Indianapolis Colts
Ami legjobban felk... most már, hogy látszik, nem tudásban, fejben vagyunk szarok. Az az első két handoff Harrisnek az olyan minőség volt, hogy még a Ravens D is leállt csodálni, és meg is lett belőle a yard. Majd jött a fumble, és mintha Reich papa elvesztette volna a playbook legalább felét. Az meg számomra WTF, hogy 2.5 negyeden keresztül egy nyamvadt pontot nem tudunk összeszedni, sőt, yardot is alig. Eredmény, no pont, D meg elfáradt/közömbös lett a végére, néha már 1-1 játékos csak kocogott a pályán (amit btw megértek, bármennyire is csapatszellem, azért szerintem kezd egyeseket irritálni a 25M-es QB minősége).coltmanNem értek egyet, szerintem Reich kva jól hívott tegnap, tökéletes off playhívást rakott össze. Egyszerűen nem tudtuk megoldani. Nézd vissza azt a 4. és valahányas hívást, amit Burton-re hívott. Burton üresen volt, besétált volna TD-ra, ha a blokk nem engedi át blokkolatlanul a védőt úgy, hogy addigra odaérjen, hogy Rivers megfordul. Külön bosszantó, hogy max protectionban is eltontottuk, mert 6 falembert is felküldtünk (Pinter is a pályán volt). Ezek nem edzői hibák, a pályán nem tudjuk sajnos végrehajtani. És nem az első ilyen, a blokkolásunk idén sokat esett vissza a korábbihoz képest. Nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy az OL edző csere mégse volt olyan jó ötlet....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
És ebben az a poén, hogy ha idén futunk egy jó kis 9-7-et, akkor draftolni nagyon nem tudunk magason, Eberflusnak búcsut intünk (tuti valaki lenyúlja HC-nek), ergo jövőre D se fogja ezt hozni, amit idén, szóval simán benne tudunk hosszú évekre ragadni a mocsaras középmezőnyben. Ezt kb csak egy új QB-val lehet megoldani, Murray, Tua, Wilson, Jackson, Mahomes, stb...És őket csak ma láttam, akik sokkal veszélyesebbek voltak, mint Rivers.
De azért, hogy pozitív is legyen, az elkapógárda egyre jobban tetszik, tényleg van mélység, tény hogy nincs klasszikus #1 WR, de ha egy normális QB-nk lesz majd végre, akkor abszolút jó dolog, hogy ennyire lehet distributiont csinálni, és nem az van, hogy ha 1-2 kiesik, akkor - lásd előző évek - kb meglőttek, és cseszhetjük az egészet.
És bár semmi nem múlott rajta, de azért az az INT overturn - az azért eléggé pislogós volt részemről, hogy ha az WR, akkor tuti incompletenek hagyják, itt meg megadták INT-nek.
Nyilván a playoff😊. Egyébként az meg is lehet ha a többi csapat segít nekünk,de ott kizúgúnk a wild card körben. De amúgy Reichék eldönthetik hogy mik a céljaik, de attól még nem nyernek meg minden meccset. Kizárt hogy 5-3 után nekiálljanak tankolni. Ha tankolni akartak volna akkor berakják Brissettet és nem igazolják le Riverst. Egyébként nagyjából tényleg egál körüli mérleg lesz, de hát ez van. Túl jó a csapat egy korai draftcetilhez, de egy playoff runhoz kevés. Nem vagyunk ezzel egyedül.A védelem korrekt volt, a támadó sor 1 félidőig szintén, aztán elfogytunk. A Ravens jobb csapat. De ma nem volt annyival jobb, amennyivel gondoltam volna. Ezt részben mi rontottuk el, nem nekik kellett kikaparni úgy, hogy mi nem adtunk semmit ingyen.Mérges vagyok, ez egy simán hozható meccs volt. Abban egyetértek, hogy a Ravens előrébb van, mint mi, de ma saját magunkat vertük meg. Reich hívásai is wtf-ok voltak... Mélyen a negyedik negyedben, 4. és inches-nél passzoltatni akarjuk Riverst.. Nem tudom, hogy mik a céljaink az idei szezonnal, de el kéne dönteni, mert a masterpiece hiányzik a csapatból. Egy 7-9, 8-8 kibaszott disaster lenne nekünk...
