Bowldog Hálaadást!

Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
A fumble csunya volt, amiatt tuti lehuztak picit. Meg parszor inkabb csak kidobta, pedig lett vna celpontja (meg ha necces is).
Hilton 64es gradeje is erdekes, sztem a Stez altal emlitett szitun felul amikor nem kapta el a szelen, nem volt rossz jateka (es az is bravur lett volna).

De igazabol full random a PFF sajnos 😕

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 161 — Patriots fan
Aham. Szoval akkor a valaszt is tudjuk, hogy Brissett mit csinaljon mondjuk egy 80+os ertekert. 8 passzolt td, mindegyik be 19 vedo koze a zsebkendonyi teruletre. 6 futott td, mind 23 vedo kozott ingazva, sorban az osszeset stiff armmal lenyomva, ket vedo logjon a bal, ket vedo a jobb laban, a dereket harman fogjak, a vallan ket ember legyen, ezekez mind cipelje be a vegzonaba. 280 passzolt yard, de nulla yard kozepre, minden labda ki a szelekre, kulso vallra, olyan halalpontos labdakra, amit a vedo el sem erhet. Ja, a labda nem cikazhat, a dobasokat megnezik tudomanyos gepekkel, ami nem lezer, es ami nem a 36 centis teruletre megy az adott savba, az nem er. Es amugy csak akkor kapja a pontot, ha mindrzeket ugy csinalja, hogy 0.8 tized ideje van a fal mogott, mert maskent nem az o erdeme, hanem a fale.

Amugy egy dobasa kifejezetten tetszett Jacobynak, amot a vegzonanban felkurt Wattal a nyakan Hiltonra. Kelloen szelre ment, azt el kellett volna kapnia Hiltonnak. Na az ilyen tokos dobasok kellenek, nem csak a tutibiztosak, meg a biztonsagi szarok. Mahomes es Rodgers is allandoan ezeket dobja, keresik az egy egy elleni matchupot, odadobjak, a nehezet meg igenis oldja meg az elkapo. Ez a dolga.

Nalam amugy 80 korulit kspott volna Jacoby, mert a labdai meg akkor is csomoszot pontatlanok, amikor megdobja a celpontot. Es egyre tobbszor figyelem meg, hogy pont csak annyira pontatlanok, amikkel az elkapo viszont elkapja, de nem tud azonnal futni vele, ezekben a pontatlansagokban szerintem rengeteg elkapas utani yard marad benne. Tegnap peldaul volt Pascalnak es Hiltonnak is egy egy ilyen passz, ami ha jobban megy, egybol zakatolhattak volna. Brissett viszont pontatlan volt, igy csomo maradt a playben.

De amugy annak ellenere, hovy Brissettnek sok a hibaja es nem csinal sokszor semmi extrat, abszolut erezheto, hogy nullaba van veve a pffnel. Ha tegnap nem hangzott el tizszer, hogy semmi nehez dolga sincs, csak ures elkapokat dobal minden hete keresztezo utvonalakat futo tamadokkal, egyszer sem. Rodgers ugyanilyen meccsert lazan kapja a 85-90et, de Watson is egyebkent. Holott neki is csomoszor nezem a jatekat, es abszolut ures elkapokat kell dobalnia. Tegnap Coutee es total uresen volt, megsem talalta el. Meccsenkent van tiz ilyen pontatlan dobasa. Abszolut tul van tolva.
Stez
Viszont ezzel a pontatlanssággal tökéletesen lehet menedzselni az időt, márha az elkapó elkapja a labdáit ill. eltalálja a wr-t.

