Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 4 éve
Na vajon Kirkpatricket is elhozzuk 1 évre? 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
deleted account
1 758
Ballard egész biztosan erre gyúr 😀 Az már csak hab a tortán, ha SB is lesz belőle 😀 Csak akkor Tell-t valahova jó pickért el kell tradelni, hogy nehogy bezavarjon a képbe 😀Megkockáztatom, Carrie összegtől függően lehet meg se éli az 53-at, Rhodes-ra azért nagy esély van 5M-mel. Szerintem tavaly nagyon nem volt senior leadership, most egy kicsit a másik irányba tolja Ballard a szekeret, és valahol kettő között fogunk beállni majd hosszabb távon.coltmanBiztos vagyok benne, hogy a pár idősebb igazolásnak ehhez is köze van. Az idény után Ballard többször, és kifejezetten önkritikusan mondta el, hogy fasza dolog a character, meg a remek személyiség, de az öltözőbe kellenek leaderek is, és ebben úgy érzi nem tett eleget. Kb. úgy kimondta, ahogy 2 éve a támadófallal kapcsolatban. És ugye annak is láttuk a következményét. Nem mellébeszélt, azt mondta amit gondolt és próbált tenni ellene. A falnál bejött, az idősebb veteránokkal majd meglátjuk, mindenesetre az okok között biztos ott van ez is. És ránk is fér, így is rendkívül fiatal. Az NFL valami 4. vagy 5. legfiatalabb kerete még mindig (mögöttünk csak a Miami-k vannak, a rebuildelő csapatok). Nem árt pár veterán, ha már Rivers nem egy kifejezett öltözői leader. 😊
Amúgy remélem Carrie tényleg csak roster szűkítésig lesz itt. Szurkolok a két noname fiatalnak. A legkúlabb nevekből álló corner sorunk lehetne ha Picasso Nelson, Lafayette Pitta és Rock Ya-Sin alkotnák. 😀
peterk2005
több mint 4 éve
Megkockáztatom, Carrie összegtől függően lehet meg se éli az 53-at, Rhodes-ra azért nagy esély van 5M-mel. Szerintem tavaly nagyon nem volt senior leadership, most egy kicsit a másik irányba tolja Ballard a szekeret, és valahol kettő között fogunk beállni majd hosszabb távon.coltmanBiztos vagyok benne, hogy a pár idősebb igazolásnak ehhez is köze van. Az idény után Ballard többször, és kifejezetten önkritikusan mondta el, hogy fasza dolog a character, meg a remek személyiség, de az öltözőbe kellenek leaderek is, és ebben úgy érzi nem tett eleget. Kb. úgy kimondta, ahogy 2 éve a támadófallal kapcsolatban. És ugye annak is láttuk a következményét. Nem mellébeszélt, azt mondta amit gondolt és próbált tenni ellene. A falnál bejött, az idősebb veteránokkal majd meglátjuk, mindenesetre az okok között biztos ott van ez is. És ránk is fér, így is rendkívül fiatal. Az NFL valami 4. vagy 5. legfiatalabb kerete még mindig (mögöttünk csak a Miami-k vannak, a rebuildelő csapatok). Nem árt pár veterán, ha már Rivers nem egy kifejezett öltözői leader. 😊
Amúgy remélem Carrie tényleg csak roster szűkítésig lesz itt. Szurkolok a két noname fiatalnak. A legkúlabb nevekből álló corner sorunk lehetne ha Picasso Nelson, Lafayette Pitta és Rock Ya-Sin alkotnák. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
deleted account
1 758
Megkockáztatom, Carrie összegtől függően lehet meg se éli az 53-at, Rhodes-ra azért nagy esély van 5M-mel. Szerintem tavaly nagyon nem volt senior leadership, most egy kicsit a másik irányba tolja Ballard a szekeret, és valahol kettő között fogunk beállni majd hosszabb távon.Egyébként simán lehet Ballard azért is áldozta be idén az első kört, mert necces a szezon - bár elmaradni szerintem nem fog, max 2011 újra, és előszezon nélküli szezon lesz - és ugye nehezebb most evaluationt csinálni, így nagyobb az elcseszés esélye, főleg ha Goddell tényleg helyben tartja a dradftot, míg Buckner ehhez képest sure shot.
Azt meg végképp nem hiszem, hogy Ballard veszélyben érezné az állását, azért Luck short notice visszavonulása ellenére is simán hozuk a szezont majdnem egálra, aminek egy része a nem várható Vina bakikon ment el. Comparison, 2016-ban Luck-kal mentünk 8-8-at. Egyszerűen bármilyen szakmai szempontból nézve sincs értelme, hogy veszélyben érezze magát, főleg azután, hogy Jim papa még két évet letolt Grigsonnal, ami után mindenki látta, hogy egy inkompetens barom, és már senki nem akarta itt látni.
több mint 4 éve
Azok utan h a kezdo 30 evest egy borzalmas szezon utan kivagta, hozott ket 30 evest cornert ahol van 2 masodevesunk meg, meg egy retek Quincy Wilson akit sztem mar kivagtunk vna ha nem lenne a jarvany es normalis offseason lenne, meg par udfank.Ballard is tudja h nem lesz szezon es csak 1-2 spannak segit a megelhetesben, ezert az egy eves dealek. RespectEzeknek a nagyja meccspenzt kap, alairasert alig valamit, ugyhogy meg ez a verzio sem nagyon allna meg sajnos. Eleg furcsa, hogy az a Ballard, aki harom evig elt-halt a fiatalokert es a pickekert, iden top15os picket cserel el, es sorra hozza a 29-30 eves jatekosokat. Mintha be lenne fosva, hogy veszelyben az allasa.
