Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 4 éve
Zach Hicks (stampedblue-s író) írta még pár hete:DJ Reader, 2 év, 24 millió. Olcsóbb is lenne, mint Jones.
A Texanst is gyengítenénk, és lenne egy fasza kis DT-nk Hunt/Stewart helyére.
Méretre annyira nem fit, de jóval atletikusabb, mint az ember gondolná. Pass rushban és futás ellen is kiváló DT. Autry-val elég jó kis páros lennének.
Na akkor egy bold az idei offseasonre:
AC visszavonul (a delláját megkereste, a QB-ja visszavonult, minek maradna? respect h legalább a 2019es szezont végigtolta)
Funchess megy kanadába/ az xfl-be
Ebron megy a Seahawksba
Vina marad és jövőre 6 meccs megy el rajta, de legalább szezon közben kibasszuk majd
Pascal kap egy 3 év 25M körüli dealt (a'la Kenny Morre II)
Sheard megy a Pats-be nyerni még 1 gyűrűt
Elhozzuk Darbyt 1 prove it deallel 1 évre (hogy még pre seasonben IR-re tegyük), mondjuk 12 M full garantáltért, Quincyt megpróbáljuk elcserélni, de végül kibasszuk.
Az idei 2.körünket odaadjuk a Buccsnak Winstonért, akit utána aláiratunk 5év 150M-ért (full garantált), majd a kövi 5 évben SB-t nyerünk vele.
Luck Winston 2. SB MVP címe után megpróbálja majd visszakuncsorogni magát, de Ballard halál nyugodtan cseréli majd el New Englandbe az akkor már 37 éves Slaterért, hogy megerősítsük a special teamet.
Go Colts!
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
És igen, a D köszönőviszonyban sincs a tavalyihoz, még úgy sem, hogy Ballard beismerte, hogy a veterán leadership-et csúnyán benézte. Ha idén ehhez jön 1-2 veterán igazolás - meglepődnék, ha nem - plusz ugye azért mégis csak újabb 1 év tapasztalat, akkor ez a D bőven elég lehet annyira, hogy egy Alex Smith vagy egy Matt Ryan szinttel SB-be menjen. Számolva, hogy WR corp rendbe lesz rakva - amin megint meglepődnék, ha nem lenne, Ballard látványosan szisztematikus, első évben DL-en volt a fókusz, második év OL/LB, tavaly secondary/EDGE sor.coltmanIgen, Ballard láthatóan következetes abban, amit mond, aztán csinál. Eddig minden évben megvolt, hogy tavasszal elköhögte a problémáit, hogy mivel nem elégedett, aztán az offseasonban alaposan rágyúrt. Edge rush, oline, seconday, lb sor mind ilyen volt. Idén az interior dline-t és elkapó sort emelte ki, én is arra teszem a voksot, hogy ide fogunk elsősorban erősíteni. Sőt, idén az sem lepne meg, ha az ittléte alatt először valami igazán nagy nevet durrantana.
(Például mondjuk Chris Jones. Persze jöhet rögtön a kontra, hogy a Chiefs hülye lenne elengedni. Alapvetően tényleg. De ha igaz, hogy most az offseasonban hosszabbítani akarnak Mahomes-al, akkor Jones még úgy se biztos, hogy be fog férni a cap alá ha őt tagelik Watkinst meg elengedik. Főleg nem jövő évtől, amikor - ha trükköznek Jones szerződésével is - mindkét nagy contract berobban. Láttuk már őket egy idénben elengedni karrier év után Fordot plusz mellette Houstont is. Szóval Jones nálam az egyik olyan játékos, akinek papíron semmi keresnivalója a piacon, de mégis oda kerülhet.)
Az "SB-be menjen"-el kapcsolatban viszont én ennyire nem szállok magas felhőkön. 😊 Tudom, minden csapatnak az a célja, de ehhez azért rohadt sok mindennek össze kell jönnie. Nálam már az is remek idénynek fog számítani, ha QB fronton látszani fog valami fény az alagút végén, csapat szempontból pedig még egyet lépünk előre. Ami még egyáltalán nem biztos, hogy SB szint, de jobb, mint idén.