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Aham. Szoval akkor a valaszt is tudjuk, hogy Brissett mit csinaljon mondjuk egy 80+os ertekert. 8 passzolt td, mindegyik be 19 vedo koze a zsebkendonyi teruletre. 6 futott td, mind 23 vedo kozott ingazva, sorban az osszeset stiff armmal lenyomva, ket vedo logjon a bal, ket vedo a jobb laban, a dereket harman fogjak, a vallan ket ember legyen, ezekez mind cipelje be a vegzonaba. 280 passzolt yard, de nulla yard kozepre, minden labda ki a szelekre, kulso vallra, olyan halalpontos labdakra, amit a vedo el sem erhet. Ja, a labda nem cikazhat, a dobasokat megnezik tudomanyos gepekkel, ami nem lezer, es ami nem a 36 centis teruletre megy az adott savba, az nem er. Es amugy csak akkor kapja a pontot, ha mindrzeket ugy csinalja, hogy 0.8 tized ideje van a fal mogott, mert maskent nem az o erdeme, hanem a fale.

Amugy egy dobasa kifejezetten tetszett Jacobynak, amot a vegzonanban felkurt Wattal a nyakan Hiltonra. Kelloen szelre ment, azt el kellett volna kapnia Hiltonnak. Na az ilyen tokos dobasok kellenek, nem csak a tutibiztosak, meg a biztonsagi szarok. Mahomes es Rodgers is allandoan ezeket dobja, keresik az egy egy elleni matchupot, odadobjak, a nehezet meg igenis oldja meg az elkapo. Ez a dolga.

Nalam amugy 80 korulit kspott volna Jacoby, mert a labdai meg akkor is csomoszot pontatlanok, amikor megdobja a celpontot. Es egyre tobbszor figyelem meg, hogy pont csak annyira pontatlanok, amikkel az elkapo viszont elkapja, de nem tud azonnal futni vele, ezekben a pontatlansagokban szerintem rengeteg elkapas utani yard marad benne. Tegnap peldaul volt Pascalnak es Hiltonnak is egy egy ilyen passz, ami ha jobban megy, egybol zakatolhattak volna. Brissett viszont pontatlan volt, igy csomo maradt a playben.

De amugy annak ellenere, hovy Brissettnek sok a hibaja es nem csinal sokszor semmi extrat, abszolut erezheto, hogy nullaba van veve a pffnel. Ha tegnap nem hangzott el tizszer, hogy semmi nehez dolga sincs, csak ures elkapokat dobal minden hete keresztezo utvonalakat futo tamadokkal, egyszer sem. Rodgers ugyanilyen meccsert lazan kapja a 85-90et, de Watson is egyebkent. Holott neki is csomoszor nezem a jatekat, es abszolut ures elkapokat kell dobalnia. Tegnap Coutee es total uresen volt, megsem talalta el. Meccsenkent van tiz ilyen pontatlan dobasa. Abszolut tul van tolva.

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
71et kapott vegul Brissett.
Pascal 88,de nem meglepo, honapok ota pofazom hogy elit.
Remelem Funchess visszateresevel nem tole veszik el a snapeket, marha szeretheto figura, aki ha lehetoseget kap bizonyit is
Borbinho
Akkor vissza kell szívnom amit írtam? Közben az adv. statja is javult. 😊

Pascal kapni fog snapeket, mert a legjobban blokkoló elkapónk. Csak az a kérdés hányszor veszi célba majd Jacoby. Ha így folytatja és elnyeri a bizalmát, akkor van rá esélye, hogy később is keresni fogja.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
71et kapott vegul Brissett.
Pascal 88,de nem meglepo, honapok ota pofazom hogy elit.
Remelem Funchess visszateresevel nem tole veszik el a snapeket, marha szeretheto figura, aki ha lehetoseget kap bizonyit is

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
A pff premium grades még nincs fent, de az advanced stats már igen, és aszerint ne számítsunk sok jóra, szerintük Brissett tegnap gyengébb volt Tannehillnél, Minshew-nál, Daniel Jones-nál, és persze masszívan rosszabb volt, mint Watson. De legalább beelőzte Daltont. Igaz, csak egy hajszállal. 😀
peterk2005
Buday Zoli folyamatosan betérdelt Watson elé minden egyes play-ben..Már nekem volt kellemetlen..Ennél jobban már csak Watt szopása fájt.(igaz ő tényleg nagyot ment) Igaza van Steznek, akit szeret a pff azt felhúzza folyamatosan..(na ezt sem írom le többet...) A 2. INT nél is Coutee-t hibáztatta pedig az egy magas labda volt.
gordon
Hát ja. Nem hiszem egyébként, hogy arról lenne szó, hogy néhányaknak vannak ott kedvenceik. Inkább ez már a nagyra növés eredménye. Mint az Apple telefonos példám (de mondhatnám a WV konszernt, Microsoftot, bárkit), amikor már a PR részleg a mérvadó és maguktól nem állnak már ki, hogy bocsi, elb*sztuk a tervezést. Hanem inkább azt mondják, hogy nem fogod helyesen a telót. 😊 Csak akkor korrigálnak, ha rákényszerülnek.

