Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 4 éve
Akkor nincs mese jön Foles.... vagy Rivers..... vagy Brady..... vagy Mariota.... vagy Bencsics Márk 😛 😉
több mint 4 éve
mobile.twitter.com/LockedOnColts/status/1234995106341502977?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1234995106341502977&ref_url=https%3A%2F%2Fforums.colts.com%2Findex.php%3Fapp%3Dcore%26module%3Dsystem%26controller%3Dembed%26url%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2FLockedOnColts%2Fstatus%2F1234995106341502977%3Fs%3D19Ezt mondjuk a hulye is megmondta volna, hogy be vannak tojva Jacoby jo par meccse utan.
Szerkesztette: Stez
több mint 4 éve
deleted account
1 758
ja, BB elfelejtett neki szólni, hogy épp melyik csapatban játszik 😀Edelmantol? Igen, szepen csinalta. ☺️Visszavonult a legendank, Mike Adams. Kar erte, kivalo ugynok volt.Kedvenc playem tole.😀
Stez
youtu.be/D7tD1fyrdMo
Bence94
Stez
több mint 4 éve
Edelmantol? Igen, szepen csinalta. ☺️Visszavonult a legendank, Mike Adams. Kar erte, kivalo ugynok volt.Kedvenc playem tole.😀
Stez
youtu.be/D7tD1fyrdMo
Bence94
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Visszavonult a legendank, Mike Adams. Kar erte, kivalo ugynok volt.Kedvenc playem tole.😀
Stez
youtu.be/D7tD1fyrdMo
több mint 4 éve
Visszavonult a legendank, Mike Adams. Kar erte, kivalo ugynok volt.
több mint 4 éve
deleted account
1 758
Igazából csak arra vártunk, hogy mindenki leírjon minket, ti eldobjátok Bortlest, akit UFA-n leigazolunk, és 20-0-val nyerjük a szezon, közte két JAX 0-ra veréssel. De pssszt, ez még titok 😀Furcsán írod Nick Foles nevét. 😊twitter.com/KBowen1070/status/1234992703676370944?s=20Ryan Leaf lesz az uj kubenk.
Bence94
Stez
iktriad
Szerkesztette: deleted account
több mint 4 éve
Furcsán írod Nick Foles nevét. 😊twitter.com/KBowen1070/status/1234992703676370944?s=20Ryan Leaf lesz az uj kubenk.
Bence94
Stez
több mint 4 éve
twitter.com/KBowen1070/status/1234992703676370944?s=20Ryan Leaf lesz az uj kubenk.
Bence94
több mint 4 éve
Inkább meghagyom neked!Nix meg attol lenne boldog, ha teged hasznalhatna.Szerintem Nix ezerszer boldogabb lenne, ha rólad csinálhatott volna egy videót!🙃Kenny kibaszott jo arc volt.😀 Lepacsiztam vele, megvolt a kep, meg az alairas, mar menni akartam ki, visszahivott, meg egyszer lepacsiztunk, Gurley meg levideozta.😀😀Most már Gurley boldog ember, hogy van rólad videója! 🙃
Bence94
steelwolf
Bence94Én inkább attól lennék boldog, ha végre használnánk Nix-et!Szerintem Nix ezerszer boldogabb lenne, ha rólad csinálhatott volna egy videót!🙃Kenny kibaszott jo arc volt.😀 Lepacsiztam vele, megvolt a kep, meg az alairas, mar menni akartam ki, visszahivott, meg egyszer lepacsiztunk, Gurley meg levideozta.😀😀Most már Gurley boldog ember, hogy van rólad videója! 🙃
Bence94
steelwolf
Bence94
Amúgy nem semmi sztori így ilyen közvetlenek voltak veled/veletek!
steelwolf
Stez
több mint 4 éve
Otletem tamadt! Kiutazunk, megtalaljuk a nojet, beprobalkozunk, eleg, ha az egyikunk megdugja. Videora fel, kuldjuk Lucknak, aki pityereg ket hetig, de egyreszt az asszony mar nem all majd a visszateres utjaba, masreszt Luck visszamenekul a jatekba, mert az kikapcsolja.
En bevallalom, bealdozom magam es megfektetem.
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Nem volt Luck kigyurva, csak a ruhaja alatt is konyveket rejteget, ettol nagyobbnak tunik, valoszinuleg ennek doltel be.En szemely szerint nem tudok elkepzelni olyan scenariot, ahol Luck ujbol palyara lep. Eveken keresztul benne volt az egeszben, tudja mennyi lemondassal jar a profi karrier, zsetonja van eleg, neki most mar a csalad az elso.
