Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 4 éve
Ha annyi ötezrest kapnék,ahányszor látni fogom Riverst a tök üres zsebből kimozogva szabadon szaladgálni, nagyon kevés ötezres jutna nekem. 😊Pedig ezentúl ebből a pozícióból fog jobbra is dobálni 😀
Tony Adams
| Mahomes, who!? |
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Ha annyi ötezrest kapnék,ahányszor látni fogom Riverst a tök üres zsebből kimozogva szabadon szaladgálni, nagyon kevés ötezres jutna nekem. 😊
több mint 4 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Igy van. Es egyebkent amit irtam tegnap a drafttal kapcsolatban, most irjak, hogy az NFL-GM-ek mar nagyban futkaroznak Goodellhez, hogy halasztani kell a draftot. Nyilvan ez a madar erolkodik, hogy idoben legyen, de biztosra veszem, hogy nem fogja sokaig eroltetni, mert rajon, hogy semmi ertelme. A draftot halasztjak, az meg beinditja a szep lancreakciot. Es ugye egyelore egyenlielg edzenek a jatekosok, meg hetekig nem is nyithatjak ki az edzokozpontokat a csapatok, illetve amugy ezt biztos meg fogjak hosszabbitani. Kesobb lesz a draft, kesobb kezdenek el hetekkel, honapokkal edzeni csapatszinten a jatekosok, TC is kesobb lesz, OTA szerintem fullosan storno, az eloszezon is fullosan storno, es meg mindig ugy gondolom, hogy mar annak is orulhetunk, ha csonka alapszakasz lesz, nem hogy mind a 16 meccs...
Nagy robbanas lesz itt. EZ a veteranoknak lesz kicsit bibisebb, mert peldaul a 97 eves Bradynek nem biztos, hogy jot tesz, ha kevesebbet tud jatszani, amikor mar igy is a kioregedes hataran van, de Rivers eseteben is azert felvethet majd kerdeseket, ssiman lehet, hogy 39 eves lesz mar, amikor eloszor palyara lep tetmeccsen Colts-mezben.
Kivancsi leszek. De abban teljesen biztos vagyok, hogy nagyon meg keverni az NFL paklijat ez a virus. Az NFL-et is.
több mint 4 éve
the12thman
70
Funchess PackersJó, az jogos, hogy osztrákokhoz hasonlítani dolgokat necces, kevés fegyelmezettebb nemzet van a világon, ha van egyáltalán, US esélyes, hogy szarabb lesz, ez mondjuk várható...Szep dolog tervezni, mas dolog el is jutni odaig. Esetunkben ez baromira nem lesz ennyire egyszeru, de majd meglatjuk. Kivanom, hogy legyen igazad es akarcsak juliusra mar lecsengjen az egesz.Gyors off : osztrákok húsvét után már tervezik elengedni a karantént, szóval szvsz ez a nagyobb a füstje mint a lángja dolog, nem lesz ez szeptemberig elhúzódó dolog, plusz ha már csak a kínai trendet nézem (ahol csirkével laknak egy lakásban, ergo higiénia erősen a mínusz vége a skálának) akkor sem látom, hogy ez most még hosszú hónapokig elhúzódna. Max azt tudom elképzelni, mint a 2011-es szezont, amikor a CBA miatt feles offseason volt.Pedig szerintem elkezdhetsz szamolni azzal, hogy az ideny legjobb esetben is csonka lesz. En mar hetek ota biztos vagyok benne. Kint meg be sem indult az egesz szar, es sokkal nagyobbat fog robbani, mint olaszban vagy spanyolban, a tobb ember es a fegyelmezetlenseg miatt. Jobban el is fog huzodni sajnos.Miért esne ki egy szezon járvány miatt? Lemaradtam valamiről? Még az idei NBA playoff is tervben van...vagy te már tudsz valamit a COVID-20-ról is? 😀Persze, hogy van benne racio. Ballard agya ket ev utan eldurrant, kivagdos mindenkit, gigapenzt ad, elpasszol egy top 15os picket.A járvány miatt eleve kiesik egy szezon, szóval Luck akár gondolhatja is úgy, hogy majd ha lecseng, akkor megpróbálja. Abban azért kételkedem, hogy két év kihagyással hol fog tartani forma tekintetében, de elméletileg lehetséges...
