Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 4 éve
deleted account
1 758
OK, legyen zseni mentor (bár ezt valahogy Jacoby teljesítményében pont nem tudtam felfedezni), de akkor csak tavalyi megjegyzésemhez tudok visszakanyarodni, hogy aki a pályán egy halom roncs, de fejben jó, azt úgy hívjuk edző és nem csereQB, és nem pazaroljuk a roster helyet rá. És ez pont rímel arra is, amit mondasz, hogy nem a jó játékosból lesz a jó edző. Plusz játékosként szerintem nehezen tudsz bármit hitelesnek elfogadni valakitől, hogy valamit szarul csinálsz, aki egy olyan meccset játszott, mint tavaly a 'Fins ellen.De Rivers nem tudom, mennyire jo mentor, azert rola nem hirlik ez, mig Hoyerrol maga Brady zengett anno odakat, mennyire jo, hogy ott van, es mennyire sokat segit neki. Meg Riversnek azert tul sok ideje nem lesz, hogy a fiatallal foglalkozzon.Bocs, de ez butasag.Nem vitatom Hoyer mentori kepessegeit, annyiban viszont egyetertek Coltmannel, ha ott van sokat megelt/latott veteran QB-d, mint Rivers, akkor eleg nagy luxus meg egy veterant megtartani a mentori kepessegei miatt, evi 5 millioert.
A jo socceredzo sem akkor hiteles, ha elotte a palyan kiraly volt. Az NFL-edzo sem akkor hiteles, ha elotte kurva jo jatekos volt. A jatekos sem akkor hiteles, ha kurva jo. Egy leader sem csak akkor leader, ha rohadt jo. Brissettet is imadjak az oltozoben, igazi leaderkent tekintenek ra, holott a palyan egy fos.
Hoyer pontosan ugyanez. O nagyon jo mentor. Jatekoskent egy szar, de attol meg pedagoguskent es oktato celzattal nagyon jo lehet, es velhetoen nem veletlenul volt annyi ideig cserekent Brady mellett.
Ha szerinted ez hiteltelen, akkor szvsz viszont nagyon rosszul gondolkodsz. De kinek mi. Nekem ez.
Stez
Bence94
Ott volt tizcsilliard evig BB, JMD es Brady mellett, hallott es latott eleget, amik pozitiv hatassal lehetnek egy fiatalnak. Mivel Rivers velhetoen egy evig lesz itt, ha tenyleg huzunk elol egy kubet, es benne kepzeljuk el a jovot, akkor meger ennyit, foleg, hogy tobb lenne a cap hit utana, mint megtartani.
Stez
több mint 4 éve
De Rivers nem tudom, mennyire jo mentor, azert rola nem hirlik ez, mig Hoyerrol maga Brady zengett anno odakat, mennyire jo, hogy ott van, es mennyire sokat segit neki. Meg Riversnek azert tul sok ideje nem lesz, hogy a fiatallal foglalkozzon.Bocs, de ez butasag.Nem vitatom Hoyer mentori kepessegeit, annyiban viszont egyetertek Coltmannel, ha ott van sokat megelt/latott veteran QB-d, mint Rivers, akkor eleg nagy luxus meg egy veterant megtartani a mentori kepessegei miatt, evi 5 millioert.
A jo socceredzo sem akkor hiteles, ha elotte a palyan kiraly volt. Az NFL-edzo sem akkor hiteles, ha elotte kurva jo jatekos volt. A jatekos sem akkor hiteles, ha kurva jo. Egy leader sem csak akkor leader, ha rohadt jo. Brissettet is imadjak az oltozoben, igazi leaderkent tekintenek ra, holott a palyan egy fos.
Hoyer pontosan ugyanez. O nagyon jo mentor. Jatekoskent egy szar, de attol meg pedagoguskent es oktato celzattal nagyon jo lehet, es velhetoen nem veletlenul volt annyi ideig cserekent Brady mellett.
Ha szerinted ez hiteltelen, akkor szvsz viszont nagyon rosszul gondolkodsz. De kinek mi. Nekem ez.