Pl. Mayfield konstans felpontozásában meggyőződésem, hogy annak van szerepe, hogy annak idején majdnem, hogy "minden idők" prospectjeként nyomták a draft előtt, és most védeni kell a mundért. Plusz sok esetben már a tömeg igényre reagálnak, ahelyett, hogy alakítanák, ahogy a kezdetekben. Tavaly pl. muris volt, hogy Luckot eleinte folyamatosan lepontozták, aztán ahogy elkezdett 3-4TD-ket termelni hetente, eleinte az se hatotta meg őket, de 3-4 hét után, ahogy az országos média is felkapta mint Brees és Mahomes mögötti harmadik MVP "esélyest", hirtelen megugrottak a pff grade-jei is. 😊

Szóval eredetileg arra jöttek létre, hogy elmondják, hogy mondjuk egy Daltonnak is lehet jó meccse, akkor is, ha az NFL fanbase és média rajta méri a bust faktort, emiatt sokak szemében akármit csinálhat, akkor is sz*r. És eljutottak arra a határra, hogy nincs messze, hogy ők mondják majd ki, hogy Dalton sz*r, és csinálhat akármit, akkor is lepontozzák a vérbe.

Egyébként Watson tényleg kva jó. 😊 De tegnap kifejezetten közepes meccse volt.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
A pff premium grades még nincs fent, de az advanced stats már igen, és aszerint ne számítsunk sok jóra, szerintük Brissett tegnap gyengébb volt Tannehillnél, Minshew-nál, Daniel Jones-nál, és persze masszívan rosszabb volt, mint Watson. De legalább beelőzte Daltont. Igaz, csak egy hajszállal. 😀
peterk2005
Buday Zoli folyamatosan betérdelt Watson elé minden egyes play-ben..Már nekem volt kellemetlen..Ennél jobban már csak Watt szopása fájt.(igaz ő tényleg nagyot ment)
Igaza van Steznek, akit szeret a pff azt felhúzza folyamatosan..(na ezt sem írom le többet...)
A 2. INT nél is Coutee-t hibáztatta pedig az egy magas labda volt.
több mint 5 éve

Ha már Jacoby: A 14 TD-jével jelenleg 4. az irányítók között. Csak Mahomes, Matt Ryan és Wilson vannak előtte 15-el, mindegyik 1 meccsel többet játszott A Jacoby mögött állók közül akik 6 meccset játszottak, Stafford áll 13TD-vel és Brady (ő játszik még ma) ill. Minshew 10-el (Minshewmania!) . Nem rossz ez egy game managertől, figyelembe véve, hogy róla azért már van 1 évnyi video anyag is.

