Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 4 éve
Mondjuk az a 4. kör szerintem is sok Foles-ért. Pedig én szeretem Foles-t, kevésbé érzem úgy, hogy úgy lebőgött volna, hogy most Osweiler helyzetben van (aki tényleg rém egyszerűen lebőgött, ezért is lett eladhatatlan). De a jelenlegi helyzetben sok versenytársa már nem volt a Bearsnek, akkor meg tessék kimaxolni.Nem mintha a 4. vs. 5. kör között egy világ különbség lenne, tulajdonképpen majdnem mindegy. Fontosabb lesz - bár most már hogy a Jags nagytakarított annyira ez sem az -, hogy az anyagiakag ki vállalja és mennyit.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Tul sok mindent hiszel el, ami a csapbol folyik.Ahhoz képest, hogy kb mindenki azt hitte, a Jagsnek kell nyomnia egy Osweilert. hogy megszabaduljunk tőle, elég jó ár.Megint kiderült, hogy Ballard okos GM, Ryan Pace meg nem.Baromsag. Ha Ballard ad egy 4.kort, akkor is ugyanugy okos. Egyszeruen csak o egy nemileg biztosabb megoldast valasztott, hasonlo penzert.
twitter.com/MikeGarafolo/status/1240333013533298689
iktriad
De az, amire te itt celozgatsz, ujfent nem igaz. A 4.kor nem sok Folesert, foleg, hogy kompenzacios.
Stez
Többet kaptunk érte, mint Calais Campbellért, aki tavaly Pro Bowler volt és pl. a PFF ódákat zeng róla. A másikat egy 6. körös rookie rommá alázta teljesítményben ugyanazzal a kerettel...
iktriad
több mint 4 éve
Ahhoz képest, hogy kb mindenki azt hitte, a Jagsnek kell nyomnia egy Osweilert. hogy megszabaduljunk tőle, elég jó ár.Megint kiderült, hogy Ballard okos GM, Ryan Pace meg nem.Baromsag. Ha Ballard ad egy 4.kort, akkor is ugyanugy okos. Egyszeruen csak o egy nemileg biztosabb megoldast valasztott, hasonlo penzert.
iktriad
De az, amire te itt celozgatsz, ujfent nem igaz. A 4.kor nem sok Folesert, foleg, hogy kompenzacios.
Stez
Többet kaptunk érte, mint Calais Campbellért, aki tavaly Pro Bowler volt és pl. a PFF ódákat zeng róla. A másikat egy 6. körös rookie rommá alázta teljesítményben ugyanazzal a kerettel...
több mint 4 éve
Megint kiderült, hogy Ballard okos GM, Ryan Pace meg nem.Baromsag. Ha Ballard ad egy 4.kort, akkor is ugyanugy okos. Egyszeruen csak o egy nemileg biztosabb megoldast valasztott, hasonlo penzert.
iktriad
több mint 4 éve
Megint kiderült, hogy Ballard okos GM, Ryan Pace meg nem.twitter.com/MikeGarafolo/status/1240333013533298689
több mint 4 éve
Ballardban azt bírom,ha beszél valamiről, akkor annak van is értelme,látod hogy nem csak a a bullshit generátor pörög. Hasznos veteránokat tuti hoz akár 2-3at is de lehet hogy csak a jövő héten,ha leül a piac. Kellhet még ember passrushba, a secbe, és pl Joe Haegről is beszélik hogy lelép,lehet hogy hoz oda is veteránt a padra. Mert ha win now van,akkor mélyíteni kell még ezt a keretet.
több mint 4 éve
Akkor most kiderül, hogy a Chargersnél nem Reichel és Riverssel hanem a HCval volt a hiba...