Várom már az offseason-t, hogy elkezdődjön körvonalazódni, hogy melyik QB hova megy, kinek mi marad, és hogy esetleg mi mit tudunk leakasztani. Unortodox mód már valahogy Bradyt is le tudnám nyelni, ha a stáb mellette dönt, még ha megy is itt a megoszlás, hogy mit játszott ő, és mennyire lenne fit. Kevésbé zavarna, mint ha Jacobyval futnánk neki jövőre is, mert akkor előre feltettük a kezünket, hogy ez az év is kuka, és az már nagyon keserű pirula lenne.Ehh... Brady-t hagyjuk meg Steznek. 😀
coltman
Komolyan. Neki 1, max. 2 éve van még, és nagyon bizonytalan, hogy milyen lesz az a maradék idő. Azért ez az a kor amikor egyik hétről a másikra beállhat valaki a földbe, Nekem már a 2019-es Brady is sok kérdőjelet vetett fel, nálam az október-decemberi teljesítménye a top15-be is nehezen fért be. Erre vállaljuk be még a további visszaesés rizikóját is? (Szerintem a Pats offense küszködésében nagyobb szerepe volt neki, és kisebb a "sz*r" supporting castnak, mint azt általában mondják)
Jó supporting cast-ra a Brissett féléknek van szüksége. Egy jó irányító - nem is mondok Luckot, csak egy top10-est - ebből az agyonsérült, nevesincs Colts castból is többet hozott volna ki. Szóval Brady "meg-Brissettesedett" mostanra, ha tényleg annyira kell neki a support. Ilyen irányítónk meg van már egy. Igaz, Brady azért még mindig jobb, de 43 éves, és csak lefelé mehet innen, Brissett meg 26 és még fejlődhet. Semmi értelme. És Brady saját szempontjából sincs. Neki ha van valahol értelme folytatni, az egyedül a Patriots, ahol 20 éve játszik, ismer minden fűszálat, a vérében van a rendszer. Ott ki lehet belőle talán facsarni az utolsó benne maradt jó dobást is, és azzal talán el tud karistolni valamivel jobban az az offense a tavalyinál. Vagy nem. De máshol szinte biztosan nem. Szerintem.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
deleted account
1 758
De, csak még láthatatlan a tinta, kell még pár nap míg láthatóvá válik, addig nem tudhatunk róla, hogy aláírt 😀Na varjal, szoval akkor Brady meg nem irt ala? 😀Unortodox mód már valahogy Bradyt is le tudnám nyelniCsakhogy Mahomes korul max tamadofal meg edzo van, a csapat azert kicsit eros. A Chiefs vedelme meg rosszabb is szvsz, mint a Coltse volt iden, a Colts tamadofala meg rohogve veri a Chiefset. Reiddel szemben szerintem Reich remek szakember es edzo, szoval nem adnek elonyt oda, csak az oriasi difi az a WR-sor. Na abban tenyleg nagyon a KC fele lehet huzni. De Luckkal szerintem siman pariban lettunk volna a Chiefsszel, es a helyzet az, hogy szvsz mi lettunk volna ott a PO-ban, nem a Titans vagy a Texans, a csoportot ugyanis nyertuk volna.Jáp, nyert 😉 Mármint most a kinek erősebb a karja és hány század százalékkal jobb A vagy B nem érdekel, csak az, hogy ha van egy elit QB-d, és van körülötte csapat, meg edzői stáb, akkor az csodákra képes.Arra gondol. Mert Mahomesszal viszont nem ugyanaz a csapat, mint Luckkal a Colts. Mert Bandi sosem kapott ilyen kiszolgalokozeget, es edzot maga moge. Pedig semmivel nem tehetsegesebb, mint Luck.na most sírok igazán, ahogy látom hogy milyen ha egy QB köré csapatot építenek :/Mar kire gondolsz? Arra a Mahomesre, aki nelkul a Chiefs az, mint Luck nelkul a Colts?
coltman
Stez
Legalabbis en igy ertettem.
