Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 5 éve
uatu Indianapolis Colts 1 034 — uatu@freemail.hu
Ez mi volt így a végére? Ballard draftolta liftes fiút a Combine-ról, a bejárónője unokaöccsét, meg a postás picifiát?
Tud bárki bármit is erről a 3 srácról?
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 367 — The only discipline that lasts, is self discipline
Még kéne egy tatto is, úgy lenne az igazi a white powa.

Vagy nyolc évig toljuk fű alatt, aztán elhozzuk a Patsből a kickerüket megint. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
mukijoe Indianapolis Colts Stanford Cardinal 1 041
MEG EGY FEHER PLAYA! Azt a kurva, mekkora harmadik napot tol Ballard! Igazi white powert nyomunk.
Stez
Majd ha végre lesz fehér cb-nk, akkor hátradőlhetünk.
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 46 823 — Whoops, looks like something went wrong.
MEG EGY FEHER PLAYA! Azt a kurva, mekkora harmadik napot tol Ballard! Igazi white powert nyomunk.

több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Kinézetre egy izmosabb Luck! 😊

https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/94104859_133479744930693_4654150272024661057_n.jpg?stp=c216.0.648.648a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=100&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=jxiUgriCxqMQ7kNvwFprlh9&_nc_oc=AdmnESRRpBJUFUjAvKdXgvVlBh_usTHkQBxrSGERD5SgaygOD4hFgu_tvNVimof6dnw&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_AfnU04TxKQmENrbtFs-IBIc4qlicH03XNqX5ySNbpVeAhA&oe=6944EED6
NFL on Instagram: "The @colts land @skinnyqb10 in the 4th round! #NFLDraft"
142K likes, 379 comments - nfl on April 25, 2020: "The @colts land @skinnyqb10 in the 4th round! #NFLDraft".
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 367 — The only discipline that lasts, is self discipline
Puntolhat fejjel is, amíg át nem ússza a kanálist, nem lesz belőle helyi kedvenc.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
mukijoe Indianapolis Colts Stanford Cardinal 1 041
Nem rossz ez az Eason gyerek.
Kézzel is tud puntolni.
több mint 5 éve
Az új ultimate csere falember. Volt ő már minden az offense lineban.
Vajon a Pinter név a Pintérből jön?
uatu
Bezony, úgyhogy nálam reszeltek is Glowinskinak, mától Pintér Dani a király!

több mint 5 éve
uatu Indianapolis Colts 1 034 — uatu@freemail.hu
Az új ultimate csere falember. Volt ő már minden az offense lineban.
Vajon a Pinter név a Pintérből jön?
több mint 5 éve
VEGRE UJABB FEHER GYEREK!

több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
 twitter.com/JoelAErickson/status/1254108787167854593
több mint 5 éve
Nem, Easonnel nincs gond. Projekt, de lesz ideje tanulni. Igazabol szerintem Jacobyt el is kellene igy cserelni, semmi ertelme sincs, hogy itt legyen. Kellene a white power QB-depth.

több mint 5 éve
Vegre valami normalis, feher gyerek.
Stez
Már akartam írni, hogy ha ez se tetszik, húzd le magad a wécén 😀

Ballard szereti a cseréket, az már biztos. Fromm helyett is a cseréjét válaszotta. 😊 Át tudja dobni ez a kölök is a pályát, de én eléggé egy Josh Allen / Paxton Lynch mixnek látom. Remélem ha már a kettő, akkor az előbbi, és jobb a lesz feje. Képes lesz tanulni. Sokat. Mert lesz mit...

De így is elégedett vagyok, QB nélkül botrány lett volna befejezni az idei draftot. Peytont itt mán úgyse tudtuk húzni, Ballard így döntött, legyen igaza.

több mint 5 éve
Vegre valami normalis, feher gyerek.

több mint 5 éve
Bence94 Indianapolis Colts 2 213
Na, csak kihuztunk egy QB-t😀 Eason on the board.
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Akkor összeadva mindent az induláshoz képest az egyik ötödikből lett 2 hatodikunk ugye?
peterk2005

Korokben es darabban ugyan ugy allunk mint draft elott:
Ket 2.kor, egy-egy 3-4-5., ket 6. es nincs 7.

