér zászlót is.

több mint 14 éve
Brandon James prototipus elkapó, elvégre 5'7 magas. Akinél én nagyobb vagyok egy fejjel, az ne legyen NFL WR, köszi.

Joique Bell már nem tudom hanyadik számú RB (Addai, Brown, Hart, James, ő - akkor 5.) de annak igen jóféle, járt az idei Senior Bowlon is.

Felkapott fórum témák