Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 364 — The only discipline that lasts, is self discipline
Csak ne a 2. körben, ha lehet.

twitter.com/nfldraftscout/status/1253814498747510784

Ő se bánná. 😊

twitter.com/DeVizeStarset/status/1253815198353244160

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Kóra Tibor Indianapolis Colts 77
Mikor kezdődik Magyar idő szerint a 2. kör ?
Kóra Tibor
Éjjel 1 órakor.
peterk2005
köszönöm 😊

Kóra Tibor
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 364 — The only discipline that lasts, is self discipline
Kóra Tibor
Éjjel 1 órakor.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
malloy Indianapolis Colts 315 — malloy
Közbe Tunsil jól megszivatta BoB-ot. 66m/3ev. Szép.
több mint 5 éve

Kóra Tibor
több mint 5 éve
Drew Lock második körös volt tavaly, láttad játszani Denverben? Nem rosszabb (sőt) mint Daniel Jones, vagy Haskins. Vagy Gardner Minshew, aki szétpasszolt minket tavaly az utolsó meccsen?

Szóval én nem gondolom hogy szabadna legyíteni. Nyilván az esélyek nem olyan jók, mint top5-ben, de az ár sem. Mit veszítünk, ha egy 4. kört ráteszünk Hurtsre és nem jön be? Kevesebbet, mint a Basham, vagy Zach Banner picken.

Apropó, Bashamről jut eszembe, tippeljen gyorsan mindenki, hogy Ballardnak hány indianapolisi pickje játszik még az NFL-ben? Három év alatt volt 29 pickje. Na? Naaa? A jó NFL átlag egyébként 70%. Ballardnak 29 pickjéből 29 van NFL kereten, És ebből legalább 22-23 minimum komoly rotációs szerepben játszik is.

Szóval én Ballardnak egyenesen kötelezővé tenném ha lehet, hogy ha elöl nem talál, akkor hátul próbáljon húzni egyet. 😊 Eddig minden draftjáról jött (legalább) 1 hosszabb távon is kezdő kaliberű játékos a 4+ körökből. Ki tudja, nem pont egy QB lenne-e az idén?

több mint 5 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 849
Jó lesz az nekünk ha hozunk egy QB-t a fene tudja hanyadik körben? Nekem Prescott óta nem rémlik olyan irányító, akit nem az első körben húztak volna és bevált. Egyedül Garoppolo az, aki több év padozás után meg tudott ragadni, mostanság és vele se mindenki elégedett (mondjuk ő ACL szakadásból tért vissza, talán a következő szezonban tud szintet lépni).
Akkor már inkább nézzük meg mennyi van Riversben, jövőre még oda lehet adni akár a '22-es első kört is ha mindenképp fel akarunk mozogni.
több mint 5 éve
deleted account 1 758
Ugy erzem, Ballard boardja valahogy igy nez ki:
Most megbaszunk mindenkit, a noket ketszer is!
Stez
Wrong! Így néz ki:
1. Paris Hilton
2. Most megbaszunk mindenkit, a noket ketszer is!
3. Rinse and repeat
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 46 823 — Whoops, looks like something went wrong.
Ugy erzem, Ballard boardja valahogy igy nez ki:
Most megbaszunk mindenkit, a noket ketszer is!

Szerkesztette: Stez

több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
Az Unibetnél Hurts hozzánk kerül-4es odds, és 11es oddssza annak hogy S lesz az első pickünk.

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 5 éve
Safety húzás lehet, mert megvan kb. a teljes class. Futót nem fog itt húzni Ballard, CB-k eléggé kimentek, de mély a poszt. Szerintem letradel 😊 Van egy rakat elkapó most már, akik között ízlésbeli különbségek vannak. Nyilván mindenkinek van kedvence, de érdemi különbséget nem látok aközött, akiket 2. kör elején vagy 3. kör elején ki lehetne húzni. Viszont - bár Jeudy nekem is favoritom volt, ordas jó lesz az a srác szerintem is -, mindkét helyen nagyon is jókat lehet még kihúzni. Szerintem olyanokat is, akiket első körben kivittek (Jeudy-n kívül).

