Indianapolis Colts
A QB nem klasszikus csapat építési feladat. Posztra kell megtalálni az embert, ráadásul olyan posztra aminél az FA általában ki van zárva, onnan nem lehet Buckner féléket igazolni, és a drafton korábban kivisznek minden értelmesnek tűnő tehetséget, szóval még piszok drága is. Nincs más esélyünk, mint nyomni. Próbálkozni, próbálkozni, aztán bízni abban, hogy 1-2 éven belül legalább betalálunk egy Carr, Garoppolo, Prescott félébe. És ha óriási mázlink lesz, talán egy még jobba, de arra igen kicsi az esély.
u.i.: Én Eason-t nem követelem a csapatba, mert valószínűleg semmi értelme. Ő azért okkal volt negyedik körös, nem egy Herbertről vagy Allenről van szó, akiket nyersnek gondoltak, de egyértelműen első körös talentek. Eason nem az, és ha eddig nem szakította be az ajtót, hogy figyi itt vagyok, kurva jó vagyok, akkor valószínűleg most se jobb, mint áprilisban volt. Ő nekünk a remote chance, aki ha ül 1-2 évet, akkor talán. Nyomni kell a dolgot, húzni tovább, nem hagyni. Azért nem kell ahhoz top5, hogy egy versenyképes irányítót találjunk. Drew Lockot, Prescottot, Carrt, Garoppolot lehet azért találni, legfeljebb nem azonnal. Itt majd azon is rengeteg fog múlni, hogy hogyan neveljük, milyen segítséget kap az elején. Reich és a rendszere ebből a szempontból bíztató, ebben a csapatban lehet esélye egy fiatalnak a sikerre.
Idén meg menjün Philippel. Brissettnek azért nem látom értelmét, mert upgrade-et nem jelentene, és nálunk nincs jövője. Valószínűleg nem marad idény végén. Akkor már maradjon Rivers, benne még mindig inkább megvan, hogy egyszer-kétszer éppen olyan napja van, hogy meccset is tud nyerni. Aztán ha nem, akkor nem. De az esélyt megadtuk.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Nem pontosan értem ezeket a kifakadásokat.OK, de ennyi erővel tényleg bepróbálhattuk volna Winstont (bár szerintem ő is ugyanúgy elcseszte volna, legfeljebb 2 TD-vel több van, meg ugyanennyivel több pick6) vagy nagyjából ugyanennyiért Bridgewatert. Nekem speciel annyi a problémám hogy én lehetek Utólag Okos Kapitány, mert egy nímand könyvelő vagyok aki kb 10 éve spórol egy 50 m2-es saját lakásra 😀. Viszont Ballardékat azért fizetik meg hogy előre legyenek okosak, lehetőleg okosabbak a többi csapatnál. Ez egyébként általában össze is jön (mindenkinek vannak hibás döntései, ekkora kerettel ezt nem lehet megúszni), csak az irányító az pont a legfontosabb. Szóval jó lenne ha a jövőben nem lőnének mellé ezen a fronton sem, mert nyilván ez fogja meghatározni a franchise jövőjét 😊.
Idény elején pontosan erről volt szó ezen a fórumon, hogy Rivers egy 50-50 játékos, vagy bejön vagy nem, de azért sanszos h nem, de azért hátha talán, de inkább nem.
darwinbanaz
Idény elején pontosan erről volt szó ezen a fórumon, hogy Rivers egy 50-50 játékos, vagy bejön vagy nem, de azért sanszos h nem, de azért hátha talán, de inkább nem.
Egy dolog szólt mellette, hogy Reich volt már az edzője és hátha gyorsabban meg van a kémia, egyébként más nagyon nem is. Egyszerűen csak azt csináltuk mint a rajongók, reménykedtünk.
Most azért fáj nekünk mert egy potens csapatunk van (rengeteg kulcs-sérülttel) és pont a QB az aki még csak menedzselni sem tudja a játékot, de azért ez nem hiszem h hidegzuhanyként ért bárkit is.
Nem kell beletörődni, de el kell fogadni. Sztem Ballard jól végzi a munkáját, az edzői stáb is. Egyedül az O# playcalling amit nem tudok hova tenni.
Azt támogatom h próbáljuk ki Easont, csak szart várok el tőle, de legalább érdekes lenne. Mondjuk legjobb ha elkezdünk valami kései csillagot keresni a drafton vagy FA-n.