En egyebkent nem gyartok elmeleteket, remenykedni sem remenykedem, azt viszont nem hagyom figyelmen kivul, hogy rendre talalkozik Irsayjel es Ballarddal, a legutobbi kozos vacsika utan pedig mar abszolut ellentmondasos hirek erkeztek. Konnyen elkepzelheto, hogy Luck is puhul meg szepen lassan. Most mar lenyugodott, nem a fajdalom, a serules es az elkeseredettseg beszel belole. Siman lehet, hogy sosem ter vissza a palyara, de az is, hogy megis. Meg mindig csak 30 eves, igazabol van ideje pihenni is. Ugyis hianyozni fog neki a jatek, a Colts meccseit pedig nem titkoltan nezi. Kerdes, lesz e annyira eros bennr majd a vagy, hogy meg merje lepni a visszaterest.
Sokan pedzegetik egyebkent, hogy az asszony miatt fejezte be a jatekot, mivel ugye majdnem rament a sportra a kapcsolata. Ugyhogy az is meglehet, hogy emiatt nem fog soha visszaterni, mert neki fontosabb a csaladja, ami most mar ugye egy gyerekkel bovult.
Legrosszabb esetben majd 3-4 ev mulva megmondja a frankot, volt e valami mas is a wtf dontesenek a hattereben, vagy szimplan csak tenyleg besokallt.
Stez
A dontesenek indoklasa viszont egy kurva nagy kerdojelet hagyott bennem.. Csak ugy nem vonul vissza az ember 2 hettel a szezon kezdete elott.. Nyilvan ez egy hosszabb folyamat vegtermeke, meg a sajat egeszsege s legfontosabb, de az akkor is kurva nagy wtf volt.. Kivancsi vagyok, hogy mennyit agyalt ezen a “cserbenhagyas” dolgon.
több mint 4 éve
Nem volt Luck kigyurva, csak a ruhaja alatt is konyveket rejteget, ettol nagyobbnak tunik, valoszinuleg ennek doltel be.En egyebkent nem gyartok elmeleteket, remenykedni sem remenykedem, azt viszont nem hagyom figyelmen kivul, hogy rendre talalkozik Irsayjel es Ballarddal, a legutobbi kozos vacsika utan pedig mar abszolut ellentmondasos hirek erkeztek. Konnyen elkepzelheto, hogy Luck is puhul meg szepen lassan. Most mar lenyugodott, nem a fajdalom, a serules es az elkeseredettseg beszel belole. Siman lehet, hogy sosem ter vissza a palyara, de az is, hogy megis. Meg mindig csak 30 eves, igazabol van ideje pihenni is. Ugyis hianyozni fog neki a jatek, a Colts meccseit pedig nem titkoltan nezi. Kerdes, lesz e annyira eros bennr majd a vagy, hogy meg merje lepni a visszaterest.
Sokan pedzegetik egyebkent, hogy az asszony miatt fejezte be a jatekot, mivel ugye majdnem rament a sportra a kapcsolata. Ugyhogy az is meglehet, hogy emiatt nem fog soha visszaterni, mert neki fontosabb a csaladja, ami most mar ugye egy gyerekkel bovult.
Legrosszabb esetben majd 3-4 ev mulva megmondja a frankot, volt e valami mas is a wtf dontesenek a hattereben, vagy szimplan csak tenyleg besokallt.
több mint 4 éve
deleted account
1 758
Foles elkapónak lenne hozva, Reich is annak haszálta, és ott 100%-os a teljesítménye 😀En is igy gondoltam, de az a helyzet, hogy mar nem vagyok ebben annyira biztos. Ha majd elkezd neki hianyozni a foci, konnyen valtozhat a helyzet. Nehany Coltshoz kozeli forras szerint Irsay folyamatosan probalja ot fuzni, es mar abszolut nem tunik annyira elutasitonak, mint amilyen januar kornyeken volt.Luck már soha nem jön vissza.Ateista vagyok, de ha a Foles -> Indy trade megtörténik, akkor van Isten. 😊 😊 😊Lassan mar nem marad hely az 53-ban. Itt van Brady, Rivers, Luck, Winston, Brissett, PJ Walker es Herbert, na meg most mar Foles is. 😀 A teljes offense kubekbol fog allni. 😀
twitter.com/_John_Shipley/status/1234497192582426624
iktriad
Stez
iktriad
Ezeknel a jatekosoknal azert sok esetben kijon a honvagy. Nem epitek erre, de azert engem az sem lepne meg, ha Lucknal is kijonne, es valamilyen formaban ujra a sportag kozelebe kerulne. Most hogy ez a palyan, netan edzokent, koordinatorkent tortenne meg, ki tudja. De szvsz fogjuk ot meg a csapat korul latni, vagy igy, vagy ugy. Nyilvan jobban orulnek, ha visszaterne, de az sem bantana, ha edzonek allna.