Love-t egy icipicit sajnálom, de csak icipicit. Rogers mögött le fog járni a szavatossági ideje mire pályát láthat (hacsak R. le nem sérül megint), ami szerintem nem jó egy fiatalnak. Én nem vagyok padozzon és tanuljon párti, mert szerintem sokkal kevesebben képesek padon tanulni, mint játszva. Hozzánk is csak azért gondoltam jó ötletnek, mert nem kellett volna miatta kiköltekezni, és jövőre beállhatott volna legkésőbb. Aztán elviseltük volna az elején a hülyeségeit, de az upside megérte volna. Legalábbis szerintem. Sokan ugyan utálják, nem látnak benne semmit, pedig van. Szerintem egyáltalán nem Trubisky, Lynch, stb. kaliber, akiknél tényleg semmi upside nem látszott azon kívül, hogy átdobják a pályát. Love-ban rengeteg van, sokkal több, mint pl. a Bills Allenjében, pedig ő is egész jól összekapta magát a 2. évre. De mindegy, ez a hajó elment, annyi baj legyen. Húzzunk most már abból ami van. (Még Hurts érdekes lehet hátsóbb körökben, mert való lenne Reich kezei alá. Olyan lenne, mint Luck volt a visszatérése utáni első hetekben - dinkandunk hegyek -, de Brady is így kezdte.)

több mint 5 éve
Csereljunk ARodert!
Borbinho
Jövőre , miután összeveszett mindenkivel és cserét kér 😀
Kóra Tibor
Addigra mar oreg lesz, Rivers pedig fiatal, es addigra mar kirobbanthatatlan lesz a kezdobol.

több mint 5 éve
Csereljunk ARodert!
Borbinho
Jövőre , miután összeveszett mindenkivel és cserét kér 😀

Kóra Tibor
több mint 5 éve
Azert nem orulok, hogy 13on elhozhattuk volna Jeudyt. Kihagyhatatlan playmaker elkaponak tartom wr needes csapatnl szamara.

Persze utolag konnyu okosnak lenni, de most azt mondom, kar az elcserelt pickert, meg ha Buckner jo is lesz, es nem volt rossz csere egyaltalan. Csak hat en az olcso Jeudyt valasztanam, mintsem a draga Bucknert, de ez szubjektiv, es nyilvan utolagos okoskodas.

Kivancsian varom a 2. napot, az mar nekunk is aktiv lesz.
Stez
LE lehetett volna cserélni szerintetet , elhozni valamelyik kemelt elkapót, mondjuk a falcons helyére?
Kóra Tibor
Lehetett volna szerintem biztos, de az elso pillanattol kezdve tudni lehetett, hogy elkapoert nem mozgunk fel, sot, Mimsre megy a recska, hogy kotelezo elhoznunk ezek utan, de szerintem az is eleg egyertelmu, hogy nem elkapot fogunk hozni egyik 2.korunkkel sem. Ballarddek nagyon belengettek, hogy hiaba a wr need, annyira vastag a class, hogy ne varjuk, hogy egybol elkapora lojuk el a legjobb cetlinket, mert kesobb is meg sok sok nagyon tehetseges prospectet lehet talalni, akik kivalo alapanyagok.

Epp ezert szerintem elkapo 3.korben jon csak leghamarabb, noha en nagyon szeretnem, hogyha legalabb 3-4 tehetseget is hoznank, minel hamarabb, mert le se fosta az fo a posztot a piacon, es kb nulla minosegunk van a rosteren, vastagsag meg vegkepp annyi.

Nem lepne meg az sem, ha az egyik 2.korrel OT jonne. Tobb igeret is bent van (Cleveland, Jones), tippem az, hogy egyik sem erkezik, es igencsak meglepo prospectet hoznak Ballardek, akit inkabb kesobbre varnank. Iranyitot a 3.napon varok, late roundban.

Illetve titkon varok centert is (azt sem feltetlenul 2.nap), mivel Kelly meg Grigson draftoltja, es hamarosan lejar a szerzodese, nem tudom, hosszabbitunk e vele. Az a bibi az o kapcsan, hogy nem rossz jatekos, de egyaltaoan nem is jo, egy total kozepszeru kezdo, viszont miota Nelsonekkal durvan topba kerult a fal, Kelly is nagyon hype-olva van, amit szerintem a fizetesi igenyei is tukroznek majd. Centernek viszont nem nagyon fizetnek ki evi 10 millio koruli osszeget.

több mint 5 éve
kiket vártok most hogy lement az első kör, a safteyk nem nagyon pörögtek, nekünk nem lenne jó egy saftey ? pl Xavier McKinney

Kóra Tibor
több mint 5 éve
uatu Indianapolis Colts 1 034 — uatu@freemail.hu
Van egy tippem, hogy a Seahawks próbáltunk tradelni, Love-ért, de a Green Bay beelőzött, mi dobtuk a dealt, a Seahawks meg rögtönözte ezt a agyrém húzást.
több mint 5 éve
Azert nem orulok, hogy 13on elhozhattuk volna Jeudyt. Kihagyhatatlan playmaker elkaponak tartom wr needes csapatnl szamara.