A végét pedig peterk már leírta (csak Luckot kellene már valahogy elengednünk):
Egy ****a irányítót kell találnunk, amelyik ennél a Brissett / megvénült Rivers szintnél jobb, és jók lehetünk. Így is jók vagyunk, egy most éppen NFL top5-6 formában játszó csapatba futottunk bele, akik ráadásul rossz matchup is nekünk, Ettől még persze rohadt frusztráló, hogy ha nem járunk így Luckkal, akkor most, hogy sikerült összerakni köré a csapatot, tükörsima SB contenderek lehetnénk vele...
peterk2005
És tavaly idény kezdet előtt egy héttel - nem tavasszal, nem fél év felkészülést hagyva - visszavonul a franchise QB, majd jön egy covid által diktált offseason, ne várjuk már el, hogy 1 év alatt megoldja az irányító problémát. Luck (Wilson, Mahomes) féle irányítónk lehet, hogy 20 évig nem lesz, de egy normális használható irányítót szerintem 1-2 éven belül találni fogunk. Rivers eleve nem long term megoldás volt, nem véletlenül kapott csak 1 évet. Még kettőt se adtunk neki, mint a Bucs a dédapa Bradynek vagy a Saints Breesnek. Más opció meg mi lett volna? A drafton nem volt sanszunk, a FA-n elhozhattuk volna Newtont Rivers helyett, ami lehet, hogy jobb lett volna .... vagy nem. Egyelőre covid listán csücsül, és várjuk meg, hogy kihúzza-e az évet. Ha nem Rivers akkor ki? Brady ide nem opció, fizettük volna meg Bridgewatert vagy Folest? A 25 milllió meg nem érdekel, addig, amíg tele vagyunk cap space-el, és nem én állom a cehhet. 😀
Ehh, ilyenkor utólag könnyű okosnak lenni, márciusban nehezebb. (Mondom ezt úgy, hogy én első pillanattól Rivers szkeptikus vagyok / voltam, de tisztában vagyok vele, hogy a) ha valamit lépni kell, akkor lépni kell, b) a döntésekben óhatatlanul benne van a hiba).
Egyébként pont Ballard nem az a szentimentális fajta. Nem erőlteti az embereit mint Grigson, ha valaki, akkor ennél a franchise-nál ő az aki eddig belátta a hibáit és zokszó nélkül korrigált. Aki nem teljesít, padozik és megy, legyen az első körös vagy UDFA, aki teljesít játszik, legyen az első körös vagy UDFA.
Egy ****a irányítót kell találnunk, amelyik ennél a Brissett / megvénült Rivers szintnél jobb, és jók lehetünk. Így is jók vagyunk, egy most éppen NFL top5-6 formában játszó csapatba futottunk bele, akik ráadásul rossz matchup is nekünk, Ettől még persze rohadt frusztráló, hogy ha nem járunk így Luckkal, akkor most, hogy sikerült összerakni köré a csapatot, tükörsima SB contenderek lehetnénk vele...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Ha fogalmazhatok így, akkor egy NFL GM poziba nem fér bele az, hogy valaki szentimentális döntéseket hozzon.
Hooker (oké, nem az ő stábja volt), kurva nagy upside, ha bejön gecinagy steal, utólag sokan elfogadnánk a Humphrey/White/Watt elit trió egyikét, helyette lett egy elit potenciálú, átlag alatti, max átlagos teljesítményű injury prone safetynk.
De azóta is, Campbell pick, Tyquan pick, egyelőre úgy néz ki a Banogu pick is. Potenciál megvan, de mindegyik tweener, egyiknél se látszott a draftig, hogy mivel tudna nyerni az NFL-ben (és sajnos azóta se). Ahhoz képest top50 körül behúztuk mindet, és egyiknek sincs eddig semmi hozzáadott értéke.
Luck visszavonulása kurva nagy ütés, 30 éves elit QB elvesztésére senki se számít.
De jött megint az, hogy majd mi okosabbak leszünk mint az egész liga, és elhozzuk 25 millióért Riverst. Akit nem is hívtak máshova fix kezdőnek. Akiről évek óta látszik, hogy már lejtmenetben van. De mi elé rakjuk a falat, nálunk 39 évesen megváltozik, és nem az elmúlt évek tendenciája fog történni, hanem csodák csodájára magára talál.
Volt rá valamennyi esély, de annyi, hogy rátegyük egy franchise kövi évét?