több mint 4 éve
deleted account
1 758
Rivers a magánéletben egy tök szimpatikus pali, úgy tudom a játékostársak is szerették. Azzal nem lesz gond itt sem. Ő a pályán egy dick. A pályája elején különösen, de amellett, hogy azért sokat higgadt az évek alatt, ma is szeret a bírónak sírni, panaszkodni, stb. Nem az én stílusom, de ez a legkisebb bajom vele. Sokkal fontosabb, hogy tartok attól, hogy neki lefőtt, nincs benne több. Akkor meg széles mosollyal se tud segíteni rajtunk...Buckner nekem tetszik, drága, de hogy elit játékosokba tenyerelj folyamatosan a drafton az esélytelen, így ezt néha be kell vállalni, és
A Buckner trade számomra so-so, mert én soha, senkiért nem adnék ennyit. Már irányítón kívül. De kb. emiatt so-so, amúgy nem bánom. Buckner egy túlfizetett játékos lesz, de 1-2 ilyen minden csapatnál belefér anyagilag. És ha az a játékos éppen a legjobbak egyike, teljesítményben felfelé lóg ki, akkor az öltözőt sem bontja. Sőt, még erősítheti is, mert motiválja a többit, hogy ha melózol és elit leszel a poszton, akkor szénné fizetnek. Az szokott gondot okozni, ha a pénz mellé a teljesítmény nincs ott. De ilyen szempontból Buckner remek választás szerintem. Nem sérülékeny, képes all-pro szinten játszani, még fejlődésben van. Az az alkatú játékos akiben minimális a bust veszély. Én szeretek relative biztosra menni, úgyhogy mindig fontos hogy a floor is. Ebből a szempontból kevés játékos van az NFL-ben akit Buckner elé tennék. Minden posztot beleértve (és irányítót kivéve persze, ami teljesen más ügy, ott a rizikóvállalás kötelező).
Riverssel kapcsolatban már sokkal ambivalensebb vagyok. Egyrészt ő azért az a kaliber, aki ha képes lenne összekapni magát - nem is kell a fénykorára hasonlítania, elég ha annak 80%-át hozza - az is vastagon Brissett (jelenlegi) ceilingje fölött van. Csak az a baj, hogy az utóbbi években hajlamos lettem arra, hogy nem érdekel senki véleménye, azt gondolom mindenkiről amit a pályán látok én a saját szememmel tőle. És (ahogy több irányítónál is egyébként - Brady, Bress pl.) én tavaly eléggé azt láttam, hogy ez ennyi volt... Cáfoljon rám...
Annak viszont örülök, hogy 1 éves a contract. Nekem ebből az jön le, hogy nem állunk meg itt, szerintem jön irányító a draftról is. És nem feltétlenül valami nevétsetuggyuk a harmadik napon, hanem akár elég elöl is. Simán el tudom képzelni, hogy akár a Redskinstől kapott második körrel felmegyünk első kör második felébe valahova, és elhoznk egy Love-t, Fromm-t, vagy valaki hasonlót, aki Ballardnak a legjobban tetszik. (Már ha úgy érzi, hogy fel kell tradelni érte. Ami nem is biztos.)
peterk2005
Rivers - nagyjából a logikus döntés volt, Brisett kuka (akár így, akár úgy), Bradynél meg ott a kockázat, hogy a TB-BB kettősből kinek mekkora szerepe volt. Emberileg én se csipázom Riverst, és utóbbi években rendre olvadtak le szezon végére, DE! Azért előtte se nagyon rohangált elit fal az utóbbi években ahogy így visszaemlékszem a meccsekre, de a pff se emlékszik:
To put it in perspective, the last time they had a team pass-blocking grade ranked above 26th was 2014.
Itt meglesz az elit fal (lekopogom, hogy nem sérül le a fele szezonkezdésre), mondjuk fegyverek egyelőre kuráva nincsenek, szóval ez még az UFA/draft része, hogy legyen kinek dobnia, mivel Hooper meg Hunter sajna meglepő mód rögtön ki lettek vonva a piacról, más olyan elkapót meg én nem látok most UFA-n, ami nem egy komplementer szint lenne. Szóval vsz marad a draft+kukázás, ami nem örömteli, de hátha Campbell is felnő a hype-hoz, esetleg draftba belenyúlunk valahol egy TY kaliberbe. plusz Funchess-t is ki lehet próbálni valami vanilla contracttal, hátha tud valamit ő is - már jobb mint Rogers, lévén nem annak hívják 😀
több mint 4 éve
Erdeklodunk Delanie Walker irant. Erdekes, hogy Ballard most mennyire masodlagosan nez az eletkorra. Mondjuk Walker szerintem nem jon ide, tobb csapat is erdeklodik iranta, licithaboruba mi ugyan bele nem megyunk. De nezelodik a stab tight endet, annyi a lenyeg.
