Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 4 éve
Brady azért nem opció, mert egy vén fasz?
több mint 4 éve
Mondjuk erre meg mások mondják azt, hogy a rolloverrel is ugyanott vagy (már amennyiben a teljeset tovább lehet itt is görgetni, erre most nem esküszöm meg), és legalább ha szar, nem kell előre csomót fizetni úgymond feleslegesen.A kifizetés (a tényleges kifizetés) ütemezésében nincs különbség, hiszen a játékos megkapja a pénzét. Csak az tér el, hogy mikor van a megkapott pénz lekönyvelve. Sőt, tulajdonképpen még Ballard később is fizet, mert azzal, hogy nem ad signing bonuszt, nincs azonnal annyi kifizetve. Pl. Bruckner most csak az idei pénzért - 23.3M - kapja meg, a többit majd jövőre ill. folyamatosan. A különbsé az, hogy Armstead is megkap most 21 millát, de neki az első két évben összesen csak 18-at könyvelnek le belőle. Ezért később cipel magával 20+, 15+, 10+ DM-et, illetve nő a cap terhe is. Az övő idén jobb, a későbbi években sz*rabb szerződés könyvelési szempontból.
De amúgy én is ezt a vonalat követném (persze ezt az EL-ben láthattad is 😛 )
Wyatt
(Egyébként ezt pl. a Patriots vagy a Steelers esetén - ahol 10 éve folyamatosan épülgető rosterek vannak - részben meg is értem, mert nem volt olyan év amikor be lehetett volna gyűjteni egy nagyobb puffert aminek a terhére aztán lehet így játszani. A rollover csak részben jó erre, az egyszeri pénz, itt arról van szó, hogy a cap alatt is folyamatosan termelődik - újratermelődő - pénz. Ahol kevésbé tudom elfogadni a "konzervatív" könyvelést, az a Browns, Jaguars, Jets, Rams, ésatöbbi, ahol ezért vagy azért volt, voltak olyan évek amikor tele voltak dellával és elkezdhettek volna így könyvelni. Mára azért már a liga legalább 2/3-ára ez így vagy úgy igaz.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk erre meg mások mondják azt, hogy a rolloverrel is ugyanott vagy (már amennyiben a teljeset tovább lehet itt is görgetni, erre most nem esküszöm meg), és legalább ha szar, nem kell előre csomót fizetni úgymond feleslegesen.De amúgy én is ezt a vonalat követném (persze ezt az EL-ben láthattad is 😛 )
több mint 4 éve
Bruckner (most már) a mi Calais Campbellünk, 25 - mától 26 - éves kiadásban, felívelő pályán. Campbell tényleg jó hasonlat, alkatra, játékstílusra, képességre nézve is sok a hasonlóság. Még a statokban is. Bruckner még picit jobb is, mert Calais igazából veterán játékosként indult be, akkor kezdett pro-bowlokat begyűjteni és lett all-pro, Bruckner elkezdte már rookie éveiben. Szóval ha marad a fejlődési pálya, nem sérül le, akkor egy gazdag ember, fiatalabb Calais Campbelle fog a falunkban rendezkedni évekig. Könnyen lehet, hogy a valaha volt legjobb belső falembere lesz a Coltsnak. Elkapóban, futóban, irányítóban sok-sok hírösségünk van, belső falemberből szűkebb eddig a lista.Egyéniségre is passzol Ballard elképzeléseibe (és hasonlít Campbellre). Probléma mentes, dolgozni szerető, locker room friendly játékos. Ballard amúgy is odáig van a védőfalért, tulajdonképpen számíthattunk volna rá, hogy ha elkezd egyszer költeni, akkor azt ide költi, ha draftról nem sikerül húzni egy Wattot.