A valtozas h 3al elobb huztunk a 2.ban, 10el hatrebb a 3.ban, 11el elorebb fogunk az 5.ben, es 15el elorebb a 6.ban. A tobbi maradt.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Akkor összeadva mindent az induláshoz képest az egyik ötödikből lett 2 hatodikunk ugye?

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Ma lesz meg sajat 4.korunk (122) es 6.korunk (193), + 5/3 (149) 6/3 (182) (a Lionstol).

Eddigi cserék:
Browns:
2/44+5/160 <---> 2/41

Lions:
3/75+6/197 <--->3/85 + 5/149 + 6/182

A 197es a Cowboyse volt, Quinnert adtak a Dolphinsnak, ok meg Boehmert + egy 7.korert adtak

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Mint azota kiderult, Higgins volt a target 2/2-re, de a Bengals kivitte 2/1-re. Utana egyertelmu volt a Pittman-pick.

Taylor pedig Irsay nagy lieblingje volt, o kerte Ballardot, hogy csereljunk fel erte.

Es azt mondtak, hogy a Coltsnak nem allt szandekaban felmenni elso korben, senkit sem hivott miatta Chris.

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nekem Pittman valamiért nagyon bejön. A csaja mondjuk jobban, de ez senkit nem érdekel. Csak maradjon a faszival, mert nélküle éhanhal a srác. De értelmesnek tűnik, nem lesz vele gond. Többiekről semmit nem tudok, csak, hogy Blackmon nem tűnt ügyetlennek. De ez kevéske.
kristóf17
 instagram.com/kiannagalli?igshid=vh3ssy61dqky
több mint 5 éve
Nekem Pittman valamiért nagyon bejön. A csaja mondjuk jobban, de ez senkit nem érdekel. Csak maradjon a faszival, mert nélküle éhanhal a srác. De értelmesnek tűnik, nem lesz vele gond. Többiekről semmit nem tudok, csak, hogy Blackmon nem tűnt ügyetlennek. De ez kevéske.
kristóf17
Pittman pick sem jon be nekem, mert szerintem tobb jobb wr is elerheto volt nala. De ezzel a pickkel gondom nincs. Sot, sejtheto volt. O ugyanis mar sok hete konzenszus mindenhol be volt harangozva, mint aki abszolut Ballard szemelyiseg.

Szoval o rendben van, csak olyan ez, mint a tavalyi Campbell, ahol szinten a poszt jo volt, csak megitelesem szerint tobb jobb jatekos, es nekunk fitebb megoldas is akadt.

Tayllr baromira nem tetszik. Sokat neztem, nem gondolom rossz jatekosnak, de egyreszt szerintem vagy negy jobb futo volt a classban, amibol 3 elerheto is volt, masreszt korai volt szerintem. Harmadreszt akkor Macktol is bucsuzhatunk, mert igy megfizetni nem fogjuk. Csak eppen Taylort egyetemen szethasznaltak, de szo szerint. Ez a srac szerintem olyan negy ev alatt ki fog egni. Illetoleg a kepessegeit tekintve nem latom benne a dominans futot. Ha harmadik korben, vagy masodik vegen jon, meg megbaratkozom valahol a dologgal, de igy nekem ez rossz pick. Riversszel nekunk most kell nyernunk, mivel van meg hatra kb ket eve, akad sok needunk, sok skill pozicioban kellene javitani, nekem nem Taylor volt itt a megoldas, sem szemelyt, sem posztot illetoen.

Ami Blackmont illeti, nem egy rossz jatekos, safetykent es cornerkent is lehet majd nyomatni, de igen unszimpatikus egy olyan pick, aki 4.6 honapja szakitotta szet a terdet. Es o jott oda, ahol szinten amiatt vagyink gondban sokszor, mert Hookernek peldaul allandoan baj van a terdevel. Blackmont nem fogod tudni hasznalni rendesen az elso eveben, mert hivatalosan szeptemberben terhet vissza, de nem fogsz sokat hasznalni egy acl-bol felepulo jatekost rogton. Itt akkor kaptal valakit, aki egy evig neked palyat alig fog latni, es elhoztad egy posztra, ahonnan elment egy nagyon sokat jatszo illeto meg van egy korrekt, de serulekeny jatekosod, akit oar napja trade blockra tettel.

