Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 5 éve
Castonzot hosszabbitjuk szezon kozben? Idei fizuja lehetne a garantalt egy resze, es sztem o se nagyon akarna elmenni, egy 3-4eves szerzodes mindket felnek megfelelo lenne sztem.TY detto, de o nem lejaros.
Akit picit sajnalok hogy nem villog passzjatekban, az Alie-Cox (nalam meg o van gm jatekban 😀). Kiveszi a reszet a blokkolasbol, de tobbnyire futunk 3TE-s felallasokbol, amugy meg Ebron es Doyle is jok es szerencsere egeszsegesek is.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
PP-re én mondanék nemet. 😀 Fasza, hogy ahányan vagyunk annyi félét akarunk. 😀De tényleg. Ha Luck még játszana, vagy Brissettről már egyértelműen látszana, hogy FR irányító lesz, akkor gondolkodáa nélkül. De a mostani helyzetben fontosabbnak gondolom azt, hogy legyen puskaporunk jövőre a drafton manőverezni, ha esetleg beesik egy hasonló lehetőség, mint a Texansnak vagy a Chiefsnek három éve. Akkor is, ha úgy gyűlnek a QB needes csapatok, mint a hiénák a dög körül. A QB mindennél fontosabb. De amúgy imádnám, PP nálam van GM játékban is, az egyik kedvencem. 😊
Sanderst picit sajnálom, de igazából nem hittem benne, hogy rámozdulunk, szóval mindegy. A jövő évi drafton egyébként azt mondják brutál jó WR felhozatal lesz, de ez még korai, majd úgyis kitárgyaljuk a maga idejében.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
PP-t elhozhatnank, odaadjuk Quincy meg egy 4. kort.Ki mond erre nemet?? | (A Cardinals) |
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
En nem latom, hol lenne realitada, hogy Ballard cserel. En hoznek elkapot, de Ballard embere, Funchess most epul fel. A frontban tele vagyunk fiatalokkal, cornerben szinten most tobb fiatal szallt be korrektul. A safetyknel Odum es Willis berobbant, Hoomer visszater. Futoink is eleg jol jatszanak es fiatalok.Talan ami nem lepne meg, az valami kozepes DT, hogy meg jobban rotalhassuk a fal kozepet is. Endet sem varnek, jo 5-6 jatekos forog a fal ket szelen.
Ugyhogy fura, de most sehol sem latom, hogy johetne valami csere.
több mint 5 éve
Ha esetleg leesne egy true no 1 CB a trade határidő előtt az még esetleg jól jönne, Wrt nem hiszem hogy húzunk, meg kell nézni mi lesz Funchból, esetleg egy veterán DE, mert Turay kiesett a rotációból, és kellhet a mélység.
több mint 5 éve
Na, a Sanders-tema akkor le is zarva.
több mint 5 éve
Reich post game interview. Ritkán teszek be ilyent, úgyis mindenki megnézi, de ezt beteszem, mert a közepén van egy vicces szakasz amikor a két trükkös playről beszélnek. Egyik se jött össze, de azért beígérte, hogy lehet több is a jövőben. 😊Az első félidei 4&1 bukást egyébként bevállalta, azt mondta az az ő hibája, nem azt kellett volna hívni. Szerintem nem volt az rossz, jobban kellett volna végrehajtani (vagy eladni), de egyébként kell az ilyen is, mert ha mindig QB sneakkel vagy RB rombolással oldjuk meg, arra rá fognak állni. És beszélt a 4. negyedes befékezésről is. Azt mondta ott nagyon örlődött, mert nem szereti a run-run-passz megoldást, és a határán volt, hogy behívjon valami mást, de a megérzése azt sugallta, hogy ezúttal inkább használtassa el a timeoutokat, és bízza a védelemre. BoB is besegített, ami nem tudni hogy kellett-e vagy meglett volna anélkül is, de a segítség sosem árt. 😊
www.youtube.com/watch?v=-7fIvxd7IDU
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Diggs-el csak az lett volna az egyetlen probléma, hogy marha drága lett volna. 😊 A QB helyzet fényében ilyen lépést most nem lépnék meg. Egy hátsó körös manőver viszont nem befolyásolná a jövő évi draft helyzetünket érdemben.
