Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 4 éve
Ket ev. Az jo. Akkor nem kell iden LTt huzni. Bar szerintem ez igazabol 1+1 eves szerzodes lesz, jatekosopcioval.Ebben a jó OT classban azért húznék egyet, igaz nem feltétlenül elől. Lehetne mögötte development projekt.
Stez
több mint 4 éve
deleted account
1 758
Ket ev. Az jo. Akkor nem kell iden LTt huzni. Bar szerintem ez igazabol 1+1 eves szerzodes lesz, jatekosopcioval.Igazából játékos szempontjából tök mind1, akár félidőben is tolhat egy retit 😀 De vsz akkor azért lehet számítani, hogy még 2 év, utána meg tényleg elhúz...
Stez
több mint 4 éve
Ket ev. Az jo. Akkor nem kell iden LTt huzni. Bar szerintem ez igazabol 1+1 eves szerzodes lesz, jatekosopcioval.
több mint 4 éve
Végre valami jó hír.
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Ne bantsd Jacobyt. Jo gyerek. Szegenynek epp eleg nagy pofon lesz az, hogy egy ev utan ugy lecserelik ot a kezdoben, hogy a laba sem eri a foldet. RIP. Kivalo ugynok volt. ☹️Erre nem vennek merget.
Stez
több mint 4 éve
Ne bantsd Jacobyt. Jo gyerek. Szegenynek epp eleg nagy pofon lesz az, hogy egy ev utan ugy lecserelik ot a kezdoben, hogy a laba sem eri a foldet. RIP. Kivalo ugynok volt. ☹️
több mint 4 éve
A pff csinált egy draft elemzést a 2006-2016 időszakról. Ez számunkra ugye azért érdekes, mert ez az időszak szinte teljesen lefedi a Polian éra utolsó - igenszar - néhány évét, illetve a Grigson éveket. Nos íme pár szösszenet:- Ebben a 10(+1) évben a Colts draftolt az egész ligában a legkevesebb draft capitalból. Ami nagyobb részben ugyan az elég folyamatos jó szereplésből adódott, de nem csak abból. Itt köszön vissza a Trentrichardsonokért adott első kör is...
- A ligautolsó draft capitalból - engem is kicsit meglepve - nem végeztük különösebben rosszul. Azt vártam volna, hogy sima bottom 3-4, de nem. A középmezőny alatt finisheltünk, a Ravens, Eagles, Bears, stb. társaságban. Ahhoz képest amilyen botrányos draftot voltak itt, ez meglepően "nem rossz".
- Nincs ilyen elemzés, de igen szívesen összevetném a fenti időszakot a Polian éra korai, sikeres éveivel + Ballard évekkel. Hogy Manninget kihagyjuk, legyen mondjuk 1999-2005 és 2017-2020 időszak. Ez kb. szintén 10 év. Szerintem a különbség kiverné a számegyenest....
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Azért Marcus Johnson nem az a kaliber, aki indikátora lehetne akárminek. Cain-ról is elég simán lemondtunk. De meg is értem, mert 3.,4.,5. számú elkapóból fel vagyunk tankolva, ott van Pascal, ott van Fountain aki ki tudja a tavalyi Cain lesz-e vagy ő fejlődik tovább. Plusz Funchess aki ki tudja marad-e majd 4-5 milláért vagy ugyanannyiért továbbál (többet aligha kap). Meg Campbell is. Szóval ebben a talán lesz belőlük valami kategóriában tele vagyunk, nem hiányzik Johnson. Meg Cain se. De aztán, hogy erősítés címén mit gondol Ballard, az tényleg teljesen kiszámíthatatlan. Hasonlóan gondolom mint Stez, bőven el tudom képzelni azt is, hogy mondjuk visszahozzuk Funchess-t, és draftolunk egyet a 2. kör környékén. És máris nincs helye Johnsonnak, pedig már Chester Rogers sincs. 😊(Az idei FA felhozatalból egyébként Emmanuel Sandersen kívül a többiekben nem sok rációt látok. Sanders azért a Funches féle pénzért elérhető lesz, és rövid távra bőven komoly upgrade lehetne T.Y. mellé. Ők ketten, kiegészülve Campbell-el - akiben én egyébként marha sokat látok, rendkívül tetszett amikor pályán volt .... csak ugye alig volt pályán ... -, meg Pascallal egy olyan négyes amivel akár újabb újonc nélkül is neki lehetne menni az idénynek anélkül, hogy leszakadna a tető. Már ez is jobb lenne a tavalyinál. De kár is ezen agyalni, mert újonc WR szerintem biztosan jön. Annyi jó elkapó van idén, hogy ha Ballard nem is akarna húzni WR-t, akkor is le fog esni a 2., sőt a 3. napra olyan, akit ha másért nem azért behúz mert nem lehet a boardon hagyni, annyival jobb prospect mint más posztokon lesznek. )