Ugyhogy en nekem ez a keo egyelore nagyon nem all ossze. Ertem oket, de Pittmanen kivul nem ertek egyet egyikkel sem. Taylor es Blackmon szamomra lesujto valasztas. Utobbi ha egeszseges, akkor egyebkent egy rossz szavam sem lenne ra, igy viszont van.

Nem en vagyok a GM, nem fikazom Ballardot, de ez eddig nekem nagyon meh, es az eddigi draft tevekenysege nem tetszik. Van ilyen persze. Vagyis hat Van nincs, mert elvitte a Rams.

több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
A WR ígéretesnek tűnik, de nem tudom mennyire NFL ready.
A futóért már eleve drága a 2. kör, ráadásul feltraddel, de legyen, nézzük meg, remélem egy valódi 3 down RBt húztunk. Mackket sajnálom, neki reszeltek, a S húzással meg Hookernek.
Meglepődtem hogy OT-t nem húztunk valamelyik 2. Körös pickkel pont belefért volna egy tanulóév egy rookienak.
Gondolom jönni fog ma egy QB, esetleg egy TE.
több mint 5 éve
Nekem, ha 2. kör és WR, akkor egyértelműen Pittman. Ballard évek óta ilyen elkapót keres, benga, remek a keze, contested elkapások az erőssége. Funchesst is ezért hozta, Ebront is ezért hozta, ez a srác remek RZ target lesz. És amúgy a mozgása engem a denveri Suttonra emlékeztet, a problémáis is hasonlóak (press ellen nehezebben találja magát fel, és a szeparálódás sem az erőssége. De ha elkapja védővel a nyakában, kit érdekel, ha nem szeparálódik). Szerintem Suttonnál is jobb lehet. Ami nagyon bíztató, hogy kiváló a keze, ő nem lesz egy dropolós játékos.

Taylornál felhúztam a szemöldököm én is. Nem azért mert ne tetszene, vagy úgy érezném nem lehetett ott kihúzni, mert ilyen értelemben a helyén van a pick. Csak én legkorábban 3. körben szeretem a RB pickeket, előrre fölöslegesnek érzem, Mack utódját meg lehetett volna találni egy harmadik napos pickkel, vagy akár egy priority UDFA húzással is. A jelenlegi Colts fal mögött sokan elkaristolnának. Az is igaz persze, hogy úgy ahogy Taylor, nem biztos. Maga a játékos nagyon tetszik, régóta szerettem volna már egy ilyen típusú futót hozzánk. Ha bejön, szerintem Edge óta nem volt olyan futónk, mint ez a srác. Ő nem fog lepattogni a falról hátrafelé, a sebessége is komoly, nincs gyengéje. Még elkapni is elég jól tud. (Egyébként Terrell Davis nagy kedvence a srác, szinte naponta emlegette, hogy mekkora upsideja van, és aki elviszi az nagyot fog kaszálni. Hát meglátjuk.)

Blackmon passz, a pick óta kezdem nézegetni, előtte azt se tudtam kicsoda. Matt Miller A gradet adott rá, neki tetszik a pick, de már nem emlékszem miért. Ballard húzott itt egy Bashamet? Meglátjuk.

Az nyugtat meg, hogy 2018-ban a 2. nap után hasonlóan éreztem. Hogy nyeeee, nem tragikus, de jobbat vártam, volt bent egy rakat első körös talent, erre jön Leonard, aki oké, de ott a kör elején reach, minek kell guard double down Nelson után, és Turay nem néz ki rosszul de ő is reach. Aztán Ballard eddigi legjobb draft napja lett belőle. 😊

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 5 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
több mint 5 éve
Szamomra ez egy fos nap. Pittmanre meg ramondom, hogy oke, bar ha megnezem, kik voltak bent, annyira nem, de Taylor nonsense ennyire hamar, Blackmon meg konkretan nem fog felepulni szezonkezdetre sem, es a sok uveg koze hoztal egy ujabbat. Es igy elboltolod akkor Hookert majd, Geathers meg ugye elment, ot potoltad valakivel, aki epp egy ACL-szakadas kozepen van.

Hat csalodott vagyok nemileg, az a nagy helyzet.