Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Yess!! Az offseason 2 legnagyobb kérdőjeléből egy kipipálva. Igaz, ez volt a könnyebb. A második kérdőjelet már nem lesz ilyen egyszerű ponttá varázsolni, de hátha. 😊

Az egyáltalán nem lep meg, hogy Hooper elérhető lesz. Sokkal inkább meglepett volna az ellenkezője. Hogy nekünk mekkora értelme lenne ráugrani? Több dologtól is függ. Ha netán Funchesnek adunk még 1 évet - abban is lenne ráció, tuti, hogy jóval olcsóbb lesz most mint tavaly volt, és az indulása elég jó volt, tetszett amit csinált, csak ne 3 negyedig bírta volna 😊 -, akkor Doyle és Alie-Cox mellett Funches mint harmadik nagydarab elég lehetne. De ha nem, akkor viszont kéne egy - inkább TE mint WR -, méghozzá nem Ebron féle, csak red zone-ban életre kelő, hanem move the chain snapekben is hasznos. Hooper pont ilyen, tulajdonképpen elkapó, és a pálya közepén is el tud kapni, nem csak a végében. 😊

Nekem első két napi CB nem hiányzik most a draftról. Igen, Desir kérdőjelei nőttek, Wilson valószínűleg kuka. De Moore, Rock és - a kérdőjelei ellenére biztosan maradó Desir - hármasa, kiegészülve az ígéretes snapeket produkáló Tell-el, szerintm most nem kell olyan CB, aki mindenképpen snapet követelne magának a draft helye miatt. Persze give or take igaz volt ez az oline-ra is, aztán a két első meg két második körös mellé bedurrantottunk egy Nelsont 1/6-ra és még pluszban rá egy Smith-t is majdnem első körrel, és brutál lett az fal. Ha ekkora szint ugrást produkál egy első körös CB-vel a secondary, akkor tőlem 1/13-ra is húzhatunk CB-t. 😊 De ha nem, akkor én inkább - az irányító mellett - dline, OL, WR környékén nézelődnék az első két napon. De alapvetően rábízom Ballardra. Eddig egész jól csinálta, húzza azt aki szerinte nekünk a legjobb lesz.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
deleted account 1 758
And there goes Ngakoue : Per Mike DiRocco of ESPN, Ngakoue is seeking $22 million annually on the market.

Mondjuk őszintén szólva nem sajnálom, mert aki FT alatt nem hajlandó edzeni, csak a kötelezőt, az a klasszikus nagy manira hajt, azt utána szarni fog bele.

Peterk vagya pedig teljesult, a Falcons elso korben hagyja, hogy az FAi, koztuk Hooper is piacot teszteljen.
Stez
Legalább akkor HH-t el tudjuk majd hozni, gondolom Hooper a szokásos licitháborús préda lesz, nem hiszem, hogy Ballard JD-val on board kipengetne még egy #1 ZS-t, főleg úgy, hogy WR poszt az gatya, én ott várok egy esetleges elit plaját inkább.
coltman
En amiatt nem lepodnek meg akar Hooperen sem, mert Reichek rendszereben azert erosen megmutatkozott, hogy egy Ertz, Ebron-fele allat elkapo mennyire dominalni tud, illetve ok rovidebb utvonalakat futkorasznak, ami pedig egy ujoncnak, vagy egy beszari Brissettnek is nagy segitseg lehet, mint mondjuk egy deep threat. Illetve Hooper allitolag evi 11 millioert irna ala, ezzel szemben egy elkaponak evi 16-18 milliot korulbelul ki kellene fizetni szerintem, ha az illeto nem lutri, boom or bust, hanem minosegi.

Raadasul Doyle azert serulekeny, azt tegyuk hozza.

Szoval nem erne varatlanul, ha elkapot a draftrol hoznank az elso harom kor valamelyikeben, meg ilyen Agholor-fele boom or busttal kiserleteznenk mellette ismet, es mondjuk Hoopert berantana Ballard, foleg, mert o azert blokkolasban sincs elveszve.