több mint 5 éve
Nekem az almom Diggs volt, miutan kiverte a hisztit Minnesotaban, de most tomi rendesen Cousins, raadasul Thielen megserult, ugyhogy ketlem, hogy a Vikings hajlando lenne megvalni tole. Erte amugy meg sokat is adnek siman, o a jovo jatekosa, raadasul a fizetese sok evig nem is kirivo.De ez is egy olyan trade, ami csak alom, semmi realitasa sincs. Sandersnek sem latom, de teszem hozza, hogy amit en leirtam, az az en velemenyem, azt viszont nem mondanam, hogy az asztalt csapdosnam, ha megvalosulna akar egy Sanders-csere. Kedvelem ot, szerintem egy jo jatekos, aki alulertekelt, aztan pont az o sebessege pluszt vihetne Brissettbe is, meg o aztan nagyon hasznos YAC-ban es a nagy jatekokban, ami a jelenlegi sorunkban nincs meg tulsagosan, meg ha sokszor Brissett pontatlansaga is adja ezt. Viszont igen, realitasat en sem latom annak, hogy Ballard elhozza.
több mint 5 éve
Sanders a következő vasárnap beállhatna nyugodtan, ez az offense nem olyan, hogy hetekig kellene tanulnia egy veteránnak. Tavaly Inman is azonnal hasznos tudott lenni. Én is úgy gondolom, hogy Ballard nem lépi meg, de nekem tetszene. Funchess felépülésével is bőven lenne hely Sandersnek (Ashton Dulin vagy Rogers hiányozna valakinek?), pénz van bőven. Jövőre pedig el lehetne dönteni, hogy Funchess vagy Sanders és akármelyik mellett is döntünk, a másik valamennyit vissza hozhatna comp pickként abból az árból amit most Sandersért adnánk. Szóval szinte ingyen lenne (a dollárt leszámítva, amiből nálunk jelenleg tobzódás van).
Én szoktam általában nagy ellensége lenni a veterán (30+) igazolásoknak, mégpedig azért, hogy ne dobjuk el egy fiatal saját játékos esélyét, akiből lehet valami. Most viszont pont olyan fázisban vagyunk, hogy a WR sorra ráférne egy minőségi veterán presence, mert ha valamiben küszködik az offense, az a szoros emberfogó védelmek, ami ellen Sanders kiváló. És nem ütne ki jelenleg senki értékes fiatalt sem, mert Cain és Campbell jelenleg arra a 10-20 snapre jó, azt megkapnák Sanders ittlétével is. De hagyjuk is, Ballard úgy sem lép meg ilyesmit, csak vesztegettem a szót.
több mint 5 éve
En meg nem. 32 eves, es sokat is keres. Raadasul pont most kezdett ujra edzeni Funchess, igy varhatoan hamarosan visszaterhet. Fiatal, es Ballard nem veletlenul fizetett neki ennyit, lat benne fantaziat. Most ha mar nekimentunk az idenynek fiatalokkal, nem latom, hogy ebbe egy 32 eves elkapo fog beleronditani az ideny kozepen, akinek alapbol kell 2-3 het, amig a playbookot megtanulja es konstansan fel lehet kuldeni a palyara. A Pats Sanuval mar a rajatszasra is tekint, de en nem gondolom, hogy nekunk valtanunk kellene erre a felfogasra, jelenleg legalabbis.