ulpianus
btw szép ünneplés, hogy 50 év után a 100. évben bejuttok a döntőbe. Direkt vártátok meg ezeket a szép kerek számokat? 😀
coltman
Persze ebbe folosleges belemenni, tudom, sok a ha, meg felteteles az egesz, csak arra tertem ki, hogy amugy a WR-soron kivul a Coltsnal is minden adott volt (es adott), hogy hozzunk egy kiraly iranyitot, aki megfelelo supportot kap aztan. A nyar meg szerintem arrol fog szolni, hogy meg lesz erositve alaposan a WR-TE sor, ugyhogy mar csak annyi lenne a feladat, hogy megtalaljuk a sajat Mahomesunket. 😊
Stez
coltman
Stez
több mint 4 éve
Na varjal, szoval akkor Brady meg nem irt ala? 😀Unortodox mód már valahogy Bradyt is le tudnám nyelniCsakhogy Mahomes korul max tamadofal meg edzo van, a csapat azert kicsit eros. A Chiefs vedelme meg rosszabb is szvsz, mint a Coltse volt iden, a Colts tamadofala meg rohogve veri a Chiefset. Reiddel szemben szerintem Reich remek szakember es edzo, szoval nem adnek elonyt oda, csak az oriasi difi az a WR-sor. Na abban tenyleg nagyon a KC fele lehet huzni. De Luckkal szerintem siman pariban lettunk volna a Chiefsszel, es a helyzet az, hogy szvsz mi lettunk volna ott a PO-ban, nem a Titans vagy a Texans, a csoportot ugyanis nyertuk volna.Jáp, nyert 😉 Mármint most a kinek erősebb a karja és hány század százalékkal jobb A vagy B nem érdekel, csak az, hogy ha van egy elit QB-d, és van körülötte csapat, meg edzői stáb, akkor az csodákra képes.Arra gondol. Mert Mahomesszal viszont nem ugyanaz a csapat, mint Luckkal a Colts. Mert Bandi sosem kapott ilyen kiszolgalokozeget, es edzot maga moge. Pedig semmivel nem tehetsegesebb, mint Luck.na most sírok igazán, ahogy látom hogy milyen ha egy QB köré csapatot építenek :/Mar kire gondolsz? Arra a Mahomesre, aki nelkul a Chiefs az, mint Luck nelkul a Colts?
coltman
Stez
ulpianus
btw szép ünneplés, hogy 50 év után a 100. évben bejuttok a döntőbe. Direkt vártátok meg ezeket a szép kerek számokat? 😀
coltman
Persze ebbe folosleges belemenni, tudom, sok a ha, meg felteteles az egesz, csak arra tertem ki, hogy amugy a WR-soron kivul a Coltsnal is minden adott volt (es adott), hogy hozzunk egy kiraly iranyitot, aki megfelelo supportot kap aztan. A nyar meg szerintem arrol fog szolni, hogy meg lesz erositve alaposan a WR-TE sor, ugyhogy mar csak annyi lenne a feladat, hogy megtalaljuk a sajat Mahomesunket. 😊
Stez
coltman
több mint 4 éve
deleted account
1 758
Ennyi 😉 Ez amolyan mennyire felbassza agyam dolog, hogy Luck 7 éve alatt ha ezt a supporting castot megkapta volna, mint ami most van - amit Ballard 3 év alatt épített fel - akkor már simán lenne 1-2 SB részvétel, netán még gyűrű is.Csakhogy Mahomes korul max tamadofal meg edzo van, a csapat azert kicsit eros. A Chiefs vedelme meg rosszabb is szvsz, mint a Coltse volt iden, a Colts tamadofala meg rohogve veri a Chiefset. Reiddel szemben szerintem Reich remek szakember es edzo, szoval nem adnek elonyt oda, csak az oriasi difi az a WR-sor. Na abban tenyleg nagyon a KC fele lehet huzni. De Luckkal szerintem siman pariban lettunk volna a Chiefsszel, es a helyzet az, hogy szvsz mi lettunk volna ott a PO-ban, nem a Titans vagy a Texans, a csoportot ugyanis nyertuk volna.Jáp, nyert 😉 Mármint most a kinek erősebb a karja és hány század százalékkal jobb A vagy B nem érdekel, csak az, hogy ha van egy elit QB-d, és van körülötte csapat, meg edzői stáb, akkor az csodákra képes.Arra gondol. Mert Mahomesszal viszont nem ugyanaz a csapat, mint Luckkal a Colts. Mert Bandi sosem kapott ilyen kiszolgalokozeget, es edzot maga moge. Pedig semmivel nem tehetsegesebb, mint Luck.na most sírok igazán, ahogy látom hogy milyen ha egy QB köré csapatot építenek :/Mar kire gondolsz? Arra a Mahomesre, aki nelkul a Chiefs az, mint Luck nelkul a Colts?