Persze utolag konnyu okosnak lenni, de most azt mondom, kar az elcserelt pickert, meg ha Buckner jo is lesz, es nem volt rossz csere egyaltalan. Csak hat en az olcso Jeudyt valasztanam, mintsem a draga Bucknert, de ez szubjektiv, es nyilvan utolagos okoskodas.

Stez
LE lehetett volna cserélni szerintetet , elhozni valamelyik kemelt elkapót, mondjuk a falcons helyére?

Kóra Tibor
több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
 twitter.com/jimayello/status/1253542867999522816
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Csereljunk ARodert!

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Love már nem lesz a miénk 😊

Kóra Tibor
több mint 5 éve
Ezt most azt hiszem felfoghatjuk (homer) dícséretként:

twitter.com/JoshWilsonSB/status/1253438608121434113

Szerk: na nem is kell találgatnunk, a következő tweetben meg is magyarázza:

twitter.com/JoshWilsonSB/status/1253439454649384961

több mint 5 éve
Bence94 Indianapolis Colts 2 213
 twitter.com/LockedOnColts/status/1253398571702878208?s=20P
több mint 5 éve
Most néhány óráig még nem érdekel az irányítók általános sikerességének vagy sikertelenségének az oka, de remélem néhány óra múlva igenis fog. 😊 Akkor majd reagálok (és kérdezem is a véleményedet), attól függően, hogy ki miatt fog érdekelni. 😊

több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Ha ennyi OFFot megengedtek:

Brady képességei nem érték el az NFL szintet fizikálisan fõleg, de technikában dem. Bár utóbbi általános ma is, csak ettõl még így volt.
Azt, hogy edzésmániás valaki, akár mikor már SB gyõztes sztár. Illetve kiugróan magas szinten képes koncentrálni, NFL szintū nyomás alatt, és írhatnék 3 dolgot, amiben Tom tényleg az egyik legnagyobb, lehetetlen elõre látni. (Ahogy ez utóbbi mindig az egyik legfontosabb kérdés, amire nincs válasz.)
Legnagyobb trükkje Bradynek a short memory, azt se tudod felmérni igazán.
Tökéletes fit volt abba a rendszerbe, de amiket mérni szoktak és lehet, abban nem volt jó. Ezért nem kellett. Ha Bill tudja ki lesz belõle, viszi sokkal hamarabb. Nem tudta.

A Mahomes féle dobógépek egész más kategória. Imádják az edzõk. Akkor is, ha vki semmi mást nem tud, csak jó magas, és nagyot dob. Majd kiképrzzük alapon.
Egyébként 10. pick volt, akit eleve is top 15be vártak. Akkora nagy meglepetés nem volt. Reidek felmozogtak érte, mert a Texanstól tartottak, hogy elviszik 12.-re. Állítólag akarták is.

Szóval Mahomes azért nem ment el még korábban, mert a B12 (és más konf) bombázói (ahogy Amadeus hónapokig, alapvetõen jogosan írta Mahomesról) nem váltak be az NFLben. "És nem is fognak". Ez igaz lenne, de és azonban:
Reid hozott egy új rendszert, és így Lett Mahomes skillsetje NFL kompatíbilis. Ugyanis ez pont ugyanaz a rendszer volt, mint egyetemen, csak adaptálta Reid az NFLre. (Sokan próbálták elõtte, és részlegesen épült is be, ahogy Minden más szokott.)

Azt akarom mondani, ahogy Wilson unikum mozgása, döntései (amik sokszor hosszútávon a sikeressége ellen dolgoznak, és saját edzõi se tudnak vele mit kezdeni) emelték õt a csúcsra.
Úgy Mahomes is az Air Raid alapú sémával együtt volt sokkoló hatású.

Más kérdés (aktuiálusabb nem is lehetne ma), hogy pont emiatt a légitámadás fiatal karmesterei már nem indulnak hátrányból. De ez akkor még nem volt egyértelmū.

Állat vagyok, ami enni kér...