Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Ateista vagyok, de ha a Foles -> Indy trade megtörténik, akkor van Isten. 😊 😊 😊
 twitter.com/_John_Shipley/status/1234497192582426624
iktriad
Lassan mar nem marad hely az 53-ban. Itt van Brady, Rivers, Luck, Winston, Brissett, PJ Walker es Herbert, na meg most mar Foles is. 😀 A teljes offense kubekbol fog allni. 😀

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ateista vagyok, de ha a Foles -> Indy trade megtörténik, akkor van Isten. 😊 😊 😊
 twitter.com/_John_Shipley/status/1234497192582426624
több mint 4 éve
Mivel sajnos nem tudtam elmenni a mai edzesre, Kenny uzent nekem kulon. <3 Hatalmas. Nem mondom, hogy majd beszarok az oromtol, de majd beszarok az oromtol.

www.youtube.com/watch?v=Jqzaj44DNpo&feature=youtu.be

Szerkesztette: Stez

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ezt meg kell osztanom, nagyon aranyos:

twitter.com/ReggieWayne_17/status/1232486950717685760

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Akkor mán nem csak ezeket az elemzéseket ajánlom, hanem fizessetek elő a csávó (amúgy volt NFL játékos) csatornájára. Kb. a yt legjobb QB specifikus csatornája, játékosokat is gyakran elemez, de rengeteg játéksémával, irányítói feladatokkal kapcsolatos videója is van fent.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Remek elemzesek, erdemes vegignezni oket, akit erdekelnek az idei kubek.

Herbert

www.youtube.com/watch?v=mOY6xzU5XD0

Fromm

www.youtube.com/watch?v=K38cw3EqL0w&t=625s

Egyelore kettejukrol van csak anyag, parnaponta kerulnek fel ujabbak.

több mint 4 éve
Ha minden jól megy, Eric Berry kap nálatok lehetőséget játszani.
Ha csak a tudását át tudja adni a fiataloknak, már megéri leigazolnotok.
Nagyon szorítok neki, jó lenne újra a pályán látni. 😊
mirdal
Sajnos ennek sincs semmi alapja. Az egyik insider azt mondta, hogyha mondania kell egy csapatot, szerinte Berry hol kot ki, a Colts lesz az, mert orszagos cimboraja Houston. Aztan igy ennyi, itt ki is merultek az indokok. 😀

Nyilvan van meg Ballard, aki KC-multu, de ezzel szemben azert eleg erosen ott van nala, hogy nem szeret idos jatekosokat igazolni.

Mindenesetre kivanom, hogy jatsszon itt, nagyon imadnam, ujonckora ota nagy kedvencem, csak hat szegenynek a teste sosem birta. Orulnek neki, ha szerzodtetnenk valoban, annak meg foleg, ha jo sokat latnam ot a palyan a csapatban.

több mint 4 éve
mirdal Kansas City Chiefs 608 — Chiefs fan
Ha minden jól megy, Eric Berry kap nálatok lehetőséget játszani.
Ha csak a tudását át tudja adni a fiataloknak, már megéri leigazolnotok.
Nagyon szorítok neki, jó lenne újra a pályán látni. 😊
több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Kérdeztem h ki lesz a QB-nk jövőre, de jött a sablon duma h van már irányítónk 😀
Hoopertől kérdeztem, h mennyiért írna alá, de azt mondta h nagyon korai az FA-ról beszélni 😀

Miltonnal dumáltam pár szót, tökre örült neki, h tudtam kicsoda (mondtam h egy ST-ben is jó CB bármikor jól jönne nálunk is).

A szervezés katasztrófa volt, de a leggázabb mégis az az 1db nézői kérdés volt.
Csávó kétszeri nekifutásra, 3 perc alatt nem tudott feltenni 1 kérdést, MAGYARUL! kb azt akarta vna kérdezni, h hogy készülnek a csapatok az előző évben jól szereplő futók ellen (alapból ez is faszság).

Gurley nem is értett semmit a kérdésből (mondjuk mást is fordítottak), ezután a csávó újra próbálkozott, de megint nem jött össze neki. Gurley utána kb elmondta, h minden évben vannak jó futók (CMC, Henry, Chubb tavalyról). Ez után Csisztu mondta, hogy akkor legyen is elég a nézői kérdésekből...(mondjuk ha más is ilyeneket tett volna fel, akkor lehet így jobb volt).

Pedig már bekészítettem Gurleyéknek, h a Grizzly medve v a gorilla nyerne-e, meg h inkább 5 évig szopnának h utána SB-t nyerjenek, v minden évben PO-znak de soha nem nyernének SB-t 😀 (viccen kívül a CBA-ról akartam vna kérdezni őket).

Kár h a szervezés miatt nem lehetett így mindenkitől aláírást kérni, de legalább Kennyvel egy selfie összejött 😀
(Kalu + Okoronkwo voltak a legjobb arcok, táncoltak is meg vették a nézőket, poénkodtak 😀)

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Bence94 Indianapolis Colts 1 949
Kenny kibaszott jo arc volt.😀 Lepacsiztam vele, megvolt a kep, meg az alairas, mar menni akartam ki, visszahivott, meg egyszer lepacsiztunk, Gurley meg levideozta.😀😀
több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Aki jön Alléba:
En leszek a hülye hajú gyerek Luck mezben 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Josina Anderson szerint erdemes lesz figyelni a Clowney-vonalat, nem lepne meg, ha a Colts bejelentkezne erte.