coltman
Stez
ulpianus
coltman
Stez
És igen, a D köszönőviszonyban sincs a tavalyihoz, még úgy sem, hogy Ballard beismerte, hogy a veterán leadership-et csúnyán benézte. Ha idén ehhez jön 1-2 veterán igazolás - meglepődnék, ha nem - plusz ugye azért mégis csak újabb 1 év tapasztalat, akkor ez a D bőven elég lehet annyira, hogy egy Alex Smith vagy egy Matt Ryan szinttel SB-be menjen. Számolva, hogy WR corp rendbe lesz rakva - amin megint meglepődnék, ha nem lenne, Ballard látványosan szisztematikus, első évben DL-en volt a fókusz, második év OL/LB, tavaly secondary/EDGE sor.
Várom már az offseason-t, hogy elkezdődjön körvonalazódni, hogy melyik QB hova megy, kinek mi marad, és hogy esetleg mi mit tudunk leakasztani. Unortodox mód már valahogy Bradyt is le tudnám nyelni, ha a stáb mellette dönt, még ha megy is itt a megoszlás, hogy mit játszott ő, és mennyire lenne fit. Kevésbé zavarna, mint ha Jacobyval futnánk neki jövőre is, mert akkor előre feltettük a kezünket, hogy ez az év is kuka, és az már nagyon keserű pirula lenne.
több mint 4 éve
Azért nem volt olyan kaki a Kansas D, közvetítés alatt is elhangzott hogy kb a 10. hét óta a legrosszabb passer ratinnggel dobálnak ellenük. Nyomásgenerálásra meg tök jó embereik vannak, ellentétben a Coltssal ahol egyedül Houston tudott maradandót alkotni. Egyébként tavaly többé kevésbé ugyanez a két csapat találkozott a rájátszásban (plusz ugye Luck) és ott alaposan helyrett minket a KC.Az idei Colts vedelme koszono viszonyban sem volt a tavalyival, amelyiket Mahomes lazan elintezte.
Baba Yaga
több mint 4 éve
A Titans két kört ment idegenben úgy, hogy az irányítója 100 yard alatt passzolt. A Niners úgy verte bucira Rodgers - amúgy idénre szépen felturbózott, kifejezetten erős - csapatát, hogy Garoppolonak 8 passz kísérlete volt.Szóval persze, jó lenne nekünk is egy Mahomes, de nem érdemes túlgörcsölni. Én élvezem őt nézni a Chiefsben is, és ilyenkor arra is gondolok, hogy megvolt nekünk is ez a menet Manning-el, arra kaptunk még egy Luckot is, aztán 2 SB részvétel jött belőle össze. Ami amúgy nem rossz, de ennyit el lehet érni Manning szintnél gyengébb irányítóval is. 😊 Nekünk amúgy is itt lenne az ideje, hogy megmutassuk, hogy nem csak Unitas, Bert Jones, Jeff George, Manning vagy Luck vezetésével tudunk ütőképesek lenni, hanem annál limitáltabb QB-val is. Mondjuk Brissettnél azért legyen jobb. 😊 De egy Stafford, Ryan, sőt Alex Smith, de még Cousins féle irányító is megteheti, ha a stáb és a csapat olyan ütős lesz, mint amilyennek reméljük. Ha nem akkó úgyis mindegy.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Baba Yaga
832
Azért nem volt olyan kaki a Kansas D, közvetítés alatt is elhangzott hogy kb a 10. hét óta a legrosszabb passer ratinnggel dobálnak ellenük. Nyomásgenerálásra meg tök jó embereik vannak, ellentétben a Coltssal ahol egyedül Houston tudott maradandót alkotni. Egyébként tavaly többé kevésbé ugyanez a két csapat találkozott a rájátszásban (plusz ugye Luck) és ott alaposan helyrett minket a KC.