több mint 4 éve
Rivers a magánéletben egy tök szimpatikus pali, úgy tudom a játékostársak is szerették. Azzal nem lesz gond itt sem. Ő a pályán egy dick. A pályája elején különösen, de amellett, hogy azért sokat higgadt az évek alatt, ma is szeret a bírónak sírni, panaszkodni, stb. Nem az én stílusom, de ez a legkisebb bajom vele. Sokkal fontosabb, hogy tartok attól, hogy neki lefőtt, nincs benne több. Akkor meg széles mosollyal se tud segíteni rajtunk...A Buckner trade számomra so-so, mert én soha, senkiért nem adnék ennyit. 😊 Már irányítón kívül. De csak emiatt so-so, mert amúgy nem bánom. Buckner egy túlfizetett játékos lesz, de 1-2 ilyen minden csapatnál belefér anyagilag. És ha az a játékos éppen a legjobbak egyike, teljesítményben felfelé lóg ki, akkor az öltözőt sem bontja. Sőt, még erősítheti is, mert motiválja a többit, hogy ha melózol és elit leszel a poszton, akkor szénné fizetnek. Az szokott gondot okozni, ha a pénz mellé a teljesítmény nincs ott. De ilyen szempontból Buckner remek választás szerintem. Nem sérülékeny, képes all-pro szinten játszani, még fejlődésben van. Ő éppen az a játékos akiben minimális a bust veszély. Én szeretek relative biztosra menni, úgyhogy mindig fontos hogy a floor is jó legyen. Ebből a szempontból kevés játékos van az NFL-ben akit Buckner elé tennék. Minden posztot beleértve (és irányítót kivéve persze, ami teljesen más ügy, ott a rizikóvállalás kötelező).
Riverssel kapcsolatban már sokkal ambivalensebb vagyok. Egyrészt ő azért az a kaliber, aki ha képes lenne összekapni magát - nem is kell a fénykorára hasonlítania, elég ha annak 80%-át hozza - az is vastagon Brissett (jelenlegi) ceilingje fölött van. Csak az a baj, hogy az utóbbi években hajlamos lettem arra, hogy nem érdekel senki véleménye, azt gondolom mindenkiről amit a pályán látok én a saját szememmel tőle. És (ahogy több irányítónál is egyébként - Brady, Brees pl.) én tavaly eléggé azt láttam, hogy megérkezett a fal, nagyjából ennyi volt... Cáfoljon rám.
Annak viszont örülök, hogy 1 éves a contract. Nekem ebből az jön le, hogy nem állunk meg itt, szerintem jön irányító a draftról is. És nem feltétlenül valami nevétsetuggyuk a harmadik napon, hanem akár elég elöl is. Simán el tudom képzelni, hogy akár a Redskinstől kapott második körrel felmegyünk első kör második felébe valahova, és elhoznk egy Love-t, Fromm-t, vagy valaki hasonlót, aki Ballardnak a legjobban tetszik. (Már ha úgy érzi, hogy fel kell tradelni érte. Ami nem is biztos.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Rivers trashtalker, igen, a meccseken. Szoval azert ne fessuk rola azt a kepet, mint egy Ramseyrol, hogy ott ul a Twitter elott es azt lesi, kinek oszthat oda. Rivers az elso pillanatban megmondta, o azert fasz, mert kurvara nyerni akar, o feszult, o kiadja ezt magabol es nem erdekli, ez kinek tetszik.Ezzel egyutt azert rola nem igazan hallottam, hogy ne szeretnek a tarsak, sot, vezerkent jellemezte mindenki. En ugy hiszem, az o mentalitasa itt pozitivan jon majd. A fiatal feltuzelt allapotba kerulnek, a csapat vezerei, peldaul Nelson hasonlo pofaval rendelkezik amugy, de o is intelligens, ezt a palyan kamatoztatja. Ez a locker room szerintem annyira eros most, hogy kedvelni fogja Riverst, osszetart es meg jobban hajtani fog. Foleg, mert most olyan kube erkezett, akivel nagyobb esely lesz a w-re. Ez csak jobban motivalni fogja a sok fiatalt.
