Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 4 éve
Akkor 9, csak érzésre mondtam.8 gyereke van ugyanattól a nőtől, úgy hogy egyetem után/végén született az első. Mi más a jele az öregségnek ha nem ez.Azt hittem már 9-nél járnak...
Sixo
iktriad
több mint 4 éve
8 gyereke van ugyanattól a nőtől, úgy hogy egyetem után/végén született az első. Mi más a jele az öregségnek ha nem ez.Azt hittem már 9-nél járnak...
Sixo
több mint 4 éve
Költöztetésben profi a frencsájz! 😝
több mint 4 éve
Rivers allitolag nagyon ra van gerjedve a Coltsra, hozza a pulyakat es Indybe koltozik. Mas kerdes, hogy csak a csalad elszallitasahoz kell egy iskolabusz, de hat azt Irsay biztos allja.
több mint 4 éve
Nem oreg, csak szeret gumi nelkul dugni. Megis melyik hulye szeret gumival dugni? Na ugye!8 gyereke van ugyanattól a nőtől, úgy hogy egyetem után/végén született az első. Mi más a jele az öregségnek ha nem ez.Ez meglepett, nem is kicsit. Még Bradynél is kevésbé tudtam őt egy másik csapatnál elképzelni.Ne oregezd a kubenkat. Csak rancos.
Örülnék neki, ha elérne valami nagyot, öreg korára majdnem szimpatikus lett 😛
Kampman
Stez
Szerintem Gordon jön évi 15 misiért.Van egy olyan érzésem, hogy Cameron Brate itt fog kikötni valamilyen úton.Nekem Agholor a tippem Reich miatt. Es nem leszek boldog. Rivers meg mar az elso napjan sirni fog szegeny.
Toto21
Stez
A túl jó OL sem kedvez szerintem Riversnek. Pont ez volt az erőssége, hogy 10-12 évig a liga legszarabb OL-jei mögött játszott és megtanulta kihasználni az aggresszív védőkordinátorokat és védőket. Az, hogy a pénzt amit OLre költöttél volna, elköltötted skill posztra, mert szar fal mögött is úgy tudott teljesíteni, mintha átlagon felüli lenne az egység. Azért ő karrierje korai részében korán sem volt abba a magasságban ami a végére lett.
Sixo
több mint 4 éve
8 gyereke van ugyanattól a nőtől, úgy hogy egyetem után/végén született az első. Mi más a jele az öregségnek ha nem ez.Ez meglepett, nem is kicsit. Még Bradynél is kevésbé tudtam őt egy másik csapatnál elképzelni.Ne oregezd a kubenkat. Csak rancos.
Kampman
Stez
Szerintem Gordon jön évi 15 misiért.Van egy olyan érzésem, hogy Cameron Brate itt fog kikötni valamilyen úton.Nekem Agholor a tippem Reich miatt. Es nem leszek boldog. Rivers meg mar az elso napjan sirni fog szegeny.
Toto21
Stez
A túl jó OL sem kedvez szerintem Riversnek. Pont ez volt az erőssége, hogy 10-12 évig a liga legszarabb OL-jei mögött játszott és megtanulta kihasználni az aggresszív védőkordinátorokat és védőket. Az, hogy a pénzt amit OLre költöttél volna, elköltötted skill posztra, mert szar fal mögött is úgy tudott teljesíteni, mintha átlagon felüli lenne az egység. Azért ő karrierje korai részében korán sem volt abba a magasságban ami a végére lett.
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Kivancsian varom, hogy hogyan oldjuk meg a QB kerdest a jovoben..
több mint 4 éve
Meglehet az is. A Chargers es a Philly vonalarol most barmelyik elkapo es tight end johet. Mas kerdes, hogy szerintem egyik sem jelentene tenylegesen erositest es minoseget azok kozul, akik elerhetoek.
több mint 4 éve
Remélem itt is összehoznak egy gyereket az asszonnyal és Colt Rivers lesz a neve. 2042-ben meg majd draftoljátok. 😊
több mint 4 éve
Toto21
5 961
Travis Benjamin chemistry miatt?Van egy olyan érzésem, hogy Cameron Brate itt fog kikötni valamilyen úton.Nekem Agholor a tippem Reich miatt. Es nem leszek boldog. Rivers meg mar az elso napjan sirni fog szegeny.
Toto21
Stez
több mint 4 éve
Van egy olyan érzésem, hogy Cameron Brate itt fog kikötni valamilyen úton.Nekem Agholor a tippem Reich miatt. Es nem leszek boldog. Rivers meg mar az elso napjan sirni fog szegeny.