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
deleted account
1 758
A nem érdekli a csávó az nem kiszámíthatatlan, az profi. Tudni kell pokerezni, és kimaxolni a kezedben lévő kártyákat, de most már egyre inkább látom a sorok közti mondandóit, üzeneteit : pl Doyle év közbeni hosszabbítása, burkoltan : Ebron (meg aki követi mintáját), szevasz.Ja, mondjuk Ballard annyira kiszamithatatlan, hogy amellett, hogy szetallatkodja magat drafton es FA-n elkapokkal es brutalul erositi a posztot, amellett siman kinezem belole azt is, hogy kb. ugyanaz lesz a WR-corp, mint tavaly, meg draftol 2. korben valakit erositeskent, aztan szoszi. 😀twitter.com/MikeGarafolo/status/1236035897050660866?s=20Akkor lehet készülhetünk a WR corp rendbetételére, mert ha őt elengedi Ballard, aki tavaly beugróként TY mögött második elkapó lett, akkor benne van, hogy jön 1-2 nagy név.
Bence94
coltman
Egeszen elkepeszto, hogy tole sosem tudhatod, mit varj. De ez volt Nelsonnal is, aki anno a draftolasa elott kopni-nyelni nem tudott, mert hogy a Colts interjuztatta, es Ballard allitolag eloadta, hogy ot annyira nem is erdekli a csavo.
Teljesen kiszamithatatlan a pali.
Stez
Én abból gondolom egyébként amit írtam, mert pl amikor John SImont cutoltuk, mindenki állt és nézte, hogy WTF?!?!? És utána jött Leonard meg Walker, na meg a Simon who? Persze ő is néha mellényúl, lásd Wilson, de hozott másik 3-4 tuti hosszú távú kezdőt a DB posztra, szóval a ratio ott is nagyon jó.
Ebből gondolom, hogy jönni fog 1-2 olyan játékos, akivel rendbe teszi a WR posztot, ahogy kell. Lehet nem az elit nagy név, mint pl OBJ, de meglepődnék, ha MJ elengedése után csak draft meg UDFA jönne, esetleg Funchess féle 50-50 megoldás. És ezek után az is meglepne, ha Rogers maradna... TC-re még lehet, de én már nem látom, hogy az 53-at megélje, miután Hines megmutatta hogy kell returnert játszani úgy igazán, más skillje meg igazából nem nagyon van Rogersnek, akire nem lehet másik 10 UDFA-t találni.
több mint 4 éve
Ja, mondjuk Ballard annyira kiszamithatatlan, hogy amellett, hogy szetallatkodja magat drafton es FA-n elkapokkal es brutalul erositi a posztot, amellett siman kinezem belole azt is, hogy kb. ugyanaz lesz a WR-corp, mint tavaly, meg draftol 2. korben valakit erositeskent, aztan szoszi. 😀twitter.com/MikeGarafolo/status/1236035897050660866?s=20Akkor lehet készülhetünk a WR corp rendbetételére, mert ha őt elengedi Ballard, aki tavaly beugróként TY mögött második elkapó lett, akkor benne van, hogy jön 1-2 nagy név.
Bence94
coltman
Egeszen elkepeszto, hogy tole sosem tudhatod, mit varj. De ez volt Nelsonnal is, aki anno a draftolasa elott kopni-nyelni nem tudott, mert hogy a Colts interjuztatta, es Ballard allitolag eloadta, hogy ot annyira nem is erdekli a csavo.
Teljesen kiszamithatatlan a pali.
több mint 4 éve
deleted account
1 758
twitter.com/MikeGarafolo/status/1236035897050660866?s=20Akkor lehet készülhetünk a WR corp rendbetételére, mert ha őt elengedi Ballard, aki tavaly beugróként TY mögött második elkapó lett, akkor benne van, hogy jön 1-2 nagy név.
