Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 4 éve
deleted account
1 758
Annyiban azért javulhat a játékintelligencia, hogy ha valaki akarja, hogy javuljon, és nem mondjuk Rex Grossmani mélységből kell felhozni. Vagy egy tucat játékost tudnék mondani különböző sportokban, akit early birdie korszakban részben, vagy teljesen leírtak, most meg kb mindenki a top 3-5-be teszi all time. De egy dologban közösek : 3-4-szer annyi melót tettek bele a dologba, mint bárki, aki körülöttük volt, akár Beckham, Jordan, Ronaldo, stb.Lovenál amúgy aki csak ránézne mondjuk a statjaira, fontos megjegyezni, hogy a 2018-as brutális szezonja után kapott új HC-t, OC-t, meg ezzel úgy systemet is.Pont, hogy a donteshozatalon nem lehet javitani. Illetve azon, hogy erzi a zsebet valaki es hogy kezeli a nyomast. Love ezekben mond szar. A mai NFLben ezek a fontosabb elemek, illetve a jatekintelligencia. Azt naprol napra latjuk, hogy pontatoan kubek is elvannak a ligaban, peldaul Watson, es kb fel sem tunik, hogy a karja amugy kifejezetten rossz.
Emellett elvesztette a teljes kezdő támadófalát, a kezdő elkapóját és futóját is.
Karra sztem simán a legjobb az idei classból. Döntéshozatalban nem, de azon lehet javítani.
Ballard tavaly elhozta 7.körben az LT-jét (Jackson Barton), akit azóta már lenyúlt a KC...
Lehet már tavaly kinézte Love-ot, mint Luck utód 😊 😊
Borbinho
Szerintem egyebkent Love-nak a karja sem jo abszolut, eroben oke, pontossagban egyaltalan nem, illetve sok labdat egyaltalan nem tud megdobni. Nekem a jateka es a stilusa abszolut Brissettre ut rengetegszer, annyiban nyilvan, hogy Brissettnek nem tul magas a merce, mig Love-nak jovan magasabban van a plafonja. De szerintem o tipikusan az a jatekos, akivel sanszod sincs, ha nem szansz tenyleg legalabb egy vagy ket evet a felepitesere.
Szvsz Love abszolut tucat materia, minden evben van tobb tehetseg is, aki az o szintjen van, aztan a legtobb bukik, de nyilvan a hangsuly ott van, milyen rendszerbe kerul es mekkora supportot kap.
Hat nem tudom, nekem o nagyon nem a stilusom. Megertenem, ha ot huzzuk, de nagyon szomoru lennek. Akkor inkabb Herbert. O szvsz jobban megmunkalhato, es jo stab meg rendszer mellett tobb van benne. Illetve en olyan kubet szeretnek, akiben latom, hogy csak a zsebbe szorulva is elboldogul, de Love szerintem nem ilyen. Herbert inkabb.
Es akkor persze felsorakoztatom utolsokent az aduasz ervet, amire valasza sem lehet senkinek: | Love nem feher. |
Ja, es eleg volt a szerencse, nem kell sem szeretet, sem szerelem. Az en szivem kobol van.
Stez
Én inkább abban látom a kulcsot, akar-e valaki első naptól elit lenni majd egyszer, vagy jobban izgatja a ZS, a twitter és a média szereplés. Ezért gondolom, hogy Luck pl ennyire komoly szintet képviselt, mint ahogy Manning is valahol zseni volt, de pont a töménytelen mennyiségű prepworknek köszönhetően, amit szerintem egyik QB se tett bele se előtte, se azóta.
Love esetében nekem pl pont az okozza a confusiont, hogy a 2018 meg a 2019 az két iszonyat ellentmondó szezon. Persze, kikapták alóla az egész csapatot, ami nem könnyít, de ekkora visszaesést nem indokol, meg pl azt sem, hogy nagyon leragad az első readnél, és nem megy tovább. És itt jöhet Ballard, meg Reich zsenialitása, hogy minél pontosabban kiderítsék, hogy mitől volt ez, fejben gyenge a gyerek, és akkor nem sok esély van nagy javulást elérni, vagy csak mondjuk a supporting cast volt gyenge körülötte, netán az adott rendszer volt unfit neki.