Amugy nehany hete voltak olyan elmebeteg tippek is, hogy Belichick betalalja majd es meggyozi ot a visszateresrol, aztan elcserelteti magat. Es az a vicc, hogy en meg ezen sem lepodnek meg, nem Luck miatt, hanem azert, mert BB a meglepetesek embere.
Stez
Luck meg elég érdekes téma. Persze, history buff, meg törit akar tanítani high schoolban, de azért aki 20+ évet leél egy sportban, az nem akasztja fel a cipőjét csak úgy. Szerintem a visszavonulása az a recency bias (nem tudom mi ennek a magyar megfelelője) volt, és azért évek alatt ez fakulni fog, mint ahogy minden szar periódus idővel megszépül. Ami nekem fura volt, az a szezon közbeni kép amikor Lucas Oilban járt - ha nem tudtam volna, hogy nem játszik, kép alapján meg nem mondtam volna, full kondiban volt. És ez az az itchy érzés, amit nem tudok hova rakni, aki tényleg abbahagyja a sportot, az nem edz ugyanúgy tovább, mivel 1-2 elmebeteget leszámítva (James Harrison, JJ Watt, stb) a játékosok nagyrésze alapvetően gyűlöli az edzést. Na de nem melegítem fel megint a lecsót, csak gondoltam megosztom eme érdekes puzzle darabot 😛
több mint 4 éve
deleted account
1 758
A kérdés nem ez, hanem inkább az, hogy mire? 😀Nix meg attol lenne boldog, ha teged hasznalhatna.Szerintem Nix ezerszer boldogabb lenne, ha rólad csinálhatott volna egy videót!🙃Kenny kibaszott jo arc volt.😀 Lepacsiztam vele, megvolt a kep, meg az alairas, mar menni akartam ki, visszahivott, meg egyszer lepacsiztunk, Gurley meg levideozta.😀😀Most már Gurley boldog ember, hogy van rólad videója! 🙃
Bence94
steelwolf
Bence94Én inkább attól lennék boldog, ha végre használnánk Nix-et!Szerintem Nix ezerszer boldogabb lenne, ha rólad csinálhatott volna egy videót!🙃Kenny kibaszott jo arc volt.😀 Lepacsiztam vele, megvolt a kep, meg az alairas, mar menni akartam ki, visszahivott, meg egyszer lepacsiztunk, Gurley meg levideozta.😀😀Most már Gurley boldog ember, hogy van rólad videója! 🙃
Bence94
steelwolf
Bence94
steelwolf
Stez
több mint 4 éve
Nix meg attol lenne boldog, ha teged hasznalhatna.Szerintem Nix ezerszer boldogabb lenne, ha rólad csinálhatott volna egy videót!🙃Kenny kibaszott jo arc volt.😀 Lepacsiztam vele, megvolt a kep, meg az alairas, mar menni akartam ki, visszahivott, meg egyszer lepacsiztunk, Gurley meg levideozta.😀😀Most már Gurley boldog ember, hogy van rólad videója! 🙃
Bence94
steelwolf
Bence94
steelwolf
Bence94
steelwolf
több mint 4 éve
Szerintem Nix ezerszer boldogabb lenne, ha rólad csinálhatott volna egy videót!🙃Kenny kibaszott jo arc volt.😀 Lepacsiztam vele, megvolt a kep, meg az alairas, mar menni akartam ki, visszahivott, meg egyszer lepacsiztunk, Gurley meg levideozta.😀😀Most már Gurley boldog ember, hogy van rólad videója! 🙃
Bence94
steelwolf
Bence94
Én inkább attól lennék boldog, ha végre használnánk Nix-et!Szerintem Nix ezerszer boldogabb lenne, ha rólad csinálhatott volna egy videót!🙃Kenny kibaszott jo arc volt.😀 Lepacsiztam vele, megvolt a kep, meg az alairas, mar menni akartam ki, visszahivott, meg egyszer lepacsiztunk, Gurley meg levideozta.😀😀Most már Gurley boldog ember, hogy van rólad videója! 🙃
Bence94
steelwolf
Bence94
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Szerintem Nix ezerszer boldogabb lenne, ha rólad csinálhatott volna egy videót!🙃Kenny kibaszott jo arc volt.😀 Lepacsiztam vele, megvolt a kep, meg az alairas, mar menni akartam ki, visszahivott, meg egyszer lepacsiztunk, Gurley meg levideozta.😀😀Most már Gurley boldog ember, hogy van rólad videója! 🙃
Bence94
steelwolf
több mint 4 éve
Álomgyilkos!Luck már soha nem jön vissza.Ateista vagyok, de ha a Foles -> Indy trade megtörténik, akkor van Isten. 😊 😊 😊Lassan mar nem marad hely az 53-ban. Itt van Brady, Rivers, Luck, Winston, Brissett, PJ Walker es Herbert, na meg most mar Foles is. 😀 A teljes offense kubekbol fog allni. 😀
