Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 5 éve
Halloweeneznek a sracok. Besirtam Reichen meg AC-n a trex jelmezben
twitter.com/JBrissett12/status/1188960835315666944?s=19
twitter.com/ana_krasuskiNFL/status/1188971135603363840?s=19
twitter.com/KennyKennyMoe3/status/1188972181348409347?s=19
twitter.com/jojogentrytv/status/1188935828162134016?s=19
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Ez viszont kemény, a szezon második felében a divrangadókon vér fog folyni.Szerintem a Titans a végére le fog maradni. A csoportbeli rekordjuk se jó, és nekik a legkeményebb a hátra levő sorsolásuk (Panthers, Chiefs, Saints, két Texans meccs, Raiders idegenben, Colts idegenben). Nem igazán örülök neki, mert a Texans az idény végén játszik velük kétszer is, és addigra leereszthetnek.
Tony Adams
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Ez viszont kemény, a szezon második felében a divrangadókon vér fog folyni.Pedig hányan lesajnálták ezt a divíziót a szezon előtt...
twitter.com/JoelAErickson/status/1188802497554632707
Tony Adams
több mint 5 éve
Reich Willis seruleserol annyit mondott, pozitivak, nem tunik annyira rossznak.Ertsd--->IR, career ending, retire.
több mint 5 éve
deleted account
1 758
Ez viszont kemény, a szezon második felében a divrangadókon vér fog folyni.A két hazait mindenképp nyerni kell, és akkor lehet nem feltétlen kell a Texans elleni idegenbeli, de ez egyelőre way ahead.
twitter.com/JoelAErickson/status/1188802497554632707
Tony Adams
több mint 5 éve
Ez viszont kemény, a szezon második felében a divrangadókon vér fog folyni. twitter.com/JoelAErickson/status/1188802497554632707
több mint 5 éve
deleted account
1 758
Brissett 49.6Na mi történt, PFF staff nem csak nézte, hanem látta is a meccset? 😀 Lehet, hogy végre megmutatták nekik, hogy melyik a TV eleje 😀
Bravo!
Stez
több mint 5 éve
Kerrigant imádnám pedig.
több mint 5 éve
Allitolag Ballard telefonalt Kerrigan miatt a Redskinsnek, de nem elado. A mely front es az eros pass rush elengedhetetlen, ez a lepese is jol mutatja.
több mint 5 éve
Taylor és Milligan egyébként egész jók voltak a Texans ellen. Nem a játékuk miatt nem kaptak snapet.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
rendesen forgatjuk a DB sort, tényleg nem lepődnék meg egy DB trade-en.Nyilvan, kenyszerbol. Willis kiesett, Hookerrel vigyaztak, emiatt a safetyknel is ment a forgas, a cornereknel meg Desir ugye minusz, mar Wilson sem kap snapet, miutan meg Yasint szetalaztak, igy ott is alaposan meg kellett forgatni a rendszert. Mar az ujonc, UDFA Shakial Taylort is eroltettek az elozo hetekben, Milligan safetyben, stb.
twitter.com/JoelAErickson/status/1188780272424230912
twitter.com/JoelAErickson/status/1188783463522025472
Tony Adams
Egesz vicces, hogy a serulesek mennyire szetszedik iden a secondarynket. Remenykedjunk, hogy Willis serulese nem sulyos, mert ott viszont tenyleg nagyon ratoszhatunk, ha esetleg Hooker terde sem tokeletes.
több mint 5 éve
Nekem Luck hianyzik. Neki is Luck hianyzik tutira. Lucknak meg Wayne hianyzott, azert vonult vissza. Wayne azert hagyta abba, mert Manning nelkul mar nem volt ugyanaz. Manning Marvin nelkul nem elvezte mar.Tényleg hol voltatok az elmúlt 1x évben?Azért a faszkodik néha, vagy szezon harmadánál 4 kihagyott PAT-nél tart, az azért nem ugyanaz az én szememben. De látom is rajta, hogy idén szenved, és nem megy már neki a dolog, valami hiányzik neki.
Vina egyszerűen clutch, előtte faszkodik néha, néha elmegy egy-két rúgása, de hogy ne rúgjon be egy GW-t? Na ne :d
Wyatt
coltman
Tehat mindennek a hatterben Harrison all. 8(
több mint 5 éve
rendesen forgatjuk a DB sort, tényleg nem lepődnék meg egy DB trade-en.twitter.com/JoelAErickson/status/1188780272424230912
twitter.com/JoelAErickson/status/1188783463522025472
több mint 5 éve
deleted account
1 758
Tényleg hol voltatok az elmúlt 1x évben?Azért a faszkodik néha, vagy szezon harmadánál 4 kihagyott PAT-nél tart, az azért nem ugyanaz az én szememben. De látom is rajta, hogy idén szenved, és nem megy már neki a dolog, valami hiányzik neki.