Csütörtökön Titans. Idegenben ismét. Emiatt vagyok a legidegesebb, Irsay papa tessék mán a zöld asztalnál is segíteni a csapatot.
peterk2005
Bence94
A védelem korrekt volt, a támadó sor 1 félidőig szintén, aztán elfogytunk. A Ravens jobb csapat. De ma nem volt annyival jobb, amennyivel gondoltam volna. Ezt részben mi rontottuk el, nem nekik kellett kikaparni úgy, hogy mi nem adtunk semmit ingyen.Mérges vagyok, ez egy simán hozható meccs volt. Abban egyetértek, hogy a Ravens előrébb van, mint mi, de ma saját magunkat vertük meg. Reich hívásai is wtf-ok voltak... Mélyen a negyedik negyedben, 4. és inches-nél passzoltatni akarjuk Riverst.. Nem tudom, hogy mik a céljaink az idei szezonnal, de el kéne dönteni, mert a masterpiece hiányzik a csapatból. Egy 7-9, 8-8 kibaszott disaster lenne nekünk...
Csütörtökön Titans. Idegenben ismét. Emiatt vagyok a legidegesebb, Irsay papa tessék mán a zöld asztalnál is segíteni a csapatot.
peterk2005

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
A film A nyomorultak volt...

News on the injury front for the Colts—
— Zak Keefer (@zkeefer) November 6, 2020
TY Hilton is doubtful for Sunday's game vs. Baltimore, and Ashton Dulin has been ruled out.
So, that means speedy DE Kemoko Turay could make his season debut.

— Indianapolis Colts (@Colts) November 5, 2020
Bocsi hogy beleszólok de itt senki nem húzza le a Titanst, plána nem utálja. Szerintem ebben dívizióban a legbékésebb a hangulat a csapatok szurkolói között 😊.Jó pozitív véleményt olvasni. 😊
Nyilván jó csapat a Titans, csak vannak kérdőjelek a védelemmel kapcsolatban. Vannak olyan meccsek (mint a Bengals elleni) ahol ezt az offense épp nem tudja ellensúlyozni, és akkor baj van. Ettől függetlenül szerintem a rájátszásban a Titans tovább menetelhet ( pl. el nem tudom képzelni hogy a Heinzfield-en ilyen meccset játszunk), de pár baki azért becsúszhat az alapszakaszban.
Baba Yaga
A védelemben el is indult a rendrakás, bár ez nem tudom, mennyit segít rajtunk. Viszont ha nem tudunk javulni, akkor nem hinném, hogy sokra megyünk a PO-ban. De még odáig is el kell jutni... Elég kaotikus szezon ez eddig, és ki tudja mit hoz még.
Music City Miracle
Nem blitzeltek es nincs is ra szukseg. Nem szabad agresszivnek sem lenni. Fegyelmezetseg a gyoztes jelszo. De kezdesnek a futast kell fogni, de az sincs a tavalyi szinten kozel semNem láttam idén sok Colts meccset, de az olvasottak alapján Rivers nem nagyon tud 20+ yard fölé dobni.Willie ParkerNem elsősorban a karjával van gond. Ha már nem is tart ott, ahol 3-4 éve, azért el tudja dobni még 40+ yardra is korrekten ha kell. A nagyobbik baja inkább az, hogy időnként megmagyarázhatatlan dolgot vállal be, és dob egy hülye picket .... a legrosszabb időpillanatban.