iktriad
Stez
iktriad
Kenny kibaszott jo arc volt.😀 Lepacsiztam vele, megvolt a kep, meg az alairas, mar menni akartam ki, visszahivott, meg egyszer lepacsiztunk, Gurley meg levideozta.😀😀Most már Gurley boldog ember, hogy van rólad videója! 🙃
Bence94
több mint 4 éve
Nem remenykedem, de nem zarom ki, hogy sosem ter vissza. A ketto mas.Szóval még reménykedsz. Ne tedd.En is igy gondoltam, de az a helyzet, hogy mar nem vagyok ebben annyira biztos. Ha majd elkezd neki hianyozni a foci, konnyen valtozhat a helyzet. Nehany Coltshoz kozeli forras szerint Irsay folyamatosan probalja ot fuzni, es mar abszolut nem tunik annyira elutasitonak, mint amilyen januar kornyeken volt.Luck már soha nem jön vissza.Ateista vagyok, de ha a Foles -> Indy trade megtörténik, akkor van Isten. 😊 😊 😊Lassan mar nem marad hely az 53-ban. Itt van Brady, Rivers, Luck, Winston, Brissett, PJ Walker es Herbert, na meg most mar Foles is. 😀 A teljes offense kubekbol fog allni. 😀
iktriad
Stez
iktriad
Ezeknel a jatekosoknal azert sok esetben kijon a honvagy. Nem epitek erre, de azert engem az sem lepne meg, ha Lucknal is kijonne, es valamilyen formaban ujra a sportag kozelebe kerulne. Most hogy ez a palyan, netan edzokent, koordinatorkent tortenne meg, ki tudja. De szvsz fogjuk ot meg a csapat korul latni, vagy igy, vagy ugy. Nyilvan jobban orulnek, ha visszaterne, de az sem bantana, ha edzonek allna.
Amugy nehany hete voltak olyan elmebeteg tippek is, hogy Belichick betalalja majd es meggyozi ot a visszateresrol, aztan elcserelteti magat. Es az a vicc, hogy en meg ezen sem lepodnek meg, nem Luck miatt, hanem azert, mert BB a meglepetesek embere.
Stez
iktriad
több mint 4 éve
Szóval még reménykedsz. Ne tedd.En is igy gondoltam, de az a helyzet, hogy mar nem vagyok ebben annyira biztos. Ha majd elkezd neki hianyozni a foci, konnyen valtozhat a helyzet. Nehany Coltshoz kozeli forras szerint Irsay folyamatosan probalja ot fuzni, es mar abszolut nem tunik annyira elutasitonak, mint amilyen januar kornyeken volt.Luck már soha nem jön vissza.Ateista vagyok, de ha a Foles -> Indy trade megtörténik, akkor van Isten. 😊 😊 😊Lassan mar nem marad hely az 53-ban. Itt van Brady, Rivers, Luck, Winston, Brissett, PJ Walker es Herbert, na meg most mar Foles is. 😀 A teljes offense kubekbol fog allni. 😀
iktriad
Stez
iktriad
Stez
több mint 4 éve
En is igy gondoltam, de az a helyzet, hogy mar nem vagyok ebben annyira biztos. Ha majd elkezd neki hianyozni a foci, konnyen valtozhat a helyzet. Nehany Coltshoz kozeli forras szerint Irsay folyamatosan probalja ot fuzni, es mar abszolut nem tunik annyira elutasitonak, mint amilyen januar kornyeken volt.Luck már soha nem jön vissza.Ateista vagyok, de ha a Foles -> Indy trade megtörténik, akkor van Isten. 😊 😊 😊Lassan mar nem marad hely az 53-ban. Itt van Brady, Rivers, Luck, Winston, Brissett, PJ Walker es Herbert, na meg most mar Foles is. 😀 A teljes offense kubekbol fog allni. 😀
iktriad
Stez
iktriad
több mint 4 éve
Luck már soha nem jön vissza.Ateista vagyok, de ha a Foles -> Indy trade megtörténik, akkor van Isten. 😊 😊 😊Lassan mar nem marad hely az 53-ban. Itt van Brady, Rivers, Luck, Winston, Brissett, PJ Walker es Herbert, na meg most mar Foles is. 😀 A teljes offense kubekbol fog allni. 😀
iktriad
Stez
több mint 4 éve
Ateista vagyok, de ha a Foles -> Indy trade megtörténik, akkor van Isten. 😊 😊 😊Lassan mar nem marad hely az 53-ban. Itt van Brady, Rivers, Luck, Winston, Brissett, PJ Walker es Herbert, na meg most mar Foles is. 😀 A teljes offense kubekbol fog allni. 😀
iktriad