Bence94
több mint 4 éve
Ha már veteránról van szó, akkor nekem Carr lenne a leginkább elfogadható. Winston kétségkívül a legtehetségesebb mind közül, de ő nálam "leprás" a karaktere miatt. Alig különbözik a kis Kellytől, csak rá még nem borult rá úgy a dolog az 1/1 miatt. Irányítóban abszolút szükséges szerintem nem csak az, hogy szeressék - felteszem Winstont is szeretik a társak -, de komolyan is vegyék, lefossák a bokájukat, úgy akarjanak teljesíteni NEKI is, nem csak az edzőknek. Kár, hogy Jacobyba csak ennyi tehetség szorult, mert egyébként ebből a szempontból ideális játékos. Meg is érti magát, tud vicceskedni is, de véresen komolyan veszi. Azért az nem véletlen, hogy még Luck mögött, törölközőhordóként is sokan neki akartak megfelelni a fiatalok közül.Visszatárve az elérhetőkre, nekem a fentiek miatt Carr a legelfogadhatóbb. Nem érzek közte és pl. Dalton között tehetségben sok különbséget - igazából kb. semmit -, csak picit más a stílusuk - az se annyira -, és másban szívták meg a körülöttük levő körülményeket. Carrban én látok ha nem is egy Stafford féle valódi franchise QB előrelépést, de egy Alex Smith féle kiváló game managerig elviheti. Ami hosszabb távon nekem nem elég - én mellette is akarok/akarnék irányítót húzni -, de rövid távon, a pillanatnyi helyzetünkben ő éppenséggel előrelépés lenne. Az is lehet, hogy nagy. Viszont picket ő érte sem áldoznék be. Ha a Raiders tényleg lenyúlja Brady-t és kvázi kényszerből kezdene keresni új gazdát Carr-nak, akkor mondjuk max. egy 3.-4. körért esetleg. Ugyanez igaz Daltonra, csak nála inkább már csak 4.-5. kör. A többiekért a telefont sem emelném fel. Kivéve még talán Foles-t, ha a Jags tényleg benyeli a fizetése felét, és ingyen (pick nélkül) ideadja. Foles is az nálam, akinél van még egy pici nyitott kérdés. Csodát már nem várok tőle, de nekem még nem derült ki teljesen, hogy mi nála a helyzet. Túl nagy a kontraszt a Philly évek és a többi között. Amúgy - ezért Iktriad meg fog ölni 😊, de - úgy gondolom a Jagsnál kudarcra volt ítélve. Az első meccsén nagyon jól játszva lesérült, aztán a Minshew mánia forgószele el is vitte. Közelebbről megnézve viszont mindkettő irányítóval az volt, hogy igen jól kezdték - amíg a Jags morálisan is a helyén volt -, aztán mindkettő elég nagyot zuhant. Minshew is. És Foles a pályán nem tűnt gyengébbnek nála, csak addigra a csapat is szétesett, és már a játékosok is Minshew-t akarták. Szóval a tavalyi éve is kb. pont olyan lett, mint a Rams-beli, hogy marha nehéz értékelni.
Ezzel együtt tényleg csak akkor jöhet szóba, ha Brissett utilapút kap, és az új irányító mellett kell egy veterán, és ő az olcsón elérhető. Más körülmények között (ha Brissett marad) az ég világon semmi értelme elhozni. Sem őt, sem mást. Csak fiatalt.
több mint 4 éve
deleted account
1 758
Jah, azt majd törleszt egyet, mert aláír NE-be, majd a bejelentési sajttájt lemondja, mondván, bocsi, inkább megyek Indianapolisba 😀 Ballard pedig szarrá keresi magát a közben levédetett szlogenjából, "Rivalry is back on" 😀Persze, csak a rajatszasig el is kell jutni, erted. Marpedig Foles eseteben ez is erosen kerdeses, es ebben Dalton azert jobban bizonyitott. En egyelore ott vagyok, hogy szeretnem tudni es latni, mire kepes ez a csapat. Nem egy rossz kubeval, de mondjuk nem is egy Luckkal, aki meg azert csaloka kepet ad, mert egy allat. Tobbet latnek ezert Daltonban, mint Brissettben vagy Mariotaban. Folesot nem irom le, bar Daltonban nala is tobbet latnek.Abszolút egyetértek, bár én kicsit másképp nézem a QB posztot, ketté bontom az alapszakaszt meg a PO-t. Hiába jók valakinek a számai alapszakaszban, ha PO-ban rendre összeomlik. És Dalton nekem ez a kategória (bár neki az alapszakasz számai sem átlagon felüliek), PO-ban eddig csak borzalmas performanszai voltak. Ebben pl Foles nálam előrébb van, ő már bizonyította, hogy tud PO-ban teljesíteni, Dalton eddig nulla. És lehet Mariota se lesz más ebben, de ezt én attól még különbségnek látom.Mondjuk Daltonban en nem latok kevesebbet, mint Folesban. Boven lattuk es tudjuk, mit kapuhatunk Folestol. Dalton azert egesz idenyeket jatszott, es nem volt szar abszolut, meg ha kozepesnel sokkal altalaban jobb sem.Nálam Dalton jóval feljebb van a létrán, mint akár Mariota akár Foles. Feltéve, hogy a tavalyi sérülése csak egy véletlen, nem valaminek a kezdete. De ettől még inkább draftoljunk irányítót ne ezek között keresgéljünk.Dalton nálam szimplán azért van hátrébb, mert nála már egyértelmű, hogy nem lesz feljebb, 9 év alatt lefőtt neki a kávé, nem fog ő már PO-ba semmi maradandót alkotni. Mariotaban még az esély megvan, bár nem látom, hogy ez ki fog jönni, de attól még esély, ezért van kicsit előrébb.