De annak is teljesen nagy realitasa van, amit te irsz, hogy egy minosegi elkapoba ruhaz be.
Stez
Pure logic, amit írsz, de mégsem rakhatjuk tele a pályát TE-kkel WR-ek helyett, szóval egy ponton muszáj lesz Ballardnak is elkezdeni elkapókat hozni. Campbell tavaly csúnyán beszívta, meglátjuk idén mit hoz, de még ha TY/PC mindkettő egészésges, akkor is nagyon vékony a poszt. Ezért hajlok én is már inkább mondjuk egy Fromm második kör, és első körben meg a Lamb/Jeudy/Ruggs hármas egyikére.

Hunter, vagy Hooper érkezésével mondjuk a TE csoport eszement minőséggé válna, remélve, hogy MAC nem lesz megint sérüléshalmaz - Luck utolsó évében nagyon tetszett a játéka, gyakorlatilag úgy, hogy Ebron akkor messze elvitte a pálmát, és nagyon sokat dobott rá Lüki, tehát nagyon tesztelve se volt. Meg hát kibaszott lapát keze van, szóval rá simán lehet sarokba egykezeseket dobni, ha eléri, lehúzza.

Epp most lattam Kenny instagramjan, hogy mar itt vannak Pesten😀 jon valaki a kozonseg talalkozora penteken?
Bence94
Kerdezd meg Hoopert, hogy jon-e a Coltshoz marciusban, aztan eladjuk az infot.
Stez
Abszolut rossz közelítés...Azt kell kérdezni, hogy végül is mennyiért fog aláírni hozzánk? 😀 Nem kell itt esélyeket adni arra, hogy majd máshova akarjon menni 😀
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Epp most lattam Kenny instagramjan, hogy mar itt vannak Pesten😀 jon valaki a kozonseg talalkozora penteken?
Bence94
Kerdezd meg Hoopert, hogy jon-e a Coltshoz marciusban, aztan eladjuk az infot.

több mint 4 éve
Bence94 Indianapolis Colts 1 949
több mint 4 éve
En nem orulnek neki. Benne inkabb latom azt, hogy tenyleg nincs mar nagyon a tankjaban, ellentetben peldaul a tavalyi Houston-igazolassal, akinel azert tenyleg erezheto volt, hogy ha nem serul meg, akkor meg mindig remek jatekra kepes.

Jefferynel nem ezt erzem, hanem azt, hogy nem megfelelo a hozzaallasa, olykor nem is eleg motivalt. Es hat 30 eves lett. Halkan teszem hozza, vele kapcsolatban mar prospectkent is nagyon pletykaltak, hogy az edzok szerint vannak hozzaallasbeli-problemak, ami sokakat elriasztott tole.

több mint 4 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 232
AJ nem biztos, hogy a legjobb ötlet, de nagyon bírom a csávót, szóval én örülnék neki.

több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Doyle még annyira se sérülékeny, mint TY (Tudom h mi a véleményed, h attól h játszik még sérült. Ettől még a két kezünket összetennénk ha lett vna az utóbbi 6 évben 1 másik olyan WR-ünk mint TY).

Doylenak eddig volt 1 kihagyott meccse agyrázkódással 3 éve, meg tavalyelőtt egy csípősérülése + utána a visszatérése utána a vesesérülése. Ezek közül egyik se olyan, ahol fennállna a rásérülés/kiújulás esélye, főleg h tavaly végignyomta a teljes szezont (volt egy ágyékhúzódása, de kb snapet se hagyott ki)

Campbell már ott van boom or bust WR-nek, akiből teljesen mást szeretnénk kihozni, mint amit egyetemen tolt. Akkor tényleg inkább hozzuk AJ-t vagy Sanderst drágán, ők legalább hosszú éveken át bizonyították, hogy kiváló elkapók.

Én vmiért nem látom azt, hogy akár komolyabb picket akár nagyobb összeget áldoznánk FA-n TE-re. Hentges is udfa volt tavaly, MAC is udfa volt.

Egyre inkább biztos vagyok benne, h DT v erős oldali end fog jönni 1.körben.

