Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 4 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 357
 twitter.com/AdamSchefter/status/1243274890096017408?s=20
Bence94
Nálam ez minimum "A" igazolás. Annó Desir miatt sem örömködtünk aztán a prove it évében jó számokat hozott és meg is kapta a hosszabbítást. Egyértelműen nagyobb tehetség mint Desir és ha legalább annyira "szárnya kap" akkor jobb számokat fog hozni.

Ha meg szar akkor kivágjuk mint macskát.

több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Na Dennardot tuti nem hoznam. Berry kell ide. Meg Randy Moss a wr sorba.
Stez
Eric nem ér rá, Halle meg már elmúlt 50. Moss meg már Cantonban van. de a fia TE-ként elérhető a drafton.
iktriad
Eric maximum a szaroknak nem er ra, mint a Jax. 😀
Halle nekem raer, az a lenyeg. Moss a Colts kedveert visszater. A fia kell a fasznak.

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Stez
Eric nem ér rá, Halle meg már elmúlt 50. Moss meg már Cantonban van. de a fia TE-ként elérhető a drafton.
több mint 4 éve

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nagyon nincs rutin a DB sorba, ő egy jó választás lehet,simán van olyan pedigréje, ami alapján vezér lehet hátul.Tetszik a dolog,rajta volt a listámon.
Még egy Josh Gordon prove it deal is jöhetne.😀
Tony Adams
FYI Darqueze Dennarddal végül nem tudott megegyezni a Jags, szóval ő újra szabad, és nickel CB poszton elég jó.
több mint 4 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Nagyon nincs rutin a DB sorba, ő egy jó választás lehet,simán van olyan pedigréje, ami alapján vezér lehet hátul.Tetszik a dolog,rajta volt a listámon.
Még egy Josh Gordon prove it deal is jöhetne.😀
több mint 4 éve
Bence94
Hát most nem tudom örüljek, vagy sírjak? 3 éve ok, de tavalyi éve az gyakorlatilag a siralom környéke, ami nekem rémlik...mentorként nem tudom milyen, remélem úgy tényleg hasznos lesz.
coltman
Ja, 3 eve kiraly volt, masfel nagyon jo idenye volt, ket eve meg stabilan kurva fos.

Kivancsi leszek. A semminel mondjuk jobb.

több mint 4 éve
deleted account 1 758
Bence94
Hát most nem tudom örüljek, vagy sírjak? 3 éve ok, de tavalyi éve az gyakorlatilag a siralom környéke, ami nekem rémlik...mentorként nem tudom milyen, remélem úgy tényleg hasznos lesz.
több mint 4 éve
Bence94 Indianapolis Colts 1 949
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Szerintem Ballard se fogja. A keresgélés irányán egyértelműen érezni, hogy nagyobb darab, possession receivernek működőképes játékost akarunk hozni az elkapó sorba. Jeffery tényleg passzolna (ahogy Funches is passzolt volna), de ha ő kiégett, akkor kiégett. Akkor a draftról.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
 twitter.com/ProFootball411/status/1242920452445569024?s=20
Bence94
Ennyi erővel Funchesst is visszaigazolhattuk volna, a csóka teljesen leépült. Ilyen fél megoldásokra kár pazarolni. Inkább mélyíteni kéne a keretet. Back-up safety, OL, DL jöhet nyugodtan.
Baba Yaga
Ja, de mondjuk nagyon gaz, hogy egy darab elkapot nem hoztunk, mar nincs is normalis a piacon, es tavozott az amugy is fos depth harmada. Es elso kor sincs. Konkretan ha a ket masodik korunkkel csak elkapot hoznank, akkor lehetne ravagni, hogy rendben van a poszt, de igazabol meg akkor is azert ugy, hogy nagy lutrival mesz neki az alapszakasznak, hogy most ezek a sracok mit tudhatnak vajon.

Es nyilvan mindannyian tudjuk, hogy nem ket elkapo jon eloszor.

Szoval szerintem ahogy most ez a WR-dolog kezelve van Ballardtol, az nagyon gaz. Velhetoen azt hitte, draft mellett cserelni is tud valakiert, de hat ugy tunik, hogy ez nem jon ossze, legalabbis annyiert nem, amiert o gondolna.
Stez
Mondjuk Cooksot nyiltan árulja a rams és nem hinném, hogy drágább lenne , mint egy 3. kör...TY mehetne vissza slotba és lenne egy komoly mélységi célpont.
gordon
Na es? Azert, mert arulja, meg nem biztos, hogy illik Reich rendszerebe, mint ahogy a fizeteset sem biztos, hogy valaki be akarja vallalni. Raadasul Cooksert en jelenleg 3.kort sem adnek, egyaltalan nem egy olyan minoseg, ami kihuz a szarbol. Tulertekelt jatekos, aki nem #1 kaliber, es egy Hiltonunk mar van, tavaly draftoltunk 2.korben egy masikat, egy ujabb tokmag helyett egy dagyobb, drabalis valakire lenne szukseg. Jeffery kar kiegett szerintem, de nem veletlenul akarta ot idehozni Ballard. A gyorsasaggal tele van az offense, ero viszont alig van. Doyle utan nincs normalis tight end, a wr-sorban kisemberek sorakoznak.