Borbinho
Stez
Byron Jones helyett Bucknernek adtunk nagy penzt, a frontok mindig is a legfontosabbak lesznek nalunk. Buckner meg eleg nagy upgrade Hunthoz kepest.
Mas CBnek nem nagyon adtam vna en se hosszutavut iden, akkor meg inkabb olyat akit vagy ismernek (Rhodes), vagy sokoldalu (Carrie), de mindenkepp olyat akinek van kezdo tapasztalata. Ezert is csak egy evesek a dealek, raadasul potom osszegekert.
Akkor fogok aggodni Ballard donteseinel, ha pl Macknek nagy penzt adna, vagy ha egyaltalan nem csinalna semmit.
Szepen epitkezunk, kellett kezdo CB, igy van, nem kell egybol Tellnek 40 snapet jatszania, Ya Sin is leultetheto ha begozolne vagy ha ronggya egetnek. Kell a tapasztalat a fiatalok melle.
Stilusos lenne 1.kor vegere visszacserelni es elvinni a Pats elol Hurtsot v epp Loveot 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Mennyi esélyt láttok arra hogy idén egyáltalán nem húzunk QB-t és tényleg win-now idény lesz?Szerintem faszsag. Nincs meg hozza a keret, nem lenne 26 millio cap space, nincs egy epkezlab elkaponk Hiltonon kivul, a TE sor is vekony..
Baba Yaga
több mint 4 éve
Ballard is tudja h nem lesz szezon es csak 1-2 spannak segit a megelhetesben, ezert az egy eves dealek. RespectEzeknek a nagyja meccspenzt kap, alairasert alig valamit, ugyhogy meg ez a verzio sem nagyon allna meg sajnos. Eleg furcsa, hogy az a Ballard, aki harom evig elt-halt a fiatalokert es a pickekert, iden top15os picket cserel el, es sorra hozza a 29-30 eves jatekosokat. Mintha be lenne fosva, hogy veszelyben az allasa.
Borbinho
több mint 4 éve
Ballard is tudja h nem lesz szezon es csak 1-2 spannak segit a megelhetesben, ezert az egy eves dealek. Respect
több mint 4 éve
Baba Yaga
832
Azt olvastam hogy mostanában inkább nickelben játszott (mármint Carrie), Tellt meg valószínűleg inkább a szélen fogjuk nyomatni. Egyébként sem Rhodes, sem Wilson nem számít betonkezdőnek, szerintem lesznek snapjei. De ha nem, akkor sem a világvége, ötödik köröstől sokat nem kell várni.TJ Carrie. Atyaeg.Na ezeket a faszságokat nem értem, akkor inkább már Tell kapjon több szerepet, benne több upsideot látok.
Stez
Tony Adams
Ez az utolsó két igazolás ilyesztően grigsonosra sikerült, remélem a draftban nem akarja utánozni 😀.
Mennyi esélyt láttok arra hogy idén egyáltalán nem húzunk QB-t és tényleg win-now idény lesz?
több mint 4 éve
TJ Carrie. Atyaeg.Na ezeket a faszságokat nem értem, akkor inkább már Tell kapjon több szerepet, benne több upsideot látok.
Stez
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Engem az lepett meg, hogy kepes volt igy kivonnia magat a forgalombol. Nem adott egy interjut sem, nem szerepelt podcastben, ami infot tudunk rola, azt is az apja mondta el. Tudom, ott a baba, meg nem hasznal social mediat, max. a konyklubjanak profiljait kezeli ( szerintem azt sem o), de azert egy ilyen kaliberu sztar ritkan tunik el a kozeletbol, egyik naprol a masikra ( foleg amekkora visszhangja volt a visszavonulasanak).twitter.com/GovHolcomb/status/1244238330222596108?s=20Luck ot honapig rejtozkodott kb. mindenki elol, manapsag egesz szepen elokerult. Latszik, hogy azert hianyzik neki a kozeg.
Bence94
Stez
több mint 4 éve
twitter.com/GovHolcomb/status/1244238330222596108?s=20Luck ot honapig rejtozkodott kb. mindenki elol, manapsag egesz szepen elokerult. Latszik, hogy azert hianyzik neki a kozeg.
Bence94
több mint 4 éve
Még nincs hivatalos szám, de több helyen is 5M-t írtak Rhodes fizujára (ösztönzőkkel). Annyiért jó deal, Desir 5.5-et kereshet a Jetsnél (szintén ösztönzőkkel). A safety és a corner edzőnk is ismeri (előbbi D coordinator volt Rhodes 1.évében, utóbbi meg secondary coach volt 3 évig). Ők jókat mondtak róla, lehet ezért jött inkább ő, és nem maradt Desir (+ Rhodes a Vikesnál egy másik systemben volt szar, Desir nálunk. igaz sérülten).