Én ott nem várok nagy dolgot, hogy jövőre vállalható QB-val menjünk neki a szezonnak, akár Herbert, akár Love, akár másvalaki, kelleni fog az 1-2 év, hogy minőségi performansz legyen a dologból, egyik sem Luck vagy Burrow, hogy már első évben várni lehet az eredményeket.
több mint 4 éve
Lovenál amúgy aki csak ránézne mondjuk a statjaira, fontos megjegyezni, hogy a 2018-as brutális szezonja után kapott új HC-t, OC-t, meg ezzel úgy systemet is.Pont, hogy a donteshozatalon nem lehet javitani. Illetve azon, hogy erzi a zsebet valaki es hogy kezeli a nyomast. Love ezekben mond szar. A mai NFLben ezek a fontosabb elemek, illetve a jatekintelligencia. Azt naprol napra latjuk, hogy pontatoan kubek is elvannak a ligaban, peldaul Watson, es kb fel sem tunik, hogy a karja amugy kifejezetten rossz.
Emellett elvesztette a teljes kezdő támadófalát, a kezdő elkapóját és futóját is.
Karra sztem simán a legjobb az idei classból. Döntéshozatalban nem, de azon lehet javítani.
Ballard tavaly elhozta 7.körben az LT-jét (Jackson Barton), akit azóta már lenyúlt a KC...
Borbinho
Szerintem egyebkent Love-nak a karja sem jo abszolut, eroben oke, pontossagban egyaltalan nem, illetve sok labdat egyaltalan nem tud megdobni. Nekem a jateka es a stilusa abszolut Brissettre ut rengetegszer, annyiban nyilvan, hogy Brissettnek nem tul magas a merce, mig Love-nak jovan magasabban van a plafonja. De szerintem o tipikusan az a jatekos, akivel sanszod sincs, ha nem szansz tenyleg legalabb egy vagy ket evet a felepitesere.
Szvsz Love abszolut tucat materia, minden evben van tobb tehetseg is, aki az o szintjen van, aztan a legtobb bukik, de nyilvan a hangsuly ott van, milyen rendszerbe kerul es mekkora supportot kap.
Hat nem tudom, nekem o nagyon nem a stilusom. Megertenem, ha ot huzzuk, de nagyon szomoru lennek. Akkor inkabb Herbert. O szvsz jobban megmunkalhato, es jo stab meg rendszer mellett tobb van benne. Illetve en olyan kubet szeretnek, akiben latom, hogy csak a zsebbe szorulva is elboldogul, de Love szerintem nem ilyen. Herbert inkabb.
Es akkor persze felsorakoztatom utolsokent az aduasz ervet, amire valasza sem lehet senkinek: | Love nem feher. |
Ja, es eleg volt a szerencse, nem kell sem szeretet, sem szerelem. Az en szivem kobol van.
több mint 4 éve
deleted account
1 758
Azért van olyan secondary, ahol simán tud kezdő is lenni, és jóval közelebb vannak a SB contenderséghez, pl Texans. Plusz van benne 2-3 jó év, azzal ha nem veterán leadershipnek hozzuk, akkor igazából nem látom a hosszú távú csapatépítést, így hogy QB-val alapoktól kell kezdenünk. Mire eljutunk oda, hogy épp SB contender, addigra már lefele menő ágban lesz.Hat de, marpedig padozni fog, eleinte legalabbis szerintem biztosan. Nem hiszem, hogy egy ev pihi, meg sorozatos serulesek utan alapbol sokmillios szerzodest kap, masreszt azt sem, hogy egy GM ot ugy igazolja majd le (akar Ballard, akar mas), hogy stabil kezdokent szamol vele. Nyilvan a TC-ben megkapja a lehetoseget, hogy azza valjon, de azert azt nem latom, hogy neki lehet arra sansza, hogy az elso perctol kezdve stabil kezdokent szamitsanak ra. Az NFL gyorsan tullep meg a sztarokon is, Berry hianya sem tunt fel kis tulzassal senkinek sem.twitter.com/MikeGarafolo/status/1221142923804336129?s=19Igazából ha csak így gyorsba gondolom végig a dolgot, Geathers out, Berry in, és már rosszabbak eleve nem vagyunk, ha még egy snapet se játszik, akkor se. Ballard mondta a veterán leadership-et, na nála jobbat nem nagyon tudnánk szerezni, az fix.