Ebben az esetben nézzétek a Steelers@Ravens első félidejét, mert a Baltimore sztem ellenetek is megszállja a LOS-t (S és NCB is közel állt a falhoz) és minden DB pressből fog dolgozni, 3 cm-re a WR-től, amivel megölték a gyors passzokat.Nekünk a Ravens évekig elég jó matchup volt Flaccoval, de ez a Lamarros szerintem kifejezetten rossz. Remélem nem lesz igazam, de nem várok sokat a vasárnapi meccstől. Nektek stílusban sokkal jobban passzoló a defense-etek ehhez a Ravenshez, a rengeteg blitz-el, agresszív, arcba mászós védekezéssel. Egy picit nyitva hagyom a kérdőjelet, mert a front4-ünk és az LB sorunk nekünk is meg lenne egy hasonló védekezéshez. Csak azt nem tudom, hogy Eberflus mennyire hajlandó ekkorát lépni. Egy dolog miatt nem zárom ki a dolgot: tavaly, a Chiefs ellen kb. cseresorral voltunk kénytelenek kiállni, és tök váratlanul ezt csináltuk. Az egyik legtöbbet zónázó védelmünket felküldte, és Mahomes ellen végig embereztük és szétblitzeltük a meccset. És bejött, bár ehhez kellett az is, hogy Mahomes nem volt teljesen egészséges, és Hill se játszott. Ettől függetlenül váratlanul jó döntés volt. De ezzel együtt is a Ravenst gondolom - elég simán - esélyesnek. Cáfoljanak rám a srácok. 😊
A második félidőben ezt mi sok-sok bunch és stack formationnel oldottuk meg, ahol az egyik WR/TE blokkolt a másiknak, illetve BigBen sokkal tovább tartotta a labdát (a fal elég jól passzblokkolt), sokszor megvezette a safety-ket szemmel/pump fake-kel. Nyomtuk a screeneket és az underneath-et a TE-ek vitték, így jobban széthúztuk őket.
Lamar ellen nem könnyű játszani, kíváncsi vagyok, hogy ti hogyan oldjátok meg, ellenünk nagyjából 100 támadóplay-t indítottak (ebben benne vannak a zászló miatt érvénytelen playek is, meccsek írták ki egyszer) - asszem Minkah volt fenn egyedül 100 védelmi snap-et - ennek ellenére a végéig bírtuk a tempót.
Willie Parker
peterk2005
Nem láttam idén sok Colts meccset, de az olvasottak alapján Rivers nem nagyon tud 20+ yard fölé dobni.Willie ParkerNem elsősorban a karjával van gond. Ha már nem is tart ott, ahol 3-4 éve, azért el tudja dobni még 40+ yardra is korrekten ha kell. A nagyobbik baja inkább az, hogy időnként megmagyarázhatatlan dolgot vállal be, és dob egy hülye picket .... a legrosszabb időpillanatban.
Ebben az esetben nézzétek a Steelers@Ravens első félidejét, mert a Baltimore sztem ellenetek is megszállja a LOS-t (S és NCB is közel állt a falhoz) és minden DB pressből fog dolgozni, 3 cm-re a WR-től, amivel megölték a gyors passzokat.Nekünk a Ravens évekig elég jó matchup volt Flaccoval, de ez a Lamarros szerintem kifejezetten rossz. Remélem nem lesz igazam, de nem várok sokat a vasárnapi meccstől. Nektek stílusban sokkal jobban passzoló a defense-etek ehhez a Ravenshez, a rengeteg blitz-el, agresszív, arcba mászós védekezéssel. Egy picit nyitva hagyom a kérdőjelet, mert a front4-ünk és az LB sorunk nekünk is meg lenne egy hasonló védekezéshez. Csak azt nem tudom, hogy Eberflus mennyire hajlandó ekkorát lépni. Egy dolog miatt nem zárom ki a dolgot: tavaly, a Chiefs ellen kb. cseresorral voltunk kénytelenek kiállni, és tök váratlanul ezt csináltuk. Az egyik legtöbbet zónázó védelmünket felküldte, és Mahomes ellen végig embereztük és szétblitzeltük a meccset. És bejött, bár ehhez kellett az is, hogy Mahomes nem volt teljesen egészséges, és Hill se játszott. Ettől függetlenül váratlanul jó döntés volt. De ezzel együtt is a Ravenst gondolom - elég simán - esélyesnek. Cáfoljanak rám a srácok. 😊
A második félidőben ezt mi sok-sok bunch és stack formationnel oldottuk meg, ahol az egyik WR/TE blokkolt a másiknak, illetve BigBen sokkal tovább tartotta a labdát (a fal elég jól passzblokkolt), sokszor megvezette a safety-ket szemmel/pump fake-kel. Nyomtuk a screeneket és az underneath-et a TE-ek vitték, így jobban széthúztuk őket.