Mindezt ket hettel azutan, hogy a fel Colts-vezetoseg Luckkal vacsikazott. Rivers meg egyeves szerzodest kapott.
Boven akadnak osszefuggesek, es noha siman lehet, hogy tok veletlen az egesz, engem az sem lepne meg, ha itt a hatterben Luck tenyleg elbizonytalanodott volna olyan szinten, ami alapjan Ballard tudja, hogy lesz o meg aktiv jatekos.
Meglatjuk jovore. Addig is elvezzuk az idenyt, remeljuk, hogy megtartjak teljesen, es Rivers is rendben lesz.
Stez
Fast Willie
coltman
Amerika nyara kb ra fog menni, ne vard, hogy lesznek e mellett TC-k sot, eloszezont se nagyon varj szerintem, ha csak abba kerulne az NFL-nek az ideny, boven meguszna. De nem annyiba fog. En ugy gondolom, nem marad el a szezon teljesen, de szinte biztosan nem fog elindulni szeptemberben, nem lesz eleg ido felkeszulni ra.
Az, hogy az NBA-t tervezik, semmit sem jelent. Europaban is aprilisig halasztottak elso korben a bajnoksagokat, a spanyolok viszont mar tegnap bejelentettek, hogy ez storno, az NBA is aprilis veget jelolt meg folytataskent, de abban ezer szazalekig biztos vagyok, hogy ez a terv is megy hamarosan a kukaba. Tobb honapig el fog tartani ez a cirkusz, szerintem mar annak is orulhetnenek, ha julius kornyeken be tudnak fejezni az NBA-idenyuket.
Egyebkent egyelore a draftot is eroltetik nezok nelkul, de van egy sanda gyanum, hogy azt is elhalasztjak hamarosan.
De ez itt off.
Stez
coltman
Stez
Amúgy így pont eszembe jutott, hogy lehet tényleg azért nem teper Ballard WR után, mert drafton simán első kettő húzás az lesz, és azért vannak második-harmadik körös WR-ek minden évben, akik komoly impactokat hoznak már első évben is, idén meg egyik legmélyebb draftot várják ezen a poszton. Bár az továbbra is fura, hogy Funchessről semmi hír, hogy legalább valami lenne, hogy visszahozzuk, ami fura tekintve, hogy játszott egy negyedet 10M-s szerződéssel, ergo jónak látták, most meg mintha már nem lenne jó. És Sanders-re se mozdultunk rá, legalábbis minimális hír se volt róla, hogy bármit is akartunk volna tőle.
Ez így nekem egyelőre teljes homály, lévén, hogy eddig mindig amit mondott, hogy focus, ott történtek komoly lépések, de ebből még semmit nem látni...
coltman
több mint 4 éve
Brotesz
123
Gyors off : osztrákok húsvét után már tervezik elengedni a karantént, szóval szvsz ez a nagyobb a füstje mint a lángja dolog, nem lesz ez szeptemberig elhúzódó dolog, plusz ha már csak a kínai trendet nézem (ahol csirkével laknak egy lakásban, ergo higiénia erősen a mínusz vége a skálának) akkor sem látom, hogy ez most még hosszú hónapokig elhúzódna. Max azt tudom elképzelni, mint a 2011-es szezont, amikor a CBA miatt feles offseason volt.Off: Nem tervezik elengedni, csak amennyiben husvet utanig sikerul ezen a szinten tartani/csokkenteni a fertozesek szamat, akkor elgondolkodnak, azon, hogy a jelenlegi szigoritasokon enyhitsenek valamivel. De erre keves az esely. Nekunk a ket hetes leallast a mai napon toltak ki meg minimum 20 nappal, es azt mondjak varhatoan meg minimum ennyivel meg lesz toldva a vegen. Egyebkent Koreaban, ahol tenyleg szigoruan betartottak mindent a lakosok. ( Kint elo rokon beszamoloja alapjan volt akit kidobtak az uzletbol mert bement maszk nelkul, holott eloiras volt, hogy kotelezo a viselese) most kezdenek igy harom honap utan arrol beszelni, hogy talan lassan ujra nyitjak az iskolakat.