Ha nem is Luck, de Berry visszatér. Remélem Ballard elhívja egy tryoutra
Borbinho
Bibi csak ott van, hogy ha ő jön, akkor gondolom nem padozni akar, és akkor Hooker/Willis kettős elől vesz el snap-eket, ami hosszú távon nem előnyös, és nem a SB a cél jövőre, így bármennyire is zseniális játékos, szerintem mindenki jobban jár, ha nem hozzánk jön.
coltman
Amugy olvastam en is a hirt, orulok neki, ha jatszani akar, mert egy eve kb. nem is hallottunk rola, pedig sok csapat kereste. Imadnam is, ha nalunk lenne, Hooker ugy is allandoan megserul, elso idenyeben pedig Willis is azert kiesett a labfejevel, szoval tok kiraly lenne, ha itt terne vissza, csak hat azert o sem a megbizhatosag mintakepe a seruleseket tekintve sajnos.
Stez
Részben hasonló lenne mint Gore esete, élveztem a játékát, de waste lett a vége, mivel nem volt reális esély arra, hogy a tudásával felhúzza a csapatot Luck sérülése miatt.
több mint 4 éve
Lovenál amúgy aki csak ránézne mondjuk a statjaira, fontos megjegyezni, hogy a 2018-as brutális szezonja után kapott új HC-t, OC-t, meg ezzel úgy systemet is. Emellett elvesztette a teljes kezdő támadófalát, a kezdő elkapóját és futóját is.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Mahomest is hányan lefakezűzték három éve ilyenkor. 😀Én akkor lesze durci, ha elhozzuk, és _tényleg_ fakezűnek bizonyul. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Mindenki szeretett Love-ja remekelt a Senior Bowlon, hozott olyan szimpatikus Brissett-fele szamokat. Aztan lehet nezni a jobb DL-eket is, mert Ballard szeret Senior Bowl-menoket draftolni.Nembaj, az tény hogy a Senior Bowlon senki sem ront az értékén, max javít.
Stez
Így talán nem kell felcserélni top3ba Loveert.
twitter.com/ZachHicks2/status/1221233245720891393?s=19
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Mindenki szeretett Love-ja remekelt a Senior Bowlon, hozott olyan szimpatikus Brissett-fele szamokat. Aztan lehet nezni a jobb DL-eket is, mert Ballard szeret Senior Bowl-menoket draftolni.
több mint 4 éve
Hat de, marpedig padozni fog, eleinte legalabbis szerintem biztosan. Nem hiszem, hogy egy ev pihi, meg sorozatos serulesek utan alapbol sokmillios szerzodest kap, masreszt azt sem, hogy egy GM ot ugy igazolja majd le (akar Ballard, akar mas), hogy stabil kezdokent szamol vele. Nyilvan a TC-ben megkapja a lehetoseget, hogy azza valjon, de azert azt nem latom, hogy neki lehet arra sansza, hogy az elso perctol kezdve stabil kezdokent szamitsanak ra. Az NFL gyorsan tullep meg a sztarokon is, Berry hianya sem tunt fel kis tulzassal senkinek sem.twitter.com/MikeGarafolo/status/1221142923804336129?s=19Igazából ha csak így gyorsba gondolom végig a dolgot, Geathers out, Berry in, és már rosszabbak eleve nem vagyunk, ha még egy snapet se játszik, akkor se. Ballard mondta a veterán leadership-et, na nála jobbat nem nagyon tudnánk szerezni, az fix.