(Sidenote: sokáig védtem a Pff-t amikor itt menni szokott a köpködés - és még most is úgy vagyok vele, hogy szükség van rájuk - vagy ha nem rájuk, akkor valami hasonlóra -, ha a helyükön kezeljük az adataikat. De az utóbbi időkben sajnos komoly negatív trendek érezhetőek náluk. Belenőttek abba a méretbe, hogy már nagyobb súlya van a szakmaiságnál az üzleti szempontoknak. A sok alkalmazott, akiket kiállítanak a nyilvánosság elé és akik zöme igazából csak a focihoz ért - ha ért - meg nem is tudja, hogy arra használják fel, hogy elmondja, hogy ha a telefonod nem veszi a jelet, akkor nem az antenna rossz, hanem te tartod rosszul a kezedben. 😊 Nekem "sajnos" nem is szegről-végről ez a szakmám, így az átlagnál is jobban zavar a dolog, de ezzel nem akarok senkit untatni. Így csak annyit, hogy eljutottak abba a fázisba, hogy - legalábbis a tömeg média irányába - már igen gyakran nem úgy közvetítik felénk a munkájukat, hogy látjuk a valóságot, és az összegyűjtött adatok alapján próbálunk választ találni arra, hogy miért is azt látjuk amit. Hanem megfordult a dolog. Ma már inkább az összegyűjtött adat lett az origó, a szent tehén, és abból magyarázzuk meg, hogy neked mit kéne látnod valóságként. Ne is lásd sárgának a villamost, majd ők megmondják milyen színű.

Jobban nem is jellemezhető a változás, mint azzal a múlt heti esettel, amikor a heti picking the winners podcastjukban Steve Palazzolo az egyik meccsnél - már nem emlékszem melyik volt - szép gördülékenyen 3-4 percig elemezte, hogy miért fog szerinte X csapat nyerni, miközben a video alatt majdnem végig az volt kiírva, hogy az ő választottja Y csapat. Aztán amikor a kollégái felhívták erre a figyelmét, jött egy másodperc csend/szünet, majd ugyanolyan gördülékenyen 3/4 percben kielemezte azt is, hogy miért választotta Y csapatot. No comment. 😀 )

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 5 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 233

Oké 😀😀😀

több mint 5 éve
Röhögést miért? JMD koordinátorként náluk működik. Csak nekünk nem kéne HC-ként.

A fal egyébként ma nem tündökölt szerintem. A futás egyáltalán nem ment - pedig run blockban vagyunk tulajdonképpen jobbak -, Watt meg azért rendesen megreggelizett a falembereinkből. Igaz, többnyire a jobb oldalt támadta, ott voltak csak bajok, a bal oldal azért korrekten tartott végig, de nem ez volt a legjobb napjuk. Nem baj, legalább még van room fejlődni.

Egyébként nem tudom volt-e már, hogy a Texans meccs előtt a védelemnek #4 legerősebb "schedule-je" volt, azaz a 4. legerősebb össz-támado potenciál ellen kellett az első 5 fordulóban védekezni. Felteszem a Texans meccs után inkább lehet ez #3 mint #5 vagy lejjebb. Ettől az alakuló defense-től szép teljesítmény 2 nagyon rossz negyeddel megúszni ezt az 5 meccset. (A Falcons és a Raiders ellen is igazából 1-1 negyed volt nagyon rossz, a többi azokon is korrekt volt.)

Mostantól viszont middle of the pack offensive schedule jön. A Texans visszavágót és a Saints meccset kivéve bő egy szinttel kevésbé ponterős offense-ek jönnek majd szembe. Cserébe a védelmi schedule eddig nem volt valami brutál, enyhén átlag alatti defense-ekkel volt összességében dolgunk. Ez viszont erősödni fog, bár nem számottevően.

Ja, és mielőtt elfelejtem, Pascal és Ebron megérdemelnek egy-egy piros pontot. Szidtuk őket eleget ahhoz, hogy most, amikor komoly faktorok voltak a győzelemben, járjon nekik a dícséret is.

több mint 5 éve
deleted account 1 758
Hát egyelőre két elég komoly offense-t tudtunk limitálni már idén, szóval én már azt a részét elengedném a dumának, amikor arról beszélnek, hogy "mázlija" van a védelmünknek, és hogy pl Mahomes rossz napot fogott ki ellenünk, azért tudtuk úgy tartani. Persze én tartok attól, hogy majd jön a Broncos, vagy a Miami meccs, ahol torony magas esélyesek leszünk, és mindenki a saját lábában fog felbukni, de ettől még a csapat jó, csak fiatal, és benne lehet még a inkonzisztencia. Leonard meg nagyon látványos különbséget mutat ennek a védelemnek.