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
And there goes Ngakoue : Per Mike DiRocco of ESPN, Ngakoue is seeking $22 million annually on the market.

Mondjuk őszintén szólva nem sajnálom, mert aki FT alatt nem hajlandó edzeni, csak a kötelezőt, az a klasszikus nagy manira hajt, azt utána szarni fog bele.

Peterk vagya pedig teljesult, a Falcons elso korben hagyja, hogy az FAi, koztuk Hooper is piacot teszteljen.
Stez
Legalább akkor HH-t el tudjuk majd hozni, gondolom Hooper a szokásos licitháborús préda lesz, nem hiszem, hogy Ballard JD-val on board kipengetne még egy #1 ZS-t, főleg úgy, hogy WR poszt az gatya, én ott várok egy esetleges elit plaját inkább.
coltman
En amiatt nem lepodnek meg akar Hooperen sem, mert Reichek rendszereben azert erosen megmutatkozott, hogy egy Ertz, Ebron-fele allat elkapo mennyire dominalni tud, illetve ok rovidebb utvonalakat futkorasznak, ami pedig egy ujoncnak, vagy egy beszari Brissettnek is nagy segitseg lehet, mint mondjuk egy deep threat. Illetve Hooper allitolag evi 11 millioert irna ala, ezzel szemben egy elkaponak evi 16-18 milliot korulbelul ki kellene fizetni szerintem, ha az illeto nem lutri, boom or bust, hanem minosegi.

Raadasul Doyle azert serulekeny, azt tegyuk hozza.

Szoval nem erne varatlanul, ha elkapot a draftrol hoznank az elso harom kor valamelyikeben, meg ilyen Agholor-fele boom or busttal kiserleteznenk mellette ismet, es mondjuk Hoopert berantana Ballard, foleg, mert o azert blokkolasban sincs elveszve.

De annak is teljesen nagy realitasa van, amit te irsz, hogy egy minosegi elkapoba ruhaz be.

több mint 4 éve
deleted account 1 758

Stez
több mint 4 éve
Tovabbi erdekesseg:
 twitter.com/KBowen1070/status/1232349568492281857?s=20
Bence94
Na, most meghallgattam az interju ezen reszet. Sajnos ez megint csak csaloka, amolyan mediakavaras.

Ballardot szimplan megkerdeztek arrol, milyen a hangulat es a moral az oltozoben, keszen allnanak-e valami FA-sztar erkezesere. Amire Ballard hosszan ecsetelte, hogy a sracok mennyire jol osszerazodtak, minden nagyszeru, es hogy megfeleloen tudnak kezelni, ha valaki nagyobb szerzodessel jonne.

De a nagy helyzet az, hogy az egvilagon semmifele emlitest nem tett Ballard arrol, hogy hajlando nagy penzt kolteni, hogy szandekaban all a nevesebb jatekosok kozul szemezgetni, meg hogy gondolkozik a nagynevu FA idehozatalan. Ez egy egyszeru felteteles modban feltett kerdesre felelt felteteles reakcio volt.

Kb. mintha megkerdeztek volna, hogyha Luck visszater, az oltozoben kezelni tudnak-e a helyzetet, amire Ballard reagal, hogy igen, majd sokan belelatjak, hogy hoho, Luck vissza fog terni.

több mint 4 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Huhh nagyon kellett ez a jó hír.

De ettől függetlenül én húznák egy Tackle-t a 2. körben, 1 év tanulás senkinek sem árt, és nem állnánk letolt gatyával agusztusban, ha meggondolná magát. 😬
Továbbra is úgy gondolom, hogy elit passrushert (külsőt vagy belsőt) legolcsóbban a draftról úszhatjuk meg, ha ár értékben lesz ott valaki, húzzuk be.
Én a secondaryhoz a draft első 3 körében nem nyúlnák, oda én inkább veterán tapasztalatot hoznák, egy free agency első napos CB-vel.
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Tovabbi erdekesseg:
Bence94
Hopp, szoval Chris most mar megerett arra, hogy 2 millio dollart is kifizessen valakinek 😀
Castonzonal ez szerintem akkor egy plusz egyeves szerzodest vetit elore, lehivhato opcioval a jatekos reszerol.