coltman
több mint 4 éve
deleted account
1 758
Jó, az jogos, hogy osztrákokhoz hasonlítani dolgokat necces, kevés fegyelmezettebb nemzet van a világon, ha van egyáltalán, US esélyes, hogy szarabb lesz, ez mondjuk várható...Szep dolog tervezni, mas dolog el is jutni odaig. Esetunkben ez baromira nem lesz ennyire egyszeru, de majd meglatjuk. Kivanom, hogy legyen igazad es akarcsak juliusra mar lecsengjen az egesz.Gyors off : osztrákok húsvét után már tervezik elengedni a karantént, szóval szvsz ez a nagyobb a füstje mint a lángja dolog, nem lesz ez szeptemberig elhúzódó dolog, plusz ha már csak a kínai trendet nézem (ahol csirkével laknak egy lakásban, ergo higiénia erősen a mínusz vége a skálának) akkor sem látom, hogy ez most még hosszú hónapokig elhúzódna. Max azt tudom elképzelni, mint a 2011-es szezont, amikor a CBA miatt feles offseason volt.Pedig szerintem elkezdhetsz szamolni azzal, hogy az ideny legjobb esetben is csonka lesz. En mar hetek ota biztos vagyok benne. Kint meg be sem indult az egesz szar, es sokkal nagyobbat fog robbani, mint olaszban vagy spanyolban, a tobb ember es a fegyelmezetlenseg miatt. Jobban el is fog huzodni sajnos.Miért esne ki egy szezon járvány miatt? Lemaradtam valamiről? Még az idei NBA playoff is tervben van...vagy te már tudsz valamit a COVID-20-ról is? 😀Persze, hogy van benne racio. Ballard agya ket ev utan eldurrant, kivagdos mindenkit, gigapenzt ad, elpasszol egy top 15os picket.A járvány miatt eleve kiesik egy szezon, szóval Luck akár gondolhatja is úgy, hogy majd ha lecseng, akkor megpróbálja. Abban azért kételkedem, hogy két év kihagyással hol fog tartani forma tekintetében, de elméletileg lehetséges...
Mindezt ket hettel azutan, hogy a fel Colts-vezetoseg Luckkal vacsikazott. Rivers meg egyeves szerzodest kapott.
Boven akadnak osszefuggesek, es noha siman lehet, hogy tok veletlen az egesz, engem az sem lepne meg, ha itt a hatterben Luck tenyleg elbizonytalanodott volna olyan szinten, ami alapjan Ballard tudja, hogy lesz o meg aktiv jatekos.
Meglatjuk jovore. Addig is elvezzuk az idenyt, remeljuk, hogy megtartjak teljesen, es Rivers is rendben lesz.
Stez
Fast Willie
coltman
Amerika nyara kb ra fog menni, ne vard, hogy lesznek e mellett TC-k sot, eloszezont se nagyon varj szerintem, ha csak abba kerulne az NFL-nek az ideny, boven meguszna. De nem annyiba fog. En ugy gondolom, nem marad el a szezon teljesen, de szinte biztosan nem fog elindulni szeptemberben, nem lesz eleg ido felkeszulni ra.
Az, hogy az NBA-t tervezik, semmit sem jelent. Europaban is aprilisig halasztottak elso korben a bajnoksagokat, a spanyolok viszont mar tegnap bejelentettek, hogy ez storno, az NBA is aprilis veget jelolt meg folytataskent, de abban ezer szazalekig biztos vagyok, hogy ez a terv is megy hamarosan a kukaba. Tobb honapig el fog tartani ez a cirkusz, szerintem mar annak is orulhetnenek, ha julius kornyeken be tudnak fejezni az NBA-idenyuket.
Egyebkent egyelore a draftot is eroltetik nezok nelkul, de van egy sanda gyanum, hogy azt is elhalasztjak hamarosan.
De ez itt off.
Stez
coltman
Stez
Amúgy így pont eszembe jutott, hogy lehet tényleg azért nem teper Ballard WR után, mert drafton simán első kettő húzás az lesz, és azért vannak második-harmadik körös WR-ek minden évben, akik komoly impactokat hoznak már első évben is, idén meg egyik legmélyebb draftot várják ezen a poszton. Bár az továbbra is fura, hogy Funchessről semmi hír, hogy legalább valami lenne, hogy visszahozzuk, ami fura tekintve, hogy játszott egy negyedet 10M-s szerződéssel, ergo jónak látták, most meg mintha már nem lenne jó. És Sanders-re se mozdultunk rá, legalábbis minimális hír se volt róla, hogy bármit is akartunk volna tőle.