Ide szerintem nagyon nem Cooks kellene, mert o kb. csak gyorsasag, de utvonalat nem fut jol. Diggset imadtam volna itt, mert ha mar drabalis wr nincs, egy hozza hasonlo elit route runner itt allatkodott volna. Foleg Rivers mellett, nem veletlenul tomte hulyere mindig Allent sem. O nagyon birja az ilyen elkapokat.

Mindegy, ez csak az en velemenyem. En Cooksot biztosan nem hoznam.

több mint 4 éve
Ha annyi ötezrest kapnék,ahányszor látni fogom Riverst a tök üres zsebből kimozogva szabadon szaladgálni, nagyon kevés ötezres jutna nekem. 😊
Tony Adams
Pedig ezentúl ebből a pozícióból fog jobbra is dobálni 😀
| Mahomes, who!? |
Matthew99
Es ha a koronavirus miatt ket evig nem lesz NFL, o meg vissszavonul 40 evesen inkabb? Nem szep dolog toled, hogy elhinted itt a remeny sugarat, majd...
Stez
Csinál ezalatt 2 gyereket és újult erővel, | kielé.. | kipihenve tér vissza.
Matthew99
Aham. Kettot. Karantenban az lesz vagy 4. Dugasonkent.
Stez
Ez valami beragadt challenge náluk az asszonnyal? 😀
Matthew99
Nem tudom, Riversnek biztos varazs spermaja van. Mint Cromartie-nak, aki elvagatta magat, es azota csak 3 pulyat szult neki par szeretoje. Ezt meg San Diegobol hozhattak. 😀

több mint 4 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Bence94
Ennyi erővel Funchesst is visszaigazolhattuk volna, a csóka teljesen leépült. Ilyen fél megoldásokra kár pazarolni. Inkább mélyíteni kéne a keretet. Back-up safety, OL, DL jöhet nyugodtan.
Baba Yaga
Ja, de mondjuk nagyon gaz, hogy egy darab elkapot nem hoztunk, mar nincs is normalis a piacon, es tavozott az amugy is fos depth harmada. Es elso kor sincs. Konkretan ha a ket masodik korunkkel csak elkapot hoznank, akkor lehetne ravagni, hogy rendben van a poszt, de igazabol meg akkor is azert ugy, hogy nagy lutrival mesz neki az alapszakasznak, hogy most ezek a sracok mit tudhatnak vajon.

Szoval szerintem ahogy most ez a WR-dolog kezelve van Ballardtol, az nagyon gaz. Velhetoen azt hitte, draft mellett cserelni is tud valakiert, de hat ugy tunik, hogy ez nem jon ossze, legalabbis annyiert nem, amiert o gondolna.
Stez
Mondjuk Cooksot nyiltan árulja a rams és nem hinném, hogy drágább lenne , mint egy 3. kör...TY mehetne vissza slotba és lenne egy komoly mélységi célpont.
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 644 — Invisible man
Ha annyi ötezrest kapnék,ahányszor látni fogom Riverst a tök üres zsebből kimozogva szabadon szaladgálni, nagyon kevés ötezres jutna nekem. 😊
Tony Adams
| Mahomes, who!? |
Matthew99
Es ha a koronavirus miatt ket evig nem lesz NFL, o meg vissszavonul 40 evesen inkabb? Nem szep dolog toled, hogy elhinted itt a remeny sugarat, majd...
Stez
Matthew99
Stez
Ez valami beragadt challenge náluk az asszonnyal? 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Tony Adams
| Mahomes, who!? |
Matthew99
Stez
Matthew99

Coltman: senki sem mondta, hogy Ballard hulye. Csak en okosabb vagyok. ☺️

több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
온라인경마사이트 ma892.net 온라인경마사이트 ⑤ 온라인경마사이트 온라인경마사이트 온라인경마사이트 온라인경마사이트 ㉴ 온라인경마사이트 ㎦ 온라인경마사이트 ) 온라인경마사이트 ㅪ 온라인경마사이트 ㎼ 온라인경마사이트 ▷ 온라인경마사이트 ← 온라인경마사이트 ♬ 온라인경마사이트 ㅣ 온라인경마사이트 s 온라인경마사이트 온라인경마사이트 온라인경마사이트 ⑽ 온라인경마사이트 ㈃ 온라인경마사이트 온라인경마사이트 ㉻ 온라인경마사이트 ㅻ 온라인경마사이트 ㈉ 온라인경마사이트 온라인경마사이트 ㎟ 온라인경마사이트 ○