Arra leszek kivancsi, mi lesz Jacobyval, szerintem elpasszolni nem fogjuk, vesztervkent, jo backupkent ezt az egy szezont nalunk fogja tolteni.
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Bucknerrel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, nem igazan lattam jatszani, Rivers meg sose volt a zsanerem. Epp tegnap olvastam, hogy mekkorat fordult a vilag egy ev alatt, Lucknak mindig volt egy kedves szava az ellenfel vedoihez, Riversszel meg megkaptuk a liga egyik legnagyobb trash talkeret.😀A vedelem baszo lehet, a front seven nagyjabol rendben van, CB-t mindenkepp hoznek. Kenny korrekt, Desir halvany volt a szezon masodik feleben ( lehet, hogy a serulesenek tudhato be), Ya-Sint jo parszor megegettek,igaz, hogy rookie eve volt, de remelem nem jut Quincy sorsara.. Geatherst en is elfelejtenem, Berrynem kifejezetten orulnek.😀
Ha Ballard osszerak egy korrekt elkapo sort Riversnek,meg hoz egy normalis TE-t, akkor szerintem ficankolni fog a faszi. Arra kivancsi vagyok, hogy mennyire alakul at a gameplan Rivers erkezesevel.
BOB amokfutasa, Rivers es Buckner erkezese utan mi vagyunk a South eselyesei A fogadoirodak szerint.😎
több mint 4 éve
Mondjuk nem lepodnek ma, ha a 2.korben iranyitot draftolna Ballard. Es hogy azert adta el az elso kort, mert nyilvan senkibe se szeretett bele, ezzel szemben Eason vagy Fromm szamara nagy potencialt rejt, de ugy iteltek meg, hogy a 13at egyikre sem lonek el. Ballard nyilvanvaloan osszeullt Reich papaval, aki azert elegge ert a kubekhoz, kozosen pedig arra az allaspontra jutottak, hogy az elso kor elmehet valakire, aki nem zsakbamacska, oriasi upgrade lesz egy szamukra need posztra egybol, Rivers mellett pedig okosan kinevelnek egy masodik koros iranyitot.Nekem ez az egyeves szerzodes nagyon erre mutat. Azt mondom, a Coltshoz az elso harom kor valamelyikeben jon iranyito.
Meg az sem lepne meg, ha fals lenne a Love-korbeszopas a mediatol, es o siman lecsuszna 2.korig.
több mint 4 éve
Baba Yaga
832
Aludva a dolgokra egyet, mi a velemenyetek az eddigiekrol?Szerintem a Buckner csere teljesen korrekt. Elit játékos, jó korban van. Ennél jobbat az első körösünkkel se találunk, és ezek szerint Ballardék nem elégedettek az idei QB állománnyal.Riversnek én annyira nem örülök, de ez legalább annyira betudható aszemélyes ellenszenvnek mint a tavalyi teljesítményének. Jacobyval nem lehetett nekimenni még egyszer a szezonnak, abba a kilátástalan töketlenkedésbe belebukott volna az FO. Hát meglátjuk, de így elég érdekes lesz a QB helyzet hosszútávon. Lehet megpróbálnak kinevelni egy project QB-t, de nagyon kevés olyan irányító van aki 1-2 év padozás után tényleg bevált. Mahomes meg Rodgers ugrik be, plusz talán Gerappa, de ő még határeset. Ha Rivers beválik akkor jövőre nagyon messze leszünk attól hogy épkézláb irányítót szerezzünk, én az egyik második körös pickel hoznék egy irányítót (és Jacobyt meg postán visszaküldeném a Patsbe 😛 )
Bence94
több mint 4 éve
Ballard osszes huzasa nagyon megoszto. Buckner az ar, Rivers a kor miatt. Mindket huzas abszolut kivulesik Ballard komfortzonajatol.De nem mondanam egyikre sem, hogy rossz.