Analitikát én is utálom, de ugyanakkor úgy vagyok vele, hogy inkább most próbáljuk ki, mennyire tudjuk a ritmusváltást, és egyelőre az látszik, hogy tudjuk, nem véletlen a dolog. Amikor közelebb jött a Texans, akkor utána agresszívabb playek jöttek, és meglett a TD, bár mondjuk némi mázli is kellett a büntik révén. Utána meg ameddig nem jött a Texans komolyabban, addig jött a konzervatív szarakodás, ami néha idegtépő.

Igazi értékmérő a a NO lesz, ott mondjuk már vsz Brees-zel idegenben tényleg nem nagyon lesz esélyünk, ő azért nem egy ligában van Mahomes-szal, neki a D reading elég könnyű lesz. De most hátradőlve élvezem, hogy a coaching az nagyon rendben van.

Ja és várom a heti Baldy-t, ma is volt egy elmebeteg húzása Big Q-nak, szóval 😀 😀 😀 😀 😀
egyúttal küldhetünk egy köszönömöt is utólag Boston irányába. 😉
peterk2005
Én inkább egy vérbeli Al Bundys, vagy Homeros röhögést küldenék 😀
több mint 5 éve
Szokásos gyors post a meccs hangulatától befolyásolva, forró fejjel:

- Ha feltesszük, hogy ez nem egy nézzük meg mit tudunk év, hanem tényleg playoff a cél, akkor ugyan a Raiders vereség miatt a Chiefs meccs is fontos volt, de én mégis azt mondom az idei eddigi legfontosabb meccset sikerült behúzni.
- A houstoni meccs egy csütörtöki meccs lesz, amit a rövid hét miatt a szokásosnál is jóval nehezebb idegenben behúzni. Így ha kikaptunk volna, könnyen 2:0 lehetett volna az egymás elleni mérleg. A mai győzelemmel ugyan előnybe nem kerültünk, de minimum megúsztuk a H2H hátrányt.
- Szerintem az AFC pillanatnyilag 2. legjobb csapatát vertük meg. Szeptember első napjaiban nem gondoltam volna, hogy erre képesek lehetünk idén.