peterk2005
coltman
A nezeted szerint, minthogy kiben lehet meg plusz, Mariota valoban elol lenne ebbol a harmasbol, benne lehet valoban, bar en meg neki nem orulnek, mivel o egy Brissett 2.0 szerintem. Oke, ez picit durva sarkitas, de rengeteg mindenben ra ut a stilusa. Nem dobja el a ketes labdakat, sokaig nezelodik, sokat tartogatja a labdat, nem tamadja agressziven a mely es a kozepes celpontokat, a biztosra megy, ami azt eredmenyezi, hogy a szamai nem nagyon ternek el Jacobyetol. Oke, fejlodhet, oke, oke, oke... Csak ket eve ezt varjuk, de valamiert nem sikerult a dolog.
Kedvelem mariotat, de en picit felek, hogy ez olyan csederbol vederbe igazolas lenne, es nekem az a leiras, hogy „Ballardek pokolian fosnak Brissett legutobbi 8-9 meccse utan”, az arra enged kovetkeztetni, hogy nem fognak, nem akarnak majd rizikozni ilyen Mariotaval, akiben siman benne van, hogy az egvilagon semmivel sem lesz jobb, mint Brissett.
Stez
És nem, én sem szeretném egyiket se itt látni, nem vagyok oda a tescogazdaságos megoldásokért . De nem hinném, hogy Ballardék most ilyenre mennek rá, szerintem bőven bizonyította már az ellenkezőjét, hogy nem tákol, hanem minőséget épít. De már engem is kurvára érdekelne, hogy milyen megoldással megyünk majd...
coltman
Na mindegy, meglatjuk hamarosan, hogy mennyiert ir ala Brady.
Stez
Egyébként jogos, Foles nem bizonyított reg seasonben, és ahogy többször kifejtettem, nem látom benne azt, amitől akkora nagy menő lenne, és ahogy néztem a JAX meccseket, ott se esett le a képernyőről, hogy egy future HoF Joe Montana rejlene benne. Ezért is tartok egy kicsit attól, hogy nehogy "Reich idehozza" - bár ennél Ballardot és Reich-et is értelmesebbnek tartom, hogy csak a dolgoztunk már együtt miatt hozzanak valakit, aki egyébként láthatólag nem egy különleges, vagy valamiben kiemelkedő QB.
Én még mindig inkább a Rivers vagy Brissett + valami draftolt újoncban reménykedem, az a legtisztább és nem csak átmeneti megoldást nyújtó verzió. Bridgewater, meg Foles féle megoldások számomra olyan 50-50 lenne, hogy ok, megpróbáljuk, azt vagy bejön, vagy nem. Ez a draftolt újoncokban is benne van, de ott jobban bízom Reichben és a stábban, hogy ha kinéznek egy prospektet, akkor kihozzák belőle, amit ki lehet, mint mondjuk Bridgewaterből, akinek már sokkal nehezebb az olvasásán, technikáján csiszolni.