Megvan közben a szerződés is: 4 év 84 millió. Nem 5 év, de mégis 5 év. 😊 Ugyanis (gondolom) átvettük a Ninerstől az ötödik éves contractját, így a 4 év majd jövőre indul. Úgyhogy tulajdonképpen egy 5 év 96 milliós (19m/év) szerződés ez. A struktúrálása is "Ballardos". Nincs aláírási pénz (semmi), a garantált rész az idei fizu+roster bónusz és jövő évi roster bonusz (39.5), ezen felül van még pár millió csúszó garantált, de az már csak 1-2 milla évente, 2022-től. Lényegében két év után DM nélkül kirakható, ha busttá válna. A cap hit is így van elosztva, első év 23.5M, utána 17, 16, 19, 20 millió. Jövő évtől már mai árakon is relative "olcsó" lesz, a várható növekedést figyelembe véve meg kimondottan az lesz. Amikor majd Chris Jones 26-28-ért játszik, Bruckner 16-19-ért teszi nálunk. Mondtam már, hogy imádom ahogy Ballard a könyvelést csinálja? 😀
Sidenote: egyébként nem nagyon értem, hogy miért csinálják olyan kevesen hozzá hasonlóan (azért akad - pl. érdekes módon Mayock ilyennek látszik, és van még 1-2 GM - de nem túl sok). Pedig teljesen ésszerű lenne így működni. A játékost a megkapott pénz érdekli, ami ugyanaz így is meg úgy is. Csak a pénzek lekönyvelési technikája más. Ballard kihasználja az egyetlen pozitívumát annak, hogy kapott egy pocsék csapatot, és emiatt lett egy üres év rengeteg elkölthető cap space-el. Ezt a szabad capet tologatja tovább azzal, hogy az első években könyveli le a cap terhek nagyobb részeit. így "sose lesz olyan", hogy szoros lenne a kabát. A következő években is bőven lesz mozgásterünk, mert minden igazolásunk nem csak az emelkedő cap miatt olcsóbbodik, de direktben, a cap számokban is. Csak összehasonlításképpen: a Bruckner helyett Armsteaddel hosszabbító Niners - aki "csak" évi 17-et kapott Bruckner 21-e helyett - 2022-től évi 3.5, majd 5 végül 4 millió dollárral fog TÖBBET enni a capből, mint nálunk Bruckner. És a 3. évében még 16.5, a 4.-ben 11.5, az 5-ben 6.5M dead capet is hagy, ha cutolni kell, szemben Brucknerrel aki ezekben az években már 0DM-el lesz kirakható ha muszáj.
(Ha tippelnem kéne, hogy mások miért nem csinálják, akkor amellett, hogy a legtöbb GM inkább scoutingban, futballban jó mint könyvelési technikákban arra tippelek, hogy azért mert rövid távon gondolkoznak. Ballard valószínűleg érzi, tudja, hogy neki itt nem 2-3-4 éve van/lesz, hanem 10+. Ha nem is sikeres a csapat, ha netán Reich megy is, Ballard maradni fog, Irsay nem ereszti. És ezért amikor 3 évre előre gondolkodik, akkor a maga jövőjére gondol, míg sok más GM úgy lehet, hogy tudja a fene hol leszek én már akkor, másnak ne akarjak jót, így inkább úgy dönt most csinál saját magának jót aztán ha mégis ő lesz 3 év múlva akkor majd megoldja valahogy.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Baba Yaga
832
Buckner 25 éves, 1/13-on pedig nem biztos, sőt inkább valószínű hogy nem találunk hasonló szintű játékost, ráadásul az egyik legfontosabb hiányposztra érkezik. Itt mindkét csapat jól járt a cserével.Kíváncsi vagyok mi a terv irányítóposzton. Riverstől fázok, de ha beválik akkor egy darabig elég messze leszünk attól hogy normális irányítót szerezzünk (mondjuk akkor is ha szar lesz 😛)
Esetleg bepróbálkozhatnánk a Texansnál Brissettel és egy jövő évi harmadik körös pickkel, hátha odaadják Watsont.