Stez
Bence94
Ott volt tizcsilliard evig BB, JMD es Brady mellett, hallott es latott eleget, amik pozitiv hatassal lehetnek egy fiatalnak. Mivel Rivers velhetoen egy evig lesz itt, ha tenyleg huzunk elol egy kubet, es benne kepzeljuk el a jovot, akkor meger ennyit, foleg, hogy tobb lenne a cap hit utana, mint megtartani.
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Bocs, de ez butasag.Nem vitatom Hoyer mentori kepessegeit, annyiban viszont egyetertek Coltmannel, ha ott van sokat megelt/latott veteran QB-d, mint Rivers, akkor eleg nagy luxus meg egy veterant megtartani a mentori kepessegei miatt, evi 5 millioert.
Stez
több mint 4 éve
Bocs, de ez butasag.Tapasztalat átadásra ott van Rivers, arra teljesen felesleges egy olyan QB, aki a pályán semmit nem mutatott, évente cserélgette csapatait, és soha életében nem játszott végig egy teljes szezont. Hiteltelen számomra, főleg egy Rivershez hasonlítva. Csak régi klasszikus jut eszembe: Aki tudja csinálja, aki nem az tanítja. Na Hoyer nálam ez.Hoyer mentornak van. A palyan lehet, hogy fos volt, de azert segithet, peldaul ha a 2.korben jon egy fiatal kube a draftrol. Sokat tanult BB es Brady mellett, a tapasztalatat kell tovabbadnia. Az van neki rengeteg, nem kell ot azert megbelyegezni, mert szarul jatszott itt.Hoyer helyzete tavaly 'Fins elleni meccs óta nem érdekes, hanem Get out!!! Ha Jacobyt nem viseltük el amit művelt, akkor szerintem Hoyer nem kérdés, hogy lapát, sima cut, mert még két csomag sós cukrot se kapsz érte.Olyan pletyka terjeng, hogy a Pats es a Colts targyal Jacobyert. 5.korrol susmognak, amit a Pats a Lionstol kapott.A hétvégén 7millás rosterbonusza jönne Jacobynak, szerintem nem várunk addig. És érdekes Hoyer helyzete is, Rivers mögé nem kell veterán.
Stez
Tony Adams
coltman
Ha viszont nem draftolunk kubet, akkor valoban mehetne, akkor en sem latom ertelmet keretben tartani.
Stez
coltman
több mint 4 éve
deleted account
1 758
Tapasztalat átadásra ott van Rivers, arra teljesen felesleges egy olyan QB, aki a pályán semmit nem mutatott, évente cserélgette csapatait, és soha életében nem játszott végig egy teljes szezont. Hiteltelen számomra, főleg egy Rivershez hasonlítva. Csak régi klasszikus jut eszembe: Aki tudja csinálja, aki nem az tanítja. Na Hoyer nálam ez.Hoyer mentornak van. A palyan lehet, hogy fos volt, de azert segithet, peldaul ha a 2.korben jon egy fiatal kube a draftrol. Sokat tanult BB es Brady mellett, a tapasztalatat kell tovabbadnia. Az van neki rengeteg, nem kell ot azert megbelyegezni, mert szarul jatszott itt.Hoyer helyzete tavaly 'Fins elleni meccs óta nem érdekes, hanem Get out!!! Ha Jacobyt nem viseltük el amit művelt, akkor szerintem Hoyer nem kérdés, hogy lapát, sima cut, mert még két csomag sós cukrot se kapsz érte.Olyan pletyka terjeng, hogy a Pats es a Colts targyal Jacobyert. 5.korrol susmognak, amit a Pats a Lionstol kapott.A hétvégén 7millás rosterbonusza jönne Jacobynak, szerintem nem várunk addig. És érdekes Hoyer helyzete is, Rivers mögé nem kell veterán.
Stez
Tony Adams
coltman
Ha viszont nem draftolunk kubet, akkor valoban mehetne, akkor en sem latom ertelmet keretben tartani.