Mi a faszt veszíthettünk volna Winstonnal? Ha már hoztunk gunslinger QB-t, akkor olyat kellett volna, akinek nem kell az egész testét belevinnie, hogy ki tudja dobni a labdát a hashen kívülre 5 yardért. Winston bazmeg vetmint keres, de Cam is sokkal jobb megoldás lett volna. Nem, mi ismerjük Riverst, majd csoda történik, közben minden idők egyik legjobb draft classának rookie szerződéses éveit basszuk csak el.
Dobjuk be Easont a kövi héten, lássuk mi van benne.
Elkezdhetjük sorban fizetni a nagy pénzeket a draftoltjainknak, csak épp QB-nk nincs.
Nagyon fájó lenne (lesz?), de én nem ragaszkodnék értük, főleg ha pickeket kaphatnánk értük (pl Leonardot elcserélni vmi giga trade-ben 1.körért, hogy felmehessünk Fieldsért).
Mert szép és jó ha van jó cover LB-d, meg jól emberező CB-d, de a hozzáadott értéke együtt nincs annyi az összes saját draftoltnak, mint egy franchise QB-nak.
Kurvára elkeseredett vagyok, a csoport romokban, de mi is.
Reich vagy elfelejtett játékokat hívni, vagy csak tartogatja valamire, de egyelőre úgy néz ki, ő jobb pásztor, mint nfl HC.
Ha nyomnánk egy betli szezont (6-10 v rosszabb), én lehet kipróbálnám Eberflust HC-ben. Más esélyünk úgy se nagyon van, hogy megtartsuk. Reichet meg eltrade-eljük Phillybe Wentzért 😀
Sorry, én is érzem h túlreagálom, de nagyon kiábrándító a visszaesést konstatálni, főleg amikor teljesen várható is volt, mégse tettek ellene a csapatnál.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Jövőre irányító keresés újra, mert ez a Rivers nem ér semmit. Két olyan meccsünk volt eddig, amikor hozzá kellett volna tennie a meccshez, mindkettőben 2-3 ordas nagy hiba lett az eredménye. Rajta ment el gyakorlatilag mindkét meccs.
Ez van, idénre ez jutott. A védelmet dícsérni lehet, az első félidőben ugyan kaptunk 20 pontot, de minden Browns támadás bravúr drive volt, mindent elkaptak ami csak létezik, és a zebra döntésekkel se volt szerencsénk. A második félidőben lezártuk a pályát, 3 pontot tudtak felrakni, a legvégén. Azért az utolsó futásért kár, bár nem hiszem, hogy Rivers bármit képes lett volna csinálni, ha vissza kapjuk a labdát.
Az offense viszont nem csak egy sebből vérzik. A futás sem nagyon megy, a támadófal sem úgy játszik ahogy a nevek alapján kéne, Rivers meg sajnos megvénült. Reich playhívásán azt érzem, hogy a fele playbookot be se merte már hívni. Azt viszont nem értem, hogy miért nem játszottunk többett a tight endekre. Ez a Browns védelem elsősorban a pálya közepén volt - lett volna - fogható,

... MOC felé még labda se ment..Csak a tényszerűség kedvéért: a másidok int felé ment volna, de az egy borzalmas passz volt.
Baba Yaga
Viszont nekem főleg az első félidőben az volt az érzésem, mintha csökkentett playbook-kal játszanánk.
Ez nem tudom hova tenni.
OK hogy nincs Castonzo, meg nem olyan a támadófal mint korábban, de könyörgök ő az irányító, az a dolga hogy oldja meg. Ez még game manager szintnek is kevés 😕
Reich meg Siriani se lehet magára büszke, mert ennyire nem gyengék a skill játékosok. Marcus Johnson pl egész jó dolgokat cisnál, Pascalt is sokkal jobban be kéne vonni, MOC felé még labda se ment..
A vereség egy dolog, de ez a Browns egyáltalán nem legyőzhetetlen (bár tény hogy nekünk nagyon rossz matchup volt), ma rengeteg segítséget adtak, és a 2 interceptionből összehoztak kinkeservesen 6 pontot.
... , es vegre megtudjuk, hogy Riversnek mennyi maradt a tankban..Készülj, hogy olyan futóparádét fogsz látni, mint a Coltstól még soha.