több mint 5 éve
Azon gondolkozom, hogy a Denver meccs után, ha nyernénk, akkor érdemes lenne menni egyet Sandersért. A Denver azzal a vereséggel hasonló helyzetbe kerülne mint az Atlanta, hallatszanak is kiárusításról pletykák. És ami után játszottunk már velük, nem csapnák ránk az ajtót sem.Tudom, hogy nem fogjuk meglépni, de én látnék benne fantáziát. Ugyan "sokat" keres, de az nekünk nem számít, mert az a sok a teljesítményhez képest nem az - kevesebb, mint Funchess pénze, és nála bőven jobb. Szerintem 3. napi draft pickért (4., 5. kör) meg lehetne szerezni, ez nem tétel, nem vagyunk rászorulva, hogy 2020-ban 4. körben húzzunk depth embereket. Sanders pedig pont azt tudja, amit a fiataljaink (még?) nem. Remekül fut route-okat, el tud szakadni, és remek a keze, szökőévente ejt el egy-egy labdát. Tud szélen és slotból is játszani. A locker roomba is nagyon passzolna, pozitív egyéniség, könnyen beilleszkedik bárhová, nincs vele semmi karakter probléma. És munka mániás, leader lehetne a fiatalok között. Szerintem van még benne 2-3 jó év is. Funchess helyett lehetne inkább vele hosszabbítani 1-2-3 évre, és közben Cain / Pascal / Campbell fejlődhetnének.
több mint 5 éve
Egyetértek, Desir bőségesen a megéri kategória, simán megérdemli azt a 8 millióját amit kap, és #1-ként is korrekt teljesítményt nyújt. De én a korrektnél többet szeretnék / remélek. Ha Ja-Sin-ből egy Talib szintű játékos lenne, akkor Desir úgy villogna #2-ben ahogy Bouye villog(ott) Ramsey mellett, ahogy ***** (bárki) Sherman mellett, vagy ahogy most McCourty villog GIlmore mellett. Vagy akár a fiatalabb Roby játszott Talib mellett 2014-2016 környékén. A denveri no-fly-zone-hoz egyébként a "kis" Harrisünk is megvan már Moore-al, ráaádsul olyan fiatal, hogy a "kis" jelző is lekerülhet róla idővel. Szóval tényleg "csak" egy cudar jó #1 kéne még. A safety sor Hookerrel és Willissel még jobb is lenne, mint a denveri NFZ volt.
Ya-Sin-ban érezhetően benne is van ez a "cudar jó" CB lehetősége. Erőteljes, fizikális, tapad mint a pióca, és bár zónázásban még keresi a helyét időnként, emberezéskor meg néha túl agresszív, de 5-6 NFL meccsel a háta mögött nem nagyon lehet ezt a szemére vetni még. Csak javuljon, javuljon, ne álljon meg ezen a szinten, mert Quincy se kezdte sokkal rosszabbul, aztán beszürkült. Abban bízom, hogy a teljesen más személyisége miatt ő nem áll meg a fejlődésben. (Quincy elég málé száj, nem egy kezdeményező, a filmroomban el volt/van veszve, és ha igazak a pletykák picit lusta is. Ya-Sin viszont egy munka mániás és rookie-ként is egy fim room rat. Ha javulni akar, akkor muszáj a játékosnak is hozzátennie a magáét, a coaching önmagában nem elég. Talán Ya-Sin hozzá tudja azt, amit Wilson nem tud, nem tudott.)
több mint 5 éve
Nem azert, de Desir az elmult egy evben siman #1 corner szinten jatszik, csak mocskosul alulertekelt. Felfujtak, miutan Nuk Hopkinst tobbszor is leszedte a palyarol, de kozben rendre kiegyensulyozott es jo teljesitmenyt nyujtott, rengetegszer elment vegig az elso szamu elkapoval es alig-alig egettek meg, egy oriasi hibajara emlekszem, a Dolphins elleni hosszu TD-nel, amikor alaszaladt a labdanak, amire az elkapo 670 yardos TD-t szerzett egy amugy 20 yardos elkapasbol.Es Desir iden is szepen szedegeti le az elso szamu elkapokat. Enged elkapasokat, de folyamatosan ott van a WR-en, illetve sokszor szepen le is vedekezi. Nem szupersztar, sosem lesz az, de azert ha nem esik vissza, ezzel a produkcioval 2-3 evig nagyon siman meg lehet oldva vele akar meg a #1 is a poszton. Es akkor a meg fejlodesben levo Yasinbol meg ki tudja, mi lesz. Szoval biztato a poszt jovokepet tekintve.