Ez így nekem egyelőre teljes homály, lévén, hogy eddig mindig amit mondott, hogy focus, ott történtek komoly lépések, de ebből még semmit nem látni...
több mint 4 éve
Szep dolog tervezni, mas dolog el is jutni odaig. Esetunkben ez baromira nem lesz ennyire egyszeru, de majd meglatjuk. Kivanom, hogy legyen igazad es akarcsak juliusra mar lecsengjen az egesz.Gyors off : osztrákok húsvét után már tervezik elengedni a karantént, szóval szvsz ez a nagyobb a füstje mint a lángja dolog, nem lesz ez szeptemberig elhúzódó dolog, plusz ha már csak a kínai trendet nézem (ahol csirkével laknak egy lakásban, ergo higiénia erősen a mínusz vége a skálának) akkor sem látom, hogy ez most még hosszú hónapokig elhúzódna. Max azt tudom elképzelni, mint a 2011-es szezont, amikor a CBA miatt feles offseason volt.Pedig szerintem elkezdhetsz szamolni azzal, hogy az ideny legjobb esetben is csonka lesz. En mar hetek ota biztos vagyok benne. Kint meg be sem indult az egesz szar, es sokkal nagyobbat fog robbani, mint olaszban vagy spanyolban, a tobb ember es a fegyelmezetlenseg miatt. Jobban el is fog huzodni sajnos.Miért esne ki egy szezon járvány miatt? Lemaradtam valamiről? Még az idei NBA playoff is tervben van...vagy te már tudsz valamit a COVID-20-ról is? 😀Persze, hogy van benne racio. Ballard agya ket ev utan eldurrant, kivagdos mindenkit, gigapenzt ad, elpasszol egy top 15os picket.A járvány miatt eleve kiesik egy szezon, szóval Luck akár gondolhatja is úgy, hogy majd ha lecseng, akkor megpróbálja. Abban azért kételkedem, hogy két év kihagyással hol fog tartani forma tekintetében, de elméletileg lehetséges...
Stez
Fast Willie
coltman
De ez itt off.
Stez
coltman
több mint 4 éve
Willie Parker
15 387
Nézz bele a Saints topikba: Louisiana kormányzója szükségállapotot kért, mert kezd összeomlani az eü-i ellátórendszer. A kezdeti trend USA-ban rosszabb, mint OlaszországGyors off : osztrákok húsvét után már tervezik elengedni a karantént, szóval szvsz ez a nagyobb a füstje mint a lángja dolog, nem lesz ez szeptemberig elhúzódó dolog, plusz ha már csak a kínai trendet nézem (ahol csirkével laknak egy lakásban, ergo higiénia erősen a mínusz vége a skálának) akkor sem látom, hogy ez most még hosszú hónapokig elhúzódna. Max azt tudom elképzelni, mint a 2011-es szezont, amikor a CBA miatt feles offseason volt.Pedig szerintem elkezdhetsz szamolni azzal, hogy az ideny legjobb esetben is csonka lesz. En mar hetek ota biztos vagyok benne. Kint meg be sem indult az egesz szar, es sokkal nagyobbat fog robbani, mint olaszban vagy spanyolban, a tobb ember es a fegyelmezetlenseg miatt. Jobban el is fog huzodni sajnos.Miért esne ki egy szezon járvány miatt? Lemaradtam valamiről? Még az idei NBA playoff is tervben van...vagy te már tudsz valamit a COVID-20-ról is? 😀Persze, hogy van benne racio. Ballard agya ket ev utan eldurrant, kivagdos mindenkit, gigapenzt ad, elpasszol egy top 15os picket.A járvány miatt eleve kiesik egy szezon, szóval Luck akár gondolhatja is úgy, hogy majd ha lecseng, akkor megpróbálja. Abban azért kételkedem, hogy két év kihagyással hol fog tartani forma tekintetében, de elméletileg lehetséges...
Stez
Fast Willie
coltman
De ez itt off.