- Összességében jól játszottunk, de úgy érzem kicsit magunknak nehezítettük meg a meccset a korai sikertelen saját térféles 4&1 elbukásával, és főleg a saját 5 yardon elveszített labdával. A 4&1-re hívott play szerintem kreatív, jó hívás volt, a végrehajtással volt gond - illetve a Texans defense nagyszerűen le is vette a szándékot -, az önfumble meg egyértelműen nem kikényszerített, elkerülhető hiba volt. Hibák ugyan mindig vannak, de azért ennél kisebbeket kellene elkövetnünk jó csapatok ellen ezek után. 😊
- A Watsonra fújt RZ-os korai sack szerintem is hiba volt, de nem mondanám blatant bírói hibának. Tényleg az van, hogy ha egyszer minden erővel védik az irányítót, aminek az esetek többségében a védelmek isszák meg a levét, annak van egy ilyen aspektusa is, hogy időnként túl korán dobják be egy-egy playnél, amiről utólag kiderül, hogy mehetett még volna. Meccsdöntőnek nem érzem a dolgot, mert a Texans ebből FG-t szerzett, az ő egyik TD-jüknél meg elnéztek egy illegal motion-t, amiből meg FG lehetett volna. Szóval se ide se oda nem volt tökéletes a bíráskodás, de szerencsére nem ez döntött.
- A playhívás mindként oldalon tetszett, és egyetértek Zolival, az oldalvonal melletti meccset offense és defense oldalon is mi nyertük. Mondjuk BoB 2 percnél elkövetett manőveréhez nem kellettünk, elhibázta maga is, de amúgy a meccs folyamán is jobb volt a stáb.
- Annak külön örülök, hogy úgy tűnik Eberflus ugyan még szenved néha a jó offense-ek elleni felkészüléssel, de akivel egyszer már találkozott, azokra utána nagyon jól felkészül. Ezt a Texans offense-t megállítják időnként random jó védelmek, de az azért nem véletlen, hogy nekünk most már 3 meccsen sikerült sorozatban komolyan limitálni őket. Én legalábbis a 23 pontot annak fényében, hogy támadhattak az 5 yardunkról és a 44 yardunkról is, komoly limitálásnak érzem. (Plusz a Chiefs ellen is faszányosak voltunk másodjára, akárhányan is hiányoztak tőlünk. Mi is fél védelemmel álltunk fel, és ugyanez a Chiefs offense egy WR csere kivételével a Texansnak 28, a Denvernek meg 30 pontot szórt az után, hogy mi 13-on tartottuk őket. )
-Volt ugyan két drive amikor nagyon könnyen átengedtük Watsonékat, az nem volt szép, de Watsonban azért benne van minden meccsen ilyen drive, akár kettő is, szóval ha ennyivel megússzuk egy ilyen defense-el amilyen a jelenlegi Colts defense, arra bármikor rábólintok. Azon a két drive-on kívül viszont nagyon tetszett amit a védelem művelt. Ebből, ha a játékosok beérnek, idősödnek, tapasztalatot szereznek, lehet egy karcolós védelem nemsokára.
- Reich hozta magát, volt 1-2 egész zseniális playhívás a meccsen. Az a trükkös play kár, hogy nem jött össze, megérdemelte volna az a játék a TD-t, de a végén így is az lett, úgyhogy az eredmény szempontjából szerencsére mindegy volt. Viszont a 4. negyedre eléggé elfogytunk, 1-2 random passz bejött, de egyébként a futás és a passz is szenvedős lett. Ott egy kicsit a fantázia is elfogyott. Ugyanakkor tisztában vagyok vele, hogy még az analitika is az eredménytartás oldalán van. Szóval hiába utálom nagyon - jelzőzni se tudom mennyire utálom 😊 - de amíg a coaching, nem csak úgy random csinálja, hanem tudatosan, tudja mit tesz, addig nem tudok mást tenni, mint elviselni. 😊 Azért így is bosszant, hogy ott az INT után kb. 10 yardot kellett volna csak menni egy FG-ért amivel 2 possessionon kívülre küldhettük volna a Texanst (vagy 2 possession + 2 pontos ami majdnem ugyanaz), és elbaltáztuk. Ott szerintem nem kellett volna óvatoskodni. (Bár talán ott pont nem óvatoskodásról volt szó, hanem ott fogyott el a fantázia. Nem tudom, majd vissza kell nézni.)

A következő 3 meccs a Broncos, Steelers és Dolphins. Remélem nem esünk ismét abba a hibába, hogy pár nehéz, jó győzelem után belealszunk egy nyerhető meccsbe. Nekem ráadásul a Broncos-Colts 2012 utált hét, nem szeretem, mert két kedvelt csapat játszik egymás ellen, másrészt az utóbbi időben ezeken a meccseken egy csomó sérülést is beszedett mindkét csapat (Reggie-nek a térdszalagja szakadt el és lett gyakorlatilag vége a pályájának, Lucknak meg a veséje szakadt le). Úgyhogy félve, fél szemmel fogom nézni a meccset. Nekünk kell a W, a Broncos meg már jobban járna a L-el, hogy egy újabb szög kerülhessen a jelenlegi rezsim koporsójába (nem látom már Elway-el a fényt az alagút végén). Úgyhogy remélem nem cseszik ki velem a két csapat, hogy pont fordított eredményt csinálnak, mint amit szeretnék. 😀

A Steelers meccs szerintem nehezebb lesz, mint aminek látszik. Tomlin azért szépen összekapta őket, és Rudolph-al is tudnak működni. Viszont jelenleg úgy gondolom a Colts jobb csapat, érvényesíteni kellene végre ezt, elég volt a sok L-ből ellenük. A Dolphins meccset meg egyszerűen muszáj behúzni, nem is kérdés.

Ha meglenne ez a 3 meccs azzal | 7:2-vel állhatnánk, | de ezt egyelőre csak spoilerbe írom, mert leírni is furcsa Luck visszavonulása után, egy ilyen schedule-el. Teljesen egyetértek Stez-el, az ember belegondolni sem szívesen gondol, hogy ebben az idei AFC-ben Luckkal mire mehettünk volna...