Ami pedig Wilsont illeti, en pozitivumot latok a dologban. Talan bust, de az o kieseset perpill mar nem erzi meg a csapat, es nagy piros pont Ballardeknak, Eberflusnak azert is, hogy egy gyenge Geathers mellett a magasab draftolt Wilsont is le merik szedni a palyarol, ha egyszer rossz. Latjak a hibakat es nem felnek lepni, akar mar hamar. Ezert tud fejlodni az egyseg.
több mint 5 éve
Ami viszont rosszabb hír, hogy Quincy Wilson a sérülések ellenére is egyre kisebb szerepet kap. Vasárnap Rogan Milligan és a két hete visszaigazolt Shakial Taylor is több snapet volt nála a pályán. Alighanem bevéshetünk egy 2. körös bustot Ballardnak. Na jó, a bust talán picit erős, ha a bust zsinórmértéke a Björn Wörnör. Wilsonból azért csak kivettünk másfél egész jó szezont, és most se bűn rossz, hanem "csak" billeg az ok, az inkonzisztens és gyenge között. De ez akkor sem az a teljesítmény amiben reménykedtünk a draftja idején.Közben Rogan Milligan - akit a listán SS-ba írtak, de valójában Moore-t pótolta slotban - vasárnap a legjobb cornerünk volt a pff grade-ek alapján, és Shakial Taylor is jó átlagosat hozott a szélen. (Emlékeztetőül, ha nem mindenki tudná hova tenni a két srácot, nekem is meg kellett néznem. Milligan tavalyi UDFA, tavaly "loptuk" a Lionstól, volt pár hétig rosteren is nálunk. Idén már nálunk készült és PS-ba került a szűkítések után. Taylor pedig idei saját idei UDFA, akinek meglepően jó TC-je volt, de TC alatt lesérült, IR-ra tettük, majd szeptemberben - gondolom miután felépült - settlement-el elengedtük, hogy visszahozhassuk PS-ba.)
Ha ennek esetleg az lenne a vége, hogy Ballard tol egy Belichicket - ő szokott 2. körben CB bustot húzni, hogy UDFA-val pótolja - akkor végülis olcsón megússzuk, de azért előbb lássuk hosszabb távon is, hogy így lesz-e. Cornerben mindenesetre a mélység teljesen rendben van, tudunk hiányzó kezdőkkel is használható sort kiállítani. Csak idővel valakinek szintet kéne lépni a sorból, hogy legyen egy virtigli #1 is közöttük, mert az még azért nincs, és egy ilyen eléggé hiányzik. Ya-Sin-en a világ szeme, mert Desirből nem lesz már #1, viszont #2-nek több is lenne, mint jó.
több mint 5 éve
Azert az sokat elmond, hogy Geathers snapjei csokkennek, mig Willist mar le sem hozzak a palyarol kb (ahogy latom, most egyetlen snapet sem pihent, ami nem kis szo). Ahogy nezem, Willis mar teljes mertekig kiszoritotta Geatherst, de Odum is azert szep szammal lopkodja mar el a snapjeit.Szamomra oriasi pozitivum Eberflusnal, hogy feltunt neki az, hogy Geathers sebezheto, es mert is lepni. Egy dolog, hogy az ujonc Willis ha igy folytatja, par het mulva mar a kirobbanthatatlan kategoria lesz, de Odumnak eleg volt tulajdonkeppen egy korrekt meccs, azota pedig szepen csondben Geathers banja, aki igaz, hogy serult is volt, de nem gondolom, hogy csupan emiatt kapna kevesebb snapet nem egyszer.
több mint 5 éve
Jogos. Csak a képet nem sikerült kinyitnom, mert az offense oldalon gyakorlatilag a teljes látszott.Ugye jobb oldalon kerested a D oldalt? 😀 (Mert ott ott van 😊 )twitter.com/AWalkerColts/status/1186248795459411969Ez annyira unofficial, hogy D oldalon Leonard hiányzik...