Hiányozni fog Desir ha lehet ilyet írni, hasonlóan mint mások, ő is nálunk talált magára és hozta a legjobb formáját, ezért picit a szívemhez is nőtt. Remélem jó lesz a Jetsben.
több mint 4 éve
deleted account
1 758
Ja hogy te néha komolyan gondolod amit leírsz? jó hogy szóltál, azt hittem te vagy a beépített humor rész, de akkor ezután másképp olvaslak 🤣 | Sorry, I had to take it 😉 |"A mester megint alkotott." Hol a kritika a részemről? Csak a tényeket közöltem. 😊 Miért feltételezed, hogy rossz szándékokkal értekeztem Irsayról? Netán mert magadból indultál ki? Ejnye-bejnye. 😊Látom a mester megint alkotott.He?
twitter.com/MarkSchofield/status/1243641469568778244
iktriad
Sok-sok eve megszallott gitargyujto, es tud is veluk banni. Oke, hogy poenkodsz a Nagymesteren, csak hat ez nem talalt. 😕
Stez
iktriad
Szerkesztette: deleted account
több mint 4 éve
Mert nem birod elviselni, hogy Brissett a Colts iranyitoja, mig nektek csak szarok jutnak."A mester megint alkotott." Hol a kritika a részemről? Csak a tényeket közöltem. 😊 Miért feltételezed, hogy rossz szándékokkal értekeztem Irsayról? Netán mert magadból indultál ki? Ejnye-bejnye. 😊Látom a mester megint alkotott.He?
iktriad
Sok-sok eve megszallott gitargyujto, es tud is veluk banni. Oke, hogy poenkodsz a Nagymesteren, csak hat ez nem talalt. 😕
Stez
iktriad
több mint 4 éve
"A mester megint alkotott." Hol a kritika a részemről? Csak a tényeket közöltem. 😊 Miért feltételezed, hogy rossz szándékokkal értekeztem Irsayról? Netán mert magadból indultál ki? Ejnye-bejnye. 😊Látom a mester megint alkotott.He?
iktriad
Stez
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Látom a mester megint alkotott.He?
iktriad
több mint 4 éve
Látom a mester megint alkotott.twitter.com/MarkSchofield/status/1243641469568778244
több mint 4 éve
Nem rossz ez a Rhodes igazolás, ha nem fizettük túl. Amit nem hiszek. Idén a CB felhozatal nekem olyan volt, mint a WR, hogy 1-2 játékos kivételével a többi nekem nem ért annyit, amennyit kapott (ergó nekünk is fizetnünk kellett volna, ha megyünk érte). Az elkapóknál kb. Sanders volt egyedül, aki ár/értékben tetszett volna, a cornereknél meg Chris Harris, illetve miután kirakta a Falcons, Trufant. De egyik se az a típus akit mi igazán keresünk. Rhodes-al annyit elértünk, hogy nem KELL CB-t húzni, most már 4 év alatt harmadszor, korán. Ami, tekintve, hogy idén első körünk sincs, nem baj. Sőt jó.Geatherst visszaigazolhatnánk, hogy a safety se legyen muszáj-draftposzt. Bár ha tényleg Berry-re megyünk, akkor jöjjön ő (ha tud).
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
A Rhodes igazolasrol nekem az volt az elso gondolatom, hogy akkor iden (ha lesz szezon) meg tobb emberezes lesz a defben. Rhodes pressben volt mindig is jo, Zimmer meg tavalyelott egyre tobb zonet meg man-zonet hivott, tavaly meg atallt erosen a cover4re, ahol a CB-k off-ban allnak fel es a palya szeleit vedik mely utvonalak ellen.
Nalunk Ya-Sin is pressben a legjobb, nem lepne meg ha draftolnank is vmi projekt press CB-t a hatso korokben, de idenre jo is lehet Rhodes.
Kozben erkezett Sheldon Day is, Bucknert ismeri, o is a Friscoban volt tavaly, eddigi 4 eveben rotacios belso falember volt. Ugy latszik Ballardek nincsenek elajulva az idei DL classtol
több mint 4 éve
deleted account
1 758
Prankmaster in action again 😉www.youtube.com/watch?time_continue=139&v=19yUO1Vgqac
több mint 4 éve
Nem kell kivagni, 1 eves szerzodest kapott. Desir mas volt, o 27 evesen kerult ide fillerekert, es o amugy beverekedte magat a kezdobe. Mivel o jelentektelen igazolaskent jott, senki sem huzta a szajat. Rhodes mindjart 30. Mivel rovid szerzodes, ezert nem gond szerintem, de az fix, hogy a csavo ket eve annyira rossz, hogy nagyot kell javulnia.Ezzel az igazolassal mi kb csak nyerhetunk, de rovid tavon. Hosszu tavon o ra epiteni nem nagyon lehet, az is biztos. Max ha Afrikabol szerez uj papirokat, es betolja, hogy amugy o meg csak 26 eves.