Ezért is nézem meg majd jobban Anthony Gordont, mert az nagyon olyan Ballard-féle steal dolognak tűnik, ha tényleg fit a mi rendszerünkbe, ami abszolút egyezik Ballard filozófiájával.
több mint 4 éve
Persze, csak a rajatszasig el is kell jutni, erted. Marpedig Foles eseteben ez is erosen kerdeses, es ebben Dalton azert jobban bizonyitott. En egyelore ott vagyok, hogy szeretnem tudni es latni, mire kepes ez a csapat. Nem egy rossz kubeval, de mondjuk nem is egy Luckkal, aki meg azert csaloka kepet ad, mert egy allat. Tobbet latnek ezert Daltonban, mint Brissettben vagy Mariotaban. Folesot nem irom le, bar Daltonban nala is tobbet latnek.Abszolút egyetértek, bár én kicsit másképp nézem a QB posztot, ketté bontom az alapszakaszt meg a PO-t. Hiába jók valakinek a számai alapszakaszban, ha PO-ban rendre összeomlik. És Dalton nekem ez a kategória (bár neki az alapszakasz számai sem átlagon felüliek), PO-ban eddig csak borzalmas performanszai voltak. Ebben pl Foles nálam előrébb van, ő már bizonyította, hogy tud PO-ban teljesíteni, Dalton eddig nulla. És lehet Mariota se lesz más ebben, de ezt én attól még különbségnek látom.Mondjuk Daltonban en nem latok kevesebbet, mint Folesban. Boven lattuk es tudjuk, mit kapuhatunk Folestol. Dalton azert egesz idenyeket jatszott, es nem volt szar abszolut, meg ha kozepesnel sokkal altalaban jobb sem.Nálam Dalton jóval feljebb van a létrán, mint akár Mariota akár Foles. Feltéve, hogy a tavalyi sérülése csak egy véletlen, nem valaminek a kezdete. De ettől még inkább draftoljunk irányítót ne ezek között keresgéljünk.Dalton nálam szimplán azért van hátrébb, mert nála már egyértelmű, hogy nem lesz feljebb, 9 év alatt lefőtt neki a kávé, nem fog ő már PO-ba semmi maradandót alkotni. Mariotaban még az esély megvan, bár nem látom, hogy ez ki fog jönni, de attól még esély, ezért van kicsit előrébb.
peterk2005
coltman
A nezeted szerint, minthogy kiben lehet meg plusz, Mariota valoban elol lenne ebbol a harmasbol, benne lehet valoban, bar en meg neki nem orulnek, mivel o egy Brissett 2.0 szerintem. Oke, ez picit durva sarkitas, de rengeteg mindenben ra ut a stilusa. Nem dobja el a ketes labdakat, sokaig nezelodik, sokat tartogatja a labdat, nem tamadja agressziven a mely es a kozepes celpontokat, a biztosra megy, ami azt eredmenyezi, hogy a szamai nem nagyon ternek el Jacobyetol. Oke, fejlodhet, oke, oke, oke... Csak ket eve ezt varjuk, de valamiert nem sikerult a dolog.
Kedvelem mariotat, de en picit felek, hogy ez olyan csederbol vederbe igazolas lenne, es nekem az a leiras, hogy „Ballardek pokolian fosnak Brissett legutobbi 8-9 meccse utan”, az arra enged kovetkeztetni, hogy nem fognak, nem akarnak majd rizikozni ilyen Mariotaval, akiben siman benne van, hogy az egvilagon semmivel sem lesz jobb, mint Brissett.
Stez
És nem, én sem szeretném egyiket se itt látni, nem vagyok oda a tescogazdaságos megoldásokért . De nem hinném, hogy Ballardék most ilyenre mennek rá, szerintem bőven bizonyította már az ellenkezőjét, hogy nem tákol, hanem minőséget épít. De már engem is kurvára érdekelne, hogy milyen megoldással megyünk majd...
coltman
Na mindegy, meglatjuk hamarosan, hogy mennyiert ir ala Brady.
több mint 4 éve
deleted account
1 758
Abszolút egyetértek, bár én kicsit másképp nézem a QB posztot, ketté bontom az alapszakaszt meg a PO-t. Hiába jók valakinek a számai alapszakaszban, ha PO-ban rendre összeomlik. És Dalton nekem ez a kategória (bár neki az alapszakasz számai sem átlagon felüliek), PO-ban eddig csak borzalmas performanszai voltak. Ebben pl Foles nálam előrébb van, ő már bizonyította, hogy tud PO-ban teljesíteni, Dalton eddig nulla. És lehet Mariota se lesz más ebben, de ezt én attól még különbségnek látom.Mondjuk Daltonban en nem latok kevesebbet, mint Folesban. Boven lattuk es tudjuk, mit kapuhatunk Folestol. Dalton azert egesz idenyeket jatszott, es nem volt szar abszolut, meg ha kozepesnel sokkal altalaban jobb sem.Nálam Dalton jóval feljebb van a létrán, mint akár Mariota akár Foles. Feltéve, hogy a tavalyi sérülése csak egy véletlen, nem valaminek a kezdete. De ettől még inkább draftoljunk irányítót ne ezek között keresgéljünk.Dalton nálam szimplán azért van hátrébb, mert nála már egyértelmű, hogy nem lesz feljebb, 9 év alatt lefőtt neki a kávé, nem fog ő már PO-ba semmi maradandót alkotni. Mariotaban még az esély megvan, bár nem látom, hogy ez ki fog jönni, de attól még esély, ezért van kicsit előrébb.