Stez
coltman
több mint 4 éve
deleted account
1 758
Gyors off : osztrákok húsvét után már tervezik elengedni a karantént, szóval szvsz ez a nagyobb a füstje mint a lángja dolog, nem lesz ez szeptemberig elhúzódó dolog, plusz ha már csak a kínai trendet nézem (ahol csirkével laknak egy lakásban, ergo higiénia erősen a mínusz vége a skálának) akkor sem látom, hogy ez most még hosszú hónapokig elhúzódna. Max azt tudom elképzelni, mint a 2011-es szezont, amikor a CBA miatt feles offseason volt.Pedig szerintem elkezdhetsz szamolni azzal, hogy az ideny legjobb esetben is csonka lesz. En mar hetek ota biztos vagyok benne. Kint meg be sem indult az egesz szar, es sokkal nagyobbat fog robbani, mint olaszban vagy spanyolban, a tobb ember es a fegyelmezetlenseg miatt. Jobban el is fog huzodni sajnos.Miért esne ki egy szezon járvány miatt? Lemaradtam valamiről? Még az idei NBA playoff is tervben van...vagy te már tudsz valamit a COVID-20-ról is? 😀Persze, hogy van benne racio. Ballard agya ket ev utan eldurrant, kivagdos mindenkit, gigapenzt ad, elpasszol egy top 15os picket.A járvány miatt eleve kiesik egy szezon, szóval Luck akár gondolhatja is úgy, hogy majd ha lecseng, akkor megpróbálja. Abban azért kételkedem, hogy két év kihagyással hol fog tartani forma tekintetében, de elméletileg lehetséges...
Stez
Fast Willie
coltman
De ez itt off.
Stez
több mint 4 éve
Pedig szerintem elkezdhetsz szamolni azzal, hogy az ideny legjobb esetben is csonka lesz. En mar hetek ota biztos vagyok benne. Kint meg be sem indult az egesz szar, es sokkal nagyobbat fog robbani, mint olaszban vagy spanyolban, a tobb ember es a fegyelmezetlenseg miatt. Jobban el is fog huzodni sajnos.Miért esne ki egy szezon járvány miatt? Lemaradtam valamiről? Még az idei NBA playoff is tervben van...vagy te már tudsz valamit a COVID-20-ról is? 😀Persze, hogy van benne racio. Ballard agya ket ev utan eldurrant, kivagdos mindenkit, gigapenzt ad, elpasszol egy top 15os picket.A járvány miatt eleve kiesik egy szezon, szóval Luck akár gondolhatja is úgy, hogy majd ha lecseng, akkor megpróbálja. Abban azért kételkedem, hogy két év kihagyással hol fog tartani forma tekintetében, de elméletileg lehetséges...
Stez
Fast Willie
coltman
De ez itt off.
több mint 4 éve
deleted account
1 758
Miért esne ki egy szezon járvány miatt? Lemaradtam valamiről? Még az idei NBA playoff is tervben van...vagy te már tudsz valamit a COVID-20-ról is? 😀Persze, hogy van benne racio. Ballard agya ket ev utan eldurrant, kivagdos mindenkit, gigapenzt ad, elpasszol egy top 15os picket.A járvány miatt eleve kiesik egy szezon, szóval Luck akár gondolhatja is úgy, hogy majd ha lecseng, akkor megpróbálja. Abban azért kételkedem, hogy két év kihagyással hol fog tartani forma tekintetében, de elméletileg lehetséges...
Stez
Fast Willie
több mint 4 éve
Willie Parker
15 387
Persze, hogy van benne racio. Ballard agya ket ev utan eldurrant, kivagdos mindenkit, gigapenzt ad, elpasszol egy top 15os picket.A járvány miatt eleve kiesik egy szezon, szóval Luck akár gondolhatja is úgy, hogy majd ha lecseng, akkor megpróbálja. Abban azért kételkedem, hogy két év kihagyással hol fog tartani forma tekintetében, de elméletileg lehetséges...
Stez
több mint 4 éve
Persze, hogy van benne racio. Ballard agya ket ev utan eldurrant, kivagdos mindenkit, gigapenzt ad, elpasszol egy top 15os picket.Mindezt ket hettel azutan, hogy a fel Colts-vezetoseg Luckkal vacsikazott. Rivers meg egyeves szerzodest kapott.
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Vagy pedig a nehany hettel ezelotti Irsay, Reich, Luck vacsikanal elhangzott valami, Ballard ezert most nem is huz iranyitot, mindenki felhaborodva hoborog majd, hogy mennyire nem foglalkozott a jovovel, aztan jovore mar ismet Luck lesz a Colts iranyitoja.A legszebb hollywoodi forgatokonyv, amit valaha olvastam. Ettol fuggetlenul lehet benne nemi racio. Engem speciel nagyon meglepett, hogy elcsereltuk az elso kort, majd utana egy evre irt ala Rivers. Ha nem huzunk iden QB-t, Rivers meg a PO-ba viszi a csapatot, akkor eleg necces lesz a QB huzas megint, es valoszinuleg marasztaljuk meg egy evre. Nyilvan hatso korbol is lehet iranyitot talalni,de... Mindenesetre kivancsian varom, hogy hova fog kilyukadni ez az egesz.