#온라인경마 #일본경마사이트 #온라인경마게임 #서울경마 #마사회경마결과

[한겨레]
우병우 전 청와대 온라인경마사이트 민정수석 처가와 넥슨 간에 2011년 이뤄진 땅거래 온라인경마사이트 당시 온라인경마사이트 넥슨이 우 전 수석 처가 쪽 땅임을 사전에 파악하고 있었던 것으로 드러났다. 검찰은 수사 과정에서 이런 내용이 담긴 문건과 관련 진술을 확보하고도 이를 무시하고 무혐의 처분한 온라인경마사이트 것으로 나타났다.
이 온라인경마사이트 문서와 관련 진술은 넥슨 쪽 관계자들의 이전 검찰 진술과 완전히 어긋난다. 이들은 검찰 조사에서 하나같이 ‘이 부동산이 우 전 수석 온라인경마사이트 처가 소유라는 사실을 전혀 몰랐다’고 진술했다. 넥슨은 지난해 7월 관련 논란이 온라인경마사이트 불거졌을 온라인경마사이트 때도 언론에 “땅주인의 사위가 검사라는 것까지만 알았고 우 전 수석인지는 몰랐다”고 밝힌 바 온라인경마사이트 있다.
검찰은 넥슨 관계자들의 진술을 뒤집는 문건과 진술을 온라인경마사이트 확보하고도 이에 특별한 의미 온라인경마사이트 부여를 하지 않고 지난달 증거불충분 온라인경마사이트 등의 이유로 관련 사건을 무혐의 처분했다. 우 전 온라인경마사이트 수석 처가의 역삼동 온라인경마사이트 땅은 강남 한복판의 노
festoporke
....és utána mi történt?
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 644 — Invisible man
Tony Adams
| Mahomes, who!? |
Matthew99
Stez

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
malloy Indianapolis Colts 306 — malloy
Ráadásul ő hazatér, ugyanis Indyben született! 😀
több mint 4 éve
Colts Sign Free Agent DT Sheldon Day, róla lehet tudni valamit ?
Kóra Tibor
A Jags 4. körös pickje volt a 2016-os drafton. Számomra érthetetlen módon 1,5 év után kivágtuk szezon közben, el is vitte waiveren az azt hiszem akkor a listán legelöl vagy második legelöl claimelő San Fransisco... #köszicoughlin
A legutóbbi Superbowlon konkrétan kezdett a 49ers D-lineban! Jó a futás ellen, és némi nyomást is tud generálni.
Sajna megint jó kis igazolás Ballardtól.

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Kóra Tibor Indianapolis Colts 77
Colts Sign Free Agent DT Sheldon Day, róla lehet tudni valamit ?

Kóra Tibor
több mint 4 éve
deleted account 1 758
Bence94
Baba Yaga

Stez
Továbbra is tartom, hogy Ballard nem hülye, csak legfeljebb még nem látjuk mi a terv. Kezd az az érzésem lenni (csak hogy egy újabb teóriát bedobjak 😀), hogy az idei év az még csak látszatra az, hogy SB-readyk akarunk lenni, de csak további alapozás történik hosszú távra, Bucknerrel és gyanítom ezért van kivárás Clowneyra is. Most arra tippelnék, hogy egy elit front 7-t akar összerakni, ami mögött a secondary is nagyot tud fejlődni, és jövőre lesz megcélozva az offense rész az elkapókkal.

Így Rivers szerepe kettő lehet, egy Brissettből tényleg megnézni mi lehet, kettő a sok basic elkapóból megnézni, hogy kiből lehet valami, kiben látni jövőt - ugye ezt Brisettel aligha lehetne megtenni. Amúgy olyan sok elkapó azért nem kóricált a piacon, kb egyedül Sanders az, aki upgrade lehetett volna, a többiek inkább csak +1, így azt azért nem sajnálom, hogy ilyenekkel nem lapátoltuk tele a cap-et.

Nekem inkább a CB poszt a hiányérzet, azért a Tell-Ya-Sin kettős elég necces, ha nem fog a pass rush úgy ülni ahogy kell, így komolyabb bakik jöhetnek. De tény, hogy az eddigi Ballard évek közül ez eddig a leginkább fejvakarós, hogy mi lesz a végső roster.
több mint 4 éve
Bence94
Baba Yaga

több mint 4 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 832
Bence94
több mint 4 éve
Bence94 Indianapolis Colts 1 949
több mint 4 éve
Tony Adams
| Mahomes, who!? |
Matthew99