Szerkesztette: Baba Yaga
több mint 4 éve
Alairt mar Brady | Miamiba | ?
több mint 4 éve
Szerintem azért csúszik Rivers, mert megy a tárgyalás Bobbal, Watson+ 2 első kör-><-Jacoby 😜
több mint 4 éve
Leigazoljuk Riverst, aztán rögtön elt is radeljük a Patriotsba egy 4. körért, mert Belichick annyit szokott adni Colts játékosért. Brady megy Vegasba, mi meg elhozzuk egy 5. körért Carr-t a 18 millás fizujával. Jóárasított kúbé és egy körös feltrade egyben. Masterplan.
több mint 4 éve
Rivers bejelenteset meg mara varjak.
több mint 4 éve
A Colts D jelenlegTuray lemaradt a második sorból. Ha egészséges tud maradni, komoly cucc lehet. Tavaly a 6. hétig amíg le nem sérült ő volt a pff-nél a legjobb pure rusher. Amivel nem feltétlenül értek egyet, de rohadt tehetséges a srác.
twitter.com/MikeClayNFL/status/1239647391562825730
Nagy az a "ha" de amúgy sajna igaz.
twitter.com/JoeBanner13/status/1239645168195768328
iktriad
Mondjuk amilyen pechünk van, Buckner - aki eddig 1 meccset hagyott csak ki egész karrierjében - TC alatt elszakítja az ACL-jét. 😀 Na jó ezt le is kopogom.....
több mint 4 éve
A Colts D jelenlegKeves. Meg kell ide Berry, de szerintem egy corner sem artana. Viszont ami erdekes, hogy nagy a csend egyelore WR-fronton. Ott kivancsi leszek, ki erkezik. Az egyik 2. korunk szerintem garantaltan oda lojuk el, de jon a piacrol is egy vagy ket jatekos.
twitter.com/MikeClayNFL/status/1239647391562825730
iktriad
több mint 4 éve
A Colts D jelenlegtwitter.com/MikeClayNFL/status/1239647391562825730
több mint 4 éve
Ja, és akármit is kap Bruckner, azt nem hiszem, hogy Ballard a szokásos backloadolt, DM nyavajás szerződést tolt volna elé. Ő máshogy szerződik. Castonzonak, Doyle-nak, Autry-nak, Moore-nak, stb. mind első évben (volt) a legnagyobb a cap hitje, és utána csökkent. Moore például még 4 évig fog nálunk játszani .... már idéntől 0 (zéró) DM-ért és ,,,, évi 5 milla fizetésért. Houston 9 milláért fog idén játszani, Autry 5.5-ért, Desir 6.5-ért, stb. És ők is zéró DM-el kitehetők, ha úgy alakul, hogy van jobb, lesérülnek, visszaesnek, mittudomén.A dologban az a jó, hogy nincs benne plusz kockázat. Ez nem tényleges pénzről szól - azt a backloadolós, DM-et könyvelgetős verzióban is odaadják előre, csak nem jönyvelik le hamar. Ballard meg előre könyvel, így mindig lesz mozgástere.
Szóval már csak ezért is mindegy Bruckner pénze. Nem lesz olyan, hogy ránk szorul a csuka, amíg Ballard könyvel.
több mint 4 éve
Mindig is az volt az érzésem, hogy Balalrdék nem első napos Qb pickben gondolkodnak. Simán jöhet Rivers ,leléphet Jacoby és az egyik 2. körössel pedig érkezik a jövő.tökös húzás, és drága is,de megvárnám a részleteket, lehet ez egy jó kis frontloaded szerződés, ami később barátságos lesz.
Ja és perpill a 2. legdrágább a posztján, nézzük meg egy hét múlva hányadik lesz. 😊
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 4 éve
😀 van ami nem változikHa lett volna szerződése, aminek a garantált egy részét benyelte volna a frisco, akkor azt mondom oké. Így nekem elsőre ez sok, top15 pick, ráadásul Donald után a legjobban fizetett DT lett.Ezt én most még nem véleményezem. Már azért se, mert top szabadügynök igazolás ilyen mindig is. A tetejét fizeted. Amúgy Castonzo is a legjobban fizetett teköl lett az új szerződésével - még 1-2 hétig -, és ő se top3 teköl. Ez ilyen.