Lesznek itt meg meglepik a kovetkezo egy-masfel evben.
Stez
több mint 4 éve
A próféta szóljon belőled!!Vagy pedig a nehany hettel ezelotti Irsay, Reich, Luck vacsikanal elhangzott valami, Ballard ezert most nem is huz iranyitot, mindenki felhaborodva hoborog majd, hogy mennyire nem foglalkozott a jovovel, aztan jovore mar ismet Luck lesz a Colts iranyitoja.twitter.com/KBowen1070/status/1242068983802667008Kérdés itt min van a hangsúly, Philip Riversen, vagy a shorter deal-en. Mert ha utóbbin, akkor vsz vagy idén lesz QB húzás, vagy Ballard már előre készül a jövő évre, tud valami backstage infót, kit lehet majd elhozni 😉
peterk2005
coltman
Stez
több mint 4 éve
Vagy pedig a nehany hettel ezelotti Irsay, Reich, Luck vacsikanal elhangzott valami, Ballard ezert most nem is huz iranyitot, mindenki felhaborodva hoborog majd, hogy mennyire nem foglalkozott a jovovel, aztan jovore mar ismet Luck lesz a Colts iranyitoja.twitter.com/KBowen1070/status/1242068983802667008Kérdés itt min van a hangsúly, Philip Riversen, vagy a shorter deal-en. Mert ha utóbbin, akkor vsz vagy idén lesz QB húzás, vagy Ballard már előre készül a jövő évre, tud valami backstage infót, kit lehet majd elhozni 😉
peterk2005
coltman
több mint 4 éve
deleted account
1 758
twitter.com/KBowen1070/status/1242068983802667008Kérdés itt min van a hangsúly, Philip Riversen, vagy a shorter deal-en. Mert ha utóbbin, akkor vsz vagy idén lesz QB húzás, vagy Ballard már előre készül a jövő évre, tud valami backstage infót, kit lehet majd elhozni 😉
peterk2005
több mint 4 éve
twitter.com/KBowen1070/status/1242068983802667008
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Baba Yaga
832
Nagy a csönd egyébként WR téren. Ez a rész nagyon érdekel, hogy lesz megoldva, mert gondolom azért Rivers sem írt volna ide alá, ha Pascal meg Rogers-nek dobáljon, ergo van valami terv, de jó lenne már tudni, hogy mi.Gondolom draftról jön majd valaki, vagy valakik. Engem inkább az aggaszt hogy van egy csomó lyuk a keretben. OK hogy van Buckner, de mi lesz Shearddel? Banogu és Turay inkább speed rusher, futás ellen annyira nem voltak jók. Mondjuk Lewis nálunk pont DE-ként villogott, de valaki így is úgy kelleni fog a védőfalba, legyen az tackle vagy end. A csere támadófalembereink gyakorlatilag elfogytak, pedig volt egy pár használható ember. Good, Boehm, Adrews, Haeg. Ehhez képest maradt Clark aki botrányosan gyenge volt ha játszott.
coltman
Tight end-ből van kemény kettő, safety poszt is elég vékony, és elment az egyik kezdő corner. Lesz még itt tennivaló bőven.
több mint 4 éve
deleted account
1 758
Nagy a csönd egyébként WR téren. Ez a rész nagyon érdekel, hogy lesz megoldva, mert gondolom azért Rivers sem írt volna ide alá, ha Pascal meg Rogers-nek dobáljon, ergo van valami terv, de jó lenne már tudni, hogy mi.
több mint 4 éve
deleted account
1 758
Akkor májusban megy Brissett is vissza gariba? 😀Hoyert visszaigazolta a Pats.🤣🤣Belichick nem hulye. Jo szolgalatot tesz majd az uj kube mellett.
Bence94
Stez
több mint 4 éve
Hoyert visszaigazolta a Pats.🤣🤣Belichick nem hulye. Jo szolgalatot tesz majd az uj kube mellett.
Bence94
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Hoyert visszaigazolta a Pats.🤣🤣