Ennek orulok, mert most rogton nem kell ezzel foglalkozni, de igazabol igy azert jovore mar muszaj lesz hamar LT-t hoznunk, akar a draftrol, akar mashonnan.

több mint 4 éve
Tovabbi erdekesseg:
több mint 4 éve
yessss.
 twitter.com/zkeefer/status/1232343101706031107?s=20
több mint 4 éve
Igen, csak az ilyen Houston-felek sem feltetlenul megoldasok. Emlekezzetek csak vissza, hogy Grigson elcseszte a veteranok igazolasat (ebbe a kepbe tokeletesen illik Houston profilja is Ballardnal), csak az o huzasai nem jottek be, amiert fel is lett koncolva. Ugyhogy en azert a Houston-fele, sokak altal leirt jatekosokon kivul azert szeretnek fiatalabb, minosegi jatekost is, olyat, aki mar nem a Funchess-fele soso kategoria, aki boom or bust, hanem azert mar tudod, mit kapsz tole, es stabilan korrekt teljesitmenyt tudott neked felmutatni korabban.

Erre irtam, hogy meg kell talalni a kozeputat az FA top szetfizetett jatekosai es a boom or bustok kozott. Nekem erre volt pelda mondjuk tavaly Mathieu a Chiefstol, aki nem kapott keveset, de nem is volt az annyira durva, es aki sokat volt serult, de amugy mikor palyan volt, baromi jol jatszott es tudtad, mit kapsz tole. Minden evben akad azert rengeteg ilyen, azert remelem, hogy most Ballard ezen a fronton is jobban nezelodik, es nem megint azesz, hogy majd elhozzuk ket evre 20 millioert az ilyen Agholor-fele trutyikat, aztan varjuk, hogy robbantani fognak. De a veteranokkal is ovatosan kell banni, Houston nagyon bejott, de lehet, hogy a kovetkezo ketto meg AJ melysegekben lesz, meg DHB-szintu semmiben, akivel csak tobben vannak.

En tartom, hogy ha mar veteran, akkor Berrynel futnek egy kort, valoszinuleg mar nem a penz motivalja, ellenben o Houstonhoz hasonloan bizonyithatna, hogy ne irjak le, van meg ott a tankban. Meg hat o nevelesi celzattal is jo huzas lenne, illetve nagy leadere lehetne a fiataloknak. 31 eves, papiron boven lehet meg benne 2-3 jo ideny. Nyilvan olcson szabad csak hozni.

több mint 4 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 832
Ezt mondjuk eddig is tudtuk. Ha mindenkit visszaigazolunk, (AC-t is), akkor marad kb 50 milla cap space. Poszttól függően egy prémium játékos elvihet 15-20 milliót a sapiból, úgyhogy rengeteg nagy nevet ne várjunk. Shelby Harrist meg egy run stoppert DL-t el tudnék viselni, de ezen kívül kukázós igazolásokra van esély. Ballard egyébként is hosszú távra tervez, és neki a draft az alap. Ha pedig beválnak a draftolt játékosok, akkor meg kell őket fizetni, és ez egyre több helyet fog elfoglalni a fizetési sapkából - ideális esetben.
Baba Yaga
Azért az, hogy nem adunk Norwellnek csúcsgázsit, vagy nem adunk Frank Clarkért első kört és fizetünk mellé 21 millát az nem jelenti, hogy kukázunk. Justin Houston nem kukázás volt, szerintem ár/értékben pl. jobb igazolás is volt, mint Flowers, Clark vagy Dee Ford voltak.
peterk2005
Bocsi félreérthető voltam, nálam a kukázós igazolás az Al Woods meg Hunt féléket jelent 😊. Egyébként egy Houston kaliber, aki mondjuk már nem top, de még mindig minőséget képvisel, nem fog sokkal kevesebbért aláírni. Pl Houston fizuja tavaly 14M dollárral terhetle a fizetési sapkát (azt hiszem idénre már csak 9M maradt). Ebből a gyakorlatból kiindulva (orrnehéz szerződés, aminek a garantált tartalma javarészt az első évben kifut), két ilyen játékos igazolását lehet várni (és ezt Ballard igazából mindegyik évben hozta is) ,a többi meg lutri lesz (Desir, Campbell félék).
több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
A walterfootball mockja szerint első körben Kinlaw-t húzzuk, aztán második kör elején jön Love, a közepén pedig Cameron Dantzler (CB). Utóbbi kivételével aláírnám 😊
peterk2005
Nekem nem lenne bajom a 2.körös CB pickkel, Desir 30at tölti szeptemberben és tavaly elég gyenge volt (sérülések ide v oda), Tell egyelőre egy nagy kérdőjel, Quincynél pedig már az 53as rosterre kerülés is nagy szó lenne idén.
HA (nagy ha) Tyquan tudna javulni, és azt hozni, amit Ballardék láttak benne, akkor nem akkora égető need a 3T. Autry amúgy is az egyik legjobb DL-ünk, inkább Hunt helyére kellene valaki, oda meg erősnek tartom az 1.kört.