Borbinho
De leginkább azért várok a véleménnyel, mert két napja írták alá az új CBA-t. Nem látni még hogy mit eredményez fizetésekben. SImán lehet, hogy Chris Jones 25 milla lesz. Vagy több. Vagy kevesebb. 😀
peterk2005
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Ha lett volna szerződése, aminek a garantált egy részét benyelte volna a frisco, akkor azt mondom oké. Így nekem elsőre ez sok, top15 pick, ráadásul Donald után a legjobban fizetett DT lett.Ezt én most még nem véleményezem. Már azért se, mert top szabadügynök igazolás ilyen mindig is. A tetejét fizeted. Amúgy Castonzo is a legjobban fizetett teköl lett az új szerződésével - még 1-2 hétig -, és ő se top3 teköl. Ez ilyen.
Borbinho
De leginkább azért várok a véleménnyel, mert két napja írták alá az új CBA-t. Nem látni még hogy mit eredményez fizetésekben. SImán lehet, hogy Chris Clark 25 milla lesz. Vagy több. Vagy kevesebb. 😀
több mint 4 éve
Nekem még emésztenem kell ezt. Persze tudom úgy nézni, hogy Ballard aszonta, hogy az 1/13 QB szempontból almás, nincs értékén olyan irányító aki annyit érne. És akkor ahelyett hogy kihúzná mondjuk Kinlaw-t, akit rengetegen mockoltak hozzánk elhoz egy olyant aki már bizonyította is hogy jó, és szintén fiatal, csak 25 éves. A pénz másodlagos, az van egy ilyen move-ra bőven. Egy top contract kényelmesen elfér. A roster elég kerek és mély, de sztárhiány van, hát egyet bepótolt belőle.Divízió riválisként nagyon nem örülök az érkező Rivers és főleg Buckner duónak. Ez talán elég pozitívum lehet a Colts fanoknak.
Draftunk így is lesz, attól nem tartok, de a QB pick elszállt. Amúgy múlt évben hátrébb húztuk az első játékost, mint idén fogjuk - még így a trade után is is. 😊 Már, ha Ballard nem tradel megint hátra. 😀
Az irányítóval kapcsolatban próbálom megszokni a gondolatot, hogy Rivers vagy Brissett. Egyiket se könnyű... 😉
Amúgy tök vicces, hogy 3 évig nyavajogtunk, hogy Ballard óvatoskodik, nem lép, nem igazol nagy nevet. Erre 3 év után robban a bomba, és mit csinálunk? Fanyalgunk és méricskélünk. 😀 Magamról (is) beszélek. 😊
peterk2005
És ahogy mondod, Ballard(aki nagyon okos fickó) alaposan megmondta a véleményét erről a QB classról ezzel a cserével...
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Ha lett volna szerződése, aminek a garantált egy részét benyelte volna a frisco, akkor azt mondom oké. Így nekem elsőre ez sok, top15 pick, ráadásul Donald után a legjobban fizetett DT lett.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
SFGaben
1 076
Buckner egy olyan DT, aki akár 10+ sacket hoz, úgy hogy gyakorlatilag nem hagyott ki mérkőzést és az öltöző egyik vezére.