Tony Adams
uatu
peterk2005
Nem is gondoltam, hogy a 100%-os részen keressem a kihagyás után. Azt vártam, hogy legalább egy kicsit limitálják a snap számát.
több mint 5 éve
Ugye jobb oldalon kerested a D oldalt? 😀 (Mert ott ott van 😊 )twitter.com/AWalkerColts/status/1186248795459411969Ez annyira unofficial, hogy D oldalon Leonard hiányzik...
Tony Adams
uatu
Egyébként én meg időnként azon szoktam elcsodálkozni, hogy hogy a fenébe játszhat valaki 25 special team snapet? Mert ugye van két kickoff a félidők elején, aztán van mondjuk egy meccsen max. 10 drive, aminek átlagban fele punt (ami 1 snap), másik fele pontszerzés (ami 2 snap, FG vagy XP és kirúgás), ami sehogy se jön ki 20 fölé.
Aztán rájövök, hogy ellenfél is van, és a spec team akkor is fönt van amikor a másik puntol vagy csinál pontot. 😀
több mint 5 éve
twitter.com/AWalkerColts/status/1186248795459411969Ez annyira unofficial, hogy D oldalon Leonard hiányzik...
Tony Adams
több mint 5 éve
Ezt a playt keretezzük be, akasszuk ki a múzeumba. Tony AdamsEz egyébként egy 3rd downos hívás volt, szóval "eléggé" fontos volt, hogy sikerüljön.
A kulcs játékoknál maradva, a védelem eddigi legnagyobb gyengesége a 3rd down levédekezése - illetve nem levédekezése és a rossz RZ hatékonyság volt. Az első 4 meccsen annyira rosszak voltunk, hogy még a Chiefs elleni jó teljesítmény után is tökutolsók voltunk RZ védekezésben, 70% fölött csináltak ellenünk TD-t a RZ-ból. Egy bend but dont break védelem számára, mint amilyenek idény elején voltunk, utóbbi mutató lényegében a teljes alkalmatlanságot jelenti. 😊
A Texans offense viszont éppen ellenkezőleg, 3rd down konverzióban bőven top10-es, RZ hatékonyságban pedig egyenesen vezették a ligát a meccs előtt. Ezek után tegnap 4/12 harmadik down mutatót sikerült produkálniuk, és 5 RZ látogatásból 2TD jött össze nekik. Az egyik sikertelen látogatásnál ugye már a drive is RZ-n belül indult.
A saját offense oldalon pedig RZ offense-ben 100%-ot produkáltunk, minden RZ látogatásból TD lett (eddig valamivel 60% alatt van az átlag), 3rd down sikerességben pedig 50%-ot hoztunk, annak ellenére is, hogy a 4. negyedes labdatartás / bénázás jókorát rontott a végső staton. Mindenesetre az 50% is jobb - igaz csak néhány %-al - mint az eddigi arány (amivel egyébként eddig is top10-ben voltunk).
Szóval a tegnapi eredményhez kellett a labda mindkét oldalán a javulás, enélkül nem lett volna meg.
több mint 5 éve
Egyebkent a jelenlegi teljesitmenyevel sztem eleg barati a deal amit Jacoby kapott.Egyel van kevesebb tdje mint Wilsonnak es Mahomesnak, de egyel kevesebbet is jatszott (na jo, Mahomeshoz kepest csak fellel)
több mint 5 éve
Ezt a playt keretezzük be, akasszuk ki a múzeumba. twitter.com/Ebron85/status/1186053931102814213
twitter.com/AWalkerColts/status/1186248795459411969
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 5 éve
Az a gyanúm, hogy te Luckot szeretnéd visszalátni Brissettben, ezért hiányolod ezeket a passzokat. 😊Én egyelőre ezeket nem hiányolom. Az 1-1-re feldobott passzok arra jók, hogy ha van egy Julio Jones-od, vagy egy benga possession receivered, akkor a védővel megbírkózva megszerezze. Egyébként meg tipikusan a rookie-kal, félkész irányítókkal dobatnak ilyesmit, mert relative kicsi bennük a kockázat minden más mélyebb passzhoz képest. Nem számít a coverage, nem számít hol csapdáznak a safety-k, a szélre feldobva ha nem is sikerül, általában a legrosszabb az incomplete.