Posztonként lebontva sztem az alábbiak jöhetnek szóba első 3 körben:
QB, WR, CB, DL, OL (AC-tól függ, nem hiszem h Glowinskit le kéne cserélni, jó munkás ember, korban jó és a sémába is fit, ha a többiek is egyben maradnak akkor ő sem lóg ki ebből az egységből).

1.körre szűkítve:
QB: Ha Ballardék belezúgnak valakibe, akkor azt el fogjuk vinni 1.körben, akár felmozgással (Tua, Herbert, akár Love), akár a saját helyünkről, akár lemozgással (Easom, Fromm).

WR: ha Jeudy/Lamb közül valamelyik elérhető lesz 1/13on (adná magát h a Raiders elvigye 1/12-n Ruggst 😀), akkor nehezen látom azt a scenáriót, hogy bent hagyjuk őket. Max egy lecserele során hagynánk őket.

CB: 1/13-on nem örülnék senkinek (Okudah kimegy, másban én nem látom a betonbiztos sikert), lecserele után 1.kör 2.felében inkább elképzelhetőnek tartom.

DL: Ha Sheardöt nem marasztaljuk, akkor elképzelhetőnek tartok egy újabb tweenert (értsd: poszt nélküli, több posztra is potenciálisan bevethető játékost).
1.körben akinek, nagyon tudnék örülni, az Epenesa. IDL-nek picit magas, de nagyon képzett pass rusher, aki futás ellen is jó. Őt lehetne szinte bárhova rakni a mi DL-ünkben. Esetleg Gross-Matos, de ő inkább 3-4 OLB szerintem.

OL: Ha AC visszavonul, vagy csak 1-2 évre ír alá, akkor a top 4-5 OT prospect közül bármelyiket szívesen látnám, akár a saját pickünkkel is.

Jelenlegi pre-combine álom draft scenárió:
1/13: Kinlaw/Epenesa
2/34: Love
2/44: Aiyuk/Higgins