Viszont nekem ez keves. Minep hamarabb szeretnem latni, hogy a WR depth melyitve van. Nem kell sztar, megbizhato, korrekt jatekos kell.
Illetve Berryt szeretnem itt latni Geathers helyen. Vele kapcsolatban Holder lehozta, hogy turelmes mindket fel, de egyebkent abszolut voltak targyalasok, es Berry szivesen jonne, Ballard szivesen latna, csak kivarnak a felek, gondolom a piac alakulasa lesz a mervado. Berrynek vannak mas keroi is, szoval szerintem csak az csaphatja le a kezunkrol, aki odavag neki valami tobbeves, eleg kemeny szerzodest, egyebkent viszont velhetoen ide jon, ha nem jon meglepetes.
Nagyon sok lepest igazolast nem varok mar Ballardtol, maximum szerintem erkezik ket lenyegesnek mondhato jatekos Berryn kivul. Vagy ha o nem jon, akkor is. Tight es elkapo szvsz erkezik az FArol, aztan igazabol annyi.
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Aludva a dolgokra egyet, mi a velemenyetek az eddigiekrol?
több mint 4 éve
Nem hiszem el, most kezdhetek nektek szurkolni. .. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Nem kell a hangulatkeltes. Azota csinalt 61 kolykot, lehiggadt. Most mar o a vilag legszimpatikusabb jatekosa. Hehe.
több mint 4 éve
Castonzo, Buckner és Rivers, és a sok-sok dellából máris csak 23 millió maradt. Oké, ebből még mindig majdnem 10 Luck halott pénze, Brissettben 21 van, ezek eltűnnek, meg Rivers 25-je is, és ismét lesz vagy 90-100 millánk. De akkor is jelzi, hogy ami olyan kva soknak tűnik, az bezony FA nyitáskor igazolva nem olyan kva sok. Szóval oké, most rendkívüli helyzet van, nyomjuk. De amúgy nem olyan rossz az amikor Ballard 2-3 hét semmittevés után igazol le egy Houstont vagy Autry-t ahelyett, hogy ilyenkor szállna mindenképpen ringbe. Oké, egyszer-egyszer kell egy Buckner féle, de legyen jól megválogatva, és tényleg kva jó is.
több mint 4 éve
Vagy Prolinak 😂😂😂Gondolj bele, ezt nem 1 QB-nak, hanem 11embernek fizetitek. Lehet ha megtetszik a város a családnak a Rivers csemeték majd ide járnak egyetemre, és után ide akarnak majd jönniIndianapolis Colts agree to terms with QB Philip Rivers on one-year deal worth roughly $25M.Na ne! Egy nap alatt ketszer? Sok lesz ez az 50 millio! 🤔
(via Judy Battista + Ian Rapoport)
ThundersNFL
Stezprofinak.
Sixo
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Gondolj bele, ezt nem 1 QB-nak, hanem 11embernek fizetitek. Lehet ha megtetszik a város a családnak a Rivers csemeték majd ide járnak egyetemre, és után ide akarnak majd jönni profinak.Indianapolis Colts agree to terms with QB Philip Rivers on one-year deal worth roughly $25M.Na ne! Egy nap alatt ketszer? Sok lesz ez az 50 millio! 🤔
ThundersNFL
Stez
több mint 4 éve
Nagy család na kell a dellaIndianapolis Colts agree to terms with QB Philip Rivers on one-year deal worth roughly $25M.Na ne! Egy nap alatt ketszer? Sok lesz ez az 50 millio! 🤔
ThundersNFL
Stez
Draft
több mint 4 éve
Indianapolis Colts agree to terms with QB Philip Rivers on one-year deal worth roughly $25M.Na ne! Egy nap alatt ketszer? Sok lesz ez az 50 millio! 🤔
ThundersNFL
több mint 4 éve
Indianapolis Colts agree to terms with QB Philip Rivers on one-year deal worth roughly $25M.(via Judy Battista + Ian Rapoport)
Draft