Lamar ellen nem könnyű játszani, kíváncsi vagyok, hogy ti hogyan oldjátok meg, ellenünk nagyjából 100 támadóplay-t indítottak (ebben benne vannak a zászló miatt érvénytelen playek is, meccsek írták ki egyszer) - asszem Minkah volt fenn egyedül 100 védelmi snap-et - ennek ellenére a végéig bírtuk a tempót.
Willie Parker
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

Állítólag 6 Ravens játékos is közeli kontaktnak minősül Humphrey pozitív tesztje miatt, és kerülhet covid listára, ergo nem játszhat a hétvégén
nagytomy
Here are Ravens' 7 close contacts identified after Marlon Humphrey tested positive:
— Action Network NFL Injury News (@ActionNetNFLInj) November 3, 2020
LB Matthew Judon
LB Patrick Queen
S DeShon Elliott
LB L.J. Fort
LB Malik Harrison
CB Terrell Bonds
LB Tyus Bowser
They can't practice this week but can play Sunday if they pass 5 days of testing https://t.co/C3XFbkCwMF
A top10 azért erős, de a maradékban teljesen egyetértek. A legjobb 6-8 irányítón kívül van 10-15 - debatable, hogy akár 15 is - irányító, aki megfelelő supporting casttal elirányíthat a sikerbe egy csapatot. Darnold elég jó lehet ahhoz, hogy ebbe a csoportba belenőjön. Én se lennék ellene egy próbának .... megfelelő árért. (Első vagy 2. kört semmiképpen nem adnék. A harmadik már szóba jöhet.)A top 10-re én is néztem, de több elemzőtől is hallottam (és most nem számítom Cowherdet, akinek az egyik liblingje), de ez ugye mindig vita lesz, de a lényeg, hogy lehet belőle egy elit szint alatti (out of top 6-8), de minőségi irányító. Hát a harmadik a legfeljebb, de Ballard kicsit rágyúrhat a Jets-es jó kapcsolatra, hogy kicsit még ennél is lejjebb szurkolja az árat, elvégre most nincsenek tankolt plusz pickjeink.
peterk2005
Indyben csodálkozunk azon, hogy no-huddle-ből jobban megy? Mi találtuk fel a dolgot 20 éve basszus. 😊Azért Jacoby tavalyi no-huddle-jére nem tudom emlékszel-e? 😀
peterk2005
Ebben az esetben nézzétek a Steelers@Ravens első félidejét, mert a Baltimore sztem ellenetek is megszállja a LOS-t (S és NCB is közel állt a falhoz) és minden DB pressből fog dolgozni, 3 cm-re a WR-től, amivel megölték a gyors passzokat.
Azt mondjuk nem tudom, hogy mi miért hanyagoltuk a futást, bár ez a tight box DEF igazából a runt is eléggé elvette.
Szerkesztette: Willie Parker

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
When running the ball out of no-huddle, the #Colts have had a successful run percentage of 56% for 4.8 yards per carry. Running from the huddle, that success rate drops to 40% and just 3.4 yards per attempt.
— Chris Blystone (@chrisblystone) November 3, 2020
Seems to me that once the #Colts hit the end of their scripted plays, it might be a good plan to throw the no-huddle offense in early in games, rather than waiting until they have to.
Another interesting nugget: the #Colts have a 42% success rate on 2nd down runs for a 3.5 ypc average. Compare that with a 54% success rate when passing on 2nd down, for an average of 8.4 ypa.
Szerkesztette: Tony Adams