En birnam, mondjuk erte bankot kell majd robbantani, de azt mar bizonyitotta, hogy fasza jatekos. Eleg erdekes lenne, hogy a Houston utan elmegy a rivalishoz, de nem zavarna. Igazabol szerintem neki ott eleg nagy rendezetlen szamlaja van,ahogy BOB elpaterolna, nem kicsit egne benne a tuz, hogy mindenaron meg kell leckeztetni a Texanst.

Viszont mivel tenyleg brutalisan draga lesz, nem sok eselyet latom. En evi 17 millio korulre teszem az arat.

több mint 4 éve
Nem vágom hogy működik az Instagram, de ha lehet PM-et küldeni akkor írjon már valaki Kennynek, h mizu vele Pesten 😀
Én twitteren írtam neki, h 1 képre össze lehetne-e futni még holnap előtt, de azt nemtudom milyen gyakran nézi.
Borbinho
Ha mas lehetoseg nem marad, itt meg elkaphatod oket, Kenny is ott lesz z edzesen.

www.fradi.hu/kezilabda/ferfi-kezilabda/hirek/nyilt-keziedzesen-az-nfl-sztarok-a-fradinal
Stez
Köszi!

Ez sajna offos, pedig érdekelt volna, ahogy Cutler ötletét megvalósítva mindenkit megaláznak az NFL-esek kéziben 😀
Holnap viszont megyek az Alléba, ki jön még innen?
Borbinho
Én ott leszek.😀
több mint 4 éve
Nem vágom hogy működik az Instagram, de ha lehet PM-et küldeni akkor írjon már valaki Kennynek, h mizu vele Pesten 😀
Én twitteren írtam neki, h 1 képre össze lehetne-e futni még holnap előtt, de azt nemtudom milyen gyakran nézi.
Borbinho
Ha mas lehetoseg nem marad, itt meg elkaphatod oket, Kenny is ott lesz z edzesen.

www.fradi.hu/kezilabda/ferfi-kezilabda/hirek/nyilt-keziedzesen-az-nfl-sztarok-a-fradinal
Stez
Köszi!

Ez sajna offos, pedig érdekelt volna, ahogy Cutler ötletét megvalósítva mindenkit megaláznak az NFL-esek kéziben 😀
Holnap viszont megyek az Alléba, ki jön még innen?

több mint 4 éve
Borbinho

több mint 4 éve
Borbinho
A hulye gyerek a Budapesti Amerikai suliban van, kosarazgat. Tuti le fog serulni, aztan beperli az orszagot.

Amugy voltam mar abban a suliban en is, itt van Solymartol nehany kilometerre, Nagykovacsiban.

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Ő lesz a kezdő? Az zsír, akkor jöhet
Wyatt
Mi a fene bajod van a Brady, Rivers, Luck, Brissett, Walker, Herbert depth charttal?

több mint 4 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 832
Hoopernek nem ártana, ha lenne egy irányítója is, szóval inkább ne ide jöjjön
Wyatt
De ennyi erővel ide ne jöjjön senki mert csak egy back-up/journeyman QB fog neki dobálni. Ha viszont megfordítod, akkor Brissettnek jót tesz ha lesz egy Hooper talonban, szóval jöjjön csak nyugodtan 😊.
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ő lesz a kezdő? Az zsír, akkor jöhet

több mint 4 éve
Rynald Indianapolis Colts 247
Wyatt
De hát van irányítója Wyatt, itt van Hoyer, nem?
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 4 éve
Many people at the NFL combine believe that Phillip Rivers to the Colts “will happen,” per Tony Pauline. Rivers has a great relationship with head coach Frank Reich and Indianapolis has approximately $86M of cap space.
Bence94
Ezek csak kavarasok ismet. Gondolom az a "many" leginkabb Jeremiah-ek sleppje, ahol ugyesen megmagyaraztak parszor a nyilvanvalot: a Coltsnak kellene iranyito, Rivers illene a csapatba, van itt olyan, akivel korabban egyutt dolgozott, es van hely.

Es ennyi. Ezeket a hazassagokat minden evben eljatsszak par csapattal, aztan nem sokat talalnak el belole. 😀

De hat kell a tema most a Combine-on, meg nem kezdodtek el a gyakorlatok, unatkoznak az emberek. Rivers meg holnap meg a Titansszel lesz osszeboronalva. 🙂

Teszem hozza, amennyire utaltam Riverst tiz eve, meg tartom, amit par hete, nem zavarna, ha szerzodtetnek. Persze nem gigapenzert, meg nyilvan rovid tavra. De en minden olyan Ballard-huzast imadni tudok, ami arra iranyul, hogy a jovo es az epitkezes mellett a jelenben is nagy pluszt adhat a csapatnak, es amolyan win now lepes.

több mint 4 éve
Many people at the NFL combine believe that Phillip Rivers to the Colts “will happen,” per Tony Pauline. Rivers has a great relationship with head coach Frank Reich and Indianapolis has approximately $86M of cap space.
több mint 4 éve
Epp most lattam Kenny instagramjan, hogy mar itt vannak Pesten😀 jon valaki a kozonseg talalkozora penteken?
Bence94
Megprobalok lelepni melóból. Vidéken hagytam a Coltsos polom 😕