Bence94
Epp most neztem ra az oddsokra, 50-50-re adjak. En egyebkent nem igazan orultem Riversnek, amikor leigazoltuk, meg mindig nagyon szkeptikus vagyok vele kapcsolatban.. Az elso negy meccsen egyaltalan nem kellett megeroltetnie magat, megkockaztatom, hogy Brissettel is meglenne a 3-1-es merleg.. A mult heti teljesitmenyerol meg ne is beszeljunk... nyilvan, lehet arra fogni, hogy serult a 2. Es 3. Szamu elkapo is, de amikor a full ures TY-t nem talalja el.. nagyon latszott, hogy nincs meg a kemia Burtonnal sem, ettol fuggetlenul eroltette.. Ha nincs a D parades teljesitmenye, akkor 2-2 lenne a merleg..Colts injuries, from Frank Reich:
— Joel A. Erickson (@JoelAErickson) October 9, 2020
- Anthony Castonzo (rib): Out
- Darius Leonard (groin): Out
welp...asszem meglesz Rivers első igazán meleg meccse nálunk, Garrették fickándozni fognak. Kelleni fog a segítség majd a TE-ktől + futóktól mindkét OT-nek
Az is elég nagy gebasz, h nem lesz Leonard, mert Walker is questionable, Okereke se teljesen egészséges, a Browns meg elég jól fut, Kelleni fog az extra a DL-től, hogy tudjuk fogni a Cleveland zóna futásait. Sokat lesz fent sztem Stewart, Buckner meg Autry (mint DE) egyszerre. Még Chubb nélkül is elég veszélyesnek tűnnek. + ugye az elkapósoruk + TE-ik se rosszak.
Meg lennék lepve ha még mindig favoritok lennénk a bukiknál.
Még így is jó esélyeink vannak, főleg ha menne a futás (ami egyelőre nem megy, vezetjük a ligát 0 yardos futásokban talán...). A Browns LB sora sztem nem annyira ütős, és a DL-jük is inkább passz ellen jó. Nagy meccs kell a TE-inktől, és akk sztem nyerhetünk.
Borbinho
Egyebkent azert imadkoztam a szezon elejen, hogy ne legyen annyi agyverzos meccsunk, mint amennyit azt elmult 5 evben megszokhattunk, de most oszinten remelem, hogy a vegeig kielezett meccs lesz, es vegre megtudjuk, hogy Riversnek mennyi maradt a tankban..
Colts injuries, from Frank Reich:
— Joel A. Erickson (@JoelAErickson) October 9, 2020
- Anthony Castonzo (rib): Out
- Darius Leonard (groin): Out
welp...asszem meglesz Rivers első igazán meleg meccse nálunk, Garrették fickándozni fognak. Kelleni fog a segítség majd a TE-ktől + futóktól mindkét OT-nek
Az is elég nagy gebasz, h nem lesz Leonard, mert Walker is questionable, Okereke se teljesen egészséges, a Browns meg elég jól fut, Kelleni fog az extra a DL-től, hogy tudjuk fogni a Cleveland zóna futásait. Sokat lesz fent sztem Stewart, Buckner meg Autry (mint DE) egyszerre. Még Chubb nélkül is elég veszélyesnek tűnnek. + ugye az elkapósoruk + TE-ik se rosszak.
Meg lennék lepve ha még mindig favoritok lennénk a bukiknál.
Még így is jó esélyeink vannak, főleg ha menne a futás (ami egyelőre nem megy, vezetjük a ligát 0 yardos futásokban talán...). A Browns LB sora sztem nem annyira ütős, és a DL-jük is inkább passz ellen jó. Nagy meccs kell a TE-inktől, és akk sztem nyerhetünk.
Okereke rendesen edzett, Walker pedig az egyeni drilleknel csatlakozott. Egyre nagyobb a valoszinusege, hogy Leonard sem jatszik vasarnap. Mondjuk inkabb hagyjon ki egy meccset, minthogy raseruljon, es ne lassuk palyan tobb heten keresztul..

At Colts practice today:
— Zak Keefer (@zkeefer) October 8, 2020
— Darius Leonard working on a side field with no helmet
— Bobby Okereke is back with a club on that left wrist
— Anthony Walker is not out here
— No sign of Anthony Castonzo. That’s not good.