Vina egyszerűen clutch, előtte faszkodik néha, néha elmegy egy-két rúgása, de hogy ne rúgjon be egy GW-t? Na ne :d
Wyatt
több mint 5 éve
Tényleg hol voltatok az elmúlt 1x évben?Veled szemben ultem azt ismetelgetve, hogy zonbi, zonbi, zonbi. ☺️
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Tényleg hol voltatok az elmúlt 1x évben?Vina egyszerűen clutch, előtte faszkodik néha, néha elmegy egy-két rúgása, de hogy ne rúgjon be egy GW-t? Na ne :d
több mint 5 éve
Szar játékkal behúztunk egy olyan meccset amit el könnyen elveszthettünk volna. Tavaly volt vagy 3 ilyen meccsünk, azokat a Miami meccs kivételével elvesztettük, idén 1:1, ez behúztuk, de nem értemeltük meg. Igaz, a Broncos sem. A szerencsésebb lúzer nyert.Sok hiba volt, de ha kikaptunk volna, ez a meccs egyértelműen Vina és Ya-Sin nyakába lett volna varrható. Vina hála a jó égnek felállt ismét, remélem a meccs győztes FG lelkileg is pozitív moodban hozta ki a meccsből. Ya-Sin-nak meg még van tanulni valója. Rookie, előfordulnak az ilyen meccsek. Sutton egyébként kva jó kis játékos, belőle elit elkapó lesz, ha már most nem az. 1-1-ben megszenvedett vele. Egyébként a sok flag közül egyet mondanék durva hibának - amikor Suttont hátulról meghúzta egy egyébként elkaphatatlan labdánál -, a többi so-so, hol bedobják, hol nem, ma legalább 5-6 hasonlót elengedtek, ugyanannyit meg befújtak. Ma pont Ya-Sin-ra mentek azok is. Nagyon emiatt nem aggódom, mert egyrészt ha lesz Desir, nem Ya-Sin-nak kell a #1-et végig fognia, és le is hozható lesz, hogy lehűljön a feje ha hibázik. Ma Desir és Wilson hiányában muszáj volt a hibák után is pályán tartani, ez felhívás az új hibára általában. Főleg fiatal játékosnál. Reich-ék kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy az ilyen hibákat kiküszöböljék, Ya-Sin a héten szerintem csak ezt fogja gyakorolni. 😊 Szóval hosszabb távon nem aggaszt.
Brissett megszenvedett, de egyetértek Stez-el, nem csak Brissett nem volt jó (rossznak se mondanám viszont), hanem a playhívás is lapos volt ma. Szerintem meglepte a Denver a sok zónával, sokkal több emberezésre számítottak, a Denver általában azt csinálja, és olyan nagyon nem is változtat meccsről meccsre. Ma igen.
Mindegy, a W a lényeg. Fogjuk fel úgy, hogy ha minden meccset megnyerünk amikor sz*rul játszunk, sokáig jutunk. 😊
több mint 5 éve
Nyert a Kispest. Nyert a Suns. Nyert a Jags. És nyerésre állok NBA fantasyban is. Majdnem hasonló a hétvégénk. 😊 😊 😊Egy oraja ramtort egy negativ erzes, amikor ilyen van, akkor a PL fantasyben bukok, mellette mindig kikap a Colts is olyan meccsen, ahol eselyesebb.Nyert a Chelsea, nyert a Kispest, nyerek a fantasy ligaimban is, ilyenkor mindig nyerunk. Nem is izgulok 😀
Eddig sajnos mindig bejott.
Stez
Borbinho
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
deleted account
1 758
Ez pont olyan fos volt mint a Chargers és a Raiders ellen, de ha megtanuljuk behúzni az ilyen szar meccseket, akkor szintet léphetünk.Szerintem a ne játsszunk ilyen kalap fos meccset egyszerűbb megoldás a szintlépésre.
uatu
több mint 5 éve
EGyebkent kivancsi leszek most kifejezetten a PFF-ertekelesere Jacobynak, mert a Miller elleni nagy szabadulasnal oriasi passzt ossztott ki az oldalvonal melle, ami utan az ora is megallhatott, illetve Doyle-nak is volt egy remek labdaja nem sokkal korabban. Szar volt, de igazabol ezuttal clutch, nagyon is. Csak kicsit arnyalja a kepet (es a megitelesem), hogy amugy meg ket nagy megmozdulason es egy drive-on kivul megint jo par olyan pontatlan passza volt, amibol elkapas lett, de benne maradt akar meg TD is, mert a tamadonak meg kellett allnia es utemet vesztett.
Ugyhogy nagyon szigoru vagyok, Brissett villant, amikor kellett, de ennek ellenere sem vagyok elegedett vele. Viszont a PFF-nel pont azokat a kulcspasszokat nezik kiemelten, amiket o a vegen kiosztott, ugyhogy elvileg nem kaphatna olyan fos erteket.
több mint 5 éve
Ez pont olyan fos volt mint a Chargers és a Raiders ellen, de ha megtanuljuk behúzni az ilyen szar meccseket, akkor szintet léphetünk.
több mint 5 éve
Kurvára kell egy No 1 corner.Nekem meg friss levegő és sör.
több mint 5 éve
Ez higfos volt. Lehet, hogy nyertunk, de azert nem artana ismet elgondolkodni, az oaklandi utan ez...1. Reich oriasit betlizett ma.
2. Iranyito nelkul nehez.
3. Yasin oriasit betlizett ma.
4. Fegyelmezetlen hulye tarsasag, tele nevetseges es konnyelmu flagekkel.
5. Az elit tamadofalat masodik hete zabaljak szet ugy, ahogy csak akarjak.
6. Willis megserult, nyugodtan szamithatunk IR-re.
7. Szegyellheti magat a csapat.
8. Utalom Vinat, de igazabol imadom is. Igaza van Patnek, itt mutatkozik meg a zseni. A legvegen bebassza.
9. Iranyito nelkul nehez.
10. Kerem vissza Luckot! 8(