Borbinho
Bibi csak ott van, hogy ha ő jön, akkor gondolom nem padozni akar, és akkor Hooker/Willis kettős elől vesz el snap-eket, ami hosszú távon nem előnyös, és nem a SB a cél jövőre, így bármennyire is zseniális játékos, szerintem mindenki jobban jár, ha nem hozzánk jön.
coltman
Amugy olvastam en is a hirt, orulok neki, ha jatszani akar, mert egy eve kb. nem is hallottunk rola, pedig sok csapat kereste. Imadnam is, ha nalunk lenne, Hooker ugy is allandoan megserul, elso idenyeben pedig Willis is azert kiesett a labfejevel, szoval tok kiraly lenne, ha itt terne vissza, csak hat azert o sem a megbizhatosag mintakepe a seruleseket tekintve sajnos.
több mint 4 éve
deleted account
1 758
twitter.com/MikeGarafolo/status/1221142923804336129?s=19Igazából ha csak így gyorsba gondolom végig a dolgot, Geathers out, Berry in, és már rosszabbak eleve nem vagyunk, ha még egy snapet se játszik, akkor se. Ballard mondta a veterán leadership-et, na nála jobbat nem nagyon tudnánk szerezni, az fix.
Borbinho
több mint 4 éve
twitter.com/MikeGarafolo/status/1221142923804336129?s=19Ha nem is Luck, de Berry visszatér. Remélem Ballard elhívja egy tryoutra
több mint 4 éve
Ja, szerintem ez lesz, egészen addig amíg Bob Quinn alá nem írja a trade-et.Édes faszom...mindenki kezd elhülyülni?!?!? lesz itt már értelmes kommunikáció is, vagy mint valami szekta, mindenki kérdésekbe torkollik majd? 😀 😀 😀Jó, de aláírt már Winston? 😜Visszatert mar Luck?
Tony Adams
Stez
coltman
Szerkesztette: uatu
több mint 4 éve
deleted account
1 758
Édes faszom...mindenki kezd elhülyülni?!?!? lesz itt már értelmes kommunikáció is, vagy mint valami szekta, mindenki kérdésekbe torkollik majd? 😀 😀 😀Jó, de aláírt már Winston? 😜Visszatert mar Luck?
Tony Adams
Stez
több mint 4 éve
Jó, de aláírt már Winston? 😜Visszatert mar Luck?
Tony Adams
több mint 4 éve
Jó, de aláírt már Winston? 😜Keblemre tesám! 😀
Tony Adams
több mint 4 éve
Jó, de aláírt már Winston? 😜
több mint 4 éve
Alairt mar Brady?Alairt mar Elisha? Mert Brady igen, az nyilt titok, de kell a kubeharc a TC-ben.Légyszi naponta még 3x írd be, mert a végén lemaradunk.
Stez
dugo93
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=S4CNKar0dns4:10től BigQ mekkora headshotot kapott 😀
pedig előtte egy szép pöcsdobással kiejtette Cookot
több mint 4 éve
dugo93
4 232
Alairt mar Elisha? Mert Brady igen, az nyilt titok, de kell a kubeharc a TC-ben.Légyszi naponta még 3x írd be, mert a végén lemaradunk.
Stez
több mint 4 éve
Alairt mar Elisha? Mert Brady igen, az nyilt titok, de kell a kubeharc a TC-ben.
több mint 4 éve
A szó amit kerestem az ámis volt 😀És milyen találó. 😀 Tényleg olyan. 😊
Borbinho
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
twitter.com/Colts/status/1220409869821497346?s=19Elég menő. tőlem lehetne ez a 3.számú mezünk 😀
több mint 4 éve
A szó amit kerestem az ámis volt 😀mormon? Ez új 😀 Valamiről lemaradtam? Utoljára a kapitány volt meg nekem 😛www.totalprosports.com/2020/01/22/antonio-brown-says-hes-dropping-a-rap-song-about-ex-colts-qb-andrew-luck/Az NFL egyik legtehetségesebb játékosa, aki a saját testi és mentális egészségét helyezte a sport elé, meg egy könyvmoly mormon aki cserben hagyta a csapatát 😕
Bence94
| irónia |
Borbinho
coltman