Stez
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Olyan pletyka terjeng, hogy a Pats es a Colts targyal Jacobyert. 5.korrol susmognak, amit a Pats a Lionstol kapott.😀 😀 😀
Stez
több mint 4 éve
Hoyer mentornak van. A palyan lehet, hogy fos volt, de azert segithet, peldaul ha a 2.korben jon egy fiatal kube a draftrol. Sokat tanult BB es Brady mellett, a tapasztalatat kell tovabbadnia. Az van neki rengeteg, nem kell ot azert megbelyegezni, mert szarul jatszott itt.Hoyer helyzete tavaly 'Fins elleni meccs óta nem érdekes, hanem Get out!!! Ha Jacobyt nem viseltük el amit művelt, akkor szerintem Hoyer nem kérdés, hogy lapát, sima cut, mert még két csomag sós cukrot se kapsz érte.Olyan pletyka terjeng, hogy a Pats es a Colts targyal Jacobyert. 5.korrol susmognak, amit a Pats a Lionstol kapott.A hétvégén 7millás rosterbonusza jönne Jacobynak, szerintem nem várunk addig. És érdekes Hoyer helyzete is, Rivers mögé nem kell veterán.
Stez
Tony Adams
coltman
több mint 4 éve
deleted account
1 758
Hoyer helyzete tavaly 'Fins elleni meccs óta nem érdekes, hanem Get out!!! Ha Jacobyt nem viseltük el amit művelt, akkor szerintem Hoyer nem kérdés, hogy lapát, sima cut, mert még két csomag sós cukrot se kapsz érte.Olyan pletyka terjeng, hogy a Pats es a Colts targyal Jacobyert. 5.korrol susmognak, amit a Pats a Lionstol kapott.A hétvégén 7millás rosterbonusza jönne Jacobynak, szerintem nem várunk addig. És érdekes Hoyer helyzete is, Rivers mögé nem kell veterán.
Stez
Tony Adams
több mint 4 éve
Nem latom, hogy tobbet kapsz erte. Jacoby annyira lerontotta az erteket az ideny masodik feleben. Meg van Rivers, mindenki tudja, hogy Brissett folosleges ide, es a penze miatt el akarjuk passzolni. Remenykedem 4.korbe,de 5.kornek is orulnek.Olyan pletyka terjeng, hogy a Pats es a Colts targyal Jacobyert. 5.korrol susmognak, amit a Pats a Lionstol kapott.Az 5. Kor kicsit karcsu nekem, de ha azt nezem, hogy 15 milla felszabadul, Ballard meg hoz 2 ertekelheto playat, akkor amen.
Stez
Bence94
több mint 4 éve
Olyan pletyka terjeng, hogy a Pats es a Colts targyal Jacobyert. 5.korrol susmognak, amit a Pats a Lionstol kapott.A hétvégén 7millás rosterbonusza jönne Jacobynak, szerintem nem várunk addig. És érdekes Hoyer helyzete is, Rivers mögé nem kell veterán.
Stez
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Olyan pletyka terjeng, hogy a Pats es a Colts targyal Jacobyert. 5.korrol susmognak, amit a Pats a Lionstol kapott.Az 5. Kor kicsit karcsu nekem, de ha azt nezem, hogy 15 milla felszabadul, Ballard meg hoz 2 ertekelheto playat, akkor amen.
Stez
több mint 4 éve
Olyan pletyka terjeng, hogy a Pats es a Colts targyal Jacobyert. 5.korrol susmognak, amit a Pats a Lionstol kapott.
több mint 4 éve
Velhetoen Clark pont azzal az 1 millioval volt olcsobb. Azert ezek siman jo huzasok szerintem, ha nem is most, maskor fontos milliok lehetnek. Peldaul egy Berrynel. Geathers helyen lyuk, szoval a safety az elkapo mellett meg nagy segitsegert ugral.Clark helyett. Ha választani kellett, én inkább Haeget választottam volna.Minek? Vannak fiataljaink, meg ugy is draftolink meg, es mar nyertel 1-1.5 milliot rajta.Úgy tűnik Haeg csatlakozik Bradyhez1 év, 2,3 M. Ez aprópénz,ennyiért megtarthattuk volna...