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
A walterfootball mockja szerint első körben Kinlaw-t húzzuk, aztán második kör elején jön Love, a közepén pedig Cameron Dantzler (CB). Utóbbi kivételével aláírnám 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Ezt mondjuk eddig is tudtuk. Ha mindenkit visszaigazolunk, (AC-t is), akkor marad kb 50 milla cap space. Poszttól függően egy prémium játékos elvihet 15-20 milliót a sapiból, úgyhogy rengeteg nagy nevet ne várjunk. Shelby Harrist meg egy run stoppert DL-t el tudnék viselni, de ezen kívül kukázós igazolásokra van esély. Ballard egyébként is hosszú távra tervez, és neki a draft az alap. Ha pedig beválnak a draftolt játékosok, akkor meg kell őket fizetni, és ez egyre több helyet fog elfoglalni a fizetési sapkából - ideális esetben.
Baba Yaga
Azért az, hogy nem adunk Norwellnek csúcsgázsit, vagy nem adunk Frank Clarkért első kört és fizetünk mellé 21 millát az nem jelenti, hogy kukázunk. Justin Houston nem kukázás volt, szerintem ár/értékben pl. jobb igazolás is volt, mint Flowers, Clark vagy Dee Ford voltak. Utóbbiak vagy egyáltalán nem voltak jobbak, vagy csak egészen minimálisan, miközben árban sokkal többe kerültek. Nekem tetszik, hogy Ballard így gazdálkodik. Nyilván ahhoz, hogy contender lehessünk, a használható irányító mellett kelleni fog egy-két abszolút sztár is még, de én azt elfogadom, ha ezeket a draftról akarja behúzni. Az FA-ról meg jöjjön a Houston féle, kiváló játékos, aki 2-3 évre megoldja a hiányposztot, amíg nem találunk oda saját nevelésűt. Az idei FA mondjuk éppen elég szegényes WR--ben, úgyhogy egy Emmanuel Sanders top játékosnak számít, de ő például az a típusú játékos, akivel elégedett lennék. Idős már, de még 1-2 évnyi kraft van benne, az öltözőnek is nagyon jót tesz, mert jó a személyisége, ösztönző a fiatalokra. Nem gondolom, hogy ő jönni fog, csak példának mondtam, más posztokkal kapcsolatban is, hogy én teljesen elégedett leszek az FA idényünkkel, ha 2 mondjuk ilyen kaliberű új játékos érkezik.

(Egyelőre szurkoljunk, hogy Castonzo ne vonuljon vissza. Ha visszavonul, megszoptuk, mert sok opciónk nem lesz. Csak hasonló sincs a piacon akit elhozhatnánk, a 40 éves Whithworth-n és Petersen kívül, de ők is inkább már csak voltak. Amúgy ha megtörténne, én elgondolkodnék azon, hogy kipróbáljam Nelsont a szélen. Tudom, hogy bigkju guardnak az igazi, korszakos, de olyan remek a technikája, és olyan fürge a lába, hogy állítom simán kiváló LT is tudna lenni, ha ráhajtana. És egy guardot könnyebb találni, mint vakoldali tekölt.)

több mint 4 éve
Az a baj, hogy szerintem a jelenlegi NFL-ben egyszeruen mar nem tehetik meg a GM-ek, hogy 2-3 evig „epitkezzenek” egy csapattal ugy, hogy kozben peldaul ott van Luck. Elkepesztoen nagy luxus, hogy ilyen zsenik karrierjebol elveszel akarcsak egy evet is.

Meg epitkezni is... hova, mire varunk? Nezd meg a Chiefset, Mahomes padozott egy evet, majd onnantol kezdve mindent nyomnak a segge ala. Ha WR kell, WR-t, ha vedo kell oda, azt, ha rusher kell, akkor azt.

Es a rosszabb esetekben meg rabasznak erre a luxusra a GM-ek, mert jonnek a serulesek, ahogy jott Lucknal is egy, majd meg egy, csak hat a masodik mar olyan volt, hogy hosunknek tele lett a toke az allando szenvedessel es azt mondta, koszi, eleg volt ebbol.

Az elmult evekben en is ugy voltam, hogy persze, epitkezzunk nyugodtan, igazabol Luck huzasa dobbentett ra, hogy mocsokmod meg kell becsulni az ilyen sracok minden egyes evet, mert egyre hamarabb es egyre tobb ilyen nem vart visszavonulas van, azzal meg, hogy tulajdonkeppen mar 26-28 korara a jobb jatekosok osszeszednek annyi penzt, hogy tobbe meg csak a tarcajukba se kelljen nezni, az is csak megkonnyiti nekik a dontest, hogy hagyjak az egeszet a fenebe.

Egyre ritkabbak a Brees- es Brady-felek, ovatosan kell banni a kubekkal, minden egyes evukben meg kell probalni kimaxolni a lehetosegeket, mert sosem tudhatod, mikor kezdodhet elolrol a kubekereses.