Toto21
több mint 4 éve
Toto21
5 961
Van egy olyan érzésem, hogy Cameron Brate itt fog kikötni valamilyen úton.
több mint 4 éve
Amit Riversnél várok,az az,hogy szétharapja a labdát, és vezér legyen. tutira fel van spanolva.És dome csapatba került,az sem hátrány egy idős (höhö 1 évvel öregebb nálam .😀) QBnál.
több mint 4 éve
Kampman
28 330
Egyik-másik gyerekét közben beprotezsálja a csapatba, és kész is van a Colts jövője.Ez meglepett, nem is kicsit. Még Bradynél is kevésbé tudtam őt egy másik csapatnál elképzelni.Ne oregezd a kubenkat. Csak rancos.
Kampman
Stez
több mint 4 éve
Ez meglepett, nem is kicsit. Még Bradynél is kevésbé tudtam őt egy másik csapatnál elképzelni.Ne oregezd a kubenkat. Csak rancos.
Kampman
több mint 4 éve
Kampman
28 330
Ez meglepett, nem is kicsit. Még Bradynél is kevésbé tudtam őt egy másik csapatnál elképzelni.Örülnék neki, ha elérne valami nagyot, öreg korára majdnem szimpatikus lett 😛
több mint 4 éve
Ha már win now, van még ott capspace,főleg ha kivarázsolnánk Jacobyt a kalapból.Sok a 25 milla, de pl average fizujával pont beelőzi a ranglistán Alex Smithet, Flaccot, és Folest.
több mint 4 éve
Tom Flacco (Joe öccse) biztos elérhető lesz a 3. napon. Jó kis dual threat QB a Towsonról. Ja és Vina unokaöccse, Chase is draftolható, ha rúgó kéne.Furcsa. Igy jovore valoszinuleg hatrebbrol kell kubet huzni. Ez igy picit erdekes, ket evet vartam.Idén is húzunk QB-t sztem.
Stez
Borbinho
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Furcsa. Igy jovore valoszinuleg hatrebbrol kell kubet huzni. Ez igy picit erdekes, ket evet vartam.Idén is húzunk QB-t sztem.
Stez
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Na most akkor kell elkapo. Mert ez eddig siralmas a poszton. Muszaj fegyvert szerezni, nem pakolhatjuk be Phillip pulyait elkapni.
több mint 4 éve
Jó ez, tuti ez is Ballardos szerződés,. 1 év, megnézzük mi lesz,ha megfelel mind2 félnek a dolog, úgyis megállapodnak,ha nem, nem vesztegetjük az időnket.
több mint 4 éve
És idén 2x játszhat a kedvenc ellenfelével a Jaguarsszal, ahol még mindig ugyanaz lesz a védelmi séma, mint az elmúlt években amit ő rommá szokott alázni, csak gyengébb emberekkel, és előtte jobb fallal...Azért várjuk meg mi lesz. Rivers tavaly irtózatosan gyenge volt. 40 évesen ritkán szoktak a játékosok visszatérni régi formájukba. Ráadásul legrosszabb éveit Reich alatt hozta.Viszont jelenleg azok a legrosszabb evei is megfelelnek.
Sixo
ulpianus
több mint 4 éve
Azért várjuk meg mi lesz. Rivers tavaly irtózatosan gyenge volt. 40 évesen ritkán szoktak a játékosok visszatérni régi formájukba. Ráadásul legrosszabb éveit Reich alatt hozta.Viszont jelenleg azok a legrosszabb evei is megfelelnek.
Sixo
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Akkor meg csak erett. Igy 92 eves korara lett a legjobb. Tavaly is meg tul fiatal volt, fejlodott ifju titankent.Furcsa. Igy jovore valoszinuleg hatrebbrol kell kubet huzni. Ez igy picit erdekes, ket evet vartam.Azért várjuk meg mi lesz. Rivers tavaly irtózatosan gyenge volt. 40 évesen ritkán szoktak a játékosok visszatérni régi formájukba. Ráadásul legrosszabb éveit Reich alatt hozta.
Stez
Sixo
több mint 4 éve
Megvan Rivers 1 év 25m körül.
Cruyffista
Rivers meg egy évre megy a ColtsbaAz majdnem 3 millió/gyerek. 😊
twitter.com/AdamSchefter/status/1240004206246932481?s=09
tenorx
Furcsa. Igy jovore valoszinuleg hatrebbrol kell kubet huzni. Ez igy picit erdekes, ket evet vartam.Addigra Foles újra elérhető lesz valahonnan.
Stez