Viszont az éremnek majdnem mindig két oldala van. Azért meg hálásak lehetünk, hogy ilyen front office és coaching staff jutott nekünk. Juthatott volna sokkal rosszabb is, még úgy is, hogy az is jobb lett volna az előzőnél. Nem múlott sokon, úgyhogy miközben elmorzsolunk egy káromkodást a Luck balszerencse miatt, egyúttal küldhetünk egy köszönömöt is utólag Boston irányába. 😉

több mint 5 éve
Bence94 Indianapolis Colts 1 949
 twitter.com/Colts/status/1186017655016316928?s=20
több mint 5 éve
Hat mit mondjak... emberes munka volt, az biztos. Gyulolom, hogy minden heten olyan meccset jatszunk, hogy agyverzest kell kapni, illetve a sajat dolgunkat nehezitjuk meg, de nehez szo nelkul elmenni amellett, hogy az iranyitonkat Jacoby Brissettnek hivjak, minden meccsen sokat hibazik, meg most is, a 4 TD-passz ellenere is, de mindezek ellenere megvertunk egy Chiefst es egy Houstont is.

Ez hihetetlen. Mindezt ugy, hogy rengeteg a serult, nincsen Hooker sem a vedelemben, ma Moore sem jatszhatott. Alig varom mar, hogy osszealljon a Hooker, Willis paros. Leonard remekul tert vissza, nagyon kellett mar o az LB-sorba.

Persze minden heten megkonnyezem, amikor eszembe jut, hogy Luckkal milyen rohadt jo lehetne ez a csapat, de azert sok panaszra igy sincs okunk. Ez egy nagyon szeretheto es szimpatikus tarsasag, az a helyzet.

több mint 5 éve
Megbaszunk mindenkit, a noket ketszer is!

több mint 5 éve
Bence94 Indianapolis Colts 1 949
 twitter.com/zkeefer/status/1185941738499784712?s=20
több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
 twitter.com/Colts/status/1185918503309774848

😀
több mint 5 éve
Apex New York Jets 2 980
Akkora injury reportunk van, hogy jó lenne háttérképnek a PCmre. 😀

twitter.com/Colts/status/1185283367195033600
Tony Adams
Látnád a Bengalsét.
 twitter.com/BengalsMarisa/status/1185244849345323010
Na itt nem lesz nagy fejtörés abból, ki lesz inaktív. 😊
iktriad
Azert ez se rossz 😀
 twitter.com/RichCimini/status/1185666087829946368?s=19

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Tony Adams
Látnád a Bengalsét.
 twitter.com/BengalsMarisa/status/1185244849345323010
Na itt nem lesz nagy fejtörés abból, ki lesz inaktív. 😊
több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan

több mint 5 éve
Campbell, Moore és Lewis out, Hooker doubtful, Desir questionable vasárnapra.

Fasza, akkor már nem csak a kezdő safety, hanem a kezdő corner csapat is hiányozni fog. Cseresor rulez!
peterk2005
Raadasul Houston es BigQ is questionable...

több mint 5 éve
Jott jokor egy bye weekunk, erre tobb a serultunk, mint elotte volt. 8D
Konkretan megint a csapat harmada nem jatszik majd. Ez a Luck-atok.

több mint 5 éve
Campbell, Moore és Lewis out, Hooker doubtful, Desir questionable vasárnapra.

Fasza, akkor már nem csak a kezdő safety, hanem a kezdő corner csapat is hiányozni fog. Cseresor rulez!

több mint 5 éve
Limitáltan edzett, szerintem a szokásosat követjük, ezen a héten limitáljuk, és jövő héten játszhat.

Viszont Desir, Moore, Lewis továbbra sem edzettek, és már Houston és Ebron is feltűntek a sérült listán tegnap egy DNP-vel.

több mint 5 éve
Luck viszont ma sem edzett. Kezd para lenni.