Mahomes jovore kap 200 milliot, ami mondjuk ha oteves lesz, kifut 30-31 eves korara, de a 200 millioval es a rengeteg szponzori meg reklamszerzodessel a zsebeben rohogve elhuzhat a viharba egesz eletere koktelt szurcsolni a Bahamakra, ha epp olyanja van, es akkor meg gyuruje is van. Eszmeletlen penzek ezek, es az uj CBA-val meg noni is fognak szvsz.

Ugyhogy en mar inkabb ugy gondolkozom, hogyha sikerul megtalalni a szamunkra megfelelo kubet, akkor nem szabad szarozni es evekig epitkezni, minel hamarabb oda kell tenni neki minden segitseget. Na ez nem jelenti, hogy minden picket el kell cserelni, es a draftra tojni kell, nehogy felreertsen barki is. De a fenemod epitkezes tulsagosan nagy luxussa valt szerintem, egyszeruen idaig jutott az NFL.
Stez
BoB, te vagy az?
ulpianus
Ennek hozza semmi koze. BOB egy faszkalap, mig en eleg erthetoen irtam, hogy nem arra gondolok, hogy azon nyomban elcsereljuk mindenunk.

Tudni kell, hol a hatar, miert mennyit lehet adni vagy epp kapni. Erre pedig pont a Chiefs stabja a pelda, Mathieu-vel, a Clark-cserevel, Watkins megfizetesevel, stb. Ott volt Mahomes, a GM pedig nem szarozott, ahol csak tudta, odanyujtotta a kello supportot Reidnek es a kubenak, mindezt ugy, hogy nem adta el az apjat is, mint BOB.

Ballardnak sem kell eladnia a lelket, de a Mathieu-fele igazolasok kellenenek, a needek kello erositese, autan pedig ha van ra lehetoseg, akkor Clark-fele cserek is.

Ez persze most mar nonsense, mert nincs Luck, nyilvan vele az oldalan lett volna ertelme. Most mar keso, most mar kube nelkul epitkezni kell, illetve lehet, de ha sikerul megtalalni peldaul az idei drafton a jovo kubejat, akkor ismet nem fogom latni azt, hogy meg tovabb kell epitkezni ahelyett, hogy win now modba kapcsolna.

több mint 4 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Az a baj, hogy szerintem a jelenlegi NFL-ben egyszeruen mar nem tehetik meg a GM-ek, hogy 2-3 evig „epitkezzenek” egy csapattal ugy, hogy kozben peldaul ott van Luck. Elkepesztoen nagy luxus, hogy ilyen zsenik karrierjebol elveszel akarcsak egy evet is.

Meg epitkezni is... hova, mire varunk? Nezd meg a Chiefset, Mahomes padozott egy evet, majd onnantol kezdve mindent nyomnak a segge ala. Ha WR kell, WR-t, ha vedo kell oda, azt, ha rusher kell, akkor azt.

Es a rosszabb esetekben meg rabasznak erre a luxusra a GM-ek, mert jonnek a serulesek, ahogy jott Lucknal is egy, majd meg egy, csak hat a masodik mar olyan volt, hogy hosunknek tele lett a toke az allando szenvedessel es azt mondta, koszi, eleg volt ebbol.

Az elmult evekben en is ugy voltam, hogy persze, epitkezzunk nyugodtan, igazabol Luck huzasa dobbentett ra, hogy mocsokmod meg kell becsulni az ilyen sracok minden egyes evet, mert egyre hamarabb es egyre tobb ilyen nem vart visszavonulas van, azzal meg, hogy tulajdonkeppen mar 26-28 korara a jobb jatekosok osszeszednek annyi penzt, hogy tobbe meg csak a tarcajukba se kelljen nezni, az is csak megkonnyiti nekik a dontest, hogy hagyjak az egeszet a fenebe.

Egyre ritkabbak a Brees- es Brady-felek, ovatosan kell banni a kubekkal, minden egyes evukben meg kell probalni kimaxolni a lehetosegeket, mert sosem tudhatod, mikor kezdodhet elolrol a kubekereses.

