Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 4 éve
Belefért a cap spacebe, ha jön Rivers is, akkor ez egy erős win now lesz. Autryval bitang párost fognak alkotni. 😊És van 2 2. körünk, azzal jöhet 2 kezdő is akár.
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 4 éve
SFGaben
1 076
DeFo-t nagyon fogjátok szeretni. Vérzik a szívem érte, de érthető csere volt. Sok sikert neki Indy-ben
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Azt a mocskos kurva eletbe. Ballardtol nem vartam, hogy odaadja az elso kort. En ennyit nem adtam volna erte, mondjuuk Buckner rohadt jo jatekos. De mondjuk DL-re nem lottem volna el ezt a picket. Ez viszont ramutat, hogy Rivers a zsakban, es Ballard egyertelmuen a DL-ben latott egy nagy lyukat.En egyelore nem jutok szohoz. Nem tudom, hogy oruljek-e neki vagy sem.
Nem adtam volna ennyit erte, de abszolut vedheto csere, illetve rendben van. Es akkor ennyire voltak realisak a pletykak, hogy Ballard odaig van Love-ert. Inkabb odaadta az elso kort egy vedoert, akit aztan megdobott evi 21 millioval.
Huh. Na folytassuk. Jojjon Berry. Jojjon Diggs, ott elveznek el. 😀
Stez
En nem annyira banom az elso kort. Ugy tunik senki nem nyugozte le Ballardot annyira, hogy megerje harcolni valakiert is. A 21 millat azert kicsit sokallom.
több mint 4 éve
Cruyffista
3 352
Ez amúgy Chris Jones ellenértéke és fizetésének értéke kb, úgyhogy érdekes. Nem rossz játékos, de kicsit túlfizették.
több mint 4 éve
Azt a mocskos kurva eletbe. Ballardtol nem vartam, hogy odaadja az elso kort. En ennyit nem adtam volna erte, mondjuuk Buckner rohadt jo jatekos. De mondjuk DL-re nem lottem volna el ezt a picket. Ez viszont ramutat, hogy Rivers a zsakban, es Ballard egyertelmuen a DL-ben latott egy nagy lyukat.Nem adtam volna ennyit erte, de abszolut vedheto csere, illetve rendben van. Es akkor ennyire voltak realisak a pletykak, hogy Ballard odaig van Love-ert. Inkabb odaadta az elso kort egy vedoert, akit aztan megdobott evi 21 millioval.
Huh. Na folytassuk. Jojjon Berry. Jojjon Diggs, ott elveznek el. 😀
több mint 4 éve
Bence94
1 949
WOWWWW21 misi
Blockbuster: The #49ers are trading Pro Bowl DL DeForest Buckner to the #Colts, sources say, in exchange for a first-round pick. A massive deal for both teams, with one of SF’s key players on the move.
Stez
több mint 4 éve
WOWWWWBlockbuster: The #49ers are trading Pro Bowl DL DeForest Buckner to the #Colts, sources say, in exchange for a first-round pick. A massive deal for both teams, with one of SF’s key players on the move.
több mint 4 éve
Hopp, most egyre tobb portal kezdi hozogatni. 2 ev 46 millio dollarrol csacsog valamelyik radiomusor.
több mint 4 éve
twitter.com/JasonLaCanfora/status/1239626869609283584?s=20Ha nem a mindig tévedő LaCanfora lenen a forrás, már kezdeném dörzsölni a tenyeremet.
Bence94
több mint 4 éve
Az, hogy Riversrol ket oraja semmi hir, elegge arra mutat, hogy Ballard valami keteves, vagy 1+1 eves, 50-55 millio dollar koruli szerzodest ajanlana neki. Nem kifejezetten durva penz, de nem is keves. Kerdes, hogy Rivers le akarja-e szaggatni itt az utolso szerzodesevel a bankot, vagy mi a celja. Azt nem hiszem, hogy Ballard tulfizeti, valami ovatos ajanlatot varnek tole.Ez mondjuk szerintem meg kamu. Meg.
twitter.com/_primesportz/status/1239637174892417024
Szerkesztette: Stez
több mint 4 éve
Diggs lesz, érzem.Nem Diggs lesz. Amit erzel, az... Hat nem ez. 😀
Takarít nagyon a Vikes,és sokat rinyál a srác,de nálunk nagy király lehet
Tony Adams
hestegjinxeslegyendiggsazkonyokonyi
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Diggs lesz, érzem.twitter.com/stefondiggs/status/1239624004345958400?s=20
Takarít nagyon a Vikes,és sokat rinyál a srác,de nálunk nagy király lehet
Tony Adams
több mint 4 éve
Diggs lesz, érzem.Takarít nagyon a Vikes,és sokat rinyál a srác,de nálunk nagy király lehet
több mint 4 éve
Akkor Feles? Netan Fules vagy Micimacko?Dilla szerint nem Folesról van sajna szó.Hm....Siman lehet, hogy Foles valami lokakaert.
twitter.com/E_Dilla/status/1239616373338320901
iktriad
Stez
iktriad
Engem meg Clowney sem lepne meg.
több mint 4 éve
Dilla szerint nem Folesról van sajna szó.Hm....Siman lehet, hogy Foles valami lokakaert.
iktriad
Stez
több mint 4 éve
Hm....Siman lehet, hogy Foles valami lokakaert.
iktriad
több mint 4 éve
A megfelelo lepes Ballardtol az lenne, hogy Riverst elkuldi egy rovid telefonra BOBbal, aztan utana ket perc mulva o fog Ballardhoz futni, hogy alairhasson veteran minimumert.
több mint 4 éve
Nem ittamm ma meg, de mint latom, te sem neztel sokat az elozo idenyben a Coltsbol. Sebaj.A csavo siman pozitiv merleggel zarja az idenyt, ha nem serul meg. 😀😀😀DDMennyit ittál ma már Stez? Ebből a részből kiindulva már üres lehet 2 boros üveg.
Stez
iktriad
több mint 4 éve
A csavo siman pozitiv merleggel zarja az idenyt, ha nem serul meg. 😀😀😀DDMennyit ittál ma már Stez? Ebből a részből kiindulva már üres lehet 2 boros üveg.
Stez
több mint 4 éve
Te normalis vagy? Evi 15 millios szerzodes KETTO evre hulyeseg? A csavo siman pozitiv merleggel zarja az idenyt, ha nem serul meg. 😀😀😀DDJacoby szerződése says hello.Itt az nem szokas. Csak ti vagytok szarok. Es BOB. 😀Azt mondjátok, ideje valami hülyeséget csinálni itt is? 😊A Coltsnak nem is kell erosodnie, eleg, ha hagyjuk BOB-ot nyugton dolgozni. 😀twitter.com/TheColtsTalks/status/1239604816713662474?s=20
Stez
Bence94
iktriad
Stez
iktriad
Gondolkozz mar, pls. 😀
több mint 4 éve
Jacoby szerződése says hello. Meg Ballard előtt itt minden volt, csak tudatos építkezés nem.Itt az nem szokas. Csak ti vagytok szarok. Es BOB. 😀Azt mondjátok, ideje valami hülyeséget csinálni itt is? 😊A Coltsnak nem is kell erosodnie, eleg, ha hagyjuk BOB-ot nyugton dolgozni. 😀twitter.com/TheColtsTalks/status/1239604816713662474?s=20
Stez
Bence94
iktriad
Stez
Szerkesztette: iktriad