Azt a fajta mély passzt amit Rogers, Wilson meg Mahomes tud - és Luck tudott (bár neki azért nem ez volt az erőssége) -, azt Brissett nem tudja, és soha nem is fogja tudni. 30-40 yardra egy fél méteres windowba úgy odadobni, hogy a védő ölébe esik gyakorlatilag a labda, a ligában jó, ha 3-4 irányító tud. Az igazi elit. Ilyent még 1/1-en se draftolnak minden évben. Időnként persze mindenki dob 1-1 ilyent, de a többség ha ezt erőlteti, abból van az 50% alatti sikerességi arány. Nem érdemes. Szerintem Reich is kevés ilyent tesz a playbookba. Főleg amíg csak Hilton van. Funchess-re majd várhatóan több ilyen jön (az első meccsen mindhárom elkapása ilyen playből jött mielőtt lesérült, igaz nem 40 yardosak, csak 15-20 yardosak). Addig maradnak ezek a játékok amiket most is játszunk. Ha fejlődésről van szó, én előbb azt látnám tőle szívesen, amit említettél is. Hogy ezeken a cross route-okon legyen sikeresebb. Nem feltétlenül pontosabb, mert szerintem nem a pontossággal van gond (bár persze van ami nem pontos, de Luck se volt minden passzával az), hanem gyorsabban kellene. Nem sebességre értve, hanem döntésre. Hogy a védőnek kevesebb ideje legyen lereagálni, hogy az elkapójára megy a passz. Ezzel megkönnyítené az elkapóknak a szeparációt.
Szóval szerintem továbbra is az a legnagyobb problémája, ami a kezdetektől megvolt: a laaasssúúúússság. Lábbal, fejben, döntéshozatalban. És - valószínűleg ezzel összefüggésben - az elővételezési képesség. A 2017-es énjéhez képest rengeteget fejlődött ezekben is (akkor kb. a lajhár szinten nyomta), de még bőven lenne és kéne is hova fejlődni. Plusz el kéne kezdenie manipulálni a védelmet. Nem az elkapót stírölni a legelejétől, hanem elküldeni szemmel a safety-t balra és dobni utána jobbra.
Viszont azért van jó hír is szerintem. Én a fenti kettőben látok olyan hiányt, amikben mindenképpen szintet kéne lépni, viszont minden másban - pl. lábmunka, pocket awareness, accuracy, release, mentális adottságok, "clutchság", nyomás elviselése, zsebben való mozgás, labda biztonság, stb. - szerintem így ahogy van, teljesen rendben van. Ez azért elég sok jó dolog. Ha csak így marad, és a fenti 2-3 dologban javulni tudna, akkor szerintem simán benne lehetne egy jói franchise kúbé is. Nagy kérdés, hogy képes-e a fentiekben szintet lépni.
Mindenesetre ha elfogadjuk, hogy nincs vacsora csettintésre, akkor a tegnapi teljesítménye így a 6. karrier meccsén Reich keze alatt a jó irányba tett lépés volt. Egy nagyon fontos, kiemelt meccsen tudta karrierje - legalábbis statisztikailag - egyik legjobb meccsét produkálni, egy nem elit, de azért komolyan veendő védelem ellen, amikor nyomás is volt azért rajta elég gyakran (Watt biza megette reggelire elsősorban Glowinski-t). Jó folytatása egy korrekt kezdésnek. Ha őszinte vagyok, akkor jobb is, mert én nem számítottam ennyire se. Ja, és az is tetszik, hogy amikor Judy Batista a meccs után megkérdezte, hogy ez után a meccs után úgy érzi-e, hogy bizonyított, akkor azt válaszolta rá, hogy dehogy. Egy meccs nem csinál belőle irányítót ("one game does not make me the man"), viszont - ezt ő mondta - megmutatta (a ligának), hogy az offense nem egyoldalú, fontos pillanatokban képes így is és úgy is meccset nyerni. Szóval magabiztos, de tudja hol tart.