több mint 4 éve
Nekem még emésztenem kell ezt. Persze tudom úgy nézni, hogy Ballard aszonta, hogy az 1/13 QB szempontból almás, nincs értékén olyan irányító aki annyit érne. És akkor ahelyett hogy kihúzná mondjuk Kinlaw-t, akit rengetegen mockoltak hozzánk elhoz egy olyant aki már bizonyította is hogy jó, és szintén fiatal, csak 25 éves. A pénz másodlagos, az van egy ilyen move-ra bőven. Egy top contract kényelmesen elfér. A roster elég kerek és mély, de sztárhiány van, hát egyet bepótolt belőle.Draftunk így is lesz, attól nem tartok, de a QB pick elszállt. Amúgy múlt évben hátrébb húztuk az első játékost, mint idén fogjuk - még így a trade után is is. 😊 Már, ha Ballard nem tradel megint hátra. 😀
Az irányítóval kapcsolatban próbálom megszokni a gondolatot, hogy Rivers vagy Brissett. Egyiket se könnyű... 😉
Amúgy tök vicces, hogy 3 évig nyavajogtunk, hogy Ballard óvatoskodik, nem lép, nem igazol nagy nevet. Erre 3 év után robban a bomba, és mit csinálunk? Fanyalgunk és méricskélünk. 😀 Magamról (is) beszélek. 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
több mint 4 éve
Elso korert ha veszel valakit, az legyen nagyon jo jatekos. DeFo az. Sztem ez rendben van. Persze meglepodtem azert.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Ejj, Ballard megint bizonyítja, hogy Top GM a divízióban és Top 3/5 a ligában. De nem örülök ennek.
több mint 4 éve
Buckner alulertekelt jatekos, mert nem egy 15-20 sackes playa, de egyebkent felelmetesen jol jatszott a 49ersben, es nem, nem Bosa mellett, mert o tavaly volt brutalis, amikor Bosa meg a kozelben sem volt. Szoval neki nem kellettek elit jatszopajtasok.Azt a mocskos kurva eletbe. Ballardtol nem vartam, hogy odaadja az elso kort. En ennyit nem adtam volna erte, mondjuuk Buckner rohadt jo jatekos. De mondjuk DL-re nem lottem volna el ezt a picket. Ez viszont ramutat, hogy Rivers a zsakban, es Ballard egyertelmuen a DL-ben latott egy nagy lyukat.En egyelore nem jutok szohoz. Nem tudom, hogy oruljek-e neki vagy sem.
Nem adtam volna ennyit erte, de abszolut vedheto csere, illetve rendben van. Es akkor ennyire voltak realisak a pletykak, hogy Ballard odaig van Love-ert. Inkabb odaadta az elso kort egy vedoert, akit aztan megdobott evi 21 millioval.
Huh. Na folytassuk. Jojjon Berry. Jojjon Diggs, ott elveznek el. 😀
Stez
En nem annyira banom az elso kort. Ugy tunik senki nem nyugozte le Ballardot annyira, hogy megerje harcolni valakiert is. A 21 millat azert kicsit sokallom.
Bence94
Buckner ott van a liga ot legjobb DT-je kozott, akit 3-4-ben es 4-3-ban is jatszathatsz, akar a fal szelen, akar a kozepen. Nem volt annyira latvanyos a jateka, mint Jonese, de hasonlo szinten van, hidd el. Illetve o egy elegge jo motor, dolgozik, nem all meg, ugyhogy en attol sem tartok, hogy a nagy penz utan beleszarna. Hajtani fog.
Elkepesztoen hasznos jatekos, aki azert playmakernek is nevezheto. Persze evi 21 millio nem keves, de azert azt is nezd, hogy Buckner nem egy DT ugymond, hanem vele megkaptad a liga egyik remek pass rusheret is. Szegeny ember Chris Jonesa.
Nyilvan faj a szivem az 1/13-ert, imadtam volna, ha egy Jeudy peldaul erkezik ott, de a csere rossznak nem rossz. Illetve azert naagy az esely ra, hogy nem lesz elerheto Jeudy 1/13-on. Ha Ballard DL-t akart, akkor kivalo csere, mert az 1/13-mal ebben a classban nem hozott volna ilyen jatekost, az fix.
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Belefért a cap spacebe, ha jön Rivers is, akkor ez egy erős win now lesz. Autryval bitang párost fognak alkotni. 😊Es felepul Turay is.
És van 2 2. körünk, azzal jöhet 2 kezdő is akár.
Tony Adams