Mahomes jovore kap 200 milliot, ami mondjuk ha oteves lesz, kifut 30-31 eves korara, de a 200 millioval es a rengeteg szponzori meg reklamszerzodessel a zsebeben rohogve elhuzhat a viharba egesz eletere koktelt szurcsolni a Bahamakra, ha epp olyanja van, es akkor meg gyuruje is van. Eszmeletlen penzek ezek, es az uj CBA-val meg noni is fognak szvsz.

Ugyhogy en mar inkabb ugy gondolkozom, hogyha sikerul megtalalni a szamunkra megfelelo kubet, akkor nem szabad szarozni es evekig epitkezni, minel hamarabb oda kell tenni neki minden segitseget. Na ez nem jelenti, hogy minden picket el kell cserelni, es a draftra tojni kell, nehogy felreertsen barki is. De a fenemod epitkezes tulsagosan nagy luxussa valt szerintem, egyszeruen idaig jutott az NFL.
Stez
BoB, te vagy az?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Azert megneznem, hogy milyen lenne az offseasonunk, ha Vina, meg Hoyer nem balfasz es bejutunk a PO-ba. En adnek Brisettnek meg egy evet, nyilvan kicsi a valoszinusege, hogy elit QB lesz belole, de az elmult 2 evtizedben igen csak el voltunk kenyeztetve ilyen szempontbol..
több mint 4 éve
Ez a megallapitas ott pontatlan, hogy a tavalyi FA marciusban volt, amikor a Colts kubejat Andrew Lucknak hivtak, es epp karriereven volt tul. Tehat a Coltsnak elit iranyitoja volt, es a piac kezdetekor, illetve a draftkor is pontosan ugy nezett ki a dolog, hogy mar csak az utolso lancszemeket kellett volna beilleszteni.

Luck augusztusban vonult vissza, addigra mar reg leporgott minden. Ballard nem tudhatta marciusban, hogy Luck par honappal kesobb tol egy wtf-et es visszavonul.

Az, amit leirsz, az a jelenlegi FA-ra lehetne ervenyes, mert a mostani holt szezonnak pont ugy mentunk neki, hogy nincs kubenk. De en ugy gondolom, Ballard most maskepp fog viselkedni az igazolasokat illetoen, agresszivebb lesz, adott esetben nagyobb penzt is kioszt majd. Ez nem gigapenzt jelent, de ra fog menni szvsz minosegibb jatekosokra is.

De ez nyilvan csak az en tippem.
Stez
Bocs, az idei évre gondoltam. De egyébként szerintem még tavaly sem volt kész a csapat annyira, hogy Win Now módba kapcsoljanak. Az szerintem most jött volna el, csak hát ugye nem így alakult.
malloy

több mint 4 éve
malloy Indianapolis Colts 306 — malloy
Ez a megallapitas ott pontatlan, hogy a tavalyi FA marciusban volt, amikor a Colts kubejat Andrew Lucknak hivtak, es epp karriereven volt tul. Tehat a Coltsnak elit iranyitoja volt, es a piac kezdetekor, illetve a draftkor is pontosan ugy nezett ki a dolog, hogy mar csak az utolso lancszemeket kellett volna beilleszteni.

Luck augusztusban vonult vissza, addigra mar reg leporgott minden. Ballard nem tudhatta marciusban, hogy Luck par honappal kesobb tol egy wtf-et es visszavonul.

Az, amit leirsz, az a jelenlegi FA-ra lehetne ervenyes, mert a mostani holt szezonnak pont ugy mentunk neki, hogy nincs kubenk. De en ugy gondolom, Ballard most maskepp fog viselkedni az igazolasokat illetoen, agresszivebb lesz, adott esetben nagyobb penzt is kioszt majd. Ez nem gigapenzt jelent, de ra fog menni szvsz minosegibb jatekosokra is.

De ez nyilvan csak az en tippem.
Stez
Bocs, az idei évre gondoltam. De egyébként szerintem még tavaly sem volt kész a csapat annyira, hogy Win Now módba kapcsoljanak. Az szerintem most jött volna el, csak hát ugye nem így alakult.