nagytomy
Tony Adams
Stez
uatu
több mint 4 éve
Clark helyett. Ha választani kellett, én inkább Haeget választottam volna.Minek? Vannak fiataljaink, meg ugy is draftolink meg, es mar nyertel 1-1.5 milliot rajta.Úgy tűnik Haeg csatlakozik Bradyhez1 év, 2,3 M. Ez aprópénz,ennyiért megtarthattuk volna...
nagytomy
Tony Adams
Stez
több mint 4 éve
Minek? Vannak fiataljaink, meg ugy is draftolink meg, es mar nyertel 1-1.5 milliot rajta.Úgy tűnik Haeg csatlakozik Bradyhez1 év, 2,3 M. Ez aprópénz,ennyiért megtarthattuk volna...
nagytomy
Tony Adams
több mint 4 éve
Úgy tűnik Haeg csatlakozik Bradyhez1 év, 2,3 M. Ez aprópénz,ennyiért megtarthattuk volna...
nagytomy
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Ebron —> Steelers, 2 ev, 12 milla.😀
több mint 4 éve
Azert ha itt a koronavirus miatt karanten lesz, alapos fosban lesz a Colts. RIvers igy is futoszalagon gyartja a pulyakat, ha meg kap a nyakaba egy karantent, akkor itt kilenc honap mulva jonnek a tizesikrek. Abbol TC nem lesz, sot, alapszakasz sem.
több mint 4 éve
nagytomy
461
Úgy tűnik Haeg csatlakozik Bradyhez
több mint 4 éve
Buckner azt mondja, mindenkit meg fog baszni. A noket ketszer is.twitter.com/Colts/status/1240425274199683072
több mint 4 éve
Lol, kezdődik. 😊 Ez legalább tényleg jópofa. 😊A FA listánkból én Haeget nem engedném el. Szerintem 3-4 milláért itt lehetne tartani. A kezdő ötös mögé egy remek kis jolly joker, játszott - tűrhetően - tacklet, guardot, még egy fél meccset centert is.
És Funchest meg megkérdezném, hogy hogy tervezi a 2020-as évet. Lesérül első héten vagy sem? Ha a válasza nem, adnék neki egy 5-öst hogy kiderítsük. És ezzel kb. nálam roló is lenne. Szabadítsuk fel Brissett pénzét, lássuk meg a draftot, aztán utána esetleg még egy safety, hogy Stez is jól érezze magát. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
nagytomy
461
Rivers allitolag nagyon ra van gerjedve a Coltsra, hozza a pulyakat es Indybe koltozik. Mas kerdes, hogy csak a csalad elszallitasahoz kell egy iskolabusz, de hat azt Irsay biztos allja.twitter.com/MajPhilipRivers/status/1240073623379095557
Stez
több mint 4 éve
Willie Parker
15 387
Mondjuk az a 4. kör szerintem is sok Foles-ért. Pedig én szeretem Foles-t, kevésbé érzem úgy, hogy úgy lebőgött volna, hogy most Osweiler helyzetben van (aki tényleg rém egyszerűen lebőgött, ezért is lett eladhatatlan). De a jelenlegi helyzetben sok versenytársa már nem volt a Bearsnek, akkor meg tessék kimaxolni.A Jax bevállalja a dead money-t, azaz a kötelezőt, a fizuból semmit. A Bears már átstrukturálta, 21 m garantált maradt, de van void option.
Nem mintha a 4. vs. 5. kör között egy világ különbség lenne, tulajdonképpen majdnem mindegy. Fontosabb lesz - bár most már hogy a Jags nagytakarított annyira ez sem az -, hogy az anyagiakag ki vállalja és mennyit.
peterk2005
Pace egy idióta
több mint 4 éve
twitter.com/JoelAErickson/status/1240253758006845440twitter.com/zkeefer/status/1240354030586494976
Szerkesztette: Tony Adams