peterk2005
coltman
Stez
több mint 4 éve
Ha potenciálra akarunk hozni QB-t, és nem a draftról, akkor csak Flameis jöhet szóba. Carr, Dalton, Brissett, Marioto, Foles nekem mind egykutya. Remek systemmel körülöttük tudnak hozni egy átlagos, v átlagnál picit jobb teljesítményt.
Öreget meg csak akkor hoznánk, ha draftolunk is QB-t.
Ha nem jön Flameis vagy Love, akkor ez az offseason amúgy is kuka 😕
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Mondjuk Daltonban en nem latok kevesebbet, mint Folesban. Boven lattuk es tudjuk, mit kapuhatunk Folestol. Dalton azert egesz idenyeket jatszott, es nem volt szar abszolut, meg ha kozepesnel sokkal altalaban jobb sem.Nálam Dalton jóval feljebb van a létrán, mint akár Mariota akár Foles. Feltéve, hogy a tavalyi sérülése csak egy véletlen, nem valaminek a kezdete. De ettől még inkább draftoljunk irányítót ne ezek között keresgéljünk.Dalton nálam szimplán azért van hátrébb, mert nála már egyértelmű, hogy nem lesz feljebb, 9 év alatt lefőtt neki a kávé, nem fog ő már PO-ba semmi maradandót alkotni. Mariotaban még az esély megvan, bár nem látom, hogy ez ki fog jönni, de attól még esély, ezért van kicsit előrébb.
peterk2005
coltman
több mint 4 éve
deleted account
1 758
Nálam Dalton jóval feljebb van a létrán, mint akár Mariota akár Foles. Feltéve, hogy a tavalyi sérülése csak egy véletlen, nem valaminek a kezdete. De ettől még inkább draftoljunk irányítót ne ezek között keresgéljünk.Dalton nálam szimplán azért van hátrébb, mert nála már egyértelmű, hogy nem lesz feljebb, 9 év alatt lefőtt neki a kávé, nem fog ő már PO-ba semmi maradandót alkotni. Mariotaban még az esély megvan, bár nem látom, hogy ez ki fog jönni, de attól még esély, ezért van kicsit előrébb.
peterk2005
több mint 4 éve
Nálam Dalton jóval feljebb van a létrán, mint akár Mariota akár Foles. Feltéve, hogy a tavalyi sérülése csak egy véletlen, nem valaminek a kezdete. De ettől még inkább draftoljunk irányítót ne ezek között keresgéljünk.
több mint 4 éve
deleted account
1 758
Dalton pickbe kerülne. Van szerződése, és a Bengals is úgy áll, hogy befér bőven hogy leültessék Burrow mogé a padra. Kérni fognak Daltonért valamit. Kúbéról lévén szó nem hiszem, hogy 7. kört....Most őszintén, Daltonért mit kérsz? Nem állítom, hogy Mariota vagy Foles egy zseni, de Dalton valahol még utánuk jön nálam a sorban. És lévén, hogy idén azért elég szép mennyiségű QB kerül piacra, plusz draftról is lehet hozni, én nem látom, hogy Daltonért bárki is adna két csomag szotyinál többet, elnézve az eddigi produkcióját.
peterk2005
De ha már QB, egyre több elemzőtől kezdem hallani Anthony Gordon nevét, mint perfect fit for the Colts, és még olcsó is lenne, mivel második nap végére várják.
több mint 4 éve
Dalton pickbe kerülne. Van szerződése, és a Bengals is úgy áll, hogy befér bőven hogy leültessék Burrow mogé a padra. Kérni fognak Daltonért valamit. Kúbéról lévén szó nem hiszem, hogy 7. kört....
több mint 4 éve
Oké,vicceskedünk, de emlékszem, amikor egy offszezonban piacra kerülne 2-3 kompetens QB . Ha Ballard úgy érzi, hogy egy Brady/Rivers/Dalton PO csapatot tudna csinálni a gárdából, most megtehetik,nem kerül pickbe. A cap space most nem gond, most elbírunk egy Jacobyt a padon.