több mint 4 éve
Csakhogy Mahomes korul max tamadofal meg edzo van, a csapat azert kicsit eros. A Chiefs vedelme meg rosszabb is szvsz, mint a Coltse volt iden, a Colts tamadofala meg rohogve veri a Chiefset. Reiddel szemben szerintem Reich remek szakember es edzo, szoval nem adnek elonyt oda, csak az oriasi difi az a WR-sor. Na abban tenyleg nagyon a KC fele lehet huzni. De Luckkal szerintem siman pariban lettunk volna a Chiefsszel, es a helyzet az, hogy szvsz mi lettunk volna ott a PO-ban, nem a Titans vagy a Texans, a csoportot ugyanis nyertuk volna.Jáp, nyert 😉 Mármint most a kinek erősebb a karja és hány század százalékkal jobb A vagy B nem érdekel, csak az, hogy ha van egy elit QB-d, és van körülötte csapat, meg edzői stáb, akkor az csodákra képes.Arra gondol. Mert Mahomesszal viszont nem ugyanaz a csapat, mint Luckkal a Colts. Mert Bandi sosem kapott ilyen kiszolgalokozeget, es edzot maga moge. Pedig semmivel nem tehetsegesebb, mint Luck.na most sírok igazán, ahogy látom hogy milyen ha egy QB köré csapatot építenek :/Mar kire gondolsz? Arra a Mahomesre, aki nelkul a Chiefs az, mint Luck nelkul a Colts?
coltman
Stez
ulpianus
coltman
több mint 4 éve
deleted account
1 758
Jáp, nyert 😉 Mármint most a kinek erősebb a karja és hány század százalékkal jobb A vagy B nem érdekel, csak az, hogy ha van egy elit QB-d, és van körülötte csapat, meg edzői stáb, akkor az csodákra képes.Arra gondol. Mert Mahomesszal viszont nem ugyanaz a csapat, mint Luckkal a Colts. Mert Bandi sosem kapott ilyen kiszolgalokozeget, es edzot maga moge. Pedig semmivel nem tehetsegesebb, mint Luck.na most sírok igazán, ahogy látom hogy milyen ha egy QB köré csapatot építenek :/Mar kire gondolsz? Arra a Mahomesre, aki nelkul a Chiefs az, mint Luck nelkul a Colts?
coltman
Stez
ulpianus
több mint 4 éve
Na most komolyan, Brady alairt mar?
több mint 4 éve
na most sírok igazán, ahogy látom hogy milyen ha egy QB köré csapatot építenek :/Hát én inkább arra vágyom, hogy azt lássuk mihamarabb meg, hogy milyen az ha egy csapatnak QB-ja is van. 😊
coltman
több mint 4 éve
Arra gondol. Mert Mahomesszal viszont nem ugyanaz a csapat, mint Luckkal a Colts. Mert Bandi sosem kapott ilyen kiszolgalokozeget, es edzot maga moge. Pedig semmivel nem tehetsegesebb, mint Luck.na most sírok igazán, ahogy látom hogy milyen ha egy QB köré csapatot építenek :/Mar kire gondolsz? Arra a Mahomesre, aki nelkul a Chiefs az, mint Luck nelkul a Colts?
coltman
Stez
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
na most sírok igazán, ahogy látom hogy milyen ha egy QB köré csapatot építenek :/Mar kire gondolsz? Arra a Mahomesre, aki nelkul a Chiefs az, mint Luck nelkul a Colts?
coltman
több mint 4 éve
deleted account
1 758
na most sírok igazán, ahogy látom hogy milyen ha egy QB köré csapatot építenek :/
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Amugy tervezi valaki, hogy kilatogat az AFWB-s esemenyre? Fazon lenne loni egy kepet Kennyvel.😁
több mint 4 éve
nagytomy
461
Akkor McCown érkezik. Készüljetek 😂Alairt mar Tom Brady?Alá, de visszalépett.
Stez
gordon
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Alairt mar Tom Brady?Kicsit kesik a dolog, most kuldtek el valakit papirboltba, kifogyott a toll.
Stez
több mint 4 éve
deleted account
1 758
Hát se Reggie se Edge idén az aranyzakósok között :/ Jövőre ugye megint nem sok esélyük van Manning képbe kerülésével :/
több mint 4 éve
A mocsok, ketszer is itt hagy minket!