Mondjuk az elmúlt bő másfél évtizedben kevés biztosabb dolog volt annál Rivers esetében, sajnos 😊Ki mennyire ért egyet?Futottunk vagy 5-6 negatív yardosat vasárnap azelőtt is, mielőtt elkezdtünk volna időt húzni. Persze az is igaz, hogy ahogy a védelemnél, az offense-nél is számításba kell venni, hogy kikkel játszottunk. Az első meccsen úgy kaptunk ki, hogy nem is puntoltunk, és úgy jöttünk-mentünk a pályán ahogy akartunk offense oldalon. Csak beleraktunk rengeteg hülye hibát is. Azóta meg a 4. negyedekre eldőltek a meccsek, de már a második félidőkben is előnytartós playeket hívhattunk, tudva, hogy elég nagy az előny és az ellenfél offense-e szinte képtelen pontot csinálni. Majd meglátjuk, hogy mi lesz, ha menni kell a pontok után.
Szerintem elég kiszámítható volt a playcalling szóval nem feltétlen az OL számlájára írnám ezt a statot, viszont nem is a 4 min. O#re és a térdelésekre fognám.
Nick Sirianni says he is pleased with the run blocking this season.
— Kevin Bowen (@KBowen1070) October 6, 2020
Points to 4-minute offense, kneel downs as reasons why the Colts rank last in the NFL in rushing yards per carry.
darwinbanaz
peterk2005
De mondjuk kellően jó a csapat ahhoz, hogy ne legyen sok ilyen probléma

www.youtube.com/watch?v=cXk0XK3UIPA&t=3975s

Ki mennyire ért egyet?Futottunk vagy 5-6 negatív yardosat vasárnap azelőtt is, mielőtt elkezdtünk volna időt húzni. Persze az is igaz, hogy ahogy a védelemnél, az offense-nél is számításba kell venni, hogy kikkel játszottunk. Az első meccsen úgy kaptunk ki, hogy nem is puntoltunk, és úgy jöttünk-mentünk a pályán ahogy akartunk offense oldalon. Csak beleraktunk rengeteg hülye hibát is. Azóta meg a 4. negyedekre eldőltek a meccsek, de már a második félidőkben is előnytartós playeket hívhattunk, tudva, hogy elég nagy az előny és az ellenfél offense-e szinte képtelen pontot csinálni. Majd meglátjuk, hogy mi lesz, ha menni kell a pontok után.
Szerintem elég kiszámítható volt a playcalling szóval nem feltétlen az OL számlájára írnám ezt a statot, viszont nem is a 4 min. O#re és a térdelésekre fognám.
Points to 4-minute offense, kneel downs as reasons why the Colts rank last in the NFL in rushing yards per carry.
darwinbanaz

Pushnál visszaadják a feltett összeget, ha jól tudom.A bet365-ön 2.5 pontos favoritok vagyunk a Browns ellen. (Ami gyak. azt jelenti, hogy 5.5 ponttal látnak minket jobbnak az ellenfélnél semleges pályán.) Aki szeret a saját csapat ellen fogadni babonából (én szinte mindig megteszem 😊 ), az most tegye meg, 2.2-es szorzóval.Es ha X a vegeredmeny?😶
peterk2005
Bence94
horseshoeheroes.com/2020/10/04/colts-scout-trey-lance-ndsu-fan-cam/
Nagyon messze még a draft, a legtöbb szakértő szerint jobban járt volna még, ha marad 1 évet, de már jelezte h jelentkezett a '21-es draftra.
Egy fix, adottságokra kb egy kategória Lawrence-el, de jóval gyengébb ellenfelek ellen játszott, és kevesebbet is.
Bár az is lehet h az LT-jét néztük ki AC utódjának 😀
Fajo lenne ha pont a Texanshoz menne Dodds. Szezon kozben elhivhatjak interjura?A GM pozíció esetén ha jól tudom nem vonatkoznak az edzői kitételek (felfelé lépés esetén elhívható), Azaz akinek szerződése van, azzal nem lehet még beszélni sem. Persze kikérhetik, és ha elengedjük akkor gondolom elmehet, de nem hiszem, hogy idény közben itt hagyna minket. Ha esetleg el is vinnék, akkor sem azonnal, hanem idény végétől. De úgy emlékszem, hogy ő volt az, aki többször lenyilatkozta, hogy egyelőre jól érzi a pozícióban magát, az előrelépéssel még vár. (Valaki biztosan lenyilatkozta, csak abban nem vagyok biztos, hogy ki volt a Dodds / Eberflus / Siriani hármasból. Szerintem Dodds.)
Borbinho
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond