Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 4 éve
Furcsa. Igy jovore valoszinuleg hatrebbrol kell kubet huzni. Ez igy picit erdekes, ket evet vartam.Azért várjuk meg mi lesz. Rivers tavaly irtózatosan gyenge volt. 40 évesen ritkán szoktak a játékosok visszatérni régi formájukba. Ráadásul legrosszabb éveit Reich alatt hozta.
Stez
több mint 4 éve
Furcsa. Igy jovore valoszinuleg hatrebbrol kell kubet huzni. Ez igy picit erdekes, ket evet vartam.Luck 2 évet pihen
Stez
több mint 4 éve
Toto21
5 961
Furcsa. Igy jovore valoszinuleg hatrebbrol kell kubet huzni. Ez igy picit erdekes, ket evet vartam.Win now baby! Csak kéne egy red zone célpont neki!
Stez
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Hat ez tenyleg eleg erdekes.
több mint 4 éve
Furcsa. Igy jovore valoszinuleg hatrebbrol kell kubet huzni. Ez igy picit erdekes, ket evet vartam.
több mint 4 éve
Cruyffista
3 352
Megvan Rivers 1 év 25m körül.
több mint 4 éve
Márk visszavonult? 😮 (Nem követem a HFL-t)Budapest Wolves?Na, mar lehoztak azt is, hogy Jacobyt cserelni akarjuk.Én tudok egy csapatot, ahol ismerik és most lépett le a kezdő QB.
Stez
iktriad
ThundersNFL
több mint 4 éve
Budapest Wolves?Na, mar lehoztak azt is, hogy Jacobyt cserelni akarjuk.Én tudok egy csapatot, ahol ismerik és most lépett le a kezdő QB.
Stez
iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Na, mar lehoztak azt is, hogy Jacobyt cserelni akarjuk.Én tudok egy csapatot, ahol ismerik és most lépett le a kezdő QB.
Stez
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
A jó kis Brucki 😊@peterk2005 Buckner, nem BrucknerHa a Colts Nation ugy irja, hogy Bruckner, akkor a kis kocsog fogja, es megvaltoztatja majd jol a nevet! Ertem?
empty taxi
Stez
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Na, mar lehoztak azt is, hogy Jacobyt cserelni akarjuk.Mar olvastam en is, de csak itt lattam, a sourcerol meg nem tudok semmit.
Stez
twitter.com/DanSileoShow/status/1239961906569285638?s=20
Szerkesztette: Bence94
több mint 4 éve
Na, mar lehoztak azt is, hogy Jacobyt cserelni akarjuk.
több mint 4 éve
Hát nemtom. Nem gondoltam vóna, hogy valaha azé szurkolok majd, hogy Rivers TD-t dobjon INT helyett. 😀 Most rá leszek kényszerülve úgy látszik. Ráadásul én személy szerint fosok tőle, nekem az az érzésem, hogy neki (is) lefőtt. Idejön oszt "ész nélkül" szórja majd itt is a labdákat mindenfelé, saját elkapónak, védőnek vegyesen. Remélem nem lesz igazam.Így viszont Brissett luxus. Vagy azonnal leülnék vele és azt mondanám paycut tesó, lemegy a fizud csereszintre, vagy pedig ha nem egyezik bele, szevasz. Annál, hogy 22 vagy mennyi milláért pazoddon az is jobb, ha Hoyer marad. De inkább egy fijatal, a draftról. Meg esetleg Kelly, ha megkapta már a nagykorúság flepnijét. Amit kicsit kétlek, de hátha. 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Peyton óta szeretnél te ilyen csicska QB-t 😂😂😂Nem.
ThundersNFL
több mint 4 éve
Peyton óta szeretnél te ilyen csicska QB-t 😂😂😂
Draft
több mint 4 éve
Nem kell senkinek sem a csicska. A jok Riversre mennek.Kb minden Coltshoz kotheto forras lehozta ket oraja, hogy Rivers pipa. Tenyleg meg csak a hivatalos bejelentes hianyzik.És Brady lesz belőle 😂😂😂
Stez
ThundersNFL
több mint 4 éve
Kb minden Coltshoz kotheto forras lehozta ket oraja, hogy Rivers pipa. Tenyleg meg csak a hivatalos bejelentes hianyzik.És Brady lesz belőle 😂😂😂
Stez
Draft
több mint 4 éve
Szeretnél te 6 gyűrűs vén faszrarisznya lenni 😂😂😂Akit 6-szor gyűrűznek, az bizony egy vén farok!Brady azért nem opció, mert egy vén fasz?Nem ven fasz, hanem oreg himvesszo. Add meg a tiszteletet, pls. Koszi.
steelwolf
Stez
steelwolf
Draft
több mint 4 éve
@peterk2005 Buckner, nem BrucknerHa a Colts Nation ugy irja, hogy Bruckner, akkor a kis kocsog fogja, es megvaltoztatja majd jol a nevet! Ertem?
empty taxi
több mint 4 éve
Brady azért nem opció, mert egy vén fasz?Ő Luck lakkal hígított változata, ami már amúgy is rozsdásodik.
steelwolf
több mint 4 éve
Akit 6-szor gyűrűznek, az bizony egy vén farok!Brady azért nem opció, mert egy vén fasz?Nem ven fasz, hanem oreg himvesszo. Add meg a tiszteletet, pls. Koszi.
steelwolf
Stez
több mint 4 éve
Brady azért nem opció, mert egy vén fasz?Nem ven fasz, hanem oreg himvesszo. Add meg a tiszteletet, pls. Koszi.
steelwolf