több mint 5 éve
Igen, csak szerintem a nagy jatekok sokkal tobbet ernenek annal, mint hogy az idot menedzseld. Foleg, mert csomo ilyen 20-25 yardos play (ami lehetne siman 40-50+os) utan nem szerzunk pontot es elakad a drive, netan csak mezonygolig jutunk, igy ezekben a nagy jatekok elszalasztasaban sok marad benne. Tegnap amugy a sima wr screennel Hilton ugy kapta ot yardrol a labdat, hogy maga moge ment es egy utemet pluszban varnia kellett, nem tudott a labdaval egybol kiloni. A vedelem meg igy siman odaert, mire el akart indulni, minusz egy yard. Nem volt fos labda, csak picit pontatlan, de ez a sok kis pontatlansag sokszor eredmenyez utemvesztest, amiben sok fontos yard marad benne.Aham. Szoval akkor a valaszt is tudjuk, hogy Brissett mit csinaljon mondjuk egy 80+os ertekert. 8 passzolt td, mindegyik be 19 vedo koze a zsebkendonyi teruletre. 6 futott td, mind 23 vedo kozott ingazva, sorban az osszeset stiff armmal lenyomva, ket vedo logjon a bal, ket vedo a jobb laban, a dereket harman fogjak, a vallan ket ember legyen, ezekez mind cipelje be a vegzonaba. 280 passzolt yard, de nulla yard kozepre, minden labda ki a szelekre, kulso vallra, olyan halalpontos labdakra, amit a vedo el sem erhet. Ja, a labda nem cikazhat, a dobasokat megnezik tudomanyos gepekkel, ami nem lezer, es ami nem a 36 centis teruletre megy az adott savba, az nem er. Es amugy csak akkor kapja a pontot, ha mindrzeket ugy csinalja, hogy 0.8 tized ideje van a fal mogott, mert maskent nem az o erdeme, hanem a fale.Viszont ezzel a pontatlanssággal tökéletesen lehet menedzselni az időt, márha az elkapó elkapja a labdáit ill. eltalálja a wr-t.
Amugy egy dobasa kifejezetten tetszett Jacobynak, amot a vegzonanban felkurt Wattal a nyakan Hiltonra. Kelloen szelre ment, azt el kellett volna kapnia Hiltonnak. Na az ilyen tokos dobasok kellenek, nem csak a tutibiztosak, meg a biztonsagi szarok. Mahomes es Rodgers is allandoan ezeket dobja, keresik az egy egy elleni matchupot, odadobjak, a nehezet meg igenis oldja meg az elkapo. Ez a dolga.
Nalam amugy 80 korulit kspott volna Jacoby, mert a labdai meg akkor is csomoszot pontatlanok, amikor megdobja a celpontot. Es egyre tobbszor figyelem meg, hogy pont csak annyira pontatlanok, amikkel az elkapo viszont elkapja, de nem tud azonnal futni vele, ezekben a pontatlansagokban szerintem rengeteg elkapas utani yard marad benne. Tegnap peldaul volt Pascalnak es Hiltonnak is egy egy ilyen passz, ami ha jobban megy, egybol zakatolhattak volna. Brissett viszont pontatlan volt, igy csomo maradt a playben.
De amugy annak ellenere, hovy Brissettnek sok a hibaja es nem csinal sokszor semmi extrat, abszolut erezheto, hogy nullaba van veve a pffnel. Ha tegnap nem hangzott el tizszer, hogy semmi nehez dolga sincs, csak ures elkapokat dobal minden hete keresztezo utvonalakat futo tamadokkal, egyszer sem. Rodgers ugyanilyen meccsert lazan kapja a 85-90et, de Watson is egyebkent. Holott neki is csomoszor nezem a jatekat, es abszolut ures elkapokat kell dobalnia. Tegnap Coutee es total uresen volt, megsem talalta el. Meccsenkent van tiz ilyen pontatlan dobasa. Abszolut